Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem byla v Kolíně na nákupu a ve zdrav. poj… Holky, jakou máte zdravotní pojištovnu? Já jsem u MV a poslední dobou na ní slyším jen špatné věci… tak uvažuji o přestoupení k jiné… kterou byste mi doporučili???
Obrázku, držím palečky!!!!!!!!!!!! Určitě bude vše ok a vrátíš se nám 2V1.
Jinak všem gratulka ke KO a držte se všichni ještě pohromadě!!!!!!!!!!!
Psala jsem si ze Zuzkou, tak psala, že čeká na UTZ, že malá je o týden starší a bříško pořád zlobí. Prý se tam rozlozila romska komunita na chodbě a pořvávají tam na ní, tak se musela vytočit. Prý tam leží mamča ve 23.tt a otevřela se na 4cm, tak jí museli šít, tak si říká, že je na tom přeci jenom mnohem líp.
Holky, ale já jsem snad úplný tele, nemůžu nikde najít, na co a kolik přispívá jaká pojišťovna…
Jinak o přestupu jsem se dočetla, že člověk může svobodně volit pojištovnu, ale… ale může změnit pouze 1× během 12 měsíců a to pouze 1. den kalendářního čtvrtletí…
Holky mam pro vás zprávu od OBRÁZKA
TAK LEŽIM V MOTOLE NA RIZIKU, MAM INFUZI S MAGNEZIEM, MACMIROR. KORTIKOIDY ZATIM NEMAM, ALE TEN NÁLEZ JE FAKT MIZERNEJ. ALE TO USTOJÍME!
JSEM TU KLIDNĚJŠÍ. OBRÁZEK
Alík děkujeme za zprávu od Obázka
Myslím, že udělala moc dobře, že tam jela. Já bych na jejím místě udělala to samé, přestože nemocnice nemusím. Ale je tam pod dozorem a to je moc dobře
Moc držím palečky ![]()
Holky no jaký já měla dneska den
Měla jsem na dnešek naplánovaný trochu opožděně test na cukr, k tomu ten průtok pupečníkové krve, odběry na krevní obraz a klasickou kontrolu s ultrazvukem. Mívám tlak tak 70/40 a navíc jsem ráno nebyla úplně fit, tak jsem poprosila ségru (19 let), aby mě odvezla (40 km). Ráno že se ještě zastavíme na poště (přišly mi krásné věcičky z MMB:-) a už když jsme přijížděly k parkovišti, tak jsem se začala ztrácet, no a pak na tom sedadle omdlela. Fór byl v tom, že mě ségra nemohla přivést k sobě. Po 20 min pokusu, kdy už byla úplně vyděšená, navíc prý moje bříško úplně změnilo tvar, tak začala kontrolovat, jestli mi nedodtekla plodová voda a já nezačínám rodit, tak volala mému doktorovi, pak mamince, která přiběhla s mokrým ručníkem a až ta mě probrala.Celé to trvalo skoro půl hoďky. Ségra pak začala chuděrka brečet, bo byla úplně vyděšená. Nakonec s náma na tu kontrolu jela i maminka, kdyby něco. Pak jsem omdlela ještě v ordinaci, ale to už bylo jen pár minutek, takže už ne takové dráma. Cukr byl v poho, výsledky budou v pátek. Prutok pupečníkové krve prý na jedničku, tak jsem ráda. Steh i čípek zatím ddrží, tak snad ještě nějaký týden vydrží. ![]()
Jména pro mimi zachytila jsem tu nějakou diskuzi o jménách pro robátka
My máme pro chlapečka vybrané jméno Tobiáš , ale pro cérečku se ne a ne rozhodnout
Vybíráme mezi: Sára, Laura, Sofie, Klára, Viktorie
Prosím prosím, poradíte, které se líbí vám? Manželovi a mně se líbí ta KLárka, jen nás trošku štve, že by měla narozeniny a svátek příliš blízko sebe a to nám příjde škoda ![]()
Chudák obrazek že musí ležet v nemocnici, ale zase jí ohlídají a pomůžou, takže je dobře že jela
.
alíku pozdravuj ji a že moc držím palečky.
sweety no páni, tak to se sestře nedivím, že byla vystrašená. To i já zdravotnice bych z tebe byla hotová.
Ježíš hlavně nikde nechoď sama s takovým tlakem. Ale mě bylo dneska taky divně a u Globusu se mi motala hlava.
Možná nějakej děsnej tlak. Tak hlavně že jinak KO je OK
.
Sweety píše:
Jména pro mimi zachytila jsem tu nějakou diskuzi o jménách pro robátkaMy máme pro chlapečka vybrané jméno Tobiáš , ale pro cérečku se ne a ne rozhodnout
Vybíráme mezi: Sára, Laura, Sofie, Klára, Viktorie
Prosím prosím, poradíte, které se líbí vám? Manželovi a mně se líbí ta KLárka, jen nás trošku štve, že by měla narozeniny a svátek příliš blízko sebe a to nám příjde škoda
Všechny se mi líbí
. no my to tak máme s těma narozkama. Eliška je narozená 30.9. a 5.10. má svátek. No ale neni to tak hrozný ![]()
Jinak se mi ale nejvíc líbí Laura, Sofie a Klára. Já taky ještě nevím. Tobiáš je pěkný, ale my čekáme holčičku, takže rozhodování je jednodušší, ale stejně uvidíme
.
Ahoj holčiny moje,
v první řadě velké díky Adušce, Barče, Sweety, Wape a Obrázkovi (snad jsem na nikoho nezapomněla), moc mi pohámá, když mi píšete!
Jsem po UTZ, nález beze změn, maličká je pěkně připravená a dole…čípek zkrácený, ale neotvírám se. Měli podezření u Mišky na aritmii, ale ta se nepotvrdila naštěstí. Bolesti mám stále, bříško jako šutr skoro celej den, ale nejde to ničím rozehnat, tak to nechávají „být“. Přidaly se mi bolesti v podbřišku, ale dá se to zvládnout. Když bude zítra nález v pořádku tak mě pustí domů, ten jejich magnosolf je prý ještě slabší než to co beru normálně, takže tu ležím jen kvůli pozorování…aby nerodila.
Mějte se krásně a snad zítra už napíšu z domova. Papa Zuza a Mišička
teda sweety takovy tlak? ufff to bych sama snad ani nevylezla z baraku ![]()
ze jmen co jsi napsala bych dala Lauru a pak Viki ![]()
Obrázku holka drž se…v MOtole určitě ví, co dělají…držím palečky a moc na Vás myslím…to samo Zuzka ať je vše brzy v pořádku!!!
Sweety opatrně s tím tlakem…chuděra sestra, to musel pro ni být zážitek…ale snad je vše teď OK. NO a z těch jmen jednoznačně KLÁRKA
(to jsem totiž chtěla dát i já, ale manžel nenenene)
E.lina a Hanulka82 mně se taky ta Laura moc líbí
U Sofie mám technický problém - bydlíme totiž na takovém ranči na Valašsku a mimo jiné chováme koně. No a měli jsme jednu kobylku, která se jmenovala Sofia
No mně to nevadí, ale můj manžílek se nemůže přenést přesto, že by se tak měla jmenovat naša cérečka
Tak nevím
ZuzanaM to je super, že se pěkně drží 2 v1
![]()
Wape Klárka je super, ale co myslíš, nebude jí líto, že narozky i svátek bude slavit o letních prázdninách a tak nebude moct donést do školy bombóny
?
pleny tak jsem si dneska dovezla prvních 20 látkových plen, mám je vypraný a vyžehlený, ale holky průser, nevim jak je na to mimčo mam namontovat
zkušený maminy poradte jak se správně dávají na chlapečky ![]()
nábytek do pokojíku tak jsme se nakonec obrátili na našeho „dvorního“ truhláře z vedlejší vesnice, co nám dělal i kuchyni a dostal chudák nelehký úkol něco vymyslet. řekli jsme mu barvu, cca míry a jakou sumu do toho hodláme investovat no a máme po starostech s běháním po krámech. škoda, že nás to nenapadlo dřív, zase všechno děláme na poslední chvíli…
![]()