červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
1.6.09 18:43

Ahoj holky,
tak máme za sebou další KO. Tak porodu se prý jen tak nedočkáme…čípek pořád 4 cm, a jsem zcela zavřena. Jediné co se změnilo..je to že jsou oba kluci hlavičkou dole…takže bych mohla rodit klasicky…ale to se ještě může 5× změnit :lol:
Jinak máme 1930 g a 2050g. Já jsem furt na +9 kg…prostě se dál nějak nemůžu posunout …už měsíc :lol:
Přitom poslíčci mě už občas navštěvují, podbřišek bolí jako na MS…ale Dr. říkal, že pokud se nezkrátí čípek…tak nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.6.09 18:53

ahoj,
Ajiku, teda kluci uz jsou pekne velci a super, ze jsi porad v pohode s nima :wink:

darek za mimi - noo ja si rekla teda taky o mobil, mam silenej asi 7let starej, ale dovolam se, sms napisu, takze jsem to neresila, dokud se mi taky neulomil vzadu kousek krytu a ted vypadava i s baterkou :roll: takze bych chtela novy, ja sperky nenosim vubec, ani nausnice, retizky, prstynky nic, takze snad bude me prani vyslyseno 8)

Barci tak drzim palce na zkousky :wink: snad z toho stresu nezacnes rodit, koukala jsem na cervnovou diksuzi a holky tam rodi celkem brzo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.6.09 18:56

Ajik velká gratulka k dobře dopadnuté kontrole :srdce: :srdce: A tak malý váhový přírustek? Při dvojčátkách je to opravdu unikátNa jaké váze jsi, prosím tě, začínala? :) :)

Sexík No, já musím přiznat, že manžel to bez sexu snáší snad ještě líp, jak já :) i když včera už se tak statečně nechoval :oops: a už sem si říkala, že se sna na mě vrhne :D No jo, už je to dlouho… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.6.09 19:03

ajiku čípek 4cm s dvojčátky - tak o tom si můžu nechat leda zdát :(
Navíc 4 cm čípek jsem snad v životě neviděla, čím ti ho měří? :D

holky já se nakonec rozjela s tchánem do Kladna, protože je to blíž,
jen aby mi potvrdili, že to není voda a že zase pomažu uklidněná domů.
No takže podle polití vložky temešváryho roztokem to bylo samozřejmě falešně pozitivní po tý globuli, ale ta poslední vložka, co jsem měla mezi nohama, už byla ok…
Tak mi točili monitor, ten vypadal dobře.
Jenže pak mě paní doktorka vyšetřila, vypadala pečlivěji i zkušeněji než včera mladý pan doktor, a bohužel se prstem došťárala přes čípek až k vaku blan :(
Takže 1-1,5cm měkký hrdlo, pro prst prostupný :(
Dělala mi i UZ, kvůli množství tý vody, ale dobrý, vody vypadá, že je akorát.

Ale chtěli si mě tam nechat…
Nakonec jsme se domluvili, že mě pustí do domácího klidu, protože subj. se mi stahy nezhoršily, a hlavně na Kladně mají zavřenou dětskou JIPku, takže kdybych začala rodit, tak by mě stejně vezli do Motola.

Takže příliš uklidněná nejsem, můj čípek stojí za starou belu,
doufám, že to ustojíme, už mám zase pocit, že mi to břicho zlobí teď navečer víc…
ale pořád jsem zažila už horší stahy…
nicméně taška už je sbalená.

sweety průtoky pupečníkem je fakt ultrazvuk, speciální, takový ten lepší, barevnej. není to žádná věda, neboj. Co já vím, tak se dělá hlavně u podezření, že miminko není dostatečně vyživováno placentou, ale tak pokud jsi heparinizovaná, tak asi taky no :wink: Až tak ale do ultrazvuků nevidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.6.09 19:09

Ajiku velké gratulace, to by bylo super, kdybys mohla rodit normálně :-) sice by sis asi dala zabrat…ale CS bych osobně nechtěla…

Hanulko já vím, že největší dárek pro mě bude mimi to jednoznačně, ale tchánovci jsou takoví hodní a pořád ať si rozmyslím dárek (tedy řeší to přes manžu samozřejmě, ale ten mi to vše hned poví :lol: )…a mobil prý neeeee…chjo

Obrázku ufff to jsou starosti…držím palce, posílám kytičky…ať je lépe a ať ještě držíte :srdce:

Dnes se tu nakonec udělalo krásně…takže vyprané dvě pračky a plínky už skoro všechny vyžehlené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.6.09 19:13

obrazek - teda, ty taky pěkně zlobíš :roll: Pěkně doma odpočívej, určo už máš pro mimčo vše nachystané, stejně tak i pro sebe, takže máš ode mne a nejen ode mne naordinovanej klid na lůžku :! :srdce: Hlavně ať prďola ještě v bříšku vydrží, ať se pořádně dopeče a Ty odpočíveeeeej!!! :srdce:
Hanulko , děkuju :huban: No, snad to na mě nepřijde u zkoušek - mám je poměrně pozdě - 3týdny před TP :lol: Pro jistotu, jak už jsem tu psala, tak budu vozit sbalenou tašku s sebou :wink:
ajiku - :srdce: :srdce: Tééééda, jak to děláš mít tak prťavej váhovej přírůstek a ještě ke všemu se dvěma prdýlkama? A pěkně jim domlouvej, aby zůstali hlavičkama dole.

můj váhový přírůstek - fuj :lol: asi 13kilo, ne-li víc už :pocitac: Ale pořád jen bříško - maličko stehna jsem si všimla, ale není to žádný velký rozdíl..No a kozyyyy :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
1.6.09 19:15

Pokud kluci vydrží hlavama dolů tak budu rodit normálně…ale vzhledem že jsou zatím ještě furt dost akční tak nevím nevím.
Jinak já začínala na 61 kg…teď mám už měsíc 70kg..a nějak se přes tu magickou 70-tku nemůžu přehoupnout :lol: Čipek mi měří klasicky UTZ..vnitřním…začínala jsem na 5,5 cm…tak už se mi trošku zkrátil :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.6.09 19:22

ajiku 5,5cm :?: :?: týjo, to je hustý :-D
tak to jsem ještě nezažila, tomu se mi ani nechce věřit, to je pěkná hadice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
1.6.09 19:46

obrazku fakt teda pěkně zlobíte s tím malým, no ještě že jsi jela, aspoň víš víc. Držte se, no a kdyby náhodou, tak už to přece není takovej problém jako ve 20tt že jo. Tak holt by se Vojtík dopekl chvilku v tom inkubátorku :D :D . Ale určitě držim palečky :D .
ajik já taky zírám na tu váhu. Kluky jak buky a váhu máš jak já ve 20tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.6.09 20:11

Obrázek bomba, že jste s tchánem jeli :! ˇuplně to s tebou prožívám, bo jsme na to tom tak nějak stejně… moc ti držím palce :P Moje baby pěkně přibírá na váze, tak to oni asi fakt chtějí měřit kvůli té mé krvi a píchání heparinu, bo se mně ta srážlivost zhoršuje :( No, zítra budu chytřejší :P

Moje váha Přesože mi všichni říkají, že s prominutím žeru víc jak chlap, tak jsem začínala na 48-49 kg a teď mám 53. No, jak z Afriky… Mám to v bříše a v prsách. Ale uklidňuje mě, že mimi je váhově v poho, tak snad to nevadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.6.09 20:12

obrázku … a říkali, na jak dlouho ji mají zavřenou? chci se tam jít juknout do těhu poradny od 36.týdne (tj.příští týden), ale zatím jsem se nedovolala, takže nemám moc informací…
jinak jsem dneska zjistila, že jsem absolutně ulítlá do káviček v Lodestar coffee na Kladně (kladeňačkám doporučuju, něco jako Starbucks)…být tady ve Slaném, tak tam utratím neuvěřitelné množství peněz 8) 8)

dnešní kontrola
holčička stále hlavičkou nahoře, hýbe se jen o pár stupňů, ale jen zleva doprava… prý je to možná tou nízko položenou placentou (už nenaléhá na hrdlo, ale o trošku se vysunula)… za týden ultrazvuk (snad už na Kladně)

Zuzko …ať je vše co nejdřív v pohodě a jste zase doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.6.09 20:12

dárek k porodu no já myslím že dárečky si porodíme , pro mě osobně to bude když budu mít dobrý porod a budu moci rychle domů protože špitály nesnáším, a budu zase rychle fit

obrázku holka holka kam pospícháš,, lehni na krovky, nohy křížem :wink: hele moje bývalá sousedka byla otevřená na 2 cm už snad měsíc před porodem a pak přenášela o týden,,, 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
1.6.09 20:25

ježiši holky,,nám tie deti snád vytahuje ven slníčko..ešte porodíme skor než červnovky:(
ale kto ví? napokon nás predbehnu holky bez komplikaci a my si ešte (aby sme toho nemali málo a aby sme si skusili všetko čo suvisí s porodom) pojdeme na vyvolávačku :dance:

• Citovat
  • Upravit
717
1.6.09 20:29
čiki píše:obrázku hele moje bývalá sousedka byla otevřená na 2 cm už snad měsíc před porodem a pak přenášela o týden,,, 8O

to je pravda, to už jsem tady taky od hodně mamin četla, že to tak měly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
1.6.09 20:30

Ahoj holčiny.

Tak dneska jsem byla na KO. Čípek prý v pohodě, miminko odpovídá termínu, toho 24.7., no já bych se za o 14 dní dřív nezlobila, že… :lol:
Má dvě kila říkala, pindík prý holčičce naštěstí ,, nenarostl", takže pohodová kontrola. Nástup na mateřskou mám 12.6.
Jen sestřička mi brala krev na šestý pokus a to mi to nakonec brala zvršku zápěstí, takže teď bolest, jak sviň, mám to pěkně nateklé.
No a tlak mám 100/50, takže to je taky pohoda. Jen ta váha :oops: , už +11kg, takže 74kg, takže hrůza.

Dneska jsme byli s Natali celé odpoledne venku. Nejprve jsme byli na třešních, spořádala jsem jich neuvěřitelný množství, třešně naprosto zbožňuju. A pak Naty jezdila na kole a já jsem za ní pobíhala, aby nevlítla do silnice nebo tak něco. Je tady i docela sluníčko, takže odpoledne jsme si dokonale užili. Manža přijde z práce až po desáté, má celý týden na odpoledne, tak máme dámskou jízdu.

Jinak se sexíkem…to je tentokrát v pohodě, u Naty abstinence celé těhu, za to teď se manžel nežinýruje.

Ajíku .....teda miminka máš krásný váhy, ty jsi přibrala míň jak já s jedním a čípek máš dlouhý snad jak jsem ho nikdy neměla. Můžu jen závidět, paráda. Gratuluju :-)

dárek za mimi .....no pro mě bude největším dárkem, až si pochovám to naše zdravé miminko, to bude paráda, už se na to moc těším. No a jinak bych brala asi nějaký řetízek s přívěskem. Šperková taky moc nejsem, ale řetízek žádný pěkný nemám. Chtěla bych něco, co mi zůstane napořád, takhle mobil je záležitost několika let, právě u těch šperků je hezké, že kouknu na něj a vzpomenu si, jak to bylo pěkné.

obrázku .....teda ty si to ,,užíváš", držím pěsti ať to v pořádku spolu s miminkem doklepete aspoň do toho 36tt, pak už by to mělo být v pohodě. No buď na Vás opatrná.

Jinak všem dětičkám, i těm v bříškách vše nejlepší k dnešnímu dni dětí ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí