Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
teda čekala jsem lepší zprávy od obrázka, chudák holka.
My dneska strávili dopoledne v kauflandu, bláznivý důchodci se rozhodli ho vykoupit. Pak jsem půl hodiny hučela do vojtakvůli jeho botám. Potřebuje pořádný boty do přírody, má takový x let starý roztrahný kanady a ve sportu ted měli 50% slevy, tak jsem ho tam dohnala a donutila ho div ne násilím koupit si kloudný boty.
Ale co, já mám po zhruba 2 měsících polčku do skříně pro prcka, haleluja. Takže dneska snad dožehlím ten zbytek hadýrků a uklidím a pak už jen nějaký drobnosti a jsem ready.
Jinak kuřecí bábovka vojtu maximálně nadchla a že prý jí co nejdřív zkusí.
Zrovna ve čtvrtek jse v práci říkala jak mě žáha skoro vůbec nepálí a od čtvrtka od večera se můžu ucucat rennie, at sním, co sním potvora pálí.
Jejda, chudák obrázek , sakra, ta si to fakt vyžere
Mno snad bude všechno v pořádku. Fakt nic moc zprávičky.
adus , koukám, že taky pěkný bolení břicha…Já jsem doteď spala, jsem fakt jak šípková růženka, jsem strašně unavená a je mi furt taky blbě. Ty největší bolesti ustaly, tak snad dobrý. V pondělí mám kontrolu, tak už to snad nějak doklepu. Ale ani to tvrdnutí snad nebylo tak nepříjemný jak tyhle bolesti, furt musí něco bejt.
Jejda obrázku , takový zprávy! Posílám hodně síly a energie, ať je Vám brzo líp. Snad jí dali ty léky na to dovyvinutí plic, kdyby něco.
Ahoj holky ![]()
Někdo tu psal něco o pochmurné náladě…:( Omlouvám, že nebudu na vše reagovat, ale mám depku jak vrata. Sešlo se moc problémů najednou a mně dochází síly. Jako pravý Střelec dycky šecko beru s optimismem, ale čeho je moc, toho je příliš. Jak už víte, dvakrát jsem rodila miminko ve 20tt a obě nepřežila. Teď čekáme mimi a přestože jem počítala s tím ,že to nebude jednoduché, tak se šecko komplikuje. Jelikož jsem na podzim nepočítala s tím, že můžu být těhotná, tak jsem byla na rentgenu bederní páteře, bo s ní mám problémy. Pak se ukázaly na testu dvě čárky a já měla strach, že mimi bude postižené. Takže první jobovka. Potom mi zjistili vysokou srážlivost krve, tak si každé ráno píchám heparin. Dřív do břicha, teď do stehna. Pak jsem ve 14 tt byla na té cérkláži, ale s tou jsem počítala, no a od té doby je pro moje baby a mě každý týden k dobru výhra a musím hlavně ležet. Potom se mi zhoršil krevní obraz, takže si píchám dvojnásobnou dávku heparinu. K tomu mi furt zvyšují železo, bo nemám skoro žádné červené krvinky. No a včera mi volal doktor, že ta krev je ještě horší (což už snad ani nejde) a hlavně že mi našli cukrovku.
Tak to už mě málem ranila mrtvice. Ale že prý je to divné při mé nízké váze (měřím 169 cm, váha před těhu 48-49, teď tak 55) a že si myslí, že to bude ze stresu. Tak se mě ptal, jestli nemám nějaké problémy. Řekla jsem, že ne, ale to jsem kecala. Doma je to na nervy, problémy trvají už 4 roky a teď se to bohužel odrazilo na zdraví. Takže v pátek jdu znova na testy, protože to byl třeba jen nějaký výkyv a je šance, že tu cukrovku třeba nemám. Kéž by… Navíc jsem včera potkala švagrovou (manželka Mirdova bratra), kterou nesnáším (stydím se za to, ale nemůžu si pomoct, je to jediný člověk, o kterém toto můžu říct):oops: . Do toho jsem se včera moc těšila, že budeme po dlouhé době s manželem doma večer sami a v klídku si něco ugrilujem a budem jen tak vegetit, když naši odjeli na tu dovču a ségra byla na party. Navíc jsem byla celkem mimo ze všech těch včerejších jobovek - no a hádejte co…? Manžel dojel domů, lehl k TV a usnul… Navíc jsme dneska měli jet pro kočárek a autosedačku, na které jsme čekali dva měsíce a on mi řekl, že namá peníze. Opět… bo mu nezaplatili… Nejsem citlivka, ale to už jsem tedy nerozdýchala a břečela v posteli jak mimino. Ráno se mi omluvil (což u něho je rarita, tak si toho považuju) a dneska si mě předchází. Holky, omlouvám se za ten výlev. Už mlčím
a děkuju Bohu za každý den, kdy Veverka zůstane v bříšku ![]()
Všem , které bolí bříška, ať je vám brzo líp ![]()
Obrázku , moc na tebe a Vojťulku myslíme
Jsi moc statečná holka ![]()
Holky, tak jdu vstávat a vařit, přítel už jede domů, byl s mym taťkou pro auto mamce ![]()
ale teda vůbec nic se mi nechce…
Holky, stalo se vám některé, že máte pocit, že se vám chce na velkou, ale nic z toho??? já mám dnes teda běhavou, ale furt nic… teda ráno jsem byla, ale teď mám jakoby takové tlaky, nebo jak to popsat… ![]()
Sweety, snad se vše uklidní, je mi líto, čím vším sis prošla, ale teď už se blížíte do finále!!!!!
Adus tak s tou zácpou to mám taky tak. Vždycky dojdu na záchod, že už snad a nic…
Mám ty glicerinové čípky, ale ty se mi nechce brát furt, ikdyž snad návykové nejsou. No jak to dostat ven, aby bylo líp, to teda nevím
![]()
Sweety, já ale nemám zácpu, celkem pravidelně chodím, tak proto mi to je divné…
Sweety drž se, je to těžké ale zase na druhou stranu když se alespoň omluvil a normálně to nedělá tak si asi uvědomil co to pro tebe znamenalo. Cukrovka je opravdu hooodně stresové onemocnění a neboj když už je zase až ted tak to není tak moc hrozné. Přeci jen mimísek už je veliký a určo to v pohodě zvládnete.
Adus zkus ten glycerinový čípek, to pak jde raz dva ![]()
Pavli děkuju za podporu. Už jsme se s baby dostali daleko, tak už snad víc jobovek nebude ![]()
Sweety ono když se to sere tak se to opravdu sere, vidím to tady na tom světě sama, ale ber to sportovně i kdyby se mimi narodilo ted tak by bylo určo v pořádku, samozřejmě je lépe čím dýl tam bude, ale už ted jsi za krizovou dobou a ted už bude jen líp
Právě tady začala megabuřina a tatku mám ena parcele no snad má rozum a jede domu
Ahojky všem!
tak jsme se vrátili z 3 deního výletu z jihu čech. No bomba, nejdřív jsme byli na LIpně v elektrárně, šoupli nás na exkurzi s důchodcema
ale bylo to super protože většina byla o berlích a chodili pomalu, což mi vyhovovalo ![]()
A včera jsme zavítali do Krumlova do Grafitovýho dolu. Tam nás pro změnu přihodili ke školní výpravě, ještě s jednim postaršim manželským párem
no ale mládata děsně hnala, takže jsem chodila na konci výpravy a pan průvodce se na každym rohu ptal jestli jsem v pořádku, asi se chudák bál, že mě bude muset odrodit v podzemí
No a pak byla jízda důlnim vláčkem a to byl teda děs, myslela jsem, že to dítě ze mě vypadne, jak to drncalo
![]()
Výlet byl super, asi poslední, který sme s Honzou zažili úplně sami, za rok už budeme trajdat ve třech
vůbec si to nedovedu představit ![]()
Pavli si zlatíčko
Já to taky tak beru, že už sem si to vyžrala a teď už bude jen dobře a Veverka už by byla taky celkem v poho ![]()
My se chystáme grilovat, tak snad nezačne pršet
Ještě něco rychle upeču. Taky vařím zemáky, bo budeme mít zítra mého milovaného kapříka, tak k němu chcu udělat salát.
no tak tady je to průtřž mračen, blesk za bleskem a hrom za hromem, ale třeba když takhle jhodně sprchlo tak nebude tolik ta megapárty co tady máme a já se v noci vyspím, kdyby chtělo pršet klidně celou noc kvůli tomu, ale nevím nevím jestli by to zrušili. Zase je to ale na letišti tak by mohli ti lidičky odtáhnout do pryč.
Alíku a že tady na jihu máme krásně že? ![]()
Káji, Adus , holky odpočívejte, ať bříška přestanou zlobit. Do července na miminka ještě času dost.
A chudák obrázek, snad se situace u ní brzy zlepší. Hodně sil takhle na dálku!
Sweety jsi holka statečná. Nestresuj se kočárkem a sedačkou, hlavně že je mimčo pěkně v bříšku. Těch pár týdnů už určitě i přes zdravotní trable vydržíte a pak se z toho nějak vykřeseš.
Jinak glycerynové čípky jsou taky moji oblíbení přátelé. Co mi narostlo víc bříško, mám s chozením na záchod teda docela problémy a navíc se mi udělaly dost nepříjemný hemeroidy
no nechci to vidět po porodu ![]()
Jinak já jsem poslední dobou až na tu bolavou prdel docela ok, sem tam tvrdnu, ale nic hroznýho. už vidím, jak budu přes strašení doktorů od 25 tt, že porodím dřív, nakonec přenášet.
Holky moje děkuju za podporu
Ještě že si tu s váma tak hezky píšu, bo ve svém okolí žádnou těhulku nemám. Buď už jsou to zasloužilé maminky a nebo dělají kariéru (mezi ně jsem ještě nedávno patřila i já
), ale teď už se těším na Veverku
No každopádně bych ty svoje starosti ani neměla s kým probrat, takže tímto děkuju servru emimino
![]()
Teď sem dopekla mafiny, bo ty včerejší naši sbalili sebou na dovču. Tak jsem aspoň vyzkoušela nový recept. Doufám, že budou jedlé
Jo a stopro musím vyzkoušet tu bábovku z kuřecího masa:)
Holky, já si včera koupila v lékárně ten gel z dubové kůry, abych se po porodu pěkně hojila, lékárnice mi ukázala dva a tento mi doporučila a já si doba přečetla, že není vhodný v době kojení
No přišlo mi to jako povedený fór, ale používat ho budu. Co už ![]()