červenec 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
14.6.09 22:50

Obrázku, Vojtíšek je krásnej chlapák :D :srdce:

přeju hlavně zdraví a tobě ať je brzy líp! ať jste brzy doma a můžete se užívat v klídku a pohodě i s tatínkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.6.09 22:57

děkuju moc, je fakt strašně roztomiloučkej… a droboučkej…
je to takový vyžlátko, dlouhej ale hubenej, přepadají mě často slzy, že měl ještě být v bříšku bez starostí a né se učit sát a žít ve světě, který ho měl přivítat připraveného až za několik týdnů…
hormony se mnou cloumaj strašně, mám o něj pořád strach…
manipulovat už s ním umím, dneska jsme se i prvně sami koupali, tatínek asistoval ;-)
navíc s tím kojením to nebude sranda, odstříkávám aventackou odsavačkou, po třech hodinách, ale max. 20-25ml z obou prsou, což je málo, Vojtík vypije už tak 40-50ml, dostává z lahvičky mý odstříkaný mlíko a umělé speciální mlíčko pro nedonošence.
Přisát se ke mě umí, ale dlouho to nevydrží, nemá sílu.
Sací reflex se musel naučit, nenarodil se s ním, mají ho miminka prý až od 34 tt ukončeného, takže prostě musí bojovat abojuje… je to moje zlatíčko a mě se chce hrozně brečet, že jsem ho neudržela v bříšku dýl… :cry: vím, že je to pro něj nejlepší, že se narodil akorát, aby tu infekci ode mě nechytl, ale stejně…
nejde to nebrečet ale musím se snažit, kvůli němu a kvůli mlíku.
On je strašně hodnej, pláče celkem málo, ale trhá mi to srdce…
Už aby přibíral a mohli jsme jít domů, teď má 2070g…

asi je to zmatený, ale mám fofr, resp. spím dohromady tak max. 3h denně… zatím papa a kdyžtak na odkazu v podpisu na rajčeti ám foky i z porodu a víc Vojtíškových. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.6.09 23:10

Janičko buď v klidu, vím že se to hezky říká, Vojtíík je evidentně veliký bojovník. Je krásný, z dovolením jsem se koukla na to rajčátko. Úžasný to je. Si statečná holka. Hezky odpočívej a neboj s mlíčkem se to určitě vylepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
14.6.09 23:39

Jůzíííííík, obrázku, Vojtíšek je náááááááádhernej!!!!!

Jste šikulky, z Vojtíka za chvilku bude chlapák!!!! Ať vás pustí co nejdříve domů!!!!

Jááááááááááá už chcíííííííííííííííí takyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.6.09 05:38
:-)

Jéééé Vojtíšek je fakt nádherňoučkej :huban: Takovej uzlíček prťavoučkej :-) Za to velikej bojovník :srdce: Fakt krásňoučkej!!!

Dneska mi začíná pěkný ráno :lol: Honza zaspal do práce - odjížděl „jen“ o 15 dýl, než měl, takže zase nic hroznýho, ale chlap, no… :lol: Ani neřekl píp, bůůů nic :lol: Jen jsem mu narvala do ruky svíčkovou, aby měl aspoň jeden den pořádnej oběd a to mi ještě vynadal, že nemá čas si to dát do tašky :lol: Vypálil jak raketa :lol: Čekám do dvou hodinek omluvnou zprávu :lol: Musela jsem se smát, když jsem ho viděla, jak je nervózní, lítal po baráku, jak splašenej :lol: A pořád vykřikoval, já to nestihnu, já se poseru, doprdele :lol: :lol: Pardon za ty slova :lol: No supr ránko :lol:
Teď jsem se akorát nasnídala, udělala si čajík a mám před sebou zase kopu učení - zítra budu vstávat tak v půl třetí, abych dohnala to, co dneska nestihnu - vždycky před více zkouškama nespim a šrotim se od noci :lol: Ono mně to jde i líp - asi strach nebo co :nevim: :lol:

Celej víkend bylo tááák hezky - jen ten vítr mě občas serynkal. Dneska to taky vypadá, že by mohlo bejt teplíčko - už teď jsem vyběhla ven jen v kalhotkách a tílku :lol: Ještě, že mě nikdo neviděl - na hlavě kedluben rozčepejřenej, očí jak angorák.. :lol: :lol: No nic, začínám bejt rozčílená, páč bába už zas prudí (kam ten Honza tak pospíchal? Kde je máma? Udělej tamto. Udělej to.) Jsem z toho celá nadšená, jakobych neměla svých starostí dost :lol: Božííínku, co já bych dala za jinou babičku, alespoň na chvíli :lol:

Tak hezkej den a dávejte na sebe pozor. Pááá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.6.09 06:10

Hlásím, že mi právě byla doručena omluvná SMS od manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
15.6.09 08:50

obrazku - Vojtíšek je krásný koťátko :D ale vůbec mi nepřijde malinkej, jenom o trošku. Normální krásnej chlapeček :dance: :-)

To víš, taky s tebou pěkně cloumají ty hormony, to jsou potvory. Ale vždyť to víš, jsi taky zdravoťák :D . já vždycky probulim půlku šestinedělí, stačí mi na to třeba malej pes na ulici, nevynesenej koš nebo myčka co blbě opláchla. To je prostě tak, takže si poplač, ono to přejde a uleví se ti. Je to nápor na psychiku to co sis teď zažila, ale bude to už jenom lepší a lepší :D :D :D :srdce: Já když jsem porodila Elišku, tak měla druhej nebo třetí den takovou suchou kůži a dali mi Nizoral, že jí v tom mám opláchnout po koupání. No a dětská se mě taky ptala, jestli jsem neměla při porodu nebo ke konci mykozu. No já na to že ne. Tak to nechali, dva dny jsem jí máchala a pak dobrý. No ale nevim jestli to bylo něco od mykozy nebo co se jim nezdálo, ale v každým případě, proč to píšu, protože mě třetí den chytla taky hrozná lítost, že jsem neschopná matka a že jsem dokázala porodit akorát jednu plesnivou holčičku 8O 8O :D. No tak vidíš a to jsem měla donošenou a stejně mě ty slzy a lítost brali, takže fakt je to hodně těma potvorama hormonama co se nám po porodu plašej. Jo a věděla jsi, že Dr. Koucký se prej narodil v 35+0 ?? No a jakej je to MUDr. :wink:
Tak se držte s mimíkem, hezky papejte a brzo nám piště z domova.

Jo a nevim, jestli ti to holky psaly, ale máme taky novou zamčenou diskusi, kam už teď většina píše, takže je to tady https://www.emimino.cz/modules.php?… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DP
462
15.6.09 08:53

Obrazku, Vojtisek je opravdu moc nadhernej. Jak ho vidim, nemuzu se dockat te nasi cacory. Sice to bude mazec, protoze skonci pohodicka, kterou mam ted, ale bude to stat za to.
A nedelej si hlavu s tim, ze jsi porodila driv. Ja se od 6. mesice, jak mi zacalo to tvrdnuti bricha, modlila za kazdy ukonceny tyden.Ty jsi na tom byla o dost hur nez ja, a tak si myslim, ze 33 tt je celkem slusny vykon. Malej je bojovnik, urcite pujdete brzy domu. Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.6.09 09:16

Ahoj Obrázku Vojtík je tak slaďoučkej je nádhernej,a to že je malinkej neboj on ti doroste i když teď je to určitě pro tebe náročný,i pro něho.Ale jste bojovníci,a uvidíš že za pár dní jak přibere tak půjdete domů s pořádným chlapákem.A určitě popisuj je to krásný číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.09 09:28

Jani, asi ti nepomůžu větou nenervuj se - ale jsi skvělá máma ! - přivedla jsi na svět nádherné a hlavně zdravé miminko !!! a že je menší - to brzy dožene :! :wink:

a mlíčka bude, neboj :wink: rozkojíš se a brouček bude pěkně nabírat síly :! :D

taky jsem mrkla nafotečky - je kouzelnej a tobě to mamino moc sluší :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.09 09:29

a ještě mi to nedá abych nereagovala na Barčí - taky bydlíte s babičkou? - já totiž s manželem taky a něco mi to moc připomíná :lol: a do školy se taky ještě učím :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
15.6.09 09:31

obrázku ty jsi holka šikovná a Vojtíšek určitě taky takže to zvládnete, za pár týdnů už budeš vše hravě zvládat a smát se nám začátečnicím jak si budeme zvykat že jsme maminky. :lol:

Vojtíšek je fakt nádherné miminko, ukazovala jsem ho ráno MIchalovi a nemohl se vynadívat, , je to slaďoušek cukrový. Fakt se shodneme skoro všechny co tu jsme, že ti skoro závidíme,, taky už chceme mít ty drobečky v náručí. Moc vám to spolu sluší !!! :srdce:

tak se drž holka všichni na tebe moc myslí :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.6.09 11:48

Obrázku , taky jsem se podívala na fotečky z alba a musím říct, že jsi moc krásná maminka :) A Vojťulka je moc šikovný! Vůbec nevypadá, že by se narodil nějak moc brzo, jen je o trošičku menší, ale to spolu brzy doženete!! :) Mám z vás velkou radost :D A hlavně mi dodáváš spoustu optimismu, že i kdyby se naše malá veverka narodila dřív, díky všem těm komplikacím, tak to bude už jen dobré :) Takže ti za to moc děkuju, kočko :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
15.6.09 12:26

Obrázku - sice jsme ti psala vedle do diskuze, ale ještě tedy jednou 8)
Vojtíšek je krásný mimi a určitě brzy všechno spolu zvládnete, jak máte :wink:
držím pěstičky, at jste brzy doma a pěkně si to spolu užívejte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
15.6.09 12:41

Ahojky .

Obrázku …Vojtíšek je nádherný ..ještě jednou gratulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...