červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
8.6.09 16:20

Holky myslíte, že je hodně velká troufalost jet na konci srpna na festival? Teda jako i s miminkem? Hraje na něm totiž moje oblíbená kapelka, která ted víc jak 3/4 roku nehrála a tímhle festivalem začíná novou sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 16:21

Jejda katko držte se 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.6.09 16:21
lleennttiillkkaa píše:
elino a ted si vem, že některý ženský rodí až 42 tt. :D

No jasný, v pohodě. já měla Elišku ve 41+0tt

blacky a kde je to odpočítávání na googlu? mě zabaví kdejaká blbůstka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 16:25

Adus díky za zprávu od Katky… teda úplně mně přeběhl mráz po zádoch… to je fičák… jako bychom měli rodit jedna za druhou… Ať se, kočka, ještě drží… Do háje, ani nevím jaký smajlík tomu textu dát… Aspoň se za ně pomodlím :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 16:25

Také vítám allishenku :D

Holky, hlavně elino, taky si přijdu už hrozná a mé přání je též porodit dřív, neumím si představit se s tím tahat až do půlky července, termín až 20. července :evil: ale bříško mám celkem dole, tak i všichni kolem říkají, že určitě porodím dřív, tak snad to tak bude!!!

Tak káta všechny moc pozdravuje a večer má další prohlídku, tak hned písnu, až budu vědět, co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.6.09 16:27

E-lino
musíš mat google ako domovsku stránku, na nom učet../ja práve používam google talk niečo ako ICQ/
potom google nastavíš ne ako klasicku domovsku stránku ale ako igoogle..
pak si tam možeš menit motívy uvodnej stránky,,pridávat všelijaké zaujímavé nástroje /Gadgety/.. ja tam mám napr. recepty, kalendár, novinky, jízdní rád…fakt zaujímavé

no jeje..pozerám že Katkin malý sa takisto nejako tiehne sa slniečkom..

• Citovat
  • Upravit
717
8.6.09 16:27

Jéje, katka82 to taky bere nějak hopem 8O 8O tak snad jí to miminko ještě nějak zastaví :D držim palečky a když ne, budeme mít další červencátko :D .

lentilko a kde by jste spali, myli se, jedli atd. :?: Jinak záleží jak se budeš cítit, ale osobně si myslím, že takový malinký mimča jsou na tohle lepší než třeba osmiměsíční :wink: . Já taky chci být v létě na chatě :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 16:28

Holky, přeci nebudeme předbíhat, jako holky v červnu 8O vždyt tam měli plno miminek už v květnu a teď, 8.6. už tam mají myslím 16 miminek… ty to berou hopem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 16:29

Adus tak že na Katku moc myslíme a snad tam Verunka ještě chvíli zůstane
Jinak holky, co jste tady nové, tady jsou naše stránečky http://www.cervencovky2009.estranky.cz/ tak kukněte a napište zuzce (zuzanasinova) SZ, aby vás přidala do tabulek :wink: teď je pryč, ale za týden je zpátky a doplní, co je potřeba.

• Citovat
  • Upravit
717
8.6.09 16:30
blackyxjr píše:
E-lino
musíš mat google ako domovsku stránku, na nom učet../ja práve používam google talk niečo ako ICQ/
pak si tam možeš menit motívy uvodnej stránky,,pridávat všelijaké zaujímavé nástroje /Gadgety/.. ja tam mám napr. recepty, kalendár, novinky, jízdní rád…fakt zaujímavé

No tak se na to mrknu a když se mi to nebude zdát, najdu si nějaký jiný hračičky aby mi to utíkalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 16:34

Elino: spaní a jídlo zajištěný u kamarádky, která bydlí 4km od místa konání, hlídání eventuelně zajistí její maminka a navíc si myslím by vojta jel taky abych si jít stoupnout pod podium a být postříkaná potem:D a on by hlídal malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.6.09 16:34
E.lina píše:
blackyxjr píše:
E-lino
No tak se na to mrknu a když se mi to nebude zdát, najdu si nějaký jiný hračičky aby mi to utíkalo :wink:

no jo…ja by som to takisto nemala nemat už učet cez google…ale určite niečo nájdeš, neboj :D

• Citovat
  • Upravit
742
8.6.09 16:43

hanulko- hlavně ještě vydrž.Malinká je malá!!!A kdyby něco tak hooodně zdravíčka.
POslíčci.Já je měla u Toma 4dny a byly to jako stah a křeč.
ted mi je od pátku špatně od žaludku a mám řidší stolici ale stah je bez křečí.
jak vidím tak do konce června tu bude sposta miminek
Měla bych si zbalit tašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.6.09 16:45

Omlouvám se nééé Hanule ale katka82

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.6.09 16:53

lentilko tak já kdybych to brala podle sebe, tak víc by záleželo jak já to budu snášet.
Myslim jiný prostředí, že nebudu mít ten svůj komfort kterej mám k miminku doma atd. jinak bych řekla, že když bude mít mimi
mlíčko a teploučko, že mu to bude šumafuk jestli spinká doma nebo v kočárku nebo na návštěvě.
A není to konec světa, kdyby něco, nemocnice a doktoři jsou všude :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital