Poradna duly
Jana Čurdová
ZuzuS no já oběd zatím neřeším, ale bo je čas svačiny, tak jsem si jako milovnice hranolků, cheesburgerů a jiných pochutin z McDonalda udělala variaci na jejich snídani
: v lívanečníku vajíčka s opečenou šunkou a to vše spolu se sýrem překlopopené dvěma tousty
No a samozřejmě dvě porce
A vše zapité kofolou a kafíčkem ![]()
Ahojky ![]()
Tak já jsem řízek, já to všechno vyprala v Persilu Gold a navoněla levandulovou aviváží Silan
. Já to pak žehlím a zatím se mi nikdy nestalo že by to mimču vadilo.
Sweety já myslela že Alík chtěla návod na balení do plenek? No tak jsem to možná spletla
. Ale oni to kdyžtak sestřičky v porodnici ještě ukazujou
lentilka heleť, aspoň se nenudíte a pěkně ti utíká těhu
![]()
ZuzkaS no já nevim kdy mi to zas obnovíme
, zatim spí v ložnici Elča a já v pokojíčku
. Jinak tu depilaci pomocí krému jsem zatim ještě pořád nevyzkoušela. nějak se mi do toho nechce
. Tak až to zkusím, dám echo
.
kajiszku nic si z toho nedělej, já taky žeru. Už mě to přešlo, ale teď se mi zdá, že mám nějakou novou vlnu chutí. Buď je to tím termínem MS, nebo prostě mimi nabírá tuk a potřebuje živiny ve finále. Dnes už mám v sobě zase obložený vajíčko na salátě, dva koblížky, hrnek mlíka a půl litru minerálky.K obědu dělám rizoto
. No a přibráno mám +18kg, takže vedu já ![]()
E.lina jj, máš pravdu, to já jen že su taky taková nezkušená
, takže jsem vděčná za rady ![]()
holky popisujete tu vlny chutí a já od rána zase ![]()
teda vůbec nevím proč, nějak mi je celkově nanic, v bříšku mě to pořádně bolí, tam kde se miminko hýbě mě to tak nějak řezavě bolí,,
no to bude dneska den, ![]()
no doprdele takovej roman jsem ted napsala na to abych klikla na smajlika auplne cely me to zmizelo…ja se na to vys***
![]()
Ahoj holky, tak jsem doma, fakt šťastná, protože v tý nemocnici už to bylo dost depresivní. Ležela jsem na gyndě mezi holkama, co buď potratily, mají hematomi, krvácely nebo se otvírají už ve 23.tt. A já to mám už za pár a tak jsem si s nimi ani tak moc nemohla povídat o tom jak se těšíme atd.
Jinak Jana - Obrázek psala, že už jí píchají kortikoidy na plíce miminka, protože má mizernej nález, na kterej by měla mít nárok až v termínu, ale drží se…
Děkuju za milý sms, díky díky a držte se!
Tak, nejdříve:
ZuzankoM jsem ráda, že už jsi doma a že jste s Mišičkou v pořádku! Doufám, že to bylo naposledy takovéhle starosti
Příště až v termínu a pěkně porodit bez problémů ![]()
Potom:
obrazek posílám moc, moc, moc sil ať je všechno v pořádku a ještě se nám vrátíš 2v1
A jestli ne, tak ať jste ty i miminko v pořádku!!! ![]()
Sweety - Viki bychom taky chtěli ![]()
jména - my tedy potom, co jsme chtěli Lilian, tak teď bojujeme i s jinými jmény
Viktorie, Emička, Natálka, Terezka
![]()
Dneska je tu krásně, ale mrznou mi nohy ![]()
Čiky pěkně ulehni do pelíšku a ať je ti zase brzo dobře! ![]()
ZuziM paráda, že jsi zpátky
![]()
Obrázkovi moc držíme palečky, ať jsou s Vojťulkou v pořádku ![]()
Barčí1411 a proč jste si rozmysleli tu Lilian
? Mně se to jméno líbí, ale u nás by neprošlo ![]()
Ahojky holky,
já měla dnes zubaře a kjavascript:emoticon(‚:)‘)ontrolu na gyndě, vše v pohodě, ale hrozně mě dnes bolí záda, sotva lezu, snad to bude lepší, zvedám se jak stará bába ![]()
Ještě toho moc vypráno na mimčo nemám, ale mám Lovelu a nic moc to nevoní, jen trochu a aviváž nepoužívám.
Taky přemýšlím jakou pojišťovnu, byla jsem rozhodlá VZP, ale docela mě naprdli, tak mi byla doporučena Ministerstva vnitra pojiš., tak vůbec nevím.
Jméno pro mimi máme Vojtu,bude to na 99%kluk,ale ještě tam musíme napsat jméno pro holku a to nevím,ale to už je jedno,když to bude snad ten kluk.
Ahoj holčiny, tak jak je???
Tady svítí sluníčko, ale fouká vítr, už druhý den čekám na PPL, zda dorazí poslední balíček věciček-monitor, základna atd… A nevydržela jsem a objednala jsem si 3 trička od FOXu
ale po porodu budou dobré…
ZUZIS-tak teda, takhle si dát sixíkovou chvilku a malej pak tak vyváděl??? No, trošku závidím, já už musím taky toho mého chlapa „znásilnit“ ![]()
Holky, neřešte ty kila, oproti mě musíte být všichni v klidu!!! Já už to snad nebudu tady ani zveřejnovat…
Praní-já peru v lovele, mám tu jak prášek, tak i gel:))
Obídek-naštěstí musím řešit jen o víkendech…
Sweety-nedělej mi chutě s Mekáčem, já už týden snad slintám, jakou na něj mám chut ![]()
ZUZIM-je super, že sjte doma!!!
Obrázku, ježiš majrá, koukej se ještě držet!!!!!
zuzim vítej doma, !! koukej se šetřit,, ať to tak vydrží
´díky za zprávy o obrázkovi, a vyřiď prosím že držíme palečky aby vše dobře dopadlo,, on každý den se hodí…
holky jdu fakt ležet je mi mizerně bříško jak šutr, bolesti a magnézko je naprd,,
ZuziM - vítej zpátky doma… je fajn, že tě pustili…
Obrázek - holka drž se, myslíme na tebe… ať jsi i s miminkem v pořádku ![]()
čiki - nožky nahoru a nic nedělat ![]()
ZuzkaM vítej zpátky
a teď už jen opatrně…salon to bez Tebe chvilku vydrží
a ať Tě doma pořádně rozmazlují!
Obrázkovi posílám hodně hodně štěstíčka, budou ho teď potřebovat…ať to ještě chvililinku vydrží, je myslím ve 33 týdnu, že? To by tak chtělo ještě aspoň dva týdny…ale mám takový pocit, že ona od začátku říkala, že to musí vydržet do 32 týdnu a to vydržela, je to šikulka ![]()
Prášek no já asi jediná nemám Lovelu…ale vzhledem k tomu, že já jsem alergik a jediný prášek (gel), který snesu je od Amway, tak si myslím,že bude dostatečně šetrný pro miminko. Aviváž nesmím používat ani kvůli sobě, takže vlastně ani nevím, co to je…a voňavé prádlo pro mě znamená, že se většinou začnu osypávat jen, co to cítím
není to se mnou lehké…
Oběd dnes jsem se odbyla salátkem z brokolice, cottage cheese a rýže…já mám takové mišmašky strašně ráda ![]()
Lentilko tys tedy měla včera den…je dneska líp??
Tak všechny opatrně opatrně…už to máme za pár. Já mám v pondělí rande s PA, která se mnou půjde k porodu, jsem taaaak zvědavá ![]()
wape já jsem si koupila Lovelu, ale mamka mi koupila od Amway přímo prášek na miminka, tak to určitě budu používat
Holky, tak nebudete věřit, k čemu jsem se dokopala…
Jsem vyžehlila prckovi ty věci, co jsem tu měla vyprané od minulého týdne
takže teď už tam máme opravdu jen nevyprané deky, zavinky a povlečení…
Jejda, já jsem taaaaaaaaaaak ráda…
Teď se se střenkou střídáme u žehlení té hromady mých a přítelových věcí ![]()