červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
7.6.09 17:31

Holky já nelenila a koupila si dneska v globusu noční košili s knoflíkama, ať mám aspon jednu, kdyby něco a bezpodmínešně musíme v týdnu na tu matriku.
Jinak jak jsem psala s tím zadýcháváním, tak mě se to právě stáva i když jsem v klidu, nejčastěji v posteli, to se musím vždycky po:,–(it a dýchat mělce.
Prcek se taky dneska rozhodl vykopat si okýnko nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.6.09 17:32

Jo a k Vojtíškově váze, já když jsem se narodila, tak jsem vážila 2850 g a šla jsem týden po termínu. Celý den přemýšlím, jak by byl velikej, kdyby šel v termínu:)
Jo a pobavila mě Káji poznámka o tom, že s obrázkem asi nepujde na předporodní kurz:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 17:35

Lentilko a to si ještě pamatuji, jak tam Obrázkovi říkali, že proč se na ten kurz hlásí tak brzo a kdyby trochu nezalhala, tak by je tam nezapsaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.6.09 17:37

Ilenn - taky to mám nejvíc v posteli, že nemůžu dýchat, musím sedět nebo mít hodně podložená záda, někdy se nemůžu jakoby dodechnout..
mimi už utlačuje plíce, tak už budeme jen funět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.6.09 18:37

VELKÁ GRATULACE OBRÁZKOVI K MALÉMU ZÁZRAKU JMÉNEM VOJTÍŠEK!!!!!!!!! I SLZIČKY MI UKÁPLY, KDYŽ JSEM TO ČETLA. :oops:

Jinak já sem se narodila se skoro totožnýma mírama jako Vojtíšek a to mě mamka přenášela…

katka82 já od včerejška taky cítím takový divný tlak dole a občas to i zabolí, že se musim zastavit a chytit se dolejšek. Asi už se nám to začíná chystat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
7.6.09 18:55

moooc moooc Jani gratulujem k synčekovi..nech sa vám darí..

myslím si..že asi vačšina červencoviek to ešte sfukne tento mesiac:)))) mne sa takisto smeju že už hniezdim:)) tašky zbalené…a pomaly už napustená vanička na večerné kupanie:))))

holky držkajte sa…nech sa nám problémy vyhýbaju…a čítame tu len samé dobré správičky:))

• Citovat
  • Upravit
1648
7.6.09 19:00

a

Příspěvek upraven 18.09.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.6.09 19:02

Alíku - jjj tak to je asi podobné, a když vstávám , tak mám pocit , že mi mimčo vylítne ven, jak to tlačí :). nebyla jsi u dr a nebavila se o tom? asi tam zítra jen zavolám, dopol tam je jen sestřička , tak se jí zeptám..a taky mi začal včera takový vodový výtok (jeslti to tak můžu sem napsat 8O ), až jsem se v posteli lekla , že mi prdla plodovka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
7.6.09 19:04

Teda a je to tady takže se přidávám k řadě gratulantů. Janičko moc a moc blahopřeji k Vojtíškovi přeji vám oběma hodně zdravíčka, Vojtíškovi po celý život jenom štěstíčkoa tobě hodně mlíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.6.09 19:19

katka82 nikde jsem nebyla v úterý jdu na kontrolu, tak se zeptam. Teda jestli se to nebude horšit. Raději sem si vzala magnézko a je to o krapet lepší…

Jinak dneska jsem se pustila do praní a tady je výsledek :D
http://i106.photobucket.com/…/pranmal.jpg http://i106.photobucket.com/…kypedmal.jpg /> http://i106.photobucket.com/…onokymal.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.6.09 19:24

a tady jsem si hrála a povlíkla kolíbku a pověsila kolotoč, ten hned zaujal kocoura a začal honit točící se medvídky :lol:
 http://i106.photobucket.com/…aakoloto.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 19:29

Alíku perfektní :-) první co mě napadlo, jestli čekáte stonožku :lol: taky jsem dnes pokořila další 4 pračky :-) už pomalu finishuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.6.09 19:32

Tak jsem si pěkně přeházela skříně, abych udělala mýmu Vojtíškovi místo na hadříky :lol: Ale teda mám dost, jak kdybych skládala metrák uhlí. Jak tu psala Káťa, taky mi mimčo hrozně tlačí na spodek, ale já k tomu teda ještě chytám křeče a MS bolesti, tak taky nevím, jestli je to normální. Ale zítra mám kontrolu, tak se na mě dr. podívá, jestli už se tam dole taky něco nechystá :lol: Já bych teda určitě radši ještě vydržela do toho 7.7., ale kdyby náhodou, tak už by to snad taky bylo v pohodě. Zítra se ještě s Martinem chystáme na ten předporodní kurz, tak se těším. Já ho snad ještě stihnu, když už Janička ne :lol: Každopádně jsem z toho jejího klučiny pořád nějaká vysmátá a fakt už se těším na toho svýho. Vždycky když nahmátnu tu malinkou nožičku, která mi tu dává čutance, tak si tu s ním povídám a hrozně debilně se u toho směju. Martin je ze mě celej hotovej, že mi asi hráblo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
7.6.09 19:33

JÉ TA STONOŽKA MĚ TAKY NAPADLA,,
A KOUKÁM KOCOUREK JE ŠIKULINKA.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 19:39

Takže zprávičku o Vojtíškovi jsem okopírovala na červencovky Zuzce do vzkazů, aby až se vrátí, aby se ji to snadněji doplňovalo :-) všimla jsem si, že to tak dělají holky např červnovky :-) tak snad to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí