červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
2.6.09 11:17

Teď ještě koukám - Jitko nebo někdo, kdo víte - když budu po porodu pobírat ten rodičovskej příspěvek, to za mě stát automaticky neplatí odvody? Mi všichni tvrdili, že jo. To bych se měla jít přihlásit na pracák? O tom slyším opravdu poprvé. Já měla za to, že na pracák se může přihlásit jenom uchazeč o práci a ne těhotná ženská, tak mi to aspoň tvrdili, jinak už bych tam byla přihlášená dávno, protože jsem bez příjmů a mohla jsem brát alespoň podporu. To jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.6.09 11:32

Ahojte holky, hlásím návrat z kontroly…prý je všechno ok, miminko hlavou dolů, já stále jako nedobytná tvrz a máme plus 11kg :oops:

Jinak všechny zlobivé bříška…překřížit nohy a držet a držet…
Mě doktor říkal, ať chodím na malé procházky, prý i 10 minut stačí…kdyby jenom věděl, jak já tu lítám :roll: :roll: :roll: dnes mi přijede odpoledne kámoška a jdu až na nádr pěšky (cca 25minut), pak s ní do města a pak zase na nádr a pak domů…to je jaksi víc než 10 minut :lol:

Barčí - určitě na Tebe budou u zkoušek hodní :-) přeci by nezlobili maminku s bříšekem :lol:

Já peru už 4 pračku dětských oblečků :-) je to nádhera, jak to je rozložené na balkoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.6.09 12:10

ahoj holky, tak já jedu, já se prostě doma nervuju a pořád na to myslím,
sice ty stahy se mi nezdají být nějak horší, ale jsou, a já prostě nechci něco prošvihnout,
co by mě pak mohlo celej život mrzet.
Třeba plaším zbytečně a v Motole mě uklidní, ale ta dr. na Kladně mě totálně rozhodila :(

Kdybych se tu dlouho neobjevovala, tak mam telefon na Alika, tak jí písnu, kdyby si mě nechaly na riziku u holek, tak bych tam mohla mít i přístup na net, když mi to holky na chvíli dovolí, záleží jakoý budu mít režim.

kdyžtak číslo na mě, kdybych se dlohou neozývala a Alík třeba nebyla na příjmu,
604 734 126.
držte nám pls pěsti, ale věřím, že to nic nebude, max. dostanu kortikoidy na surfaktant a magnézko na zklidnění stahů, možná guajacuran,
abych se uklidnila celkově a naberou mi krve a výtěry, a za týden pomažu domu stále 2v1! :wink: žádný rození nebude, na to jsme tu z vás téměř nejmladší! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.6.09 12:18

Obrázku hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.6.09 12:21

Obrazku urcite to bude v poradku, myslim na vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.6.09 12:47

obrázku držím moc palce,, !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
2.6.09 12:49

obrazku , taky moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
2.6.09 13:21

Obrázku taky držím palečky, ať je všechno v pořádku… určitě bude :wink:

Jinak dnešní kontrola v pořádku, zatím se prý rodit nechystám, ale mimčo tlačí na spodek, takže mám pořád nohy u sebe, protože mám pocit, že mi vypadne :lol:

• Citovat
  • Upravit
3396
2.6.09 13:31
zuzanasinova píše:Enio už jste vybrali jméno pro holčičku???

hmm, máme užší výběr 10 jmen…ale neustoupím…

obrázku
no, fakt je ten, že je teď v kladenské porodnici jako primář bývalý slánský a za toho ve Slaném razili praxi…jakmile je volné lůžko, hospitalizujeme kohokoli a za jakoukoli cenu… výsledek byl ten, že prostě a jednoduše zhoršovali pacientkám stav a říkali jim většinou blbosti a většinou je pěkně vystrašili…takže jestli to byla jeho práce, můžou to tak dělat i teď na Kladně…brala bych víc názor v Motole… :wink:
ale pro jistotu bych zajela i do Motola a řekla, co mi řekli na Kladně, že jsem vystrašená a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
2.6.09 13:36

Re: červenec 2009

jitka85 píše:Včera jsem byla vyřizovat MD, tak na PPM nemám nárok, když jsem se ptala jak jse to s tou otcovskou, abych nemusela na 4roky, tak mi nebyl NIKDO schopný říct, jak to bude, pak mě napadlo se zeptat, jakto bude se sociálním a zdravotním, tak jsem se musela pak jít zaregistrovat na úřad práce, kde mi ženská před měsícem tvrdila, že se nikam hlásit nemusím, že to budu mít atomaticky zaplacené, ted zas že ne, že se musím přihlásit, no prostě oni nevědí která bije, každý si zákon vykládá po svém a já včera lítala od 9ráno a dojela jsem až v 15hod. Ale tak aspon nebudu bez peněz úplně a dostanu nějaké 3700, tak aspon to. U

no podle mě v té nejhorší variantě (že nemáš nárok na MD) ti naběhne v měsíci, ve kterém porodíš čtyřletá rodičovská dovolená… to budeš mít nejdřív 7600 a v 21 měsících věku dítěte začneš dostávat 3800,– do věku 4 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
2.6.09 13:38

obrázku …tak držím palečky :)… odepisovala jsem postupně a teď koukám, žes vyjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.6.09 13:41

Obrazku tak držím pěsti… snad to bude v pořádku a prcek tam ještě vydrží!!! Nakonec dobře, žes jela. Maximálně ti řeknou, že je to ok a pojedeš domů ;-)
Enio jsem zvědavá, co nakonec vyberete :-D
Jitko je to tak, jak píše Enia…
s tím pracákem to taky slyším poprvé…já nikam nešla a ani nepůjdu… ještě by mě poslali zase někam jinak a milion papírů k tomu.Mají v tom neuvěřitelný binec!
Co se týká situace doma, já bych se zcvokla. Popravdě divím se, že ještě nemáš takové problémy jako obrazek nebo ostatní… prcek je asi velký bojovník… teda paní prcková, že ;-) doufám,ž e se tahle šílená situace u vás vyřeší… ;-)drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.09 13:49

8O obrazku, DRŽÍM VŠECHNY PALEČKY :! :! :! Dávej na sebe pozor a ať se tam o Tebe pěkně postarají, aby ses nám vrátila ještě 2v1 :! Drž se :huban: :srdce:

jituško , zrovna včera mně přišly nějaké hodnocení za odevzdané „úkoly“, tak jsem i koukala, že jsem to zvládla za jedničky, ale vše se uvidí až u zkoušek samotných :wink: To nebude jako doma, kde si vezmu všechny učebnice a knížky a lovím si v nich :lol:
wape , oni jsou hodní i tak…Bodeeejť, když jim ročně platím takový prachy :pocitac: :lol: Ale né, nebudou mě trápit spíš, co se týká otázek a půlhodinovýho mlčení, když nebudu vědět, prostě mě vrazí buď jinou otázku nebo mi řeknou PA :lol: A ne to jako když se mi na něco zeptaj - já očividně nevim - a oni na Tebe koukají až Tě to úplně deprimuje a čekaj zázrak asi :lol:

Dneska si dělám k obídku zapečenou brokoličku s brambůrkem a ještě tajnýma ingrediencema :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
2.6.09 15:02

Obrázku také držím palečky!! Hlavně ať jste v pořádku a ještě pár týdnů vydržíte 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.6.09 15:24

červenec 2009

Obrázku - držím palečky, at vše dobře dopadne

úřad práce - to že půjdu automaticky na 4 roky to vím, snažila jsem se zjisti informace, aby mohla být MD napsaná na Jakuba, abych byla doma 3 roky a pobírala těch 3700,– to mi nikdo nebyl schopný říct, jak to bude vypadat :evil: . U mě nastala „problém“, protože na Kubíčka mi MD končila 19.5. a na další bych mohla nastoupit nejdřív 25.5., nechala jsem si ji napsat od 1.června a na sociálce mi bylo řečeno, že vzhledem k tomu, že přecházím z jedné MD na druhou nemám nárok a PPM a nebude za mě nikdo odvádět sociální a zdravotní, leda, že bych si ho zaplatila sama. Vzhledem k tomu, že bych byla až do porodu, kdy si mám zažádat rovnou o rodičovský příspěvě, bez peněz a chtěla ušetřit 1200 za to sociální a zdravotní, tak mi bylo řečeno, že se musím jít nahlasit na úřad práce, aby to za ten měsíc odvedl za mě. Když jsem se na to ptala před měsícem, tak mi tam ta samá ženská řekla, že na nic nárok nemám, protože se mi to nemá z čeho vypočítat. Ted mi na pracáku řekla, že dostanu 3600, nebo kolik, tak jsem držela pusu, všechno jí odkývala, když už jsem si tam tu hodinu odseděla. Ale bordel v tom mají teda neskutečný, absolutně neví co se má jak udělat. a nejvíc mě štve, že doted nevím jak to bude s MD na Jakuba, abych mohla jít na ty 3 roky. :evil:

situace doma - je to už fakt hrozné, moc se omlouvám, že se tady tak vypisuji, ale já už to vážně nezvládám. Jsem strašně protivná už i sama sobě,jsem ze všeho tak neuvěřitelně unavëná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí