červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
8.6.09 15:24

Edi , já se snažím co nejvíc ležet, aby malá veverka vydržela v bříšku co nejdýl :) Už mi z toho hrabe, ale mám radost, že jsme pořád 2v1 :D

Allisenko vítám tě :-) Vidím, že jsi z Nového Jičína :) Zrovna tento týden se chystám do ValMezu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 15:25

Ahoj Allisenko taky tě tu vítám… já mám termín 29.6. ale počítám, že to bude dřív… poslíčky mám občas taky (aspoň myslím, že to jsou oni) a tvrdne mi často břicho, ale jinak je mi fajn.

• Citovat
  • Upravit
191
8.6.09 15:25

Ahojky Alissenko,já si s tebou klidně ráda pokecám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.6.09 15:27

Sweety ty máš nějaký problém s malou?Hrozí ti snad předčasný porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
8.6.09 15:33

jéé, dekuju, jste hodne…vetsinou na me nikdy nikdo nereaguje…Ja mam podle MS termin na 30.6 a podle UTZ na 2.7 jinak ja mam poslicky uz druhy tyden a takove ze nemuzu kolikrat ani chodit, vecne litam na velkou a je mi zle od zaludku…je to hrozne… :( kolikrat uz ani dychat nemuzu ze stahu…Ja si taky myslim ze pujde snad driv diky temhle poslickum, ale ve ctvrtek jsem byla na porodnim, kvuli bolestem po 4 minutach a byla jsem uplne zavrena a cipek 36mm 8O …ale pritom kontrakce jak krava…zitra jdu na kontrolu tak snad se neco zmeni…dneska jsem si udelala odvar ze zazvoru, skorice a hrebicku, melo by to povolovat cesty, tak jsem zvedava…Jeste me zajima jak ten muj prdola pribira, tak snad se to zitra dozvim…
co cekate holky?nebo se nechavate prekvapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
8.6.09 15:35

Ahojka,

teda dneska mě to v práci obzvlášť nebaví … ale už se mi to krátí, v pátek mám konečnou, takže dneska obíhám výstupní list a zařizuju přehození počítačů, telefonu atd…prostě blbákov Ale na to volno doma se fáááákt těším :wink:

Vítám nový kecalky - se mnou toho moc nepokecáte, já tudy vždycky jen proběhnu,ale až budu doma, tak snad bude času víc, i když jak tady čtu, tak aktivit je dost i doma,co :wink:

Holky, vy už máte všechny sbalený tašky do porodky? 8O Tak to já jsem lempl největší, já zatím nemám nic! No asi se nad sebou zamyslím…ale asi až příští týden :lol:

Yal nebo klitrýr - na kurzu nám doporučovali nechat si předepsat Yal, že je šetrnější ale normální mají určitě připravenej taky.

Soni moc gratuluju ke II - to je super, držím palce ať to tentokrát klapne a vše je v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.6.09 15:37

Jejku nový mamči no super:D Vítejte.
Do porodnice to mám já nevím 15 minut a když bude odpolední, nebo páteční provoz tak zhruba 30. Přijde na okolnosti že.
Pisojko tak to je super, že nemusíte na operaci.
Holky tady se udělalo odpoledne krásně, přemýšlím, že zajdu na procházku. Já bych se tak jela projet na kole až bych brečela, přesně ideální počasí, teplotka akorát, sluníčko nádhera…
Holky já jsem jak hrabě de pejrak z angeliky(nevím jak se to píše a nechce se mi to hledat):D bolí mě kyčel a pajdám jako on. Hrdina mého dětství.
Nevolnosti mě se občas udělá špatně od žaludku jako na začátku těhu. to už je tak strašně dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.6.09 15:41

Loffdo klid já mám jednu noční košili, kterou jsem si koupila včera v globusu. Tím aktuálně končím. Čekám na výplatu, sice jsem penízky měla, ale donutila jsem vojtu koupit si boty, nemohla jsem se na ty jeho kanady už ani kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 15:44

Holky tak já co neberu magnézko, tak zase nezvracím…

Allisenka - tak má měla minule čípek už jen 20 mm, už se prý pomalu otevírám a porodní cesty měknou… na ko jdu taky zítra, tak uvidím, co nového :wink:

• Citovat
  • Upravit
717
8.6.09 16:02

Holky to je hrozný tenhle „závěr těhu“. Já se musim nějak zabavit a nejen domácíma pracema :roll: . Když na to začnu myslet, tak bych nejraději vytrhla kus kalendáře a taky mám pocit, že už to bříško nedotahám :twisted: .
Nejraději bych šla rodit v tom 38tt, ale to je nejspíš jen moje zbožný přání. Když si vezmu, že se normálně rodí ve 40tt, tak to mám ještě měsíc 8O :evil: :evil: :evil: a normálně se třeba ještě přenáší, takže můžu s tímle outěžkem chodit (kachnit se) ještě klíďo 5 týdnů :evil: :evil: :evil: :evil: . Já nechcííííííí :! :! :! :! :! :!

Edi ahoj, taky tě vítám :-)
Alisenko taky :-) to je nejhorší, když do nějaký diskuse napíšeš, ještě se třeba vyloženě někoho na něco ptáš, nebo někomu blahopřeješ a nikdo na tvůj příspěvek nereaguje :roll: . To se mi stalo tady u jedněch nejmenovaných budoucích rodiček a docela mě to nakrklo :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 16:02

Zpráva od Obrázka :D

Je mi líp, 1.den bez horečky, snad už to vydrží. I to řezání v břiše se zmírnilo. Však mám taky dvoje atb do žíly! Vojtík je dobrej, dýchá sám, zánět ode mě naštěstí nechytl. Je nádhernej, kouzelnej, brouček můj. Dnes měl 1. kontakt s prsem, ovšem nijak ho to nevzrušilo, sací reflex mají prý až od 34.tt, ale budem to zkoušet.

Zkusí se dostat k netu a napsat nám report o porodu :) Snad to měla rychlé a co možná nejmíň bolestivé, když si už tolik vytrpěla :! :)

Edi , ve 14tt mi udělali cerkláž, takže riziko předčasného porodu je velké. Mám naštěstí vynikajícího doktora :D Ten mi pak v cca 36tt (pokud teda do té doby veverka v bříšku vydrží) přetřihne steh a oak to vidím na rychloporod, bo malá je hlavičkou nacpaná úúúplně dole :) Doktor si dělal srandu, že to přestřihne, natáhne ruce a bude to :lol: :lol: No, šak uvidíme :)

Allisenka , budeme mět cérečku :) Co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.6.09 16:08

elino a ted si vem, že některý ženský rodí až 42 tt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.6.09 16:09

Dobře, že je obrázkovi líp a vojtík je v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.6.09 16:16

sweety..moc dakujeme za správičku..nech sa držkaju…

E.lina - no to poznám, človek fakt si vraví..že už by to mal o dva týždne skor za sebou..a každý den počíta, kolko dní mu zostáva…dokonca mám na googlu odpočítavanie…ako to išlo pomaly zo začiatku..tak teraz sa to fakt tiahne..

holky aj vy máte ten pocit akoby v tom 20 tt niekto urobil v tehotenstve čiaru..zložil to ako list papieru a teraz to ide po spiatku…človek sa cíti vlastne teraz ako v tom prvom mesiaci tehotenstva..je mu špatne, vracia…má menštruačné bolesti…tak ako predtým sa tešil na dve čiarky teraz sa teší na porod

ale už to fakt máme za pár..ešte to trošku vydržíme

ešte medzi nami zdravím Allisenku - jaaj..pozerám že to máš takisto veselé:( človek si na občasné poslíčky už zvykol..ale keď su silné a časté..tak to teda nie je žiadna výhra:( budem držat palčeky ku zajtrajšej kontrole…
my čakáme prý chlapčeka.. uvidíme čo sa z toho teda vyklube pri porode..teraz je to skor taký červík podla toho čo vo mne stvára hehe
ty už vieš..čo čakáte? a máš vybrané mená…

• Citovat
  • Upravit
11966
8.6.09 16:19

Kočeny, tak přepisuju SMS od Katky82:

Tak jsem v nemocnici, prý na zklidnění ztahů. V jednu čípek 2cm, teď už jen půl cm. Tak mi rychle kape magnézko na zklidnění. Malu má asi 2300g.

Tak držíme palečky!!!!!! přeci nebude další červečátko na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí