Poradna duly
Jana Čurdová
Ty čípky stojí cca 50,– Kč a je jich tam, myslím, 10. Mně už nezabírala ani voda, ani vláknina, no prostě nic. Takže AŤ ŽIJOU ČÍPKY ![]()
Já to mám do porodky asi 40 km, nic moc, ale tu cestu přes Prahu vám, holky teda nezávidím ![]()
Pisoja super, že už jste zpátky!
Hlavně ať slouží zdravíčko ![]()
Ahojky,smím se k vám přidat?Jak se dnes máte?Mám termín sice 1.srpna,ale můj doktor stále věří ve 25.7.,takže patřím spíše k vám:-)
Ahojky,smím se k vám přidat?Jak se dnes máte?Mám termín sice 1.srpna,ale můj doktor stále věří ve 25.7.,takže patřím spíše k vám:-)
Adus- průjezd Prahou v pohodě,přijeli jsme do Motole v 6 ráno a vedla nás navigace přes nuselák a zpět jsme vyjížděly po 12 a to nás vedlo před barandovskej most.Zoo jsme vynechaly,měly jsme toho dost manža byl celej těch 5 dní snáma bohužel jsme nedostaly pokoj s Tomem ale bydlely jsme na klíčku přímo v Areálu.Tak jsme proseděly celej den na židly.No a stejně budem do prahy jezdit na kontroly tak Zoo určo navštívíme později.
Holky v kolikátým týdnu byla Obrázek?
Pisoja , myslím , že 33+2, nebo tak nějak. Hlavně že jsou v pořádku ![]()
Táááááák, a mám hotovo ![]()
Edi, vítej, jak se máš ![]()
Pisoja-tak hlavně, že sjte to všechno zvládli… obrázek myslím byla 34. tt…
Vítám další těhulku… ahoj edi
pisoja tak to je dobře, že je to zatím bez operace ![]()
Edi , jak se daří tobě a mimiskovi v bříšku?
Už vše připravené pro drobečka?
Jo a pohlaví mimi jste si nechali říct, nebo chcete překvápko
?
ahojky Edi…takisto zdravím ![]()
hmm..skusim to s tými čípkami..predtým som mala práve opačný problém:( z extremu do extremu..aspon sa nenudím
myslím že obrázek bola tak nejako ako ja a ZuzkaM okolo 34 tt. ![]()
Díky všem za přivítání ![]()
Pro mimčo toho moc nemám,jen postýlku a pár oblečků:-)a taky kočárek:-) jinak se máme fajn,dnes jsme byly na kontrole a jelikož nám celý víkend tvrdlo bříško,tak nás pan doktor uklidnil.Co se týče pohlaví,tak by to měla být holčička,ale přesto,že jsem ve 32 týdnu,tak nás ten poslední uz teprve čeká,takže to jistě nevím…
A jak se mate vy ostatní maminy?
Ahojte holky…sice pozde, ale muzu se k vam pridat? jsem porad sama doma se silenyma poslickama a nechci na to furt myslet, tak potrebuju s nekym pokecat…
Duuupko- koukam ze mas zhruba tak stejny termin jak ja co? kdy ti to vychazi? A jak se citis?
Budu rada kdyz se mnou nekdo kecne, nebo z toho fakt za chvili zesilim..:D