Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já mám od ASUS a teda na prd… mám ho půl roku a od začátku kraví, přesně jak píšeš, přehřívá se jako kr…, furt hučí větrák, ale šíleným způsobem, ta odklápěcí část s monitorem vypadá, jak kdyby měla za chvilku upadnout… a to s tím notasem jsem jen doma, nikam ho netahám, nic, prostě vůbec nevydržel… a k tomu všemu baterka vydrží od začátku pouhých 40min, což mi přijde hodně málo… tak snad mi ho opraví… už od začátku mi přišel jak někým použitý
![]()
Já teda tenhle tahala i do práce a na dovolenou a prostě po všech čertech. Možná jsem ho oddělala i tím, že jsem si ho třeba postavila na peřinu do postele a on to chudák nějak neuchladil
Takže to asi nebude jenom jeho vina
Mám takovej ten malej, 12 palců monitor. Teďka se dělaj ještě menší a roztomilejší, tak jsem to prokaučovala
Ale zase ty úplně malý jsou asi už blbý na práci a ty klávesy maj hodně u sebe. A ještě jsem si do postele a do křesla koupila takovou podložku pod noťas v Ikee, takže už může i větrat, tak se snad už nepodělá.
Dobrou, já už půjdu taky, zase tu straším a už je po půlnoci.
Dobré ránko děvčata! TAdy u nás dokonce sluníčkové
ale teplo tam asi nebude…
Kaji to píchání, jak popisuješ, tak to už mám týden a někdy je to fakt síla
a to nejsem žádná citlivka. Hlavně když jdu někam pěšky nebo dlouho stojím…ale to asi bude to, jak se to tam jenom tak připravuje na to, co nás čeká. A jinak s autíkem držím pěstičky.
A pak už jste toho napsaly tolik, že jsem se asi ztratila
teď utíkám ke kadeřnici, já se tak moc těším!
Adus k porodu musis mit obcanku,rodny list svuj i pritele, a pak prohlaseni o jmene z matriky, ze se dite bude jmenovat po otci, my jsme tam uz rovnou vyplnili i krestni jmena.
Kaji teda Ty mas pech i s tim notasem
ja delala driv v brne ve velkoobchode s vypocetni technikou a Acer byla nejmene doporucovana znacka nasich obchodniku, strasne se reklamovaly ![]()
Brý ránko ![]()
Tak jsem zase od půl 5 vzhůru
Když mě nebudí to, jak jsem bolavá, tak mě budí čoklové. Asi se je provokovala číča, tak štěkali jak magoři, až jsem vyletěla z postele a přes celej barák spících lidí jsem na ně zaječela hystericky
A byl klid
Samozřejmě jsem už nezabrala…
E.linko , já vím, jela jsem kolem a úplně se mi sbíhaly sliny
Ale my máme doma na zahrádce už taky červený veliký, včera jsem je byla zkontrolovat, ale jahůdkový knedle dělám buď z kupovanejch nebo mraženejch, páč je mi líto dávat takový hezký sladký,ňam ňam do knedlíků ![]()
adus já mám taky ASUSe a teda mně nic nehučí a nezahřívá se
A to je zapnutej pomalu celej den a ještě se s ním válím v posteli
Ale zase asi tuším, jakýho Asusáka máš, páč ho měla mamka a taky jí hučel, tak letěl ![]()
porodní kurz - jsem z těch, kterým to přijde zbytečný
Před padesáti lety taky nebyly žádný kurzy a jak to ženský střílely
Ale dostala jsem od kamarádky radu nad zlato, cituji ji: Ty vole,né že budeš ječet a hysterčit jak .....
Ani nebudu psát, jako CO nemám ječet. Ona má trochu vytříbený slovníček
Ale docela mě pobavila - na druhou stranu má pravdu
Nesmím se hned vysílit, musím si říkat, že to bude horší
A pak už se těšim až budu ležet naprosto vyplivnutá s tím malým uzlíčkem ![]()
zrak , já jsem slepá jak patrona a nějak jsem si ještě nebyla pro brýle
To počká…Si zajdu znovu na oční až bude čas s uzlíčkem ![]()
ZuzankoM - topík nynanej, ale naše kozy vozy by jsme do něj asi nenarvaly ![]()
Tak, maličká má zase kopací den - včera spala jako špalíček
Naládovala jsem ji ředkvičkama a grepem - táta se smál, že se z toho ovoce a zeleniny osypeme
Ale jsem si nemohla pomoct, jsem na to měla takovou chuť
Taky jsem včera dělala palačinky, tak jsme se opět pořádně nadlábli…Máti s bráchou ohrnovali rypáky, tak těm jsem na večer hodila do trouby kuře - chcíplýho ptáka s tatínem moc nemusíme
A dneska si dáme asi obalovanej květáček
To mně bude zase špatně ![]()
Za chvíli valím k dr. ukončit nemocenskou a do práce odnést MD.
Teda doufám, že dnes někam pojedu, zatím můj řidič spí ![]()
Dobré ráno, děvčátka ![]()
Zdravím z Valašska, kde je pěkně zataženo
Jsem vzhůru od půl 4
Tak jsem trochu pouklízela a upekla muffiny pro rodiče na cestu na dovču. Jeli brzo ráno z domu, dokoupit co jim ještě chybí, takže to bude pro ně překvapení
Veverka v bříšku asi cítí, jak to v kuchyni voní, tak se mi tam pěkně tetelí
Sestra má večer nějakou pomaturitní párty, takže bude přes noc pryč, což znamená co
Že budeme mít po asi miliardě let s manželem barák pro sebe
No a když jsem mu to nadšeně včera oznámila, tak řekl, že je to super, protože aspoň půjde brzo spát
Pak mi teda řekl, že si dělal srandu a navrhl, že si spolu něco ugrilujem
tak už se těším
snad nebude pršet. Holky, já normálně alkoholu vůbec neholduju, ale co jsem těhotná, tak mám pořád chuť na bílé víno
To su ale notorik, co
?
Dupi děkuju za tip na ty www stránky o dulách
Už jsem to prostudovala a vůbec to není špatný nápad. Ještě to proberu s Mirdou. Jo a nevíš, co stojí její přítomnost u porodu? Aspoň cca pro představu?
Dobré ranko,
Dneska skvělá noc, byla jsem jen 1 na wc a vzbudila jsem se až v půl9. Paráda
Jinak jsem děsná lemra. Jen se tak motám po baráku, jdu se na chvíli projít a jinak bych pořád spala.
Porodní kurz - taky jsem nikam nechodila. Půjdeme jen na tu krátkou cca 2hodinovou předporodní přípravu do porodnice. Jinak mi to přijde taky zbytečný se někam trmácet a tam potom hromadně hekat ![]()
brejle - nosím většinou čočky, ale mám i brýle na večer, když už mě bolí oči nebo když jsem se musela učit na zk. Je fakt, že když jsme brejle dlouho nenosila, tak se mi s nima pak ze začátku trochu motala šíša. Ale to co popisuješ Káji mi přijde už jako nějaká chyba.
Bolesti - píchání nemám, ale když dám delší procházku, bolí mě pak děsně třísla a chodím jak kačer donald. Myslím, že tyhle bolesti jsou nějaká roztahovací příprava na porod. Přeci jen ti naši bobánci v bříškách už nejsou nejmenší a pěkně tam tlačí.
Ahojda,
já včera byla v porodnici na Předporodním kurzu, ale byla to spíš informativní schůzka kde co je, kde máme o půlnoci zvonit a co si vzít sebou. Hekací kurz sjem taky neabsolvovala a asi ho ani absolvovat nebudu, jak to tak vypadá, tak půjdu nakonec na císaře a to mi hekání stejně nepomůže ![]()
Kaji my máme taky Megane a nějaký celkem slušný vrakáč je prý v Říčanech a nebo se zkuste poptat v Elitu, tam mají neoriginální díly za hodně slušný ceny, třeba stěrače origo stojí 2500 a tam ty stejný ale neorigo 1000! ![]()
Dobré ranko, jste toho teda nakecaly
. U nás je krásně, svítí sluníčko, ale zima jen 12stupňů.
porodní kurz - na tom jsem byla prvně, nic moc mi nedal, tak ted už nejdu, přeci jen nějakou tu zkušenost mám ![]()
peníze - když jsme čekali Kubíčka, tak jsme taky dostali vynadáno a spoustu bezva rad, že jsme si zničili život, nemáme kde bydlet, nemáme peníze apod. Ted, když Kuba přišel s tím, že by chtěl druhé miminko, tak jsem se rozdhodli, že si pořídíme bydlení vlastní a než se maličké narodí, budeme v novém, no a jak jsem dopadli. Miminko na cestě, rodina není pohromadě jak by měla být, spousta stresu. Do toho zas chytré rady a názory od babičky a rodičů, místo toho aby nám pomohli, tak se jen kysele tváří, že proč si nezavoláme na rekonstrukci firmu. Ale naštěstí se tchán nabídl, takže už týden maká a prej odjede, až nás nastěhuje do Brna, tak uvidíme.Nevím teda z čeho ji máme jako zaplatit, když máme na vše asi cca 100tis, protože nemůžeme využít úvěr na rekonstrukci a z toho se ještě bude muset zaplatit 30tis jen za nahlášení na elektárnu o změně velikosti odběrů, či co. Takže budem muset prodat auto, které jsem teda včera obrečela a ještě hrozně ořvu, ale zas se snažím chlácholit, protože jsem do toho manžela sama natlačila. Hold budem muset nějakou dobu bez vozidla vydržet, ale tak hlavně že budem už spolu, sice za bojových podmínek, ale postele máme, spotřebiče do kuchyně, sice bez linky taky, voda poteče, tak to snad zvládneme.
Ahojky, tak jenom na skok.
adus , tak ve Slušticích převodovku maj - za 13tis.
Takže pofrčím do těch Břežan. Stejnak by to byl menší podraz na toho pána, co už nám ji vymontoval a připravil, tak je to asi i dobře. Holt levnější to už asi nebude ![]()
Sweety , já zas když bylo to teplíčko a seděli jsme venku na zahrádce chytala hrozný chutě na vychlazený pívo
Občas si třeba srknu, ale jinak si dávám nealko. A o víkendu jsem měla tak míň než deci právě bílýho vína. Takhle pomálu to snad neuškodí. Ale to pivko bych si fakt s chutí dala. Btw existuje nealko víno, ale něco tak hnusnýho se jen tak nevidí
Kupovala jsem na Silvestra a je to fuj.
Loffda , do Říčan jsem včera taky volala. Dokonce na nějaký dva vrakáče a prdlačky. Mno snad tohle v těch Břežanech hlavně bude fakt ono, se v tom prd vyznáme, aby nám ještě neprodal nějakej krám, se úplně bojím. Snad to bude v cajku.
Tak zatím pá holky, přeju hezkej den, i když teda počasí furt nepřeje, snad to bude příští tejden už lepší, nevejdu se do žádnýho teplýho oblečení ![]()
Dobré slunéčné ráno,
tak koukám píšu sluněčné a ono se honí mraky. Teda vy jste ukecaný to je hrůza.
Káji s autama je peklo, naše felicie, byla dřív vojtova služební a my jí odkoupili, pač jsem něčím potřebovala jezdit do blázince. Mám pocit, že od tý doby co jí máme na ní pořád něco opravujeme. Je pravda, že je to jeden z nejstarších modelů a narozdíl odo ostatních felicií má prohnilý jenom prahy ze spoda a je jako celkem v pořádku, ale tu a tam je potřeba něco udělat. Vojta to radši vždycky nechá opravit v začátcích problémů. Jinak píchání tam dole, no já mám pocit, jakoby mě píchalo na čípku, ale jakoby zevnitř a je pravda, že to je jek bodanec jehlou. Kdby neměl prcek dole prdelku, tak si řeknu, že mě tam kouše.
Oči taky se mi asi zhoršily, asi určitě, takže mě po porodu očařka nemine.
Alkohol já teda přiznávám, že občas zhřeším a dám si decku červenýho, ačkoli radši mám bílý, a nebo malý pivko, ale není to denně, jestli jednou do měsíce, tak je to hodně.
Předporodní kurz mě naprosto vyhovoval, dozvěděla jsem se třeba jak správně kojit, je pravda, že ten náš byl 8 lekcí po 3 hodinách, takže informací fakt hafo. Navíc jsem se dostala mezi lidi a zabila tu fůru času. Klidně bych šla ještě jednou:D Navíc krom předporodních kurzů dělaj ještě masáže kojenců, cvičení s miminkama. Na masáže určitě pujdu.
No a to je asi všechno, pač víc už si toho nepamatuju.
Snad jen Obrázkovi přeju další úspěšný den.
Ty čiki už ti někdo řekl, že máš za zhruba 5-6 týdnů rodit? Zatím to moc nevypadá.