Poradna duly
Jana Čurdová
jééé wape ty jsi mě dostala tlemim se tu s Honzou jak blázen, stonožka mě fakt nenapadla ![]()
Posílám ještě fotku aktuálního bříška, jo a Honza vzkazuje že máte chválit tu novou vanu, která mu prý dala tak zabrat
![]()
http://i106.photobucket.com/…3tdenmal.jpg
Aliku vana je krásná, ale bříško je hezčí ![]()
Tak tedy pro srovnání přidám to svoje mega ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…S3000014.JPG /> Ale fotila jsem to sama a mám krátké ruce
takže asi tak. NO a tu strii na boku mám asi od třinácti let, takže asi tak ![]()
taky pěknej pupík ![]()
spála holky jsem úplně vyplašená, předevčírem jsme byli u známejch pro nějaké věci pro prcka. Oni mají tříletého kluka a nebylo mu zrovna nejlíp no a před chvílí volali, že byli u doktora a mají spálu.
Tak já jen doufam, že jsem nic nechytla, protože tu jsem jako malá neměla ![]()
aliku krásná vana a fakt pěkné bříško a vyvedená fotka,, ![]()
wape tý jo holky kolik těch miminek v těch bříškách máte ??
tak holky pripájam aj ja jednu bruškatu fotku, ale je cez notebook, čiže kvalita minimálna:( ale aspon trošku vidno..ale poviem vám..ani netušim kedy tak vyrástlo:)))

alíku…peknučká vanička…my máme niečo podobné..konečne sme ju dokončili..
Katka82 - já mám často taky takový pocit, že mi mimís vypadne, jsem to říkala doktorovi, že musím držet nohy u sebe, aby mi nevypadl a on se jen smál a že hádá, že můj nejlepší kamarád je teď záchod. Že mi prcek naléhá na spodek, tak proto…
Alíku a to jsem si říkala, že mám hodně ponožek
oproti tobě jich mám poskrovnu, jo a vana je perfektní, hned bych se do takové natáhla.
čiki to se ti to směje, když máš pidi bříško, co? ![]()
Pripojuji se ke gratulacim Obrazkovi a preji at je vse v poradku a muzete brzy domu.
blacky závidim, že už koupeln máte komplet, my máme jen tenhle vanovej kout a zbytek je rozestavěný, ale je to paráda - konečně mam hlubokou vanu! byl to můj sen ![]()
žehlení no praní je super, ale kdo to má ksakru všechno žehlit???!!!
asi se na to vrhnu zítra, budu mít první den mateřské dovolené ![]()
¨jaaj alíku neboj…teraz to pojde..ak bola vana za:,–(ená..už to bolo raz dva..teda raz dva..mesiac ešte:))) ono medzi tým bola ta naša svatba..čiže to bolo také nejaké provizorne…
ja sa tiež tak strašne rada čvachtám..jaaj..tak sa teším ak už budem moct.. večer si napustím vanu plnu horucej vody..dám tam niečo vonavé…možno tu podložku čo robí bublinky..obložím sa sviečkami..zapnem Enyu…zhasnem svetlo.. oooo..to bude romantika:)))
potom ma vytiahnu ako scvrknutu slivku ale za ten pocit by som vraždila:)))
blacky já si teda vanu neodepírám a koupu se pořád, nemam vařící vodu a vydržim tam hooodně dlouho. za chvíli se tam chystam ![]()
potvůrky s těma koupelnama to vám závidím, my jsme zatím před rekonstrukcí koupelny.. vana tam je ale stará a tak hnusná, že bych se do ní teda nenaložila, takže se v ní sprchujeme, ani umyvadlo tam není to máme jen v kuchyni,,
takže jen závidím… ![]()
KAjiszek - jj ty mx bolesti a tvrdnutí mám taky, ale na to už jsem zvyklá z 1.těhu a i ted to mám , takže to už nějak nekomentuji ![]()
duuupka - tak snad nám nevypadnou ![]()
Tak jsem asi přišla na to , proč mě to ale tak bolí, třeba zvednou nohu z vany je pro mě nadlidský výkon..asi to bude ta jizva od císaře , jak se uvnitř napínají ty stehy atd..to bude asi ono.. ![]()
jinak vojtíšek je kus chlapa, domča měl taky 2600 a 45cm v 34TT ale myslím, že to je stejně špatně vypočáítaný a jsou kluci starší a dřív počati ![]()
Vany a bříška krásný !!
, taky se chystáme na koupelnu, je ještě stará, ale budeme muset se vším všudy, i rozvody vody atd..to bude fin.pecka, tak musíme šetřit
![]()
taky přidám tedy dnešní břich, přijde mi, že od minule na fotkách vůbec nevyrostl..

alík tak jsem se taky zasmála tý stonožce
, já teda tolik ponožtiček taky nemám ![]()
Jinak vana super, taky máme podobnej bazének. Naše Eliška si tam vždycky lebedí
.
A taky se mi moc líbí zahrada, to je perfektní, to my panelácký máme akorát balkón.
No a bříško už taky teda požehnaný ![]()
katka82 a blacky tak blacky vana taky moc krásná a bříška vám holky pěkně vyskočili co?
![]()
wape no tobě taky
už je tě pořádnej kousek maminy
žehlení ty pidi věcičky už vyžehlený mám, ale pořád tady mám plnej koš ostatního, ach jo, vůbec mě to nebaví a bolí mě u toho nohy a kdeco
.
Tak tady je zase naše vana ![]()
holky dejte pokoj my máme klasickej malej sprchovej panelákovej kout