červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
7.6.09 23:12
Kajiszek píše:
duupi , jj :oops: Teď teprve koukám, že vás tam chodí víc i tady z července, jsem měla mlčet evidentně, sakriš, protože vy jste to věděly a já blbka to hnedka takhle vyžvaním :oops: :oops: Když já byla v nějaký euforii z toho obrázka a vzpomněla jsem si na sonču, tak jsem nakukovala, jak se jí daří :oops: Ale každopádně jí moc moc držím palečky a omlouvám se, že jsem taková drbna.

Jo a kdybych já sem nedávala ten vyšťouranej dotaz na porodnici.cz. Ale to byla úplná náhoda, prostě si tam občas ty dotazy čtu a tady odpovídalo jméno, čas, všechno. A protože jsem taky zvědavka, tak jsem teď mrkla i na ty snažilky a už je mi to jasný :wink: . No nic, tak to nebudeme rozebírat, jen tiše držet palečky.

prádlo teda ty jsi dobrá :potlesk: to já na něj už nemám ani pomyšlení a musí vydržet do rána :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.6.09 23:15

hurá tak už mam i lehátko do vaničky, právě jsem ho vybojovala na Aukru za 26,–Kč :D

Kaji holky jsou dobrý že to vydržely neříct, já bych to asi taky nevydržela jako ty :oops: ale na druhou stranu jsem ráda, že jsi to řekla a že vime novinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.6.09 23:22

:-) děvčátka

teda já tu chvilku nejsem a tolik informací :D A krásných :D !

:srdce: Jani a Vojťulko, hodně zdraví a božího požehnání :srdce: :srdce: :srdce:

Ještě včera jsem jí psala, jestli by nebylo lepší raději porodit, když už je Vojtík velký, než do sebe cpát prášky a ono ejhle :D Mám velkou radost :D :D

Haidule , jaký jsi měla na mysli ty kapky na pročištění? Já už bych snad vyzkoušela všechno… Jenom vím, že s bylinkama v těhu se musí opatrně, ať to spíš neublíží. Ale moc ráda si nechám poradit :)

Holky máte všechny moc krásná bříška :dance: Jste fakticky sexy těhulky :) :) Rozumím tomu dobře, že musím mít zřízenou nějakou svoji webovku, abych vám sem taky mohla vkládat fotečky? Protože z mého PC to nejde?

Porodní váha mimiska mně taky doktor říkal, že by mi přál mimi váhově do 3 kg, že je to tak akorát :) Tak se tím utěšuju :) Takže ZuziM , žádná panika, že Miška je malinká :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.6.09 23:45

Se teďka fakt stydím, že jsem taková slepičí prdel :oops: No nic, už mlčím a příště budu radši přemejšlet a nebudu se hrabat, kde nemám.

E.li , já se nakonec vybičovala a Marťas mi šel dokonce i pomoct, tak to bylo rychlejší :lol:

Martin si pustil film Big Fish, tak jdu koukat s ním. Btw kdo neznáte, tak doporučuju, je to fakt moc hezký. Něco na způsob Finding Neverland, můj další oblíbenej. Si zase popláču, je to trošku dojáček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.6.09 23:48

Jo ještě Sweety , nemusíš mít vyloženě svoje webovky. Tu fotku můžeš hodit třeba do fotogalerky tady na emiminu a pak vložit odkaz na tu fotku sem na forum mezi tagy . Nebo ji můžeš nahrát třeba na imageshack, tam si nemusíš zakládat ani profil. No prostě ať to nahraješ kamkoliv, pak vložís ten odkaz mezi ty tagy img a ona se tu zobrazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 00:00

Kaji tady Soňu všichni podporují, drží palečky a moc jí to přejí… takže si myslím, že se zlobit určitě nebude :wink:

• Citovat
  • Upravit
11966
8.6.09 00:02

Ahoj holky,

tak jsem myslela, že písnu až zítra, ale to nejde!!!

Obrázku a Vojtíšku, moooooc gratulujem, přejem hodně štěstíčka a zdravíčka, mamince hodně mlíčka a Vojtíšek ať krásně roste!!!!!!!!!!!

Holky, taky mi ukápla slzička, je to paráda…!!!!!!!!!! A jak je veliký 8O

Jen v rychlosti-v čera jsem se z té veškeré bolesti tak nějak rozhýbala, večer už to bylo dobré, stejně jsem odpoledně ještě 2.5hod spala… a mamka se bála, že už pojedem do porodky :lol: dnes jsme byli v Humpolci na autocrossu, malej byl zlatej, jen občas se pohnul, vše ok, akorát mi teda otekli nožky a cesta domů byla nic moc… jeli jsme s kamarádem Transporterem a seděla jsem úplně v zadu a jaksi mi to neudělalo dobře… a celou cestu až do teď se mrně tááááááááááááák šíleně vrtí, že to není možný…

tak přeji dobrou noc a zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 00:27

Kajiszku , děkuju :) Ty jsi chytrá hlavička :) Tož to zkusím, uvidíme… 8)

Bříško z dneška:)
http://img199.imageshack.us/…gnant376.jpg

http://img192.imageshack.us/…gnant276.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 00:31

sweety vlož tam url obrázku ne stránky. klikni na fotku, pravou stranou myši, dej vlastnosti a tam se ti ukáže url obrázku a to dej mezi img :wink:

• Citovat
  • Upravit
1312
8.6.09 00:55

Dupi , děkujůůů:D No, jo poprvé vkládám a takové nemehlo:oops: Hlavně že mám dvě VŠ:oops:

http://img192.imageshack.us/…nt376.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.6.09 00:56

Sweety , musíš to mezi to img naplácnout a nedělat mezery :wink: Takže , nesmí to být 

Pak to určo půjde, zkoušela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.6.09 00:59

No a nebo tak, jak říká duupka :D Ale tamty by se ti taky zobrazily, kdybys tam neměla ty mezery.

Btw zase tu straším…měla bych vstát tak v sedm…ale nějak se mi vůbec nechce spát, prospala jsem dneska půl dne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 01:22

Bo nemůžu spát, tak si hraju :) Tady je můj manžel

:)

http://img192.imageshack.us/…k7609.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 01:23

Kaji tak to tu strašíme spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.6.09 01:37

My ještě koukáme na film, ale viděla jsem to alespoň dvakrát, možná třikrát, tak už půjdu asi zkusit spát, ať ještě nezaspím tu kontrolu zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí