červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
8.6.09 03:22

:-) Tak já jdu zkusit usnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.6.09 06:21

:-) Letím rychle kolem :lol:

Hele, jste toho za včerejšek nadrbaly…Jste jak slepice :lol: :lol:

Koukám, že je tu témat k rozebírání …
vana - pche, my máme ještě u našich stoletou vobyčejnou :lol: Pro mne by byl v tuhle chvíli nejideálnější sprcháč, protože je ta vana nízká a když se sprchuju, tak voda je všude :lol: A sedět u toho nemůžu teda, to ych se nezvedla :lol: Takže tiše závidím rohové vany se sedátkem :-)
praní věciček - jsem se nasmála těm fusekličkám na té šňůře, už nevím, čí to byla fotečka, ale vypadalo to pěkně :lol: :lol: Já už mám díky bohu vypráno. Teda ještě mě pak budou čekat hadérky, co pořád dokupujeme. Jedeme nakoupit jídlo a přijedeme minimálně s jednou bundičkou.. :lol:

Další „téma“ rozebírat nebudu...... Si myslím, že se v něm teď šťourat není zrovna dobrý nápad :wink:

Jahodový knedle si udělám hned dneska k večeřičce pěkně :-)

Zkouškyyyyyyyyyy - fuuuj :pocitac: Jsem strachy ani nespala snad. V 9hodin vyjíždíme směr Praha Bohnice (tam mám školu) a možná by mě mohli hodit rovnou do ústavu, páč se z toho zblázním. Dneska mám teda „jen“ dvě zkoušky za celé II.pololetí - anglinu a matiku :pocitac: Včera v noci - asi v půl 12 - mně ještě brácha tloukl do hlavy vzorečky a příklady a já nevim, co ještě a dneska vím prd :lol: Takže mi držte od 11:30hod. do 14hod. palce, ať to dám alespoň za 4 :lol: Asi si nebudu teda ani protahovat tu určenou dobu, kterou to můžu psát, protože to bych se akorát stresovala :lol: A modlím se, aby mě moc nemučil u ústní zkoušky, páč to většinou chce vysvětlovat, proč jsem to tak počítala a blá blá blá :lol: A přeci mu neřeknu, že proto, že jsem tak počítala i ty ostatní a prostě že PROTOŽE :lol: No, jestli to dám, tak si otevřu snad rychlý špunty :lol: Ale myslím, že za 4 bych to mohla zvládnout. Trocha optimismu by mi neuškodila :lol: A když ne, tak si ji holt zopáknu v srpnu :nevim: Přeci jen ty buňky v mozku mám teď zamrzlý :lol: Alespoń, že mám nějakou výmluvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.6.09 07:10

dobre ranko!
zuzkoM no,ono jde hlavne o to ze dodnes mamina nevi KDY jsem se vubec narodila,lekari ji totiz rikali porat neco jineho nez ona si sama myslela,protoze tenkrat byl tata nekde na vojne ci co a podarilo se ji otehotnet kdyz byl na vikend doma takze moc dobre vedela kdy do toho prisla… ale i kdyby tak to neni moc 1.5kg na 28tt,nas Tomasek mel ve 30tt 2000g a narodil se po 10dnech prenaseni s 3.96 coz kdyz prenasis tak ti ditko pak uz rychle tloustne.

sweety fotky sem vkladam pres fotogalerii zde na emiminu.Jak ma fotogalerie tak mas: vytvorit/organizovat svoje fotogalerie tak tam jsem si vytvorila svoji a vkladam tam svoje fotky a pak je sem jen pres vlastnosti a zkopceni te adresy ve vlastnostech prenesu(zde kdyz pises odpoved nahore ikonka img) Kapicky.....budu se v tom muset trocha postourat co by asi bylo nej,uplne teda nej by bylo jak jsem psala kdyby se na tebe vylozene nekdo koukl a konkretne ti dal,ja osobne bych ti poradne procistila teda lymfu a pak se vrhla na tu krev.Neboj,bude to dobry,hlavne jakmile porodis tak se te vse hned o neco zlepsi protoze telo nebude tak zatizene.A s tou cukrovkou jak uz bylo psano si taky nic nedelej,po porodu taky zmizne,je to jen o dietce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 07:52

Barčí držím palečky a moc na Tebe myslím. Tu matiku bych si dala z fleku za Tebe a s radostí…to je prostě moje úchylka :-)…Takže tfuj tfuj tfuj a už se těším na pomyslné přiťuknutí s rychlými špunty :lol:

To „téma“ taky držím mooooooc palečky…ale mooooc…a mám velkou radost!!!! A snad to bude holčička! I když ono je to úplně jedno :-)

Za chvilku za mnou přijde PA, kterou mám objednanou k porodu (asi něco jako Vy tu dulu), budeme se domlouvat, jak si to představuji a ta cena je přibližně stejná jako za tu dulu. Myslím 3000 nebo 3500 teď přesně nevím. Dám Vám pak vědět, co vše je v ceně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
8.6.09 08:26

Krásné ráno všem!
Všem co jdou na ko držím palečky a čekám, co vám dr.řeknou na ty bolesti a doufám, že vše bude ok ! :wink:
Barčí - taky držím palečky , tfuj tfuj, at to dobře a rychle dopadne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 08:40

Dobré ráno,
tak káji úspěšnou kontrolu a barčí zkoušky a jestli jde někdo ještě na kontrolu tak taky samozřejmně mnoho zdaru.
Holky já chtěla něco napsat a absolutně nevím co.
Jo už vím, včera jsem na youtube zkoukla video z porodu koncem pánevním a z počátku jsem se musela smát, protože to vypadalo, že paní porodí chobotnici. jak byly vidět nejdřív nožičky a ručičky. No ale pak mě to dojalo a nakonec jsem stejně přišla na to, že mi to asi nedovolej, protože jsem drobná:( ale to je jedno.
ponožtičky byly fakt vtipný, stejně to vypadalo u nás na sušáku. Jak u stonožků:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.6.09 09:01

Pěkné ránko,ty ponožky super fotka.
Bříška máte ukázkový a už pěkně kulatý.
Sweety- já taky neumím vkládat fotky tak jak bude čas tak taky se pokusím konečně něco vložit.
Kontrola tak já jdu dnes do porodnice na první monitor.Pak vám písnu jak jsem dopadla.
Všem co máte dnes kontrolu tak držím palečky.Tak zatím za chvilku vyrážím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
8.6.09 09:09

Ilenn - ty máš KP mimi? to si myslím, že tě norm, rodit nenechají, většinou je to indikace k císaři a kor když jsi drobná, Domča byl taky kp..a to drobná nejsem :lol: lky :lol: tak nevím jeslti nezavolat manžu, mě vzalo břicho děsně píchá celá pravá strana a nemůžu se zvednout ze židle. no problém je žew tel mám v ložnici..a jak vstanu tak mi ztvrdne a píchá celé..snad to přejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 09:23

Katuš raději manželovi zavolej a určitě zajeď k doktorovi, raději 3×zbytečně plašit…dej pak vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 09:25

Katko mám no a už se asi neotočí, má málo místa, ale doktor na kontrole říkal, že císař nemusí být nutný. Ale co jsem četla na netu, tak při KP se u prvorodiček nenechává rodit přirozenou cestou, protože porodní cesty nejsou prošlý. No uvidím, času je ještě dost a slz už jsem pro to vyplakala víc než dost. Halvně aby miminek byl zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
8.6.09 09:48

tak jsem mu volala do dvou hodin je snad doma, to se už nedá, vůbec nemůžu vstát ..
Ilenn - uroč kvůli tomu neplakej, já to tedy ani nestihla, i když jsem už tušila , že to bude císař, ale vždyt to není žádná tragédie - přesně, hlanvě aby jste byly oba v pořádku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.6.09 09:49

kontroly tak holky co jdete na kontroly a monitory držim palečky :D
Barčí tobě zas přeju úspěch u zkoušek :D
wape a ty jsi asi blázen :D :D matiku by sis dala a s chutí :?: :?: Jéjda, můj celoživotní strašák na všech školách, děsnej předmět, spíš mučírna,
nechápu jak to může někomu jít jen tak od ruky :D . Dnes už neumím ani trojčlenku, moje hlava to všechno vysypala a nehodlá se tím zabývat :wink: :D .
k obědu jdu dělat krůtí na paprice s knedlíkem. No takový pěkný, český, sytý jídlo :wink:
prádlo to včerejší :oops: jdu věšet teď. Teda možná, jestli smrdí, půjde znova do pračky :oops: .
kája a duuupka já taky myslim, že kdyby to h.sone moc vadilo, nepsala by na emimi vůbec nebo přinejmenším určitě ne do veřejných diskusí, kde to může najít kdokoliv :wink:
Haidule jak máš na těch fotečkách na sobě ty těhu topíky, kdepak to kupuješ? Se mi moc líbí :wink:
katka82 a copak ty zlobíš? neříkej, že by bylo další červencátko? tfuj, tfuj, jen hezky vydrž :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
8.6.09 09:56

ahoj holky :wink:
sice jsem chtěla přijít s tou zprávou později, ale koukám, že už to ví snad celý emimino :wink:
takže, 26.5. jsem našla //, trochu jsem pak špinila, tak si mě nechali týden v nemocnici, o víkendu zase trošku, tak na mě dnes můj gyndr. kouknul a vše je v pořádku, jen na srdíčko si ještě chvíli počkám, ale prý nemám mít strach, vypadá to dobře :wink:
obrázku velká gratulace k narozění miminka, ať vám dělá jen samou radost :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.6.09 10:03

Ahoj soni :-)
my jsme ale šťouralky co? Jenomže to bylo všechno úplně nevinný a náhodou :wink:
Jinak myslim, že sis to tady určitě pročetla a víš, že ti strašně moc držíme palečky a věřím, že budeš mít štěstí a konečně tu holčičku :srdce: :srdce:
I když ono je to úplně jedno, hlavně prostě to děťátko. Tak se opatruj a zase nám písni když budeš chtít :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
8.6.09 10:13

Eli no, nasmála jsem se, jak vám to pálí :lol: a vím moc dobře, že mi to přejete, jste všechny strašně faaajn :wink: a abych řekla pravdu, Tomáš říkal, že chce klidně kluka, jen ať je zdravej, nejraději by teda dvojčátka, ale ty tam dr. neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí