červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
4.6.09 12:02

holky vy jste treperendy,, já už to pomalu ani nestíhám číst… :wink:

bříško je mi trošku lépe, sklidnilo se ale fakt jsem včera celej den ležela jak lemra,, miminko se mi narvalo nějak do boku tak třeba je to tím mám teď bříško fakt níže a k jedné straně,, vypadá to legračně

peníze no koukám, že jsme na tom všude stejně ale jak už někdo psal pro peníze jsme si miminko nedělali, a na ty co blbě koukají že čekáme mimi v dnešní době, taky barák rozestavěnej, tak odpovídám že doba nikdy není ideální vždycky se něco najde a do 50ti čekat nebudu, a holky ono se to vždycky nějak zvládne. Nejdůležitější, že ho budeme mít rádi. Já nakoupila spoustu věcí z MMB, a jsem moc spokojená asi jsem měla štěstí, a ušetřila jsem tak spousty peněz.

obrázku holka statečná, krásně se držíš, uvidíš nakonec budeš přenášet. :lol:

monitor dechu tak ten jdu právě objednat za poslední peníze,, 8) hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.6.09 12:23

Zuzisinova - nééé :lol: Já chcu už rodit :lol: Nejlépe tejden po zkouškách, abych si alespoň naposledy odpočinula :lol: Asi nejsem těhu typ, jsem fakt celá bolavá. A hlavně se potřebuju normálně najíst bez toho, aby mě pálila žáha nebo tlačilo všechno v žaludku :lol: :lol:
lentilko já nesu MD zaměstnavateli - jako zaměstnaná na nemocenský :lol: A prohlášení o jménu - mám taky novou adresu, kterou ještě nemám změněnou, takže budu psát už novou jak na MD, tak na prohlášení. Akorát v práci oznámím, že mám jinou, aby pak nečučeli :lol:
brigádka , tak tu mám i teď při nemocenský :lol: Z práce mi naloží papírů tři prdky a mám vystaráno :lol: Alespoň mám jistou práci po mateřský, rodičovský nebo co to za 3 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
4.6.09 12:25

Streptokoka mi zjistili, takže dostanu při porodu penicilín, ale já jsem s tím tak trošku počítala, když mám už nějakou dobu ten blbý výtok :(

Peníze - my jsme si taky řekli, že vhodná doba nemusí být nikdy a přecejen už je nám docela dost roků, tak jsme to riskli…

Pediatra jsem nakonec ještě změnila, doktorka, co jsem měla původně domluvenou, je podle kamarádky špatná, nechala kdysi málem umřít jejího bráchu na zánět mozkových blan, takže jsem si zajistila jinou, je to po známosti a má dobré reference, takže uvidím… mám ji zavolat den po propuštění a prý taky příjde domů.

Obrázek - určitě to s miminkem zvládnete… každý den dobrý, jak už někdo psal, držíme palečky :wink:

• Citovat
  • Upravit
27259
4.6.09 14:28

Tak já počítám, že toho streptokoka budu mít taky.
Pavlušo no tak první miminko kurzový. to je super, to já si ještě chvilku počkám.
Holky tak jsem nelenila a dojela jsem si do práce. Jednak jsem jim rovnou dala ukončení neschopenky a druhak se zeptat co s tou žádostí o PPM, takže si jí nechali a že prej jsem šikovná, že jsem to dovezla. To bylo poprvý co mě tam někdo za něco pochválil :-D
Pak jsem se stavila na oddělení, vrchní se mně hned ptala, jestli nechci nastoupit jen co to bude možný na zkrácený úvazek, tak jsem jí řekla, že o tom zauvažuju. Upřímně o brigádě přemýšlím, ale asi ne v blázinci:-D ten budu mít doma. No a taky teda nevím, jak by to bylo s hlídáním, neb naši chodí oba do práce a druhou babičku nemáme. Každopádně zatím to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.6.09 14:33

ahoj holciny…
jsem jen na skok,mamka me doporucila shlednout jedna videa,jsou hned na prostredku stranky tak se na to jdu mrknout,je to ohledne porodu i pece o novorozence a o kojeni..dyztak mrknete nektera z vas se mozna bude hodit :wink:

http://www.nemocnice-horovice.cz/…ice-horovice

P.S.kdoze to rodi v Horovicich? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.6.09 17:53
Loffda píše:odpo chceme zajet na přípravný kurz do porodnice na Kladno, tak jsem na to zvědavá.

jo jo, taky jsme byli…opet karambol…nejdriv nedorazilo hlidani, 20 min zpozdeni a kurz s Lucinkou…cervena jsem jeste ted… jak se ti to libilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.6.09 18:19

kočky takže stránky opět aktualizované…
zkontrolujte, přidejte termíny kontrol… za týden abych pomalu založila fotogalerii pro miminka ;-)

kdo máte nějaké změny- jméno miminka,porodnice, nebo vám něco nesedí, tak pište. Termín porodu tam máte vždy podle toho, co jste nahlásily jako první ;-) tedy podle PM nebo tak.
Podle utz už to měnit nebudu,to bych se zbláznila, termínů je moc…;-)

http://cervencovky2009.wbs.cz/Metriky.html
atd, však to znáte…
já dneska poslíkuju jako blázen… takže se jdu chvíli natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.6.09 18:48

zuzis teda ty jsi šikulka, hezký to je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.6.09 19:05

Ahoj holky, chci se zeptat, nechtěla byste některá tenhle krásnej topík zn. NEXT. Barvička je krásně růžová fotka trochu zkresluje, je saténové s výšinkou z korálků. Vel. 40 je jen vyprané. Cenu popř. nabídněte.

http://zuzanamerunkova.sweb.cz//P1040021.JPG /> http://zuzanamerunkova.sweb.cz//P1040020.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.6.09 19:25

Ahojte, teda červencovky jsou fakt ukecaný baby :D :D
streptokok já uvidim, včera mi brali stěry

lentilka já takhle dělala v nemocnici na půl úvazek od Elišky roka a chystám se na to zas. Na dvanáctky je to super, máš tak 7,8 služeb za měsíc a příjem spolu s rodičákem pak nemá chybu. To nemají ani holky na plný úvazky :wink:

peníze no právě hrůza. Máme půjčky a ty se musí platit, že jo. A když se příjem snížil, tak se to musí nějak překonat. Taky mám plno věcí po Eli, plno mi toho zas půjčili švagrovky atd., něco mám z Brittexu, nebo z Aukra, něco nový. Jinak to nejde, ale já nejsem náročná a taky už trochu odhadnu, co miminko fakt potřebuje a já užiju a co ne.

brýle, čočky mám brýle na dálku, ale čočky jsem zatím nikdy nezkoušela. nějak nevim, jestli by mi neslzely oči. Brýle ale nosím jen do auta, na Tv, kino a taky do supermarketu, protože bych neviděla na zboží :wink: .

borelioza tak v krvi malá nic nemá, prej to klidně mohlo být i od nějaký muchničky, jenom reakce, ale ATB stejně ještě pro jistotu bude brát 5 dní. Ale hlavně že to není nějaký ten sajrajt :D .

pediatr moje Dr. už si ze mě dělala srandu jaká jsem matka pluku a už se chystá až jí rozšířím klientelu, že přijde k nám :wink:

Holky taky mě nějak začíná bolet ta stydká spona :evil: , ale možná je to tím jak lítám a taky jak cvičim. To ale nedobrovolně. Máme blbé auto a občas si usmyslí, že nepůjdou otevřít dveře u řidiče. No a dneska mi to udělalo asi třikrát, takže do něj lezu a vystupuju přes spolujezdce, ruční brzdu, šaltpáku, tak si dovedete představit tu akrobacii s mým obr - břichem :twisted: :twisted: . Bych normálně vzteky to auto okopávala. Takhle jsem jen cedila mezi zubama hóódně sprostý slova :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:.

čiky tak ať se bříško uklidní :D . Jinak jsi mě minule navnadila a já mám dneska jahodový orgie

http://www.langmaiero.com/knedl1.jpg http://www.langmaiero.com/knedl3.jpg /> http://www.langmaiero.com/knedl2.jpg

Barčí už jsou jahody v Radčicích a jsou strašně dobrý. Vůbec se to nedá srovnat s těma z obchodu, jsou sladký, nepotlučený a ze sluníčka :D .

obrazek koukám, že se holčina drží :D tak to je dobře a držim pořád všech deset :wink: :D .

ZuzkoM taky jsem ráda, že jste s maličkou „celé“ :D tak se držte holky. Topík je krásnej, ale určo ne na mě. Já bych byla jak lila-hrošice-Glorie z Madagascaru. Sice nosim vel. 38, ale teď bohužel tak 44 :? .

ZuzkoS neposlíkuj a nezlob, ještě je čas :D :D

Tak a teď si jdu prohlídnout to video co sem dala Haidule a pak si dám ty knedlíky a hrnek mlíka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.6.09 19:57

Holky u nás je dneska blázinec!! :-)

Moji rodiče (u kterých dočasně bydlíme, než bude hotový náš domeček) odjíždí zítra na dovolenou - poznávací zájezd do Itálie. Takže se balí, všude plno krámů, shon, vše se řeší na poslední chvílu :roll: No mazec :) Do toho si ještě jezdí lidi pro med (máme včelín a tak se předevčírem vytáčel med, cca 90 kg). No nenudíme se :)

ZuziS děkuju za doplnění do tabulek :D Jsi šikulka :srdce:

Porodní kurz holky, jste tu některá, která do kurzu nechodila? Já dala přednost ležení, aby baby vydrželo v bříšku co nejdýl, což si myslím, že je daleko důležitější, takže asi budu za blbečka, že nebudu vědět co a jak… :oops: Ale v tom fofru si snad nějak poradím, že jo :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
4.6.09 20:06

Sweety já do kurzu taky nechodila… byla jsem rozhodnutá, že budu mít u porodu dulu a ta mi všechno řekne, teď zase váhám, jestli si tam tu dulu brát… :roll: no jsem strašně nerozhodná poslední dny…

• Citovat
  • Upravit
1312
4.6.09 20:25

Dupi ta dula je podle mě dobrý nápad :) ! Řekne ti co a jak a ty budeš klidnější. Ono se často stává, že když zrovna rodí víc holek, tak pak na tebe nikdo nemá čas a ty jsi rozhozená, k tomu bolesti… Jestli tu monost máš, tak bych asi do toho šla. Ty ji znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
4.6.09 20:26

Ahojda,

tak dneska to bylo celkem úspěšný, na kontrole vše v pořádku, srdíčko krásně bije, váha +2,5 (to jsem se kapánek rozjela :oops: ). Akorát náš brouček je otočenej prdelkou dolu a bohužel se asi nehodlá otočit. Doktorka říkala, že to mám už 3 měsíce, že doufala že se otočí ale neříkala mi to abych se nestresovala, ale náš bobešek je asi pohodlnej. No uvidíme, máme ještě měsíc a půl čas, jinak mě čeká císař 8O (no svět se taky nezboří!)

Enia - kurzu jsme byli taky, seděli jsme v předposlední řadě, vy jste byli s tou krásnou holčičkou s culíčkama? Byla fakt sladká. A z pozdního příjezdu si nic nedělej, já byla včas a Mirek přišel 10 minut před váma :lol: PA byla fakt super - tu exkurzi po sálech jsme nechali na příští týden, když jsem viděla ten nával, tak bysme stejně nic neviděli
Nejvíc tátá nadchlo, že na sále mají kanape pro unavený tatínky :lol: :lol: :lol:

E.lino - pošli nějaký knedlíky, málem jsem tady oblízla obrazovku :lol:

Peníze - to bude všede stejný, ať máš víc nebo míň, vždycky je člověk stihne utratit, naše mímo trpět hlady nebude ale taky nebude mít všechno nejnovější…stejně mu to je jedno :wink: Hlavní jsou spokojený a hodný rodiče!

Tak já jdu pracovat…Mirek píše nějaký skripta a potřebuje přepsat nějaký materiály a já to pořád odsouvám, tak jdu na to…ale nejdřív skočím ozobat třešeň a jahody, abych na to měla sílu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.6.09 20:55
Loffda píše:Enia - kurzu jsme byli taky, seděli jsme v předposlední řadě, vy jste byli s tou krásnou holčičkou s culíčkama? Byla fakt sladká. A z pozdního příjezdu si nic nedělej, já byla včas a Mirek přišel 10 minut před váma :lol: PA byla fakt super - tu exkurzi po sálech jsme nechali na příští týden, když jsem viděla ten nával, tak bysme stejně nic neviděli
Nejvíc tátá nadchlo, že na sále mají kanape pro unavený tatínky :lol: :lol: :lol:

nalevo od nás? pokud ano, tak jsem se trefila :)… ale to naše dítko nás dostávalo tolik do rozpaků, že už jsem se tě ani nepokusila kontaktovat

jo jo, kanape je dobrý :)… ve chvilce, kdy jsem si dávala spršku (dllloooohou), tak si tam Bert četl noviny a bavil porodní asistentky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí