červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
10.6.09 12:43

Blacky , tak snad bude všechno v pořádku, budeme držet palečky a nezapomeň se ozvat, jak jsi na tom… jinak už máme zamknutou diskuzi, tak potom příjď tam :wink:

• Citovat
  • Upravit
4220
10.6.09 18:50

Ahojte,
jsem tu dlouho nebyla, že :-) ..byla jsem 2 týdny v nemocnici, začly mi stahy po 3 minutách, tak mi to rozehnali a jsem ještě v celku. Ale nemám doma internet, takže vás ani nemůžu dočíst…
Už někdo porodil? A jak se máte? Všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
10.6.09 19:18

Loan máme uzamčenou diskuzi, mrkni tady https://www.emimino.cz/modules.php?…

to je dobře, že jsi už doma a je všechno v pořádku.
A porodila Obrázek :wink:

• Citovat
  • Upravit
9868
10.6.09 19:59

ahojky pisu kratce nebot mam jen jednu ruku, ve druhy mam v ohybu kanylu, tak to nejde, mam snad posledni zilu, takze ji nesmim znicit, jeste dnes a zitra rano mam antibiotika do zily… teplota stale kolem 37,2, ale ted uz mozna spis proto, ze mi zacina tect mlezivo, uz jsem i odstrikala, resp. odsala aventackou odsavackou par ml pro Vojtika do zasobicky, pasterizuji to a zamrazi a az toho bude vic, tak mu to daji vsechno najednou…
prsa se mi ale zatim nenalila, uvidime zitra…

dneska jsou Vojtiskovi 4 dny, to je neuveritelny…
zchudnul, je to maly vyzlatko, ale ma hrozne krasny cumacek :-D
je hubenej a dlouhej. a naaadhernej… dela takovy grimasy-jako Milan, fakt…;-)
dneska uz mu urizli pupicek.

vylezl mu bilirubin, tak je pod modrym svetlem, ale je to pry fyziologicka zloutenka. akorat je takovy ospalejsi a nechce se mu ode me tolik cucat.
ale to zmaknem… je moc sikovny, ted uz dostava 25ml mlicka, uz nepotrebuje sondicku do zaludku, saje sam.

moc si ho chvali, ze dela rychle pokroky.
tesim se, az ho budu moct mit u sebe.
me pusti mozna v patek spis v sobotu, uvidi se podle vysledku krva, crp mi nastesti leze dolu, dnes uz jen 29,5…

pak asi pojedu na 3dny domu, zaridit nutny veci - a skocit ke kadernici a nechat se poradne okudlat…
ale budeme za nim 1× denne odpoledne jezdit i tak, zatim se stejne nepricucává, tak rikaly sestricky, ze by to bylo rozumny, abych to doma pripravila, odpocinula si (jsem strasne zdrchana ted, asi hlavne po tech antibiotikach, mam dokonce dvoje) a pak uz tady budu s nim na roomingu u te jednotky specializovane pece.
asi 14dni vyhledove, zalezi, jak nam pujde krmeni jak bude pribirat…

jo a ma strasne krasny vlasky, takovy sametovy svetle hnedy, s medovym odleskem :-D
nefotim, nezvladam, mmmsky mi pujdou poslat cca za 4dny, tak mi kdyztak napiste, kdo je muze prijmout a dat sem, poslu mu je… asi kajiczek? domluvte se mezi sebou a napiste mi smsku ;-)
mozna do ty doby budu doma a poslu to sama, musim ho nafotit fotakem :-) ale kdyz tam jsem, tak me naky foceni nebere, jen to, abych hp uz mela v naruci a hladila jeho sametovou kuzicku a pritulila si ho na prsa… je to holky uzasny a nepopsatelny pocit stesti, kdyz to miminko spokojene oddechuje na vasem tele a vi, ze jste jeho maminka… :-D

tak zase nekdy priste ;-) papa docitat nezvladam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
10.6.09 20:04

Obrázek mně ty tvoje zprávičky vždycky tak krásně dojmou… až se na ten porod vždycky začnu strašně těšit…
Jsem ráda, že jste oba v pořádku, a všichni se už těšíme, až budou fotečky.

• Citovat
  • Upravit
25926
10.6.09 20:12

Ahojky

Omlouvam se ze sem lezu, ale mrkla jsem a hodne z vas znam tak chci jen poprat krasne a pohodove porody a hodna miminka :wink:
Koukam ze jste se zamkly tak uz nezjistim jak na tom jste :(

Loan ozvi se k nam taky prosim, ani jsem nevedela ze jsi byla v nemocnici :(

Obrazku gratuluji a preji hodne mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.6.09 11:54

Ahojky holky,je tu dnes někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.6.09 13:16

ahojky, tak rychlé novinky :
píšu z domova, dnes mě propustili, nečekaně o den dčřív, protože v motole je normalni chaos a silenstvi,nebot je zavreny Podoli a pres noc se narodilo 15deti, i malicky, i normalne velky, takze proste potrebuji mista.
maminky po porodu lezi kde se da a za miminky v prvnich hodinach-dnesch pouze chodi na novorozenecky.
ja mela jeste rano antibiotika do zily a fraxiparine, tak jsem cekala, ze pujdu domu az zitra, ale pustili me dnes, na nedonosencich z toho byli nadseny, ze muzu jit k vojtiskovi hned dneska a starat se o nej sama, ze toho maji taky strasne moc :-)
no ja jsem stastna, protoze dneska uz se mi prisal k prsu a odsal si par tech kapek mleziva, hlavni ze saje, na to, ze pry ma narok to jeste neumet, je fakt strasne sikovnej :-D

ja mam teda porad jeste navaly z ty prodelany infekce, od soboty dvoje nejsilnejsi antibiotika do zily mi davaji zabrat, jsem urvana, strasne se potim, v noci 1-2× prevlikam postel i sebe, jsem zpocena jak mys, tak moc nevim, jeak to budu zvladat, z toho mam trochu strach…
normalne bych na takovouhle silenou infekci mela narok aspon 14dni se vylezet, antibiotika v kapslich mam jeste do nedele, … a dostat se z toho, ale po porodu bohuzel. musime to zvladnout. Vojtisek me ted moc potrebuje, a i kdyz pocitam, ze me to asi za cas odrovna, tak do toho jdu ;-)

uz ted se mi klepou nohy a ruce a to jsem jen dojela z motola do bustehradu jen na otocku zabalit si civilni veci, protoze tam, uz nebudu jako pacient, ale jako maminka, doprovod. tak proto.

fotku dodam Kajiszkovi jakmile budu mit moznost.

kaji kdybys nekdy byl v motole na kontrole, tak dej vedet a stav se za mnou! sice nevim, jestli te pusti se podivat i za Vojtiskem, ale min. ti ho ukazu na telefonu ;-) a muzeme pokecat. krmeni tak akorat maji po 3 hodinach - 9-12-15-18, a to jsem s Vojtikem nejmín hodinu, tak s tim pocitej… nevim, asi ze zacatku, co je malinkej, tenhle rezim budem muset dodrzovat, aby zesilil.

zatim papa, musim se jit balit a supem zpatky za kulíškem :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.6.09 16:47

Obrázek - tak to je moc fajn, že už tě pustili… jsi silná holka, takže to určitě zvládneš a o Vojtíška se postaráš :wink: moc na tebe všichni myslíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
742
11.6.09 17:27

Obrázku drž se jak ty tak i Vojtík a hlavně ať přibívá na váze a jste všichni doma.Už abych i já měla toho svýho prďolku u sebe moccc jsi mi na něj udělala chuť.mít ho u sebe a néé jen v bříšku.Holky teď jsou hodně na té uzamčené diskuzi i když mě osobně se víc líbilo tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.6.09 17:47

pisoja - já pořád sleduju i tohle, chodí mi majlík, akorát že když píšou všichni tam, tak tady se už toho moc neděje

• Citovat
  • Upravit
742
11.6.09 20:30

To je fakt že teď už všichni jsou na zamknuté ale mě tady bylo jaksi líp možná zvyk nebo co.Ale zas mě to přijde i celkem líto protože holky z jiných diskuzí si nemůžou ted třeba přečíst jakou budeme mít výbavičku nebo jak nás chytají poslíčky atd.Já sem tam taky zabrousím do červeňátek,abych si přečetla jak jim mimča rostou a jak to měly než porodily holky.Ale taky koukám na zamčenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.6.09 20:37
pisoja píše:
To je fakt že teď už všichni jsou na zamknuté ale mě tady bylo jaksi líp možná zvyk nebo co.Ale zas mě to přijde i celkem líto protože holky z jiných diskuzí si nemůžou ted třeba přečíst jakou budeme mít výbavičku nebo jak nás chytají poslíčky atd.Já sem tam taky zabrousím do červeňátek,abych si přečetla jak jim mimča rostou a jak to měly než porodily holky.Ale taky koukám na zamčenou

Já si přesně tohle myslím taky. Taky sleduju jak holky rodí už od dubňátek. A čtu je pořád, jak jim rostou mimča, jak kojí atd. Já nevim, myslim, že jsme tam až zas tak nic moc intimního nepsaly, tak to mohlo zůstat při starým a možná je to škoda. Ale většina to tak chtěla, tak nic nenaděláme :D . Já nejdřív myslela, že by třeba stačilo zamknout jenom fotogalerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.6.09 20:52

mě tohle forum taky nějak chybí. nějak si pořád nemůžu zvyknout chodit do těch skupin - asi zvyk nebo co za těch 8 měsíců 8)
Jinak taky chodím koukat, jak se rodí miminka v jiných měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
11.6.09 21:26

přesně tak to je i můj názor.Nějak mě to tady chybí,Beru třeba zamknout fotogalerii,ale jinak diskuzi proč?Mylsím si že intimní věci se tady nepsaly a to jestli se milískujeme to je uplně normální věc.
Kdyby si to každej dal zamknout tak by to tady bylo nudný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí