červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
6.6.09 18:53

SWEETY OD TOHO TU JSME

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
6.6.09 19:37

Sweety , drž se, holka, hlavně, že už jste to s minkem zvládly takhle daleko, teď už bude určitě jenom dobře. Já mám taky pěkný nervy, je to fakt průser za průserem, ale když mám depku nebo se rozeřvu, taxi pak říkám, že tím akorát ubližuju malýmu a snažím se vždycky sebrat. Hlavně že jsme s malým v pořádku a snad i budeme, na ničem jiným nezáleží. Martin má taky občas svoje náladičky nebo si mě nevšímá, ale většinou se mi snaží bejt oporou a vím, že nás má rád a to je důležitý.

adus , já teda většinou nemám problémy s chozením na wc, ale někdy mě to břicho bolí, že si říkám, že se snad po…, pak jdu a nic. A dneska to mám trochu taky. Ale dneska mám to břicho teda opravdu dost zlobivý, byli jsme u našich, tak jsem sebou plácla na gauč a teď to samý udělám i doma. Mám fakt solidní bolesti a celkově jsem úplně mimo. Už jsem přemejšlela nad návštěvou Motola, ale zase si říkám, že už mi párkrát takhle blbě bylo a nic. Asi to budou ti poslíčci, a to v docela slušný míře. Ale zase si říkám, že na ně už snad mám nárok. Pro jistotu sezobnu magnézko a zase zalehnu. Ještě tak ty tři týdny to chce vydržet, se nedám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.6.09 19:51

Kajiszek přesně jak říkáš! Taky si vždycky řeknu, že se nesmím stresovat nabo brečet, protože to pak ubližuje malé veverce. A už to mám jak bumerang ve formě cukrovky. Furt ale věřím, že to byl jen výkyv a žádnou podělanou cukrovku nemám. No ale my jsme přece šikovné cérky, co vydržíja víc, než gdejaký chlap, že jo :-)

Jestli tě to bříško tak moc zlobí, nechceš si do toho Motola radši zajet? Víš jak, pro klid duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.6.09 20:02

Sweety nemáš to lehké…držím palečky, ať je lépe. Ale všechno bude dobré :-) uvidíš. K tomu testu na cukrovku…nevím, jestli Ti to řekli, ale večer předtím by se mělo jíst nejpozději okolo 18 a ráno bys ani neměla nic pít. Prý aby to nezkreslilo výsledky.
Zajímavé je, že mám ve svém okolí holky s projevenou těhu cukrovkou, tak všechny do jedné jsou hubené až vyžlaté…ale není to prý taková tragédie, jen mírnější dietka a budou Tě víc hlídat, popřípadě maximálně Ti vyvolají porod o týden dřív, kdyby se to nějak horšilo, ale nemělo by to mít velký vliv (ale to jsem jen slyšela…Obrazek tu není, aby to potvrdila, či vyvrátila)

Glycerinové čípky jsou také moji kamarádi…nějak jsem s tím měla problém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.6.09 20:13

Wape , fakt to možná bylo zkreslené, nic jsem sice před tím nejedla, ale to bylo ten den, co jsem omdlelal a půl hodiny byla v bezvědomí a když jsem se probrala, tak jsem pila čistou vodu a měla žvýkačku, abych se probrala. Tak to na to možná mělo vliv. No uvidíme :roll: Jinak já a dieta - to si vůbec nedokážu představit :! Samozřejmě pro mimi udělám všechno, ale já jsem hrozný jedlík, su jak na maso, tak na sladké, tak to by teda bylo… :nevim: Jaký vliv ta cukrovka má na mimi? Já su naprosto neinformovaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
6.6.09 20:32

Sweety tak to si piš že to na to mělo vliv, můj tatka tvrdí že bude mít nižší cukr po celém dortu než když ho někdo vytočí a je to pravda, takže ted v klídku a uvidíš že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.6.09 20:37

Sweety zkus se podívat sem http://www.porodnice.cz/node/3708

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.6.09 20:39

červenec 2009

Tak vidím, moc dobré zprávičky a nálada tu teda nehýří :? . Nám měl dneska k večeru dojet tačičák, jak říká Kubík, ale odpady kopali až do ted, že chce ještě natáhnout zítra vodu, tak dojede až zítra bůh ví, kdy, malej to obrečel, já teda na poli taky, ale koupelna se už rýsuje, tak snad to ted už půjde jako po másle. Museli to kopat do skály, tak že maj ruce jak orangutani.

Sweety - za nic se omlouvat nemusíš, když si nemáš kde vylít srdíčko, tady je místa a místa. A to že nesnášíš svou švagrovou, tak to já zas nesnáším svého švagra a vůůůbec se za to nestydím :wink: . Ono je to teda vzájemné, protože zjistil, že se semnou nedá bohužel manipulovat tak jako s ostatníma. Taky díky němu jsme museli k mé babičce, protože se manžel bál, aby mi nějak neublížil. A s mimískem, si „už“ hlavu dělat snad nemusíš, pokud by se narodilo, tak je snad za vodou, no ne? :wink: Ono všude jsou nějaké problémy, my jsem chtěli druhé miminko přivést do bytu, který jsme si pořídili, ale majitel rk vybral veškeré peníze, které byly v úschově, takže bývalá majitelka ted dělá peklo, protože nedostala peníze. My platíme hypotéku, do bytu jsem se dle rady právníka napřed nestěhovali, jenže vzhledem k tomu, že vlastní rodina se knám odvrátila záda a my nemáme téměř kam jít, tak jsem se rozhodli, že to trošku opravíme, aby to bylo obyvatelné, a půjdem bydlet. Ale ty nervy, si to taky vybrali, na Valentýna jsem začala krvácet, do toho manža nebyl doma, na nikoho jsem se nemohla dovolat, něměla jsem kam dát kluka, pak jsem ve 23tt málem potratila, Kubíčka mi na měsíc odvezli na druhou stanu republiky a nechtěli dovézt zpět. Ted jsem zas přes týden bez táty, což malý velmi špatně snáší, od malinkata se špatně adaptuje a katastrofa je, když nás nemá oba pohromadě. Ale bude líp uvidíš, až si miminko pochováš v náruči, tak z tebe všechny starosti spadnou, a budeš se věnovat jen tomu malému vrnícímu uzlíčku :wink:

Obrázku - držíme palečky,at je lépe :wink:

Vy mi tady děláte takové chutě na jahodové knedlíky, to je hrůůza, bych si tak dala :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
6.6.09 20:53

Jitko a jak jste na tom vy? Co švagr je spokojenej? Hlavně jestli jsi v pohodě ty,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.6.09 21:15

Wape díky za tip na www :) Pěkně jsem si to pročetla a su chytřejší :)

Pavli tak to mě tvůj tatínek uklidnil, fakt! :pankac:

Jitko85 tedy taky sis užila… a když se ještě vlastní rodina obrátí zády, tak to je fakt humus. Tak to máme právě u rodiny manžela. Ale brzo už si budete bydlet pěkně pospolu, i s miminkem a bude dobře :) Jak jste daleko s pracema, kromě toho, že se rýsuje koupelna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
6.6.09 21:36

Sweety neboj holka, bude líp. Všude je něco. Taky myslím, že manžel když se omluvil udělá určitě všechno proto, abys ten kočárek a sedačku měla :wink: . Držim palečky i na tu krev a cukr a ještě si taky myslím, že mimi už není malinký a kdyby náhodou, tak už by to zvládlo v pohodě. Tak se drž, posílám povzbuzení po netu :D :D .
obrazku jajaj, tak to bude asi to, co tam zlobilo. No naštěstí jste v dobrých rukou, takže doktoři to zvládnou a ty s Vojtíkem tfuj, tfuj určitě taky :D :D .
aduš mě taky hned od rána bolela hlava, nevim proč, vůbec na to netrpim

Včera jsem si musela jít lehnout, protože jsem měla nějakou rychlejší srdeční akci navečer a děsilo mě to, tak jsem se z toho opotila a tlačilo mi v krku a myslela jsem že to je třeba infarkt :roll: :roll: . No ale naštěstí to přešlo, ale ten puls byl nějakou dobu rychlejší. Nějakej den blbec nebo možná to kafe Velvet co mi ségra udělala nebylo zrovna pro mě to pravý :evil: .

Já jdu spát, tlačí mě břicho do žeber, mám ho už úúúúplně nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
6.6.09 21:52

dobry vecer!
Tak ja mam dneska takovy divny pocity jakobych mela zitra poro¨dit…je to takovy divny :nevim: I me poboliva bricho…jen doufam ze se me zase nebudou zdat voploviny jako v noci i pres den,pricemz pres den se me zdalo ze jsem nekam jela s prckem busem a on povidal neco nejake pani vedle sebe a ona mu vzala ruku a nechutne mu ji zakroutila,chtela jsem ji zbit aůle neslo to a pak jsem s nim v naruci litala po vvenku a hledala lekare…FUJ takovy debility!!!!Chvilenku na to me malej probudil silenym jecakem :?

kajisku to vis,preci ti nebudou rikat : jen prijdte,my vas na par tydnu zaregistrujeme at mate neco od statu...... :pankac: Samiozrejmne jim nesmis rikat ze jsi tehotna ze…to se muzou dozvedet az kdyz budes zaregistrovana 8)

chudak obrazek zda by nebylo lepsi tehu ukoncit a vyvolat porod…zbytecne lekama srackama bude trpet jak ona tak miminko a po vypuzeni miminka se ulevi obema :roll:

sweety kocko…potrebujes se procistit jako sul!Zajdi si k leciteli!!Bohuzel na zlinsku zadneho dobreho neznam ale jiste tam nejaky bude…projdi si treba net na nejaka doporuceni.POmuze ti procistit telicko.Brezovy listy urcite si natrhej a delej cajicek,nejlepe z malych brizek a jinak s tou krvi nevim nevim zda by pomohly kapicky,to musi zkonstatovat potom ciste lecitel.Ale eventuelne ti mohu poradit aspon nejake ty kapicky kdybys chtela,podle me je ale dle ¨diagnozy co pises potreba udelat s tim vic nez jen cajicky a kapicky.

dneska je fakt nejakej blbej den…vsechny neco hlavne fyzicky trapi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.6.09 21:52

červenec 2009

pavluša - katastr stále ještě nerozhodl, čekám na to už jako na smilování, ale mám strach, že se zas na něco moc upínám, a nevyjde to, žaloba zatím, tuk, tuk, na nás podaná nebyla tak snad když nebude žádný problém ve smlouvě, tak by naděje byla. Ale po psychické stránce, jsem naprosto v p**eli. Na Jakuba jsem hodně citově závislá, nemá mě tady kdo „bránit“ před neustálíma narážka, chytrýma kecma, ono chvíli se to poslouchat a zvládat dá, ale od rána do večera, když do tebe pořád někdo hustí, jak co máš dělat, že máš rozmazlené dítě, kterému prostě nevysvětlíš, že tatínek musí být ted pryč, protože opravuje byteček, abychom mohli být spolu, tak je dost těžké.Pak mi chybí manžel, prostě že tu není, jeho blízkost, v posteli v noci nemůžu spát, protože ho nemám vedel sebe, jsem hrozná :oops: . Do toho ještě jak byly problémy s těhu, tak jsem byla na poslední kontrole, ho hlídala chvíli babička a pak moje mamka, u kterých i spal, tak si Kubík na mě vzpoměl, že chce jít za mnou, mamka mu řekla, že jsem jela na kontrolu, aby se paní doktorka podívala na miminko. A Kubík prej s děsem v očích se hned ptal, jestli je už miminko v pořádku a maminka nepláče. Tříleté dítě, se mě ptá, jestli už máme na katastru zapsaný ten byt. Snažím se mu spustu věcí vysvětlit, tak jak to je (pokud mu teda zrovna moje babička nenadává, že mi je zle z toho jak škaredě jí a proto bude aj miminko nemocné nebo pláče v bříšku apod. za to jsem ji už taky kolikrát vynadala a nic), ale zas ho nechci do těch problémů tahat, jenže z rozhovoru toho hodně pochytí a pak už jen vyzvídá.Kuba si ted jak dojede, bere už psiska, protože babička už tady týden chodí a je nepříjemná jak osina v pozadí, at už konečně dojede a ty čokli odveze do útulku, že ona by se o to nestarala. Je mi jich taky tak líto, protože do baráku nesmí, tak jsou v domečku na proti, kde bydlela dřív dědova maminka, než umřela, Dasty ten tam vyje do noci, kolikrát jsem na něj musela vletět třeba ve 3ráno, seřezala jsem ho, pak jsme zas brečela, protože on za to taky nemůže, chce jen mou přítomnost. včera jak jsem byla na poli, jsem si sedla na mez, pes se rozběhl a takový skok co mi udělal do klína, jsem teda ještě neviděla, přední paciny na rameno, úplně se na mě namáčkl, musela jsem ho obejmout a přitisknout k sobě, jsem ho tak držela snad 15min. Do toho mám strach, at neodrodím dřív, než budem všichni spolu, protože při představě, že bych tu musela být ještě s mimnkem, tak mě už omejvaj. Moje matka, zas nemůže překousnout, že chci aby se malá jmenovala Magdalenka, tak když se baví o miminku, tak jí říká Julčo, čímž mi to jméno naprosto otrávila, ted malý zas na ni hledí jak puk, protože neví která bije, když my jí říkáme Manko, nebo Madlo :roll:

Sweety - právě že moc daleko ne, v únoru, tady byl tchán, tak Kubovi pomohl, sbourali tam dvě zdi, Kuba po práci tam chodil škrábat omítku. Ono totiž, když Kuba v 16hod skončí v práci, tak do 18-19 tam něco dělal a sám, tak to moc neubíhá.Chce to celkovou rekonstrukci, elektrika tam snad pamatuje France Josefa, jak řekl známí, do toho ted museli sbourat další zed, protože byla prej totálně mokrá a strašně smrděla, takže místo malinkatého 3+1 bude mít obrovský 2+1, nebo možná později měnší 3+kk. Ted tam kopali nové odpady, protože koupelna se přestěhovala úplně na opačný konce bytu, hrůza prej byla to vykopat, protože to museli tahat přes 6m, kopat půlmetru pod zem a ještě vyvrtat beton v lepším případě a tak 3m tam prej byla skála v zemi, takže si mákli. Musí se odvézt sut, aby mohli vybourat novou díru, na nový vchod a starou zazdít, vymlátit starou elektriku a natahat novou. jsem zatím říkala, at se provizorně udělá koupelna, kuchyn a jedna místnost, ta druhá se může doomítat a vymalovat, udělat podlaha už za pochodu. Nedovedu si teda moc totiž představit, že budu dojíždět několikrát týdně z Kroměříže do Brna do porodnice. Další háček je v tom, že máme hooodně malinkatý rozpočet na rekonstrukci, protože úvěr, co máme vyřízen na tento účel, se váže právě tím, že budem napsání v katastru což zatím nejsme :cry: , takže prodáváme auto, které ted hrozně ořvu, aby byly aspon nějaké penízky na to nejzákladnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.6.09 22:30

Sweety , buď statečná, já vím, že se dobře říká, ale nic jiného ti ani nezbývá. Já oproti Tobě vlastně žádný potíže nemám, ale pamatuju si, že když mě ve 20.tt přijali do nemocnice a řekli mi, že pokud porodím, tak mimísek zemře, začala jsem brečet jak koza a bylo mi hůř a hůř. Pak jsem si říkala, že když už to ten cvrček vydržel a bojuje, tak že já musím taky a dostaly jsme se s Michalkou až do krásného 33.tt a to i přesto, že mě strašili předčasným porodem…mysli pozitivně, teď se může klidně vyklubat, a pokud máš takovýhle stresy, tak ta cukrovka může být klidně jen „klam“ a další výsledky budou určitě v pořádku. Drž se…a kdybys chtěla, tak napiš, číslo máš… :)

Jíťo , poslední dobou si hodně všímám a uvědomuju, jak moc jsem najednou na manželovi citově závislá. Mám ho doma narozdíl od Tebe každý den a obdivuju Tebe, wape i Barču (jestli si dobře pamatuju), že to zvládáte i bez těch chlapů, ikdyž třeba s pláčem. Držím Vám palce s tím bydlením…

Glycerinový čípečky , chvála bohu tomuto výrobku, nebejt jich tak jsem se minimálně tejden nevys…, už mě kolikrát z tý zácpy bolí břicho až k nesnesení a čípek mě parádně pročistí.

Bolesti bříška , mě to břicho prostě pořád bolí, nejvíc na levý straně v úrovni pupku, naposled tam měla Miška lokýtek. Hodně se mačká k tý levý straně a já mám pocit, že mi chvílema ta kůže musí prasknout! O spodku ani nemluvím…

Jahodový knedle , tak jsem si je dneska dala… :D

Připravila jsem si na zítra rizoletky (palačinky na slano se špenátem a uzeným kuřetem, obalený v trojobalu) a jsem hotová. Potím se jak vepř, jdu se osprchovat a asi ještě vyžehlím, koukám na Lovce pokladů, tak to aspoň dokoukám. Mějte se holčiny, dobrou noc a klidná bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.6.09 08:38

Dobré ráno,
koukám tady včera nálada na bodu mrazu. Holky musíme se obrnit trpělivostí.
Sweety když už jste došli s miminkem až sem, tak to do konce zvládnete, maximálně si tě vezmou kvůli tý krvi na hlídání do nemocnice, aby si tě ohlídali a cukrovky se moc neboj, jak tu někdo psal je to o dietce. Zvláštní je, že tě na testy poslali až teď, já byla někdy v dubnu.
Jitko holka nemáš to jednoduchý, naprosto chápu, jak se cítíš, když si bez manžela, já jsem na Vojtovi taky dost citově závislá. Jak někam jede na noc, tak z toho mám vždycky depku několik dní předem. Prázdno v posteli mě děsí a nemůžu z toho spát, navíc se o něj bojím, že se mu něco stane. Vaši příbuzní, to je koukám epizoda sama o sobě. Asi něco jak ti moji.
Holky abych vás potěšila, tak já včera dožehlila a naskládala do skříně poslední kousek toho nejmenšího oblečeníčka. Zjistila jsem, že aby to mimínek všechno stihl odnosit, tak ho nejspíš budu převlíkat 3× denně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí