červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
11.6.09 22:57

Sweety , koukám že jsme skoro nastejno co :lol:

no tak požádat dodatečně o vstup klidně můžeš - třeba Obrázek je u nás i tady na červencovkách :lol:

ale u nás je to fakt teď super v klídku a i se to víc rozjelo, takže u nás uzamčení vedlo k uvolnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.6.09 23:01

mně uzamčení vyhovuje… fakt je ten, že teď je to sice většinou všeobecné, ale to soukromější časem přijde a pak by uzamčení stejně přišlo… jak píše Ibbu…někdy se nehodí, aby si všechno příbuzní a známí přečetli…a že se člověk prokecne- citace typu na emiminu máme…bla bla a je to hned 8) (osobní zkušenost)
A holčiny, které nás čtou pravidelně se mohou přece přidat do seznámku :D :D , budou vítané :)
V prosinci07 máme dost holčinek, které nerodily ve stejném měsíci, ale nakukovaly a ty chodí dál. Prostě jen požádaly o členství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.6.09 23:08

Enio máš pravdu v tom že časem se to ještě určitě pozmění a bude to víc osobní - ale je škoda že se nemůžeme „šmírovat“ přeci jenom budem mít mimíse chviličku od sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
11.6.09 23:10

Já bych teda byla jen pro jednu diskusi, protože sledovat ještě dvě bude asi docela náročný, když před den věčně někde lítám, pak toho je večer na dočítání strašně moc :lol: Ale tak tady už máme krásnou 555ku :D Ale zase chápu, že to třeba holkám může někdo číst a vadí jim to. Mně neznámý lidi vcelku nezajímaj, ani u těch fotek, je tu takovejch ženskejch a spouzsta jich tu má fotky, tak jestli to chce někdo prolejzat všecko, ať si poslouží, stejnak mě nezná. Já zase nedokážu bejt úplně anonymní, protože jsem sama ráda, když poznám ty ostatní holky nějak blíž, když tu každej den spolu krafem, takže i na fotky ráda kouknu a svoji taky klíďo přihodím, abyste mě poznaly. Nebylo by mi příjemný, kdyby mi to tu četli nějaký známý a pak si ze mě dělali srandu, ale nepočítám, že by se něco takovýho stalo. Takže já klidně zůstanu tady, pokud to bude většině vyhovovat.

Jinak taky občas nakouknu do jiných diskusí, třeba jsem jukala na diskusi mladý těhulky, kam jsem se chtěla přidat, ale pak jsem zjistila, že jsem na ně ve svejch 23 letech opravdu stará :lol: A do minulých měsíců taky občas juknu, kolik už je miminek atd, ale všecko to přečíst bych opravdu nezvládla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.6.09 23:20

holky přeju vám co nejkratší porody, ať to všechno zvládnete a ať máte zdravá a krásná miminka :wink:

a určitě sem pak hoďte jak jste na tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.6.09 23:22
ibbu píše:
Enio máš pravdu v tom že časem se to ještě určitě pozmění a bude to víc osobní - ale je škoda že se nemůžeme „šmírovat“ přeci jenom budem mít mimíse chviličku od sebe :D

ale můžeme, když jsi sem napsala, už tě známe a můžeme tě přidat na seznámek :D :D :D
a nás můžete zase přidat ve vaší diskuzi 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
11.6.09 23:39

Tak ono je to právě o tom, že kolikrát si tu člověk stěžuje a nebo nadává na manžele (viz. já nebo třeba Haidu) a pochybuju o tom, že by se manželům líbilo číst si o sobě takový věci. Oni si taky v práci mezi chlapama postěžujou, ale zůstane to v práci a k nám se to nedostane a tak by to mělo být. Mě je jasný, že ten můj není tak blbej, aby si to tady nenašel kdyby chtěl. Ale to jedna věc, že si to může číst někdo z rodiny, vytrhne to z kontextu a je oheň na střeše. A věc druhá, že je teda fakt, že já taky šmírovala jak holky od dubna do června rodily a prožívala jsem to s nimi…

Každopádně jsem pro to, aby se teda určila jen jedna diskuse, protože sledovat dvě je fakt moc…no nic, já jdu ještě omrknou naší uzamřenou verzi a pak asi na kutě…papíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.6.09 23:42

Já jdu asi zase spát :D :D , už je na mě pěkně pozdě. Asi budu koukat sem i tam a uvidíme jak se to vyvrbí. Taky uznám, že je nepříjemný, když tady někoho šmírujou známí nebo příbuzní. To já takovej problém nemám, nikdo z mojeho okolí (mám pocit) nemá o existenci emimina ani potuchy, takže sem si chodím jen já. Chodila jsem si i s Eliškou a bylo to fajn, akorát jsme pak přesedlaly na blogování a máme dodnes podzimátka :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.6.09 05:24

Ahoj holky, tak já nemůžu spát…mám nějaký trápení na dušičce ach jo…no a teď mám ještě pocit, že se na mě zlobíte s tím zamčením :oops: :oops: :oops:
Já opravdu chtěla zamčít jen fotogalerii, ale pak se holky vyjádřily, že i diskuzi no a ted vidím, že se to nelíbí…jeminkote, jak se znám tak z toho nebudu zase spát :( vždycky si všechno moc zabírám…
Tak se ještě jednou omlouvám, jestli jsem něco pokazila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.6.09 07:01

obrázku vítám Tě doma, doufám že Ti brzy bude lépe, a budeš v pořádku. Oni antibiotika člověka dost zničí znám to od sebe. Hlavně, že jsi už z nejhoršího venku Ty i maličký.

Koukám jaký mají v Motole šrumec, proč je zavřené Podolí ??
ještě, že jsi to zvládla před tímhle zmatkem, viď.
Musím Ti poděkovat za krásné povídání o porodu a taky zprávičky, všechny nás to tady nadchlo bylo to krásně realistické. Až Ti závidím že už to máš za sebou a máš toho uzlíka u sebe :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
12.6.09 07:53

omlouvám se ,ale nakukuji jak Obrázek

Obrázku ..držím vám Vojtíškěm palce, aby jste vše v pohodě zvládli a Tobě přeji pořádný pytel sil a trpělivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.6.09 08:09

:-) Brý ráno :lol:

diskuze A MNĚ JE TO JEDNO :lol: Je vás tu spousty, které chodíte i na jiné diskuze, takže se to zřejmě sledovat dá … :nevim: A co se týká osobních věcí, které by se ti, kterých se to týká neměli dozvědět… Asi holt je tolik nerozebírat na netu :wink: Protože i do uzamčený místnosti se dá dát do seznámku, kdo má přístup a kdo ne… Takže si klidně může tady někdo něco přečíst, pak ze sebe udělat červencovku a je to :nevim: Takže wape , můžeš klidně spát :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.6.09 08:35

Ježkovo voko wape neblbni. Vůbec z toho neměj těžkou hlavu. Já jsem třeba ráda, že je to zamčený, ale nějak si prostě nemůžu zvyknout na to nízký číslo. Nestresuj se hloupostma kočko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
12.6.09 08:42

wape no jasný, vůbec si s tím nedělej nervíky, vždyť o nic nejde. Nejsme nějaký blbky, aby jsme se zlobily kvůli tááákový prkotině. je jedno kam se bude psát, hlavně že si budeme takhle dál vyměňovat zajímavý mimi-informace :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.6.09 08:48

:huban: děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie