červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
8.6.09 19:16

Alisenko klidně napiš, až přijede kolegyně těhulka Zuzka z dovči, tak máme stránky na který tě určitě ráda přidá, http://www.cervencovky2009.estranky.cz možná by si jí mohla usnadnit práci tím, že jí to napíšeš do vzkazů přímo na těch stránkách. Jinak o že si zmatená je normálka, já tuhleva jela nakoupit věci na špagety s omáčkou a nekoupila jsem špagety. Tomu se říká těhudemence.
Chutě naprosto běžně tady chodím a hledám na co mám chut a nenacházím.
Doufám, že katka s malou jsou pořád 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.6.09 19:18

wape o lněném semínku nevím, to je na co,, a taky čajík ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.6.09 19:31

jezis holky, vy jste ukecany, uz pres hodinu docitam, sice jsem k tomu zvladla snist bucek a pak rozmix.jahody s cukrem, ale uz nevim kdo co psal.....takze:

vitam nove tehulky :srdce:
Barci , gratuluji k uspesnym zkouskam :potlesk:
Obrazkovi a Katce drzim palce, at je jim obema lip, Katka at jeste vydrzi :wink:

klystyr - jsem pro, davali mi ho v detstvi v nemocnici a fakt to nic neni, se na neho snad i budu tesit, neb jsem nebyla na wc uz dva dny, coz je u me uplna hruza :oops:

porodnice - nooo tak ja to mam do porodky asi 1minutu pesky :lol: pres travnik a cestu a jsem tam, koukam na ni z okna, takze to bych snad dosla i sama, kdybych byla sama doma, jinak jim zavolam at si pro me nekdo dojde naproti :lol:

malinik - holky kde ho koupim? v lekarne? a jaky mate? hodite sem nejaky odkazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.6.09 19:37

hanulko mě právě klystýrem rozháněli slepák, nebyla to tak hrůza spíš horší bylo nelítnout hned na záchod a chvíli vydržet,, a po yal gelu se prej musí držet půl hodiny..

maliník normální sáčkovanej od megafytu ale je ho asi víc druhů. Já jsem líná jinak než v sáčkách. Kámoška ho pila 2-3 šálky denně a malá byla venku ráz dva, těžko říct zda to bylo maliníkem ale proč to nezkusit že ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 19:47

Čiki lněné semínko ideálně mleté kupuji v DM drogerii, ale mají jej snad už všude. Doporučuje se stejně jako čaj z maliníku. 1×denně 2 lžičky zalít horkou vodou…udělá se z toho takový sliz a to pak vypít…no chuťově nic moc…ale zase prý to pomáhá i na zácpu.

Hanulko čaj z listů maliníku od Megafitu, kupuji v lékarně a snažím se 2-3 denně. A na někoho to prý vliv má a na někoho ne.
Ale hlavní je prý už vy:,–(it ten hořčík…

Pak jsem ještě slyšela o čaji z kontryhelu, ale nevím…máte s ním někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.6.09 19:57

čiki, me ten klystyr taky davali na slepak, kterej mi vytahli o nekolik let pozdeji za 5 minut 12, si rikam, ze mi ho mohli vykuchnout hned v tech 13ti… :roll: kdyz jsem sla se slepakem do nemocnice pred 2 lety, tak mi ani klystyr nestihli dat, jak to bylo akutni :? jo a taky si pamatuju, jak jako decko jsem po klystyru asi po 2minutach letela na wc, jsem zvedava jak dlouho vydrzim ted :lol:

tak ja nabehnu do lekarny pro malinik, stejne jeste musim koupit rybilku na prdelku a pro sebe ten gel z dubove kury :D
horcik jsem cely tehu nebrala…a o kontryhelu jsem slysela, ze povzbuzuje cinnost delohy, ale zkusim ten malinik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 20:02

Já ještě nikdy klystýr neměla :oops: ale přesto bych raději klystýr než YAL…já mám strach, že bych se tam mohla po… přímo na sále :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.6.09 20:05

Baru , já jsem ti vůbec nestihla odepsat, ale dohnala jsem to teď. Jsem už byla v salonu a byl parádní fofr. Hlavně, že to máš…já se chci hlásit na příští rok, ale pořád váhám…

Klystýr , mě už ho vnucovali teď na gynekologii v nemocnici, ale odolala jsem a požádala o čípeček.

Obrázek, Káťa , uff, teda tady to jede, a to jsme s Janou měly být mezi posledními. Oběma (vlastně všem čtyřem) držím palečky.

Aduš , kdyby se Káťa ozvala sms, tak mi napiš na mob.prosím, já už se sem asi nedostanu a jsem zvědavá. Děkuju

Jinak vítám nový holčiny! Ali: My čekáme malou slečnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.6.09 20:19

Téda tak tohle je snad rekord v ukecanosti :lol: A zrovna tu nejsem, to je pech, já jsem taky občas ukecaná až běda :lol: Tak instruktáž k porodu byla super, PA moc příjemná, pohodová, vtipná, všecko nám popsala, ukázala video, řekla bych, že to byly fakt vyčerpávající informace k porodu v Motole. Martin to přežil, i když nejdřív hrozně bručel, že dvě hodiny tam nevydrží (nakonec to bylo jen něco málo přes hoďku) a že jestli tam bude jedinej chlap, tak že mě zardousí. Když jsme tam přišli, čekaly u dveří jen 3 těhule, tak jsem myslela, že je se mnou ámen, ale nakonec všem dorazili partneři a ještě asi dva další páry, takže jsem měla pravdu a Marťas nemoh říct ani popel :lol: Jestli bude u porodu furt nevím, se prostě dozvím, až to přijde, on mi ano rozhodně neřekne, ale řekla bych, že je už aspoň trošku nahlodanej, že by to snad i moh přežít. Nebo aspoň že by moh zůstat v porodce a nebyl by vyloženě doma. Kdo ví, ale nutit ho nemá cenu.

Jsem si dělala poznámky do wordu, co jste psaly, ale napadlo mě to asi až na třetí stránce, takže stejně určitě na něco zapomenu :lol:

edik a Allisenka , holky, vítám vás :wink: Se nám to tady ještě takhle na závěr rozrůstá, ale to je fajn. Akorát za chvíli už bude problém dočíst konverzaci i za jeden den, když tu zrovna nebudu :lol:

katka82 - tak máme další adeptku na porod? Ale tak neblázni, Káťo, ještě chvilku vydrž :wink: Držím palce, aby jí ten porod ještě zvládli zastavit. A když ne, tak máme další červňátko, hlavně, aby kdyžtak byla malá v pořádku.

pisojo , vítám tě po týdnu zpátky. Je moc fajn, že jste to s Tomem zvládli a že nakonec operace snad nebude nutná.

barčí , gratuluju ke zkouškám a jak tu někdo psal, na známky není potřeba se ohlížet, já třeba měla 4 u maturity z AJ, protože jsem nervák a skoro jsem se tam složila a lítaly ze mě prvních deset minut jenom nějaký skřeky a v posledních pěti minutách jsem to už moc napravit nezvládla :lol: Ale hlavně, že to máš, tě obdivuju, já jsem teď tak mimo, že bych se nenaučila vůbec nic.

obrázek - jsem moc ráda, že se ozvala a že už jí je líp a nemá horečky. Snad jim půjde i kojení a brzo je pustí domů. Taky jí už docela toho prďolku závidím, už se strašně těším na toho svýho.

festival - lentilko, jestli se na to budete cítit, nevidím na tom nic špatnýho. A co se bezhlučnýho šeptajícího prostředí týče, to u nás asi taky nebude hrozit, u nás furt jede telka nebo rádio, případně paříme Rockband na Playstationu, což spočívá ve hraní na plastový hudební nástroje, do toho běží muzika poměrně nahlas… :lol: Asi teda malýmu nepustím zrovna metal na plný koule až se narodí, ale vychovávat v tichu ho taky nehodlám, pro začátek zkusím třeba Killers :lol: Ty už beztak musí znát nazpamět z CD, který mi hraje v autě pořád dokola :lol:

chutě a hlad - já se přiznám, že luxuju ledničku denně a pořád :oops: Nemůžu si pomoct, mám furt strašnou chuť na něco, ale i vyloženě hlad. Dopíšu tenhle román a vrhnu se na housky se sýrovou pomazánkou, jako dezert jogurtovej nápoj a punčák, pak si dám tak hoďku pauzu a pak je to otázka, co přijde na řadu další. Ale celkem určo to pak až zalehnu zazdím jednou až dvěma kouskama ovocnýho Rennie, páč mě bude pálit žáha :lol:

klystýr - jo, asi do něj půjdu, původně jsem byla rozhodnutá pro yal, doporučovala mi ho i Haidulka, ale nakonec to vidím spíš na tu teplou vodu. Aspoň se po… hned a pak už bude klídek :lol: Navíc teplá voda prej prohřeje a uvolní porodní cesty. Ale i tak to bude určitě bolet jako sviňa, tak je to asi fuk :lol:

přenášení - achjo, jenom to ne. Ale skoro už si říkám, že to tak u mě dopadne, když jsem měla to tvrdnutí, teďka už nejspíš poslíčkuju a hrdlo furt nic. Teda já jsem ráda, ale aby se pak vůbec chtělo otevřít, až nadejde jeho čas :lol: No pořád věřím tomu datu 7.7…Ale začínám si říkat, že třeba 1.7. by mi taky až tak moc nevadilo :lol: Ale dřív zase ne, jen ať je prďolka pěkně dopečenej. Ale od konce 38.tt už to beru kdykoliv a čím dřív, tím líp :lol:

Jdu na tu ledničku :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.6.09 20:29

wape- číslo uloženo,tak o víkendu dám vědět.A chutě.já jich už moc nemám ale když příjdou tak nevím co bych sežrala.
Malinovník-nepila jsem a mám strach si ho dát abych pak dojela vůbec do porodnice mám to asi 20 min.autem.
magnesko- kdybych přestala brát tak nevstanu ani z postele,moje tělo si ho nevytváří a když ho mám málo jsem jak kdybych byla v jiným těle uplně mě to položí takovej vnitřní třes.
holky díky moc že jste rádi že nám to tak dopadlo,já sice neoslavuji protože operace může přijít ale naděje a ta umírá poslední. :D
kajizsku neboj klystýr nebolí,než ti ho zavedou většinou na něj dávaj lubrigační gel at to není nepříjemný a pak ta teplá voda je v poho jen pak chvíli udržet půlky u sebe.Pro mě byla spíš ostuda ty zvuky na tom záchodě to bylo šílené když si vzpomenu tak se musím smát.ta paní co čekala než zapůsobí(byla na vyvolání a celej den nejedla,tak neměla co kadit)se uculovala taky.Pdrící polštářek je slabost!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.6.09 20:29

červenec 2009

Ahoj, vy jste toho teda nakecaly 8O 8O :lol:

Zdrarvím nové maminky :wink:

Klystýr - měla jsem u Kubíka a nic hrozného to nebylo, ted si to budu dávat taky pokud to stihnu :lol:

Baru - gratuluji ke zkouškám, zbytek zvládneš levou zadní :wink:

Soničko - moc gratuluji ke // a držíme palečky, aby ti to vyšlo :wink:

Vzdálenost do porodnice - já se právě rozhoduji, momentálně bydlíme v Kvasicích, což je do Kroměříže nějakých 14km ale ne moc dobrá nemocnice, pak do Zlína to je nějakých 20km a nejraděj bych rodila v Brně na Obilňáku, tak nevím, taky záleží, kde v té době budu, nebo budem bydlet, ale pevně doufám, že už zase v Brně

Večer jsem se už pohádala s babičkou, protože jsem dala uvztekaného synátora do kouta, aby se uklidnil, já šla uklidit hračky na dvůr, načež babička se do toho začala ihned angažovat, řvoucího a uvztekaného kluka, drapla po:,–(ila ke stolu, a začala na něj křičet, že ho zbije, pokud nezačne okamžitě jíst. To jsem už nevydržela a vynadala jí, že se opět plete, do něčeho po čem jí nic není. Tatka nám včera přijel až v 19hod, takže jsme si spolu užili tak 3hodiny, než jsme šli spát a už ted je mi zas smutno. :cry: Já už tak chci, abychom byli zas všichni pohromadě a v klidu, kdybych mohla, tak mu s tou rekonstrukcí jdu pomoct, jenže by mě stejně k ničemu nepustil :cry:

Káťa - snad to maličká, ještě chviličku vydrží, aby se „dopekla“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
8.6.09 20:42

ok.takze je mi 21, cekam s pritelem(22) prvni mimco…Potkali jsme se v Anglii kde jsem 3 roky pracovala a jedne firme na plastove doplnky…Po dvou mesicich spolecneho ziti, mozna se to nekomu bude zdat brzo jsem byla tehotna..hned od zacatku jsme se tomu nebranili, protoze vim ze je to ten pravy(slovak od kosic). Od zari nepracuju a od listopadu jsem v CR…Jinak po porodu-asi tak mesic-se budu stehovat za pritelem na slovensko, kde se chceme nekdy v zari vzit plus pokrtit maleho…Uz se na to moc tesim,protoze tady v cechach nemam zadne zname :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.6.09 20:50

Jitule- musím říct že jsi hrozně statečná za všechno co jsi prožila a prožíváš.Hrozně moc ti držím palečky aby jste byly už pohromadě a žili klidnej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.6.09 21:20

edik, Allisenka … taky Vás vítám :)

**Klystýr- yal… já jdu opět do yalu… při Lucince taky a pohodička

holčinky, které máte problémy, držte se, bude líp…**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.6.09 21:22

maliník … taky jsem pila, teď zatím ne… nevím, jestli to mělo nějaký vliv, ale chutnal mi

epidural
na Kladně když můžou, tak ho nedají, takže opět asi bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí