Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak jsem nakonec usnula celkem brzo po tý zprávě, ale pro změnu jsem zase zaspala. Teda ne, že bych musela někam nutně běžet, ale jak vstanu hodně pozdě, tak jsem pak taky nepoužitelná. Kdy já jsem vlastně použitelná, když o tom tak přemejšlím?
Ale dneska je hezky, tak se konečně vrhnu na pidi oblečky. A na poště mám povlečení na postýlku, tak se těším, až ho vyzvednu. Pak už jen věci do porodky a mám komplet. Akorát teda kamarádky mi slíbily koupit ten monitor dechu a nějak si nejsem jistá, jestli mi ho opravdu koupí, bych pak nerada kupovala nějakej v krámě za 3000, když se dá na netu sehnat za dva… No uvidíme.
E.li , tak to je fajn, že je na tom někdo podobně jako já
To jsem ale hodná, co?
Ale tak ono už nám to brzo skončí. Já bez Rennie nezalehnu, musí bejt vždycky nablízku
Už mám jen asi 4 tabletky, takže dneska musím koupit další. A ty večeře pěkná, já se taky vždycky nacpu nějakejma šílenostma, ale nemůžu si pomoct.
lentilko , ježiši to jsou sny
Ale nástřih mě pobavil, jsem ráda, že se to nezdálo mně
Já měla nejhorší sen o porodu takovej, že jsem porodila krásnýho chlapečka, ale od pasu dolů vypadal jako potkan. Že měl ty krysí nožičky a ocásek
Hrůza ![]()
P.S. Miluji tě , taky jsem viděla v těhu a taky příšerně obrečela. Já radši teď už na filmy ani moc nekoukám, protože jsem pokaždý z toho rozhozená. Leda něco nenáročnýho. Teďka jsem viděla komedii Superbad a to byla teda volovina první třídy a pak Vicky Cristina Barcelona od Woodyho Allena a ten byl teda dobrej. Nebo teda typickej Allen, možná s inspirací od Almodovara, jsem se až musela smát, něco takovýho normální člověk asi nevymyslí. Ale aspoň to nebylo dojemný ani hororový, tak pohoda ![]()
Tak holky radost před chvíli jsem zjistila že nemám nárok na mateřskou od zaměstnavatele, takže musím na sociálku
pavlus tak to asi nastve teda… narok na PPM je ze minimalne 10 mesicu musis zpetne pracovat ne? ![]()
jinak holky koukejte co jsem si objednala za 250Kc z netu…Tomasek zadnou krajecku nemel a ja pak okukovala smutne ty cizi kocarky jak to maji krasny tak ted Danysek bude mit jak krajku normal perinky do kocarku tak i rychlozavinku ![]()
http://img.mimibazar.cz/…21246874.jpg
kajisku ja se porat premlouvam zda budu pouzitelna nebo zda si mam jit lehnout,me to dite to vetsi…probudilo o pul 5 dneska
!!
Nevim co mu hrablo…a ne a ne do postylky znova…
zaha taky me zase pali jako svina a pekne casto,nastesti mam porat poruce mliko a zabira… ![]()
Illentillko na to mám super prostředek. Žlučové mýdlo, koupíš ho v teta drogerii nebo já ho tam koupila stojí asi 50,, a je super i na mastné skvrny a tak.. namydlíš tím skrvnu necháš chvíli působit a pak normálně vypereš. Mě to zabralo i na košili, kterou si ten můj pocintal jak jinak omastkem z buřtu někde u stánku… ![]()
no o jenže já mámveškerou práci na dohodu, jen tu zootechničinu jsem dělala jako na částečný pracovní úvazek a vzhledem k tomu že jsemted byla těhu a pracovala míňtak si mě od ledna převedli na nízkorozpočtového zaměstnance a neplatili za mě sociální takže mám smůlu.
Jsem teda pěkně vytočená ale co se dá dělat život jde dál, tak pudju na socku a něco mi dají
Pavlušo tak to je pech…to jsem vůbec netušila, že za Tebe nemusí odvádět sociální…ach jo
…tak držím palečky, ať aspoň na sociálce něco přihodí…
E.lino- já mažu clotrimazolem už od soboty,ale ted ze mě padá už i nažloutlí tvaroh,a můj dr je tam až v pondělí.tak si dám aspon jednu globuli toho žlutýho vajíčka.tím si snad neublížím.Ale nechápu,možná tím stresem,je to šílený když se nenamažu bych se uškrábala.
Sny- tak se mě do rána zdál první porod.Ale jen začátek pak jsem se zbudila bylo mi zle od žaludku tak jsme cumlala renie.
pavlušo,to naštve,ani se ti nedivím.Ale určo to sociálka nějak vyřeší.
jdu se natáhnout jsme jak zbitej pes.
pisojko me pomaha canesten,taky me obcas zasvedi je bych se cela rozdrbala,to jsou ty vytoky
Slipku menim sice asi 3× denne ale beztak no…
zrada zamestnavatele no,ja nikdy nezapomenu na svoji prvni praci v Praze,kdy po krachu restaurace jsem nevymohla ze zemestnavatele zapoctovej list,tak jsem si sla na socialku tedy aby me ho vystavili oni jako duplikat,tak tam jsem zjistila ze on za me trictvrte roku neplatil ani socialni ani zdravotni!!!
Nastesti jsem si to doplacet nemusela pac jsem mela platnou pracovni smlouvu ale mela jsem pak sakra problem na pracaku,vsude jsem litala s tou smlouvou,tam ani nejak nevedeli co maji semnou delat,nastesti jsem pak prachy dostavala no…
Ale sranda bude az pujdu dal pracovat pokud nekdy pujdu,pac zapoctak budou chtit a ten ja mit nebudu,tak snad budu mit stesti a budu se zivit uz jen soukromnicky…
Já vůbec nestíhám ty počty stránek ![]()
Každopádně Obrázku ještě jednou moc a moc gratuluju a přeju, ať se dáte brzy do pořádku a můžete domů. A mooooooooooc děkuji za popis porodu, taky mě to úplně dojalo. už se na tu naší berušku strááááááááášně moc těším. Jo a tu hlášku o tom, že má člověk pocit, že se mu prdel rozletí na tisíc kousků už jsem slyšela i od někoho jinýho ![]()
Holky, ty vaše sny
Mě se zdál zrovna včera krásnej sen, jak už mám mimi u sebe a jak kojíme
Naštěstí žádný nůžky ani nic podobnýho.
Haidule ta zavinka vypadá nádherně. to mi máme jen takovou tu klasiku, ale proti tobě dost obyčejnou. ale zase jsem si udělala radost soupravou do kočárku od emitexu- je oranžovobílá a krásně heboučká.
Holčiny, tak já pomalu pádím na kurz…tentokrát by to měl být poslední
tak jsem zvědavá…příště si už jdeme jenom sednout na kafčo a večeři ![]()
Ahojka,
zdravím při úterku.
Obrázku láska a nadšení z tebe jen číší, Vojtíšek je určitě šikula a všechno zmákne a co nevidět budete doma. Popis teda naprosto vyčerpávající, díky moc. Asi budu patřit k těm, který to četli s otevřenou pusu, ale co naplat, s ničím jiným, než že to bude bolet se počítat asi nedá.No ale stejně se na toho svýho broučka už těším. ![]()
Výtoky jsou teda pěkný svinstvo, já mám od doktorky napsanej klotrimazol, kdyby něco vypuklo. U ostatního bych se asi bála, aby to nějak nenarušilo prostředí. zatím to musím zaťukat, ale krom slaboulinkýho výtoku je to v pohodě, tak to snad už doklepu
Ahoj holky,
omlouvám se, že tak pozdě, ale přece jenom…
Káta psala, že bříško je zatím hodné, odpolko měla jít na vyšetření a zítra by jí měli pustit. Až písne, tak hned dám vědět…
Já jaksi dlouho spala a pak jsem letěla do kolína… měli jsme sraz s kamarádkou, má půlročního syna, tak jsem si ho pomuchlovala:)))
Blacky-z nápadu jsem nadšená, ale ještě musím právě sehnat truhláře, který mi to udělá:))) já budu mít horní na koj. váhu, spodní na nějaké věci a úplně dole můžu mít plínky atd…
Holky, já mám výtok snad pořád… ![]()
ale já se vzbudila a jsem celá oteklá, nohy od kotníků dolů a ruce-prsty
![]()
holky, co na to pomůže???