červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
8.6.09 16:54
:-)

Holky moje zlatý, děkuju za palečky a za „plivanečky“ :lol:
Teď jsem akorát dorazila domů. Jsem totálně vyflusnutá… No, jen v rychlosti poreferuju: Matika je moje slabá stránka - už od začátku jsem si dnes jela alespoň pro čtyřku, kdybych neudělala pár fakt zbytečnejch chyb, tak bych si pískala s trojkou v kapse, ale…Měla jsem totálně vypatláno - většinu jsem vypočetla, ale vždycky mně tam chyběla nějaká blbost … Takže jsem si odnesla domů čtverec :pocitac: Na druhou stranu si říkám, že je to vlastně jedno, hlavně, že jsem to dala…Ale trochu jsem z toho zklamaná…Nu a z angliny jsem si odnesla krásnou dvoječku, na kterou jsem hrdá, páč to bylo fakt těžký - neměla jsem učivo pro prváky, ale komplet všechno, páč nejsem začátečník, takže jsem za dvoječku maximálně spokojená :-) Příští týden (16.6. a 18.6. mě čeká zbytek zkoušek…ale těch už se tolik nebojím, jako té matiky - z tý jsem měla fakt hrůzu :lol: )

Ještě jednou děkuju za podporu a kuju Zuzance za zprávičky!!! :huban:

Táááák, koukám, že už se k vám doneslo, že to byla opravdu Sonička :-) Tak Soničko, prdelko moje, ať to vše pokračuje v pořádku!!! :srdce: :huban:
katko , Kačenko držím moc palečky ať to vše dobře dopadne! Třeba budeš další maminka. Hlavně ať jste ty i miminko v pořádku!! :srdce:
Vítám Tě mezi námi Allisenko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 16:59

Barčí, gratulka k úspěšně zvládnutým zkouškám, jsi holka šikovná!!!!!!!!§ a ze čtyřky si nic nedělej, hlavně, že si to zvládla!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 17:03

Holky, jsem furt přemýšlela, jak využít prostor mezi zdí a komodou s přebalovákem, tak jsem to dnes vymyslela… Jen musím sehnat truhláře nebo nějakou prodejnu, kde koupím dvě police… a dám tam krásně na tu vrchní váhu, do spodní cokoliv dalšího a ještě bude místo pod ní a tam můžou být např balíky s plínkama nebo tak… jůůů, už se nemůžu dočkat, až to bude udělané :lol: nejradši bych hned jela shánět ty police :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.6.09 17:05

Eli taky si říkám, že uvidím, jak se budu cítit. Původně jsem měla v plánu jet na sázava fest, který je na přelomu července a srpna, ale to jsem zavrhla.
Barčí holka šikovná, ze 4 si nic nedělej, není důležitý za kolik,ale jestli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 17:10

Lentilko , já bych se toho taky nebála! Pokud budete s mimiskem oba v pořádku, tak proč ne? A pobyt mezi lidma ti udělá dobře, stejně budeme zpočátku všechny hlavně doma s našima robátkama :) TAkže hurá s kočárkem na výlety :-)

Barčí congratulation :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
8.6.09 17:12

Jú tak to se mas, tobe se aspon ten cipek zkracuje, ale me od te doby co jsem lezela ve 30tt ve spitale kvuli predcasnemu porodu, se mi to nejak zastavilo a akorat me trapily pak kontrakce…ktere ustaly ve 34tt a ted mi uz zase druhy tyden v kuse, no jeden den byl klid, bezi poslici… :(
Jinak ja budu mit klucinu, bude to Patrik a bude to maly cechoslovak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 17:17

Lentilko, tak já taky říkám, že pokud se budeš cítít a mrňousek bude zdraví, tak proč ne…

Mě každý řiká, že mi výlety zkončí, tak říkám , že to není pravda, pokud bude mimčo zdravé a já se budu cítit, tak mám taky plno plánů… jezdíme hodně na závody atd… tak budem jezdit i s mimčem, vždyt je to jedno… a většinou jezdíme jen na den, ráno tam a večer zpět… když už náhodou jedem na dva dny, tak spíme třeba na hotelu nebo tak… a náš malý závodník si přeci musí zvykat už od malinka…

A hlavně, nechci, aby se pak mrně bálo třeba když se pustí hlasitějc muzika, nebo když se někdo zasměje atd… to moje teta má syna, když jsou doma, tak věčně úplně ticho, vypnutá telka atd… a teď se malej hrozně bojí hluku, někdo se zasměje nebo si stačí pšiknout a on dostane záchvat, jak se bojí… a to nechci… a mrňousci spinkají jak zabití a je jim jedno, kde jsou, zda je ticho nebo hluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.6.09 17:25

Alisenko- čechoslováka?
Tak to nebudeš jediná!!Manža je slovák.A můžu říct že i v Tomčovi se ta slovenská krev nezapře.Ale jsme ráda že napatří mezi ty co fnukají za každou blbost nebo bouchnutí.I když je fakt že Tomáš dnes řval že chtěl papíry z pojištovny a my mu je nadaly,ale holt nemůže mít všechno.
Barčí- ze známek si nic nedělej hlavně že jsi to udělala a je jedno že to je 4.a PAK si můžeš říct jsem těhotná a 4je super známka.
Lentilko- já bych jela ale taky záleží jak se budeš cítit a pak jestli to mimčo tam bude mít určité pohodlí samo pro sebe.
My třeba máme v plánu jet na slovensko taky nějak v tom období ale ještě uvidíme jak se budeme cítit.
A jak píše Adus je lepší aby mimčo bylo zvyklo na hluk od ségry malej když spí tak se šeptá a to má 3 roky u nás když spal Tom tak tu jela pomalu diskotéka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 18:43

Holky já si jenom zajdu na zmrzku a kafčo do města a vy popíšete tolik stran…pokusím se, co nejvíc reagovat, ale jestli na někoho zapomenu, tak se předem omlouvám :oops:

Vítám nové těhulky - Edik a Allisenko - přidala jsem Vás do seznámku, který se snažím už přes týden odeslat administrátorům s prosbou o uzamčení fotogalerie a diskuze :-) A napište něco o sobě :-)

Pisoja mám radost z Tomíka a že vše dobře dopadlo. Také jsem Ti poslala SZ a už se moc těším.

Glycerinové čípky pokud se nepletu tak hlavně pomůžou pokud to jako nejde ven nebo jak to popsat…že zvlhčí ten obsah a jde to pak snáz takže jako tak na pravou zácpu nevím, jestli moc pomůžou. Rady od PA povařit pár sušených švestek a vypít. Lněné semínko zalít horkou vodou či povařit a pak chladnější vypít. Kefír a pod, ale to třeba na mě nezabírá. Já právě měla ten problém s tím vytlačením a na to jsou ty čípky super a jsou bez předpisu.

Adus kdyžtak Kačce vyřid, že moc držím pěstičky…já jsem ji už od včerejška říkala, ať rozhodně jede k doktorovi :-) no snad ji to tam odchytnout…ale Domču už dávno měla v tomto týdnu…tak asi má k tomu nějaké predispozice. Moc na ni myslím…

E.lina tak mě tedy to těhu naprosto vyhovuje, ale naprosto! Ale i tak bych ten kalendář vzala a vytrhla všechny stránky, které tam zbývají a zítra rodila…já se asi nedočkám!!! nedočkám!!! a přenášení si ani nedokáži představit nenenenene

A jinak dnes asi sním ledničku (a to v ní už nic není), já mám takové chutě, že to nedávám :pocitac: jak bojujete s takovouto chutí??? Pomooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
8.6.09 18:47

Také se přidávám k uvítání nových těhulek :srdce:

Koukám, že tady pomalu vypukává nemocniční epidemie :? Katko, holčino, držte se. Snad kapačky všechno ještě zastaví, aby mohl mimísek ještě trošku povyrůst.

Barčí, gratuluji. Hlavně že jsou zk hotový, s bříškem jde všechno hůř, takže bych známky vůbec neřešila.

Taky nechci mít mimi vychované v absolutním tichu a skleníkovém prostředí. Pouštím naší holčičce rádio často už teĎ, když jsme sami doma, protože nemám ráda ticho kolem sebe, tak snad se jí to bude líbit i po porodu, když už bude zvyklá :D

Adus, si šikulka. My nemáme ještě přebalovací kout a místo na oblečky vůbec dořešený, natož nakoupený nábytek. snad to ještě stihneme. plán je, že zajedeme pro všechno tenhle týden. tak doufám, že se zadaří.

Fuj, akorát jsem tady do sebe dosoukala ten gel ze lněného semínka. to je ale dobrota :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 18:49

wape tak chuť na něco mám pořád, většinou když je to něco konkrétního, tak mi to přítel třeba jede koupit, jenže u mně to bývá chuť na něco a já většinou nevím na co :roll: takže jím páté před deváté a čekám, jestli je to ono :lol:

• Citovat
  • Upravit
7346
8.6.09 18:57

obrázku tak to jsou skvělé zprávy, hlavně ať už je ti dobře a můžete brzy domů

katko holka nožky křížem vydrž,, aspoň pár dní,, teda se nám to rození tady rozjíždí jak epidemie :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
8.6.09 19:07

a kam mam napsat neco o sobe?jsem z toho nejaka zmatena… :lol: posledni dobou jsem uplne mimo…jdu treba do obchodu a nevim co jsem chtela koupit :( jsem uz tak unavena ze nedokazu premyslet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 19:13

Allisenko - sem :-) jsem zvědavá :-) třeba jak to snášíš, jestli jsi chodila do práce nebo byla doma a podobně. Kde budeš rodit, jeslti bude taťka u porodu :-) jo a to já jsem zase strašně zapomnětlivá v těhu…

takže jsem zapomněla na Barčí - velké gratulace :potlesk: podívej se (a to mi věř, mám letité zkušenosti) důležité je to udělat! Nikdo se nikdy nebude ptát na známky!!!! Takže to máš a to je hlavní :srdce:

Jinak já dnes ve cvičení v bazéně chytala takové křeče v bříšku, že jsem myslela, že to nedám.

Jo a ještě mi PA říkala, že už nemám jíst hořčík ani železo, i kdyby mi to pan doktor předepsal. A že už je na čase začít pít čaj z maliníku (piju) a to lněné semínko…tak jen abyste věděly :-)

Jo a E.lino, kdyby sis chtěla hrát…ale to až Ti přijdou kontrakce, tak tady je měřič kontrakcí (myslím,že jsem to ukradla z dubnové diskuze) :-)
 http://www.contractionmaster.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 19:13

Allisenka - napiš SZ (soukromou zprávu) Zuzce (Zuzanasinova) a ona tě napíše do tabulek :wink: které jsou na stránkách, co vytvořila pro naši diskuzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex