červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11966
9.6.09 15:51

blacky-ještě jsem zapoměla… přítel jezdí autocross… ale jen hobby… a tak se jezdíme koukat na republiku a tak… a známej jezdí motocross, tak občas na motorky:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
9.6.09 16:20

adus já mám teď oteklý kotníky a nohy pořád :evil: :evil:
Nic na to asi nepomáhá, snad jen když ležím. To ale celej den
nejde, tak jsem se s tím smířila, že po porodu budu vysvobozená.
Taky prsty na rukou a hlavně ta pravá, bolí mě a pořádně ji nesevřu.
Asi syndrom karpálního tunelu, brní mi tři prsty :evil: :evil:
Prostě super stav :twisted: :twisted: :twisted: užívám si báječné těhu :twisted: :twisted: :twisted:
Psala mi ale jedna těhulka, že na ty otoky zabírá koňská mast. Tak nevim,
ale já už to snad nějak doklepu.

Loffda já byla taky nadšená, že nemám žádnej výtok, že mě nic takovýho nepotkalo a najednou
teď ke konci, tumáš čerte kropáč :-) :-) :-) blbá mykoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.6.09 16:41

otoky- pokud máš nateklí nohy a k tomu ruce tak je to preklempasie.Zvýšenej krevní tlak.pokud se nepletu.tak mi to říkal můj dr.když jsem se ho tehdá u Toma ptala co to má pořád stím jestli natíkám.Ale nechci strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
9.6.09 16:43

Ahojky, tak koukám, že vás tu nějak hromadně trápí kvasinky. Začínám mít blbej pocit, že se k vám možná přidám :? Nějak mě to tam začalo svědit a pálit. Zkusím na noc nějakej ten Fermalac, co mám doma, ona je to spíš prevence, ale třeba to ještě zastavím a nerozjede se to.

Jsem šla nakouknout, jestli náhodou nemáme další mimčo, ale naštěstí ne :D Ono to bude pro Káťu i malou určo lepší, když ještě chvilku vydržej pohromadě, tak snad to vyjde. A kdyby ne, 36. týden už taky není žádná tragédie.

Btw už mám konečně toho Renaulta našeho nešťastnýho, oprava dohromady stála 30 tisíc :cry: Kompletně jsem si na to půjčila od našich a od babičky, tak doufám, že až budu po porodu dostávat alespoň nějakou podporu, tak budu schopná jim to začít splácet, už jsem z těch peněz opravdu zoufalá. Ale na nový auto by stejnak nebylo a kdybysme tohle odhlásili, tak by se to stejně platilo, leda možná nějak dát na náhradní díly…no nevim, se jako ateista snad začnu i modlit, aby už tam nic neodešlo a vydrželo to jezdit ještě minimálně pět let, než doplatíme tu velkou půjčku. Ještě to teďka vevnitř strašně smrdí, asi jak jsou tam ty nový věci, tak se to nějak vypaluje nebo co a zpátečka tam jde jenom když s tím člověk kvrdlá jak debil…ale lepší už to holt asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
9.6.09 17:02

Holky, tak kuřecí „bábovka“ je v troubě :D přijede mamka na véču, aby nám s tím pomohla… a stejně zbyde i na zítřek…

No, tak já si myslím, že trošku pomůže studená voda nebo obklady na ty naše nožky a určitě hodit je nahoru, aby byli výš než hlava :lol: ale to je nadlidský výkon s tím břichem… no a už je přítel připravený na to, že bude večer masírovat, jupííííí…

Jinak nevím, zda to má souvislost s tlakem, to jsem zatím neslyšela, ale určitě se optám ve čtvrtek dr… mě je ale divný, že mi to oteklo takhle z ničeho nic… když jsem snědla denně 6kg melouna, tak nic… nebo kolikrát lítám x hodin po obchoďáku a taky nic… snad to trochu splaskne…

Holky, to já vám nezávidím ty kvasinky a tyhle všelijaký potvory, já teda na to trpěla docela často, teď ale žádné pálení a svědění nemám, ale není to tak dlouho, co mi dr. předepsal takovou mastičku… ale tu jsem měla jen na 3 dny… a výtok mám stejně furt docela hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
9.6.09 17:04

adus - no jeje..moj manželík jazdieval závodne motokros..chcel aj motoskiering..ale nastastie s tým nejako malinko skončil..chudák..po tých rokoch je celý rozlámaný, všetko v nom puká:)) na jar sme predali už aj cestnu motorku…hold nie je najmladší..tento rok mu bude už 31:))) ale zas prišiel na novu zabavku.. lepí plastikové modely lietadiel..chodí aj na výstavy…tak ho mám doma, viem že je v poriadku, nemusím sa o neho báť…rada ho v tomto podporím ako to pojde…

• Citovat
  • Upravit
11966
9.6.09 17:17

Holky, dostali jste už někdo od dr. prenatal box??? Myslela jsem, že se dostává až v porodnici při nástupu k porodu a jak tak po očku sleduju holky z června, tak tam se jich plno rozčilovalo, že nic nedostali a pak někde vyštrachali, že jich letos je k dispozici pouhých 15 000ks… tak jsem zvědavá, zda na nás něco zůstane a něco dostanem:) ale snad jo, jsou tam kolikrát hezoučké věci a ty miniaturky kosmetiky jsou hroooozně roztomilé…

Blacky-no jo, motocross, to je na zdraví hrozný, tam člověk spadne a je to většinou hned nějaká zlomenina nebo tak. To můj přítel jezdí buggyny, takže strach nemám, má kolem sebe rám a to už musí být, že se někomu v takovém autě něco stane… jejda, 31 a říkáš, že není nejmladší??? Tak mýmu je 37 :lol: 8) ale kolikrát mi přijde jak dvacetiletej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
9.6.09 17:37

Tak koukám, že už tu máme první miminko..Obrázku moooc gratuluji ke krásnému chlapečkovi, přeju hodně sil vám oběma, co nejvíce prospaných nocí a brzký příjezd domů :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
9.6.09 17:38

Adus já dostala Prenatal box když jsem dostal těhu průkazku…od svého Dr. a teď bych měla dostat 2 až porodím…prý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
9.6.09 17:38

Adus - no jo..ja si do neho tak stále štuchnem..on sa tak potom strašne zlato rozčuluje..medzi nami je 6 ročný rozdiel..
ale máš pravdu..mužskí su niekedy ako deti alebo pubertáci:)))
no jo…buggyny…to je predsa len trošku istoty a bezpečia…

ja ešte boxik nemám..ale takisto tak nejako v kutiku duše by som privítala:))) hehe

• Citovat
  • Upravit
11966
9.6.09 17:39

Holky, tak já jsem asi blázen…

Měla jsem potřebu se zase pohrabat v těch Lukáškových věcích… tak jsem sbalila taťkovi tašku, co nám veme, až pro nás pojede… přišla mi minulý týden taška ke kočárku, tak jsem to dala do ní:))) no, hodila jsem tam oblečení, plínky papírové i hadrové, přebalovací podložku… snad nic jiného není potřeba… ale tašku do porodky ještě sbalenou nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
9.6.09 17:39

adus já ten kufřík dostala už tak 2 měsíce zpátky ne-li ještě dýl… a přímo v poradně :wink:

Jinak moje kontrolka dneska dopadla na jedničku, ještě se neotvírám a poslední 3 týdny budu chodit do poradny už přímo do porodnice, kde budu rodit, abych nemusela dojíždět až do Ostravy.

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
9.6.09 17:52

no ja mám pre mimčo taky v taške na kočík zbaleno :D taky som stále v taške a prehrabávam, aby som niečo nezabudla, alebo taak..

Duupka . :potlesk: super správička z kontrolky,,ja idem zajtra tak uvidíme:))

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
9.6.09 17:55

jeee.. duuupko - ved mne práve došlo..že už si 37 :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
11966
9.6.09 17:59

Duuup-gratuluji!!!!!!!! Já si myslím, že ty budeš rodit v termínu :wink:

Ty jo, já ho chci taky… tak doufejme, že na mě v Podolí nezapomenou…

Blacky a co tam všechno máš sbalené? Ještě tam přihodím dudlík, až budu vyvářet a snad nic jiného mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí