Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já nelenila a koupila si dneska v globusu noční košili s knoflíkama, ať mám aspon jednu, kdyby něco a bezpodmínešně musíme v týdnu na tu matriku.
Jinak jak jsem psala s tím zadýcháváním, tak mě se to právě stáva i když jsem v klidu, nejčastěji v posteli, to se musím vždycky po:,–(it a dýchat mělce.
Prcek se taky dneska rozhodl vykopat si okýnko nebo co.
Jo a k Vojtíškově váze, já když jsem se narodila, tak jsem vážila 2850 g a šla jsem týden po termínu. Celý den přemýšlím, jak by byl velikej, kdyby šel v termínu:)
Jo a pobavila mě Káji poznámka o tom, že s obrázkem asi nepujde na předporodní kurz:D
Lentilko a to si ještě pamatuji, jak tam Obrázkovi říkali, že proč se na ten kurz hlásí tak brzo a kdyby trochu nezalhala, tak by je tam nezapsaly ![]()
Ilenn - taky to mám nejvíc v posteli, že nemůžu dýchat, musím sedět nebo mít hodně podložená záda, někdy se nemůžu jakoby dodechnout..
mimi už utlačuje plíce, tak už budeme jen funět ![]()
VELKÁ GRATULACE OBRÁZKOVI K MALÉMU ZÁZRAKU JMÉNEM VOJTÍŠEK!!!!!!!!! I SLZIČKY MI UKÁPLY, KDYŽ JSEM TO ČETLA. ![]()
Jinak já sem se narodila se skoro totožnýma mírama jako Vojtíšek a to mě mamka přenášela…
katka82 já od včerejška taky cítím takový divný tlak dole a občas to i zabolí, že se musim zastavit a chytit se dolejšek. Asi už se nám to začíná chystat ![]()
moooc moooc Jani gratulujem k synčekovi..nech sa vám darí..
myslím si..že asi vačšina červencoviek to ešte sfukne tento mesiac:)))) mne sa takisto smeju že už hniezdim:)) tašky zbalené…a pomaly už napustená vanička na večerné kupanie:))))
holky držkajte sa…nech sa nám problémy vyhýbaju…a čítame tu len samé dobré správičky:))
Alíku - jjj tak to je asi podobné, a když vstávám , tak mám pocit , že mi mimčo vylítne ven, jak to tlačí
. nebyla jsi u dr a nebavila se o tom? asi tam zítra jen zavolám, dopol tam je jen sestřička , tak se jí zeptám..a taky mi začal včera takový vodový výtok (jeslti to tak můžu sem napsat
), až jsem se v posteli lekla , že mi prdla plodovka ![]()
Teda a je to tady takže se přidávám k řadě gratulantů. Janičko moc a moc blahopřeji k Vojtíškovi přeji vám oběma hodně zdravíčka, Vojtíškovi po celý život jenom štěstíčkoa tobě hodně mlíčka
katka82 nikde jsem nebyla v úterý jdu na kontrolu, tak se zeptam. Teda jestli se to nebude horšit. Raději sem si vzala magnézko a je to o krapet lepší…
Jinak dneska jsem se pustila do praní a tady je výsledek ![]()
http://i106.photobucket.com/…/pranmal.jpg http://i106.photobucket.com/…kypedmal.jpg /> http://i106.photobucket.com/…onokymal.jpg
a tady jsem si hrála a povlíkla kolíbku a pověsila kolotoč, ten hned zaujal kocoura a začal honit točící se medvídky ![]()
http://i106.photobucket.com/…aakoloto.jpg
Alíku perfektní
první co mě napadlo, jestli čekáte stonožku
taky jsem dnes pokořila další 4 pračky
už pomalu finishuji ![]()
Tak jsem si pěkně přeházela skříně, abych udělala mýmu Vojtíškovi místo na hadříky
Ale teda mám dost, jak kdybych skládala metrák uhlí. Jak tu psala Káťa, taky mi mimčo hrozně tlačí na spodek, ale já k tomu teda ještě chytám křeče a MS bolesti, tak taky nevím, jestli je to normální. Ale zítra mám kontrolu, tak se na mě dr. podívá, jestli už se tam dole taky něco nechystá
Já bych teda určitě radši ještě vydržela do toho 7.7., ale kdyby náhodou, tak už by to snad taky bylo v pohodě. Zítra se ještě s Martinem chystáme na ten předporodní kurz, tak se těším. Já ho snad ještě stihnu, když už Janička ne
Každopádně jsem z toho jejího klučiny pořád nějaká vysmátá a fakt už se těším na toho svýho. Vždycky když nahmátnu tu malinkou nožičku, která mi tu dává čutance, tak si tu s ním povídám a hrozně debilně se u toho směju. Martin je ze mě celej hotovej, že mi asi hráblo ![]()
JÉ TA STONOŽKA MĚ TAKY NAPADLA,,
A KOUKÁM KOCOUREK JE ŠIKULINKA.. ![]()
Takže zprávičku o Vojtíškovi jsem okopírovala na červencovky Zuzce do vzkazů, aby až se vrátí, aby se ji to snadněji doplňovalo
všimla jsem si, že to tak dělají holky např červnovky
tak snad to pomůže ![]()