červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
9.6.09 01:40

No nádhera, tak já zase straším :-) Zkusila jsem dvě Rennie a nic, další už je mi blbý si brát, tak jsem vstala z postele, páč bych jinak asi fakt blinkala :-( Vsedě mě zase tlačí malej pod žebrama, tak vám nevím, asi si stoupnu a zkusím usnout vestoje :lol: Jsem si cvičně ještě jednou přečetla, co psala Janička a fakt mě dostává věta, cituji: Nicméně upřímně - bolí to jak svině a máte pocit, že se vám roztrhne prdel. :lol: Nevím, jestli se smát nebo brečet :lol: A to jsem si myslela, že nejvíc bolí ty kontrakce a to tlačení že prej člověk moc nevnímá. Tak jsem se asi spletla :lol: Joo, bude to asi fakt žůžo, nicméně už se těším, až to budu mít taky za sebou.

Jdu dát další spací pokus, takhle večer a v noci fakt nevydržím dlouho sedět, zase ty akrobatický čísla v břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
9.6.09 06:05

Čauky, děvčata to zas byla noc, já už toho mám až po krk! Jen jsem si lehla začala mě pálit žáha jak blázen (Kaji mě Rennie došlo), děs humusnej. Navíc jsem chtěla obejmout miláčka a málem jsem si urazila gelovej nehtík, bolest neuvěřitelná, jsem myslela, že se fakt poseru bolestí (pardon). Jen jsem usnula už jsem byla vzhůru, malá pořádala v pupku zas nějakej mejdan a když už se konečně uklidnila tak mě zas začaly ty bolesti v břiše…nakonec jsem se v pět vzbudila s šílenou migrénou…TĚHOTENSTVÍ JE OPRAVDU EXTRA JINEJ STAV!!!

Jani , jedním dechem jsem si ten tvůj románek přečetla a nemůžu se už dočkat až ta moje princezna vyleze, opatrujte se s Vojtíkem ať můžete brzy domů. Dneska jsem podle doktora ne 33, ale 34.tt tak bych docela ten porod brala taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.6.09 08:33
:-)

Tak jsem dočetla románek od obrazka - Janičko, to je fakt nádherný :-) A zvládla jsi to všechno na jedničku s hvězdičkou! Pohlaď od nás Vojtíška a ať jste brzy doma! :srdce:

ZuzankoM to přeci vůbec neva, že jsi neodepsala hned… Mně stačila smska před školou :lol: Jsi mě vlastně hned nakopla, tak jsem se nadelchla, vystrčila pupek a šla :lol: Odcházela jsem po dvou a půl hodinách - bez přestávky…Nejdřív zklamaná, za tu matiku, ale pak docela ráda, že ji mám za sebou a že ta dvojčička z angliny mně to vynahrazuje :lol: Už jsem jim tam hned podepsala další smlouvu na další rok, tak jsem zvědavá :lol: …

Jinak moc VÁM všem děkuju za gratulace !!! Příště se polepším a dám to alespoň za tři :lol:

Koukám, že se k nám přidaly další maminy, tak je tu vítám :srdce:

No, já se mažu učit na další zkoušky - tentokrát budu mít 16.6. a budou čtyři, tak mám co dělat :lol: Ještě jednou velkej dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.09 08:41

Káji a Zuzko byla asi nějaká tajemná noc, já ještě po jedný hodině nespala, pálila mě žáha, měla jsem pořád žízen, bylo mi vedro, bolela mě hlava......
V noci se mi zdálo, že jsem šla rodit císařem a rodil to nějakej řezník ne doktor, protože mi sice dali anestezii, ale já stejně všechno cítila, v tom snu jsem řvala bolestí a ke všemu jsem to všechno viděla a pak mi ten doktor dělal nástřih hráze, takovejma mega kleštěma a já mu říkám, že je to snad zbytečný, když rodim císařem a on mi povídá, že mám držet hubu, že diplom má on ne já. No děsnej sen. Vojta mi ráno řekl, že je možný, že jsem měla v noci poslíky a promítlo se to do toho snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.6.09 08:42

červenec 2009

Ahoj, tak jsem si přečetla Obrázka, jsem zavzpomínala, jaké to bylo při Kubíkovi a brečím, protože mám hrozný strach, že tam budu sama a Kuba bude někde na cestě, že to prostě nestihne. Nikoho jiného tam nechci, protože při Kubíkovi jsem byla při kontrakcích dost nepříjemná a zas na stranu druhou jsem nevím, proč, teda, ale vůbec nevnímala PA, ale jen jeho, takže mi to musel vždycky přetlumočit. ted se tomu sice směju, ale když jsem měla jít talčit, tak jsem najednou přestela, protože jsem měla strach, že se po*eru, tak na mě muž už zařval, at tlačím, že jsem měla klystýr, že se ne po… :lol:. Jsme si tam užili i trošku legrace. Moc chci, aby tam byl semnou, protože mi to hodně pomohlo po psychické stránce, záda jsem si mohla sprchovat sama, ale ten pocit bezbečí, tam pro mě hrál obrovskou roli. Já se teda dneska po dlouhé době pořádně vyspala, usla jsem kolem půl desáte, za celou noc jsem byla jen 1 na wc, což je u mě zázrak a kdyby malý nevstával v půl sedmé, tak bych ještě chrněla :lol: . Nic musím se jít chystat, jedu na hematologii, musí tam jít s semnou sestra, abych tam s sebou někde nešvihla.

Sweety - kde budu rodit, to ještě fakt netuším, ono totiž taky záleží na tom, jestli budem mít ještě auto nebo ne. Protože pokud budu bez auta, tak budu muset do KM, což se mi teda vůůůbec nechce, jsem na ně neslyšela moc chváli, tak pevně doufám, že v tu dobu už budem v Brně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.09 09:10

Ahojky holky do rána jsme se zbudila a zánět jak prase(kvasinky)bohužel můj dr.má dovču a zástup je ve fakultce.Mám doma Macmiror500.Myslíte že si můžu dát večer globuli? Nepřihlášená pisoja

• Citovat
  • Upravit
7344
9.6.09 09:14

obrázku díky za vylíčení porodu a pocitů, bylo to krásně věrohodné a realistické, takže myslím že i my prvničky máme konečně představu co nás čeká

žáha to já už ani nekomentuju,, v noci je to hrůza ale zjistila jsem že zabírá když mám hodně pod hlavou doporučuji všem přihodit polštář nebo dva,, sice je to spíš takovej skorosed,, ale lepší než ty plameny pekelný co mě pálili :-)

monitor tak mi dnes dorazil objednala jsem přímo od Jablotronu, včera v poledne, dneska ráno tady byl, takže jen doporučuji, kdo budete kupovat přímo u nich..

holky mě dneska chytá panika že nemám všechno přehrabala jsem tašku do porodky,, teď hrabu v mimi oblečkách jestli nemám ještě něco koupit,, a bere mě amok že bych věšela záclony,, ale to si radši dám šňůru na nohu a uvážu se ke stolu, páč podle toho jak mě bříško zlobilo posledních pár dní, bych to nerada provokovala,, počkám si až jak dopadne ve čtvrtek kontrola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
9.6.09 09:21

pisoja, Allisenko - jee ja pozerám že to budeme mat tri teda českoslovenčátka:)))) a odkial su manželia..ja som zas opak..manža je čech…

adus - vidíš, s tou komodou a poličkami je to skvelý nápad, ja som tam už síce napchala pleny a koš..ale polička by sa tam taky hodila…díkky za typ, Adus a na aké závody chodíte, asi som to tu prehliadla?

stojan na vaničku - holky stále rozmýšlam, ako to spravit s vaničkou, do kupelni sa nezmestíme, tak sme chceli kupat v izbe…neviem, či mám vaničku dat niekde na stol alebo čo vravíte na takýto stojan? máte s ním niekto skusenost? neviem či to bude stabilné:(
 http://www.detskydum.cz/…nato-509501/

Barči - také jsem názoru, že na známky se fakt nikto nedíva, podstatné je, čo ukážeš že vieš…si šikulka že si to tak sklbila, ja by som teraz nedala školu ani náhodou, som rada, že si zapamatám, čo sa dáva do zeleninové polévky:))))

obrázku - ještě jednou mooc velka gratulace…držkajte sa…ja musím otriet slzičky:)))

• Citovat
  • Upravit
717
9.6.09 09:39

obrazek teda Jani :D :-( :-( :D já tady slzím dojetím :D .
Fakt krásný, hezky jsi to popsala a držím
palečky ať se rozkojíte a jdete brzo s kulíškem Vojtíškem domů.

Barčí taky gratulka ke zkouškám :srdce:
jsi dobrá a ze čtyřky si nic nedělej. Je to postupovka? Je.
Tak vidíš :D :D

Kája ty máš úplně stejný problémy jak já. Se musim
vždycky smát. Taky mám na nočním stolku rennie (ovocný),
taky mě budí žáha, protože se vždycky nacpu kdečím, no např.
včera nakládanej hermelín a filety v mexický omáčce.
No to by mě snad pálila i v netěhu :roll: :D
A zjistila jsem, že mě tlačí žebra kolikrát i vleže na boku :roll:

pisojko hlásím se do klubu. Já mám kvasinky asi třetí den :evil: :evil:
Taky nevim kde se najednou vzaly mrchy,
když jsem celý těho měla klid. Snažim se vydržet do čtvrteční poradny, že mi něco napíšou. Našla jsem tu akorát
Clotrimazol mast, ale je prošlá, tak to se bojím. Macmiror teda vůbec neznám, tak nevim :nevim:
Lítám holt pořád do sprchy, aby to neštípalo a nesvědilo :evil: :evil:

lentilka ježiš takový sny :D :roll: , no trochu jsem se smála jak ti řekli, abys držela hubu, že mají oni diplom :D
ale jinak to asi moc příjemnej sen nebyl co.

katka82 tak snad to byl jen planej poplach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
9.6.09 09:49

Pisoja jsem to vygooglila a našla o Macmiror 500 toto:
Přípravek by neměl být podáván v prvních třech měsících těhotenství.
V dalších měsících a v období kojení jej lze podávat na doporučení
lékaře.
Takže bych řekla, že jo :-)

Lentilko mě se dnes také zdály příšerné sny. O porodu a ani to sem raději nebudu psát, protože to by na optimistické náladě nepřidalo…ach jo…asi se naše podvědomí nějak vyrovnává s našimi vnitřními obavami nebo co :-) ale bude líp…určitě! A ještě včera, jak jsi psala o té práci a že kolega musí jet na tábor, tak docela obdivuji toho šéfa, jak je ochotný kdyžtak si zrušit svoji akci. Ale chápu i Tebe, že Tě to štve. No my na tom asi budeme bohužel obdobně…manžel sice od začátku v práci říkal, že v červenci potřebuje 2 týdny dovolené, ale teď v té krizi vyhodili nějaké lidi a je tam na to sám a začíná se mu to valit na hlavu a prý to nemůže udělat teď, protože čeká na ostatní lidi, až dodělají to co mají a pak teprve může začít. Navíc chtějí, aby v tom červenci chodil do práce i v soboty, takže by vůbec nemohl jezdit domů…no ale já jsem se tak nějak vnitřně rozhodla, že se tím nebudu trápit dopředu a že vždycky všechno zlé je pro něco dobré a tak na to ani nechci myslet…třeba se to narodí dřív anebo budu přenášet a tak :-)

Právě jsem se dodívala na film PS: Miluji Tě…no a holky řvu tu jako amina…ach jo…dnes asi nebudu moct vyjít mezi lidi. Já blázen jsem si myslela, že je to komedie 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.09 10:16

Holky prosím vás poradte čím vyčistit skvrny od moči? Mám zavinovačku, ve který bych si ráda nesla miminko z porodnice, ale ségra jí leta tahala na panenky a nejspíš se na ní vyčůral kocour. Teda nic jinýho mě při barvě a velikosti toho fleku nenapadlo. Už jsem to máchala v ředěným savu, vyprala v kyselině citronový, vyprala normálně v pračce na 90 a nic nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
9.6.09 10:18

Baru , já jsem na matiku takovej lempl, že si musím školu vybírat podle toho, kde se z ní dělaj zkoušky a kde ne :D Co to děláš vůbec za školu? A jinak docela mě pobavilo, jak jsi psala, že jsi vystrčila pupek - já mám pocit, že bych ho snad ani už vystřičit nemohla :D

Lentilko , no já sice chápu, že to asi nebyl příjemnej sen, ale já se u toho tvýho popisu fakt chechtla, když jsi psala o těch mega kleštích a diplomu :D Mě se takhle naposled zdálo asi před měsícem, že porodila krásnou holčičku a pak mi místo ní donesly potrhanýho gumovýho panáka.

Wape , jo jo PS: Miluji Tě jsem taky viděla a taky obulela, protože mi „došlo“, že kdyby se něco takovýho stalo mě a Michal mi dej bože „odešel“, tak že bych se snad radši zastřelila. Jednou jsem se takhle v noci vzbudila po děsným snu a dívala jsem se na něj spinká a pak jsem se rozbrečela jak želva…no prostě trubka.

Sny , no mě se na včerejšek zdála doslova noční můra (o těhu se mi teda vůbec nezdá!!!), ale bylo to o salonu, že tam máma nechala ségru na chvíli samotnou a ta tam z toho udělala kůlničku na dříví a já pak přišla a uklízela a uklízela…já Vám byla ráno tak vorvaná z toho celonočního úklidu, že jsem si musela jít lehnout.

Dotázek - zhubla jsem kilečko a přes pupík ze 103 cm na 101 cm, může mi klesat břicho a malá se připravovat k porodu? Jinak jsem se včera pobavila, jsem takovej soudek souměrnej :D

prsa: 101 cm
pupík: 101 cm
boky: 101 cm

Dobrý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
9.6.09 10:20

Ehm, kdo to tu psal, že se bude v září vdávat? Nebyla to Ali? :D Čuchám čuchám kšeft :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
9.6.09 10:30

ZuziM no četla jsem o tom, že se občas před porodem zhubne…ale Ty máš ještě dost času…tak opatrně.

Jinak jsem Vás ještě nepobavila včerejší historkou…:-) manžel si myslel, že už rodím a pomalu se chtěl vydat na cestu z Německa a přitom to bylo tak nevinné. Měl v Německu na návštěvě svoje rodiče a Ti pak měli na cestě zpět se stavit v Praze u švagra a přespat tam. No švagr si myslel, že přijedou v pondělí, ale oni měli přijet až v úterý a tak švagr celý zmatený mi včera volal, ať mu dám číslo na manžela (to německé) a volal mu. No a chudák manžel když uviděl, že mu volá brácha, tak ho hned napadlo, že rodím (nevím, proč…vždyť bych mu zavolala sama :lol: ) a prý byl fakt v šoku :)…asi jsem ho chudáka vystresovala, když jsem mu kladla na srdce, ať už si teď nevypíná na noc mobil a má pořád nachystanou tašku a plnou nádrž :roll: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.6.09 10:42

ufff obrazku,to je teda popis… :D V kazdem pripade ted tu budou asi dva nazory myslenek–jedny ktere si reknou,jo,vim co me ceka a druhe…ktere si reknou jezis ja to asi nepreziju :D :D Ostatne jsem rada ze jsem si precetla tak dukladny popisek,aspon mam malou predstavu jak asi by to mohlo..... jelikoz jsem bohuzel rodila cisarem a uvidime zda to ted pujde prirozene nebo ne,jinak ja osobne diky za upozorneni na tlaceni dole v brise,moznaaaaa bych mela tendenci tlacit celym telem tedy i v obliceji coz teda ale nevim no,treba ne,treba by to telo i tak zvladlo intuitivne samo jako zvladlo prodychavani tech nejhorsich kontrakci az jsem sama byla prekvapena kde se to ve me vzalo :D

Ted uz jen preji hodne zdravicka a pohody mamince i tatinkovi a Vojtiskovi a tesim se na prvni fotecky :D a doufam ze druha budu uz ja a pujde to hezky poporade(nebo kdoze je to jeste predemnou?????)

sny tak me se zdaji fakt samy debility!!! :evil: normane obcas jdu spat fakt s divnym pocitem co se me zase bude zdat.Hormony jedny blaznivy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí