červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11966
2.6.09 15:29

Ahoj holky,

tak jsem byla v Kolíně na nákupu a ve zdrav. poj… Holky, jakou máte zdravotní pojištovnu? Já jsem u MV a poslední dobou na ní slyším jen špatné věci… tak uvažuji o přestoupení k jiné… kterou byste mi doporučili???

Obrázku, držím palečky!!!!!!!!!!!! Určitě bude vše ok a vrátíš se nám 2V1.

Jinak všem gratulka ke KO a držte se všichni ještě pohromadě!!!!!!!!!!!

Psala jsem si ze Zuzkou, tak psala, že čeká na UTZ, že malá je o týden starší a bříško pořád zlobí. Prý se tam rozlozila romska komunita na chodbě a pořvávají tam na ní, tak se musela vytočit. Prý tam leží mamča ve 23.tt a otevřela se na 4cm, tak jí museli šít, tak si říká, že je na tom přeci jenom mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
2.6.09 15:48

A

Příspěvek upraven 18.09.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.6.09 16:01

pojišťovna já mám OZP a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
2.6.09 16:44

Holky, ale já jsem snad úplný tele, nemůžu nikde najít, na co a kolik přispívá jaká pojišťovna…

Jinak o přestupu jsem se dočetla, že člověk může svobodně volit pojištovnu, ale… ale může změnit pouze 1× během 12 měsíců a to pouze 1. den kalendářního čtvrtletí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
2.6.09 17:39

Holky mam pro vás zprávu od OBRÁZKA

TAK LEŽIM V MOTOLE NA RIZIKU, MAM INFUZI S MAGNEZIEM, MACMIROR. KORTIKOIDY ZATIM NEMAM, ALE TEN NÁLEZ JE FAKT MIZERNEJ. ALE TO USTOJÍME! :D JSEM TU KLIDNĚJŠÍ. OBRÁZEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.6.09 18:24

Alík děkujeme za zprávu od Obázka :! Myslím, že udělala moc dobře, že tam jela. Já bych na jejím místě udělala to samé, přestože nemocnice nemusím. Ale je tam pod dozorem a to je moc dobře :P Moc držím palečky :srdce:

Holky no jaký já měla dneska den :! Měla jsem na dnešek naplánovaný trochu opožděně test na cukr, k tomu ten průtok pupečníkové krve, odběry na krevní obraz a klasickou kontrolu s ultrazvukem. Mívám tlak tak 70/40 a navíc jsem ráno nebyla úplně fit, tak jsem poprosila ségru (19 let), aby mě odvezla (40 km). Ráno že se ještě zastavíme na poště (přišly mi krásné věcičky z MMB:-) a už když jsme přijížděly k parkovišti, tak jsem se začala ztrácet, no a pak na tom sedadle omdlela. Fór byl v tom, že mě ségra nemohla přivést k sobě. Po 20 min pokusu, kdy už byla úplně vyděšená, navíc prý moje bříško úplně změnilo tvar, tak začala kontrolovat, jestli mi nedodtekla plodová voda a já nezačínám rodit, tak volala mému doktorovi, pak mamince, která přiběhla s mokrým ručníkem a až ta mě probrala.Celé to trvalo skoro půl hoďky. Ségra pak začala chuděrka brečet, bo byla úplně vyděšená. Nakonec s náma na tu kontrolu jela i maminka, kdyby něco. Pak jsem omdlela ještě v ordinaci, ale to už bylo jen pár minutek, takže už ne takové dráma. Cukr byl v poho, výsledky budou v pátek. Prutok pupečníkové krve prý na jedničku, tak jsem ráda. Steh i čípek zatím ddrží, tak snad ještě nějaký týden vydrží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.6.09 18:35

Jména pro mimi zachytila jsem tu nějakou diskuzi o jménách pro robátka :P My máme pro chlapečka vybrané jméno Tobiáš , ale pro cérečku se ne a ne rozhodnout 8) Vybíráme mezi: Sára, Laura, Sofie, Klára, Viktorie :P Prosím prosím, poradíte, které se líbí vám? Manželovi a mně se líbí ta KLárka, jen nás trošku štve, že by měla narozeniny a svátek příliš blízko sebe a to nám příjde škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
2.6.09 18:37

Chudák obrazek že musí ležet v nemocnici, ale zase jí ohlídají a pomůžou, takže je dobře že jela :D .
alíku pozdravuj ji a že moc držím palečky.

sweety no páni, tak to se sestře nedivím, že byla vystrašená. To i já zdravotnice bych z tebe byla hotová.
Ježíš hlavně nikde nechoď sama s takovým tlakem. Ale mě bylo dneska taky divně a u Globusu se mi motala hlava.
Možná nějakej děsnej tlak. Tak hlavně že jinak KO je OK :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
2.6.09 18:45
Sweety píše:
Jména pro mimi zachytila jsem tu nějakou diskuzi o jménách pro robátka :P My máme pro chlapečka vybrané jméno Tobiáš , ale pro cérečku se ne a ne rozhodnout 8) Vybíráme mezi: Sára, Laura, Sofie, Klára, Viktorie :P Prosím prosím, poradíte, které se líbí vám? Manželovi a mně se líbí ta KLárka, jen nás trošku štve, že by měla narozeniny a svátek příliš blízko sebe a to nám příjde škoda :(

Všechny se mi líbí :D . no my to tak máme s těma narozkama. Eliška je narozená 30.9. a 5.10. má svátek. No ale neni to tak hrozný :wink:
Jinak se mi ale nejvíc líbí Laura, Sofie a Klára. Já taky ještě nevím. Tobiáš je pěkný, ale my čekáme holčičku, takže rozhodování je jednodušší, ale stejně uvidíme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
2.6.09 18:45

Ahoj holčiny moje,
v první řadě velké díky Adušce, Barče, Sweety, Wape a Obrázkovi (snad jsem na nikoho nezapomněla), moc mi pohámá, když mi píšete!

Jsem po UTZ, nález beze změn, maličká je pěkně připravená a dole…čípek zkrácený, ale neotvírám se. Měli podezření u Mišky na aritmii, ale ta se nepotvrdila naštěstí. Bolesti mám stále, bříško jako šutr skoro celej den, ale nejde to ničím rozehnat, tak to nechávají „být“. Přidaly se mi bolesti v podbřišku, ale dá se to zvládnout. Když bude zítra nález v pořádku tak mě pustí domů, ten jejich magnosolf je prý ještě slabší než to co beru normálně, takže tu ležím jen kvůli pozorování…aby nerodila.

Mějte se krásně a snad zítra už napíšu z domova. Papa Zuza a Mišička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.6.09 18:46

teda sweety takovy tlak? ufff to bych sama snad ani nevylezla z baraku :roll:
ze jmen co jsi napsala bych dala Lauru a pak Viki :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.6.09 18:59

Obrázku holka drž se…v MOtole určitě ví, co dělají…držím palečky a moc na Vás myslím…to samo Zuzka ať je vše brzy v pořádku!!!

Sweety opatrně s tím tlakem…chuděra sestra, to musel pro ni být zážitek…ale snad je vše teď OK. NO a z těch jmen jednoznačně KLÁRKA :lol: (to jsem totiž chtěla dát i já, ale manžel nenenene)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.6.09 19:03

E.lina a Hanulka82 mně se taky ta Laura moc líbí :) U Sofie mám technický problém - bydlíme totiž na takovém ranči na Valašsku a mimo jiné chováme koně. No a měli jsme jednu kobylku, která se jmenovala Sofia :dance: No mně to nevadí, ale můj manžílek se nemůže přenést přesto, že by se tak měla jmenovat naša cérečka :lol: Tak nevím

:roll:

ZuzanaM to je super, že se pěkně drží 2 v1 :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.6.09 19:18

Wape Klárka je super, ale co myslíš, nebude jí líto, že narozky i svátek bude slavit o letních prázdninách a tak nebude moct donést do školy bombóny :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
2.6.09 19:29

pleny tak jsem si dneska dovezla prvních 20 látkových plen, mám je vypraný a vyžehlený, ale holky průser, nevim jak je na to mimčo mam namontovat :lol: :lol: :lol: zkušený maminy poradte jak se správně dávají na chlapečky :oops:

nábytek do pokojíku tak jsme se nakonec obrátili na našeho „dvorního“ truhláře z vedlejší vesnice, co nám dělal i kuchyni a dostal chudák nelehký úkol něco vymyslet. řekli jsme mu barvu, cca míry a jakou sumu do toho hodláme investovat no a máme po starostech s běháním po krámech. škoda, že nás to nenapadlo dřív, zase všechno děláme na poslední chvíli… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí