Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky Milan mi přivez noťase tak v rychlosti posílám Vojtíška ![]()
Obrázku jedním slovem NÁDHERA!!!! Držím palečky, ať Vás brzy pustí!
tady se svítí, má miminkovskou žloutenku. mám ho u sebe na roomingu i s inkubátorem, je v něm jen kvůli teplíčku, jinak je zdravý. je prostě jen maličký, nedonošený, brouček náš…
tady se svítí, má miminkovskou žloutenku. mám ho u sebe na roomingu i s inkubátorem, je v něm jen kvůli teplíčku, jinak je zdravý. je prostě jen maličký, nedonošený, brouček náš…
Obrázku, Vojtíšek je moc krásnej. Moc Vám to spolu sluší a hlavně, že jste oba v pořádku. Snad už je i tobě po těch atb. lépe. Tak atˇ chlapák rychle přibírá a můžete brzy domů.
Obrázku, Vojtíšek je opravdu nádherný. A jak je tobě, už je ti lépe? No i kdyby nebylo tak musí, co? O toho drobečka se musí někdo hezky starat a nejlépe to určitě umí jen maminka. Ještě jednou přeji hodně štěstíčka a hlavně to zdravíčko.
jéé to je koloušek nádhernej
moc vám to spolu sluší.
Holky mě to tak navnadilo, že už bych nejradši toho prdolku mýho taky držela v náruči. vůbec si pořád neuvědomuju, že budu MÁMA ![]()
jezis to je drobecek kranej malinkatejjjj
Moc moc preju at vas brzky pusti domu!!!! A uz se taky tesim na toho svojeho drobecka,uprimne…na jednu stranu s emoooc tesim,na druhou stranu ted konkretne jsem mela pocit jako by se me to vubefc netykalo,jako bych tehotna vubec nebyla
sileny.....
Jůů to je brouček krásňoučkej
Fakt moc krásný miminko, už abysme měly všechny ty drobečky venku, už chcííí
Tak hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka pro oba, za chviličku už snad budete spolu dom ![]()
Ten je tak krásňučký
Obrázku, moc vám to spolu sluší, maminko
Hlavně že jste zdraví a ať už jste spolu brzo doma!
![]()
To je ale brouček maličkej! Holky, vždyť já budu taky máma!!!! Bože to je divný… ![]()
Ten je úžasnýýýý, bobek malý, tak hlavně ať se máte dobře, ať máš mlíčko a ať malý roste jako z vody.
Mimochodem já si to zatím taky nějak nepřipouštím, že už brzo budu máma ![]()