červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
7.6.09 08:51

Mojw včerejší bříškování
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC_0287.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.6.09 09:27

červenec 2009

Dobré ránko, hodiny mezi 3 a půl pátou asi vymažu ze světa, protože jsem byla zas od rána vzhůru :pocitac: , když tu neječí hladová prasata a krávy, z nedalekého zemědělského družstva, tak tu ptáci výtají nový den :evil: . Je ¨sice fakt, že jsem včera u našich vytuhla na neuvěřitelné 3hodiny, protože si malého vzali s sebou na zahradu, tak jsem zneužila situace :lol:, ale co jsem tady, tak jsem od půl čtvrté ráno vzhůru a to usínám až nějak kolem 12hod večer, ráno jsem jak kdyby mě někdo zmlátil.

právě mi došla sms od Obrázka a mám snad tu čest ohlásit jako první, že se nám narodilo první miminko :lol: MOOC GRATULUJI :wink:

Dnes, 7.6. ve 3h, vlitnul na svět Vojtíšek Záruba. 2600g/45cm. Je to sice drobeček, ale plice má silný a je strašně krásnej! jsme v porádku a stastný Jana 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.6.09 09:31

Jéééééé první miminko, nádhera, krása, úplně mi to vyhnalo slzy do očí. Tak ať jsou oba zdraví. Hodně štěstíčka do života. :dance: :srdce:
Jééé já jsem tak dojatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.6.09 09:35

červenec 2009

lleennttiillkkaa - jsem ti nestačila pochválit malinkaté bříško, nechápu, kde ta maminka máte skovaná :lol: . já jsem fakt jak vorvaňka :cry:

růže - holky, chtěla bych se zeptat, nevíte o nějaké popínavé růžičce, která má listy už téměř od země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.6.09 09:39

Ježkovy voči, sem jdu jenom nakouknout, že pomažu zas do postele a co to nevidím?!

obrázku, strašně moc gratuluju! Jsem moc ráda, že jste oba v pořádku, Vojtíšek je pěknej macík na to, že se narodil takhle brzo! :lol: Tak vám držím palečky, ať jste co nejdřív spolu doma! Jo a těším se na fotečky :wink: 

Teda to jsou šoky, něco mi říká, že zítra se mnou obrázek nepůjde na ten předporodní kurz :lol: Tý vole, já jsem fakt hotová, už nám to začalo :lol: Nervozita z porodu včera ještě veškerá žádná a teďka mám najednou pocit, že nic nestihnu a že už to fakt můžu taky očekávat každým dnem. Ještě s těma mejma bolestma. Začínám prát a žehlit už fakt :lol:

lentilko , bříško máš krásný. A taky jsem na tom svým chlapovi závislá, když byl třeba na služebce, tak mi to tu přišlo děsně prázdný. Naštěstí je to pecivál, do hospod nechodí, takže se stane, že není doma třeba pět večerů v roce :lol: Takže u mě to strádání naštěstí moc nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 09:41

První miminko :dance: :dance: :dance:

Obrázku - Jančo, velké gratulace k Vojtíškovi, ať jste oba zdraví, ať Vám chutná mlíčko a ať Vojtíšek krásně roste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.6.09 09:52

holky já jsem z toho pořád hotová, tady pořád hustím do vojty, jak se nám narodilo první miminko. obávám se, že ještě chvíli a udusí mě polštářem:D
Stejně je ale Vojtíšek kus chlapa, na to že obrázek měla termín až po mně.....
Holky úplně mimo mísu, ale máte některá problémy s nedostatečností dechu? Já se kolikrát nemužu jakoby nadechnoout, tak aby mi to stačilo a mám pocit, že se udusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.6.09 09:57

červenec 2009

lleennttiillkkaa - taky jsem z toho vedle jak ta jedle :lol: , mám radost, tzv. až na kost :lol: :dance: , už se strašlivě těším na toho našeho drobečka. Jinak s dýchavičností mám taky problém, než vylezu k našim do 4.p tak se kolikrát musím zastavt a rozdýchavat, a to jsem vylezla sotva kolikrát první patro :? . Nic jdem ven, je tu krásně, svítí sluníčko, snad se dostaví dneska už Kuba, do toho malý Vojtíšek, fakt mám dneska mooc dobrou náladu po dlouhé době :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 10:07

Lentilko a Jituš já to taky oplakala, úplně mě to dojalo..normálně se mi nahrnuly slzy do očí a mít manžu doma, tak o tom budu pořád vykládat, takto nemám komu :lol: když to půjdu říct dolů mamce, tak na mě bude hledět jako puk, jaká diskuze a na internetu :lol: ta by to vůbec nepochopila…ale už jsem to hned napsala manželovi do ICQ, ale jaksi není online :-) jen doufám, že to pochopí, že nejde o naše mimi, že ve stresu nesedne do auta a nevyrazí sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.09 10:10

TEĎ MNĚ PŘIŠLA STEJNÁ SMS OD OBRAZKA :dance: TAKŽE VELIKANÁÁÁÁNSKÁ GRATULACE :! :! :! A AŤ JSTE ZDRAVÍ :! :! :! :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
7.6.09 10:25

No páááááni :D :D tak to koukám !!! Obrazkovi jsem poslala SMSku :wink: . To je úžasný - jéé, ta se má, už má prďolku v náruči. Taky si myslím, že je to kus chlapa, vždyť má skoro 3 kila 8O :D . Jsem z toho celá pryč :D :D :D .

lentilko krásný bříško :wink: . Tak s dejcháním mám taky problém. A nejen při chůzi, hlavně do schodů a kopce. Taky někdy i normálně doma třeba u vaření. Třeba když stojím, tak si musím sednout nebo lehnout, protože jsem taková najednou zadýchaná. Ale už to nějak přežijem ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 10:46

Elina přežijem :-) jen jestli se ale samou nedočkavostí dočkám :lol:

Právě jsem četla na netu, že předčasný porod je buď před 37 týdnem či při menší váze miminka než 2500g, takže Vojtíšek je naprosto v pořádku, krásné velké a „donošené“ miminko :-)

Holky to je hned veselá nálada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
7.6.09 10:51

wape já už taky „stříhám metr“ a počítám každej den co mine a jsem blíž k porodu. Ale už to určitě rychle uteče :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
7.6.09 11:18

:-) :-) :-) Véééélikááánská gratulace Janičce k Vojtíškovi, tak to oba zvládli. Přeji taky hodně mlíčka, ať malý roste a dělá jim jenom radost. 

• Citovat
  • Upravit
duuupka
7.6.09 11:20

se mi dneska v noci zdálo, že se mi narodilo miminko a to Janičce :D Taky tomu nemůžu pořád uvěřit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex