červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
3.6.09 15:13

Zuzko super, že jsi doma a stále 2v1, Obrázek musí ještě chvilku vydržet, ale ona je holka šikovná a zvládne to i s Vojtíkem, když už došla až sem.
Holky mě je dneska blbě od tlaku, motá se mi hlava jako blázen. Ted jsem byla na prodejní akci jedný firmy, co vyrábí mimo jiné kojenecké zboží, koupila jsem mantinel, 2 prostěradýlka s pogumovaným spodkem a kojící polštář a já koza zvědavá už z toho polštáře málem měla jen půlku, pač jsem ho rozepla a vyvalila se na mě lavina kuliček :pocitac: Tenhle týden je nějaký kritický, v pondělí jsem se spálila, včera ta banka a dneska kojící polštář. Ještě něco a nechám se zavřít do ochranný místnosti v blázinci. Začínám být sobě i světu nebezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
3.6.09 15:43

ZuzkoM - super, že jste to s mimčem takhle zvládli a můžete být do konce těhu doma místo v nemocnici. Hlavně co nejvíc relaxace a odpočinku. Vím z vlastní zkušenosti, že někdy je to už na palici, ale pořád lepší než ležet v nemocnici.

Čiki - bříško jedno zlobivý. pěkně odpočívej a ono bude líp.

Adus - gratulace k vyžehlení pidi věciček. Já ještě peru jednu várku věciček, co jsem dostala půjčenou a bude taky hotovo.

Chutě a hlad - mám od začátku těhu pořád. Nebylo mi ani jednou špatně od žaludku no a na kilech je to teda pěkně znát. Myslela jsem si, že přiberu mnohem míň. Ale co holky, snad se nám to podaří po porodu rychle zhubnout :wink:

Lentilko - snad dny blbec brzy skončí. a taky mi přijde, že je dneska divnej tlak. byla jsem z tohohle počasí hotová vždycky a teď v těhu dvojnásob. mě se z toho nemotá hlava, ale chce se mi pořád spát. jestli to bude mít naše malá po mě, narodí se mi šípková růženka, to si budeme pěkně vyhovovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.6.09 15:46

praní, Kajiczek prášek mam taky Lovelu a prala jsem bez aviváže, ale za to jsem na změkčení přidala OCET!!! ten už používám skoro pořád i na naše…

dětská doktorka tak mi to nedalo a hned jsem včera volala do vedlejší vesnice k doktorce, jak to tady chodí. Tak říkala, at zavoláme až se prcek narodí a že přijede i se sestrou k nám domu. Tomu říkám paráda služby 8O :D

mé EKG asi jsem jediná kdo tady na tom nebyl, co?? Se mi tam vůbec nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.6.09 16:02

Leontýnko taky bych se za ospalku po mně nezlobila:-) unavená jsem prakticky celý těhu, ale ted ke konci je to asi nejhorší.
Praní - používám lovelu prášek, gel se mi s nesnese s pračkou, sice to moc nevoní, ale zase vyloženě to taky nesmrdí. Aviváž nepoužívám na mimi věci, ale viděla jsem někde prodávat aviváž od lovely, moc bych se do ní nehrnula ze začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
3.6.09 16:40

Tak už máme vyžehlené i naše věci, jupíííííííííí :D a teď opravdu po každé pračce se musím dokopat a vyžehlit, abych tu zase neměla takovou hromadu…

Zase mě trápí žáha :roll: opravdu celé těhu byla taková pohoda, žaludeční potíže vůbec, ale teď poslední dobou furt něco, jsem hrozná… tak jsem si dala rohlíček s kladenkou a usrkávám mlíčko, snad pomůže, když nepomohlo rennie.

Holky, tak mi přišli ty trička, já jsem tak šťastná, mám z nich šílenou radost a můžu je krásně nosit i teď :lol:

Jeee, taky bych brala, kdyby se nám narodilo spací miminko, jako jsem já, pro mě teď není problém vylézt z postele ve 12 :oops: během noci chodím na WC, ráno s přítelem vstanu, dám si něco dobrého a zase zalehnu a nemůžu se vykopat, to je hrůza…

Tlak-holky, nevím, jestli není nějaký špatný tlak i venku, mě taky poslední dny není nejlíp, co se týče třeba vstanutí nebo tak… a mám takové divně těžké nohy :lol:

Alíku-tak to máte stejný nadstandard jako my:)) za námi taky přijede doktor se setřičkou, a to 18km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.6.09 16:43

Holky já nechci kecat, ale myslím, že ty pediatři přijedou všude:-) k nám totiž taky přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.6.09 16:45

Verčas co se týče pojišťovny, my jsme celá rodina u VZP, tak to asi nebude jinak ani u baby 8)

Praní já mám to Batole. Ale s praním jsem ještě nezačala, na jednu stranu je ještě dost času, ale na druhou… s tím mým nálezem… A to ještě nemám zdaleka všecko připravené. Nemáme vaničku, matraci, (postýlku máme po mně), peřinku, látkové plenky, chůvičku… :oops: :oops: Dvoje povlečení se chystám objednat dneska 8) A kočárek s autosedačkou máme na prodejně 8) Já vím, jsem hrozná ostuda :oops: Navíc ani nemám po kom dědit, tkže co nekoupím, to nemám :roll:

Adus chválím za to žehlení :potlesk: To já dneska enom ležím :(

Alik já taky na EKG nebyla. Jen někdy ve 14tt před operací a to mi ho nemohli naměřit, bo ty sondy nic nezachytily, bo jsem na sobě neměla žádný tuk :roll: Ale teď už by se to určitě podařilo :)

Lentilka teď už budou jen happy days :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
3.6.09 16:45

Lentil-všude to není, ale zase to nějak zavádějí… ale mě se tady všichni divili… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
3.6.09 16:50

ahooojky Zuzi…

som rada že si doma…tak teraz skrížiť nohy, vyložit…a nechat sa obskakovať trošku:)) :potlesk:

doma je fakt doma:)

• Citovat
  • Upravit
duuupka
3.6.09 16:57

Sweety ostuda nejsi, máš ještě čas, u nás je to podobné, jenže já jsem už v 37 týdnu 8O Ale u nás za to můžou hlavně finance. Podnikání je v tomhle na prd, lidi neplatí, takže postupně dokupujeme, když se někdo uráčí zaplatit. A už jsem z toho někdy dost na nervy.

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
3.6.09 17:00

obrázku - jaaj…držkaj sa ešte trošičku..ked ste to dotiahli tak daleko…musí to ešte pár týždnov mimi vydržat

pranie - tak tiež prášok Lovela a aviváž Lenor Sensitive… tak dufam že to bude ok…uvidíme,,ked tam budeme musiet preprat…
plienky mám už oprané dva týždne ale nemožem sa dostat ku žehleniu..nejako pomyslenie na to mi robí husiu kožu:(

ja pojdem za pediatrom až ked mi vypíše lístok na MD a dufam že takisto príde pozriet…

Aduš - to spací miminko (chuckle) to by jsem si taky přála… v noci každé dve hodiny hore..ráno sa o 9 nasnídam, pak zas zalehnu..uvařím obed když to jde a zas spím do také tretej..a pak len nejako prežívam a teším sa ako by som si mohla o osmej alebo deviatej zatvorit oči:)))

• Citovat
  • Upravit
11966
3.6.09 17:12

Duup-to není možný, ty už to máš za pár:)))

Blacky-no, jsme těhulky, tak musíme odpočívat… to já naštěstí když už se konečně z pelechu vyhrabu, tak něco malonko udělám, sjedu na nákup nebo tak… a pak vařím véču a užívám si přítele… a spát chodíme dlouho, tak kolem dvanácté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.6.09 17:33

Duuupka a v čem podnikáte, jeslti se můžu zeptat? Protože můj manžel taky podniká, má stavební firmu a oba už z toho chytáme nerva, protože s tou finančni krizí jsou všichni bez peněz a ti, kteří by měli platit, tak neplatí… :pocitac: :pocitac: A za co mi tak máme pro baby asi nakupovat, když nekradem :?: :?: :pocitac: A ti, co peníze mají, tak si hrají na největší chudáky a manželovi samozřejmě nezaplatí:evil: Manžel už dokonce jednomu dlužníkovi řekl, že čekáme rodinu a peníze potřebujem no a s ním to samozřejmě ani nehlo :evil: :evil: Někteří lidi jsou fakt svi… :evil:

Omlouvám ses za výlev, ale už mi z toho hrabe… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.6.09 18:05

Sweety a Duuupka přesně vím o čem mluvíte, naštěstí mě se to jako spokojeného zaměstnance na MD netýká, ale bohužel jedněch mých dobrých známých ano :-( a je to fakt smutný…neplatí dnes nikdo. Jen nám pořád slibují, že ta krize přejde a z toho, co zatím vidím, tak bohužel pokračuje a stále se trošku prohlubuje :-(

Jinak holky slavíííím :P čtyři pračky mini oblečků jsou vyžehlené. Dnes už na všechno kašlu…zítra podle počasí možná vyperu povlečení a další věci, které mi tu zbyly…ale dnes už vážně nic. Teď hupsnu do obchodu pro nějaké mňamůstky, večer mám návštěvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
3.6.09 18:47

Sweety přítel dělá do reklamy, ale jinak je to přesně to samé, jak píšeš, lidi si něco objednají a pak nezaplatí a ti, co peníze mají jsou největší hamouni… už jsem se naučila si to tak nebrat, ale jak se blíží den porodu a já vidím, co všechno nemáme, tak se dávám na modlení, ať to tam ten prcek ještě nějakou dobu vydrží. Náš život je poslední dobou jen o čekání na peníze… :pocitac:

wape spousta lidí se na krizi jen vymlouvá… prostě se jim hodí do krámu.
adus no jo, už to mám za pár, ale doufám, že to do konce června ještě doklepu :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex