červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
5.6.09 17:16

kajiszek tak to mě rozesmálo jak tvůj taťka řídí.
To mi připomíná toho mojeho :wink: .
Taky čím je starší, tím hůř za volantem. Zmatenej jak lesní včela, rozparádí to tam kde nemá a brzdí dopravu zas tam kde by se měl pohnout :roll: :roll: .
No ale naštěstí s dědou nejezdím, takže je to v pohodě. Mě štve ale někdy i můj Míra a to je mladej chlap.
Ten zas kouká po okolí, po lidech atd. a mě bolí nohy jak blázen jak se snažím vedle něj „brzdit“. Takže nejraději jedu
sama a je to :wink: .

Holky dík za pochválený bříško, myslím, že tý naší cácorce se tam tak líbí, že se jí ani nebude chtít ven :twisted: :D .

duuupko taky pěknej domeček pro mimi :D čiki jasný, malý bříško, ale když je mimi v pohodě, nezbývá fakt než závidět, protože ty nebudeš schazovat a zatahovat nic :wink: .

ZuzaS tak ať se ti tam líbí a snad bude i počasí :D
jitka tak Kubík myslel, že je to mamina jo? takže se taky přidáváš k nám verlybkám? :D :D No ale naštěstí to máme jen v tom bříšku, že jo :D :D .

Průšvih, došel mi tvaroh, tak musim pro něj. Ale knedlíčky si dneska ještě dám, ještě zbyde i na poháry :-) no a 3kg jahod bude včudu.

leontýnka tak nad tím jsem vůbec neuvažovala, nevim, těžko říct :idea:
Loffda tak mimi nechce hlavičkou dolů? ale ještě se může desetkrát otočit :wink: a když ne, tak vidim, že to bereš statečně, takže držim palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.6.09 18:01

ahoj devcata a miminkove!
Jen vam tady hodim co jsem delala dneska k obedu,vrele doporucuju!!Je to delany z klasickych kurecich rizku,kam se hrabe kureci rolada a prace s vykostovanim,tohle i pri servirovani krasne drzi pohromade.Jen je dulezite prolivat to vajickem aby se to prave jakoby slepilo a nakonec se to taky zalije vajickem nez se to da do trouby…Jo a je potreba tedy napred tu formu vylozit papirem na peceni!!!Radeji jsem vylozila i tu svoji-silikonovou.

Jak dam spat malyho tak se mrknu co jste tady zase nakecaly od vcera,zatim se mejte krasne a at miminka nezlobi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.09 18:10

Tedy tady toho je :-) ani už nevím, jestli si vše pamatuji :-)

Kurz já tedy navštěvovala a jsem tomu ráda. Vždycky jsme si zacvičily, probraly, co nás trápí a netrápí a jak tomu pomoct a pak byl hodinu kurz, kde jsme to probrali od životosprávy a výživy těhulek až po péče o miminko, porod, šestinedělí atd. Pojišťovna na to přispívá, takže jsem spokojená.

Víno jj chuť na bílé víno, to je :-) jednou za čas si cucnu…to nemůže ublížit…ono je otázka co je horší jestli nějaké jídlo plné cukru či tuku nebo troška vína :lol: :lol:

Pupečníková krev moc o tom :nevim: uvidíme…

Dnes jsem dokončila nákupy v DM a myslím, že můžu prohlásit, že již mám snad vše…teď už to jen nějak umístit a nachystat a jsme připraveni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.6.09 18:19

haidule ježíšmarjá já na to mám hlad,, :evil:
hoď sem recept kočko… :wink:

už se vidím jak zítra mažu pro ty řízky,, chjo.. to je furt něco tady.. hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
5.6.09 18:40

Jo jo Haidule , vypadá to nááádherně :-) přesně takový jídla mám ráda, tak šup sem s receptem. Mám v mrazáku kuřecí prsa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.6.09 18:59

ahoj kočeny,

tak jsem odvezla notes na reklamaci, tak snad mi ho brzo opraví. stavili jsme se ještě na floře a ve štěrboholech :D

holky, na ty jahodový knedle se vrhnu příští týden, uase sjedu pro jahůdky, mnam mnan :wink:

Haidule-kuřecí bábovka vypadá mooooooc hezky… tak šup recept… s vařením jsem na bodu mrazu, vůbec mě nenapadá, co mám vařit, tak jsem na zítra koupila květák.

Holky, bříška nádherný, jen nevím, kde má čiki to miminko schované 8O

Víno-já vůbec nepila, takže ani ted nemam chut… a ani na nic jiného, moc jsem alkohol nemusela… ze začátku jsem měla chut na šampáno s jahodovým džusem, ale ted vůbec… ale i když si dáte, tak se nic neděje, v těhu se červené doporučuje, samozřejmě ne po litrech :lol:

KaJIszek-tak hlavně, že jste pořídili:) a tatulda Tě tedy pěkně vyvezl, asi bych z té jízdy porodila :roll:

ZuzkaS-ať se vám líbí a koukej se nám vrátit celá:)

ZuziM-teda holka, Miška je ještě tak malinkatá:)ale určitě to ještě dožene, než vykoukne ven!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.6.09 19:08

tak, a tady můj maxi meloun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.6.09 19:16

holky ještě k těm bříškům, o víkendu se ptala sousedka z ulice MIchala jestli náhodou nejsem těhotná,,,
přitom mě vídá každej den,, ale že prej mě nechtěla urazit,..
prostě si nebyla jistá jestli jsem tlustá nebo těhu,, tak ta koukala, že za měsíc a něco rodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
5.6.09 19:49

tak ten recept na kureci babovku, co sem davala Haidule, mi dnes poslala kamoska, Vam to sem zkopnu, vypada uzasne:

1. Do formy na bábovku vlož pap í r
  1. Naskládej osolené a opepřené maso
  1. Vraž tam vejce, sýr, salám, šnytlík,.....
  1. … nezapomeň na slaninku,..
  1. Uzavři masíčkem, zalej zbytky
  1. Za cca 1,5hod při 250-ti stupních

8 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.6.09 19:52

jojo,to je presne vonco co sem dala hanulka ,dneska rano me to poslala mamka emailem taky a hned jsem to delala k obedu,az na to ze jsem tam **radeji dala rozvedlany vajicka misto celych ok :wink: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.6.09 19:58

jůůůůůůůůů, mnááááááám, tak super, mám typ na asi nejspíš pondělní véču:))) a teda taková bábovka nám zbyte i na úterý :lol:

\kolik tak prsních řízků se tam vejde????

Holky, já vybírám kameru, nemáte doma některá někoho, kdo se v tom trošku vyzná\,???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.09 20:14

Adus hodně zdaru při výběru kamery…já ji vybírala loni v zimě jako dárek ke 30tinám mého manžela a můžu Ti říct, že větší horor jsem nezažila…obvolala jsem všechny známé (chlapy) a můžu Ti říct, co jeden z nich, tak jeden jiný názor…takže pak jsem nakonec vybrala myslím tuto (akorát stříbrnou)
http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/(id-5032169)-videokamera-panasonic-hdc-sd100ep-k.html
Vybrala jsem ji proto, že je tam zápis na SD kartu. V té době to byla novinka a přišlo mi to jako hodně pohodlné…no a manžel je s kamerou maximálně spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
5.6.09 20:22

jj asi nějaký dnešní úlet to samé mi dnespřišlo emailem, asi teda šla kuřecí bábovka celou republikou :lol:
Pupečníková krev tady ji bohužel neodebírají zjištovala jsem už s Kájou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
5.6.09 21:20

kuřecí bábovka vypadá moc dobře, taky někdy prubnu. I když pro dva lidi je to teda poněkud mega :lol: Ale tak udělám u našich, pak se to sní v poho. Já bych do toho klidně ještě přidala trochu brokolice, protože jí miluju :D
My jsme dneska dělali takovou tu vaječnou tlačenku se zeleninou, jsem snad hodinu krájela Moravanku na pidi kousíčky, tak se těším na zítra, až to ochutnám :lol:

E.li , já jela s tátou po hrozně dlouhý době a fakt mi to stačilo už zase na hoooodně dlouho :lol: Jsem ráda, že jsem z toho neporodila :lol: Teda aspoň zatim. Ale je to fakt hrůza, už je fakt regulérně nebezpečnej, bych ho k tomu už nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.6.09 21:36

Dotázek , holky já mám pár takových peněžitých dotazů :D

Kdy a kde si mám zažádat o ten rodičovskej příspěvek? (nemám nárok na mateřskou), jo a ty co jsou na tom s mateřskou jako já, chci se zeptat, jestli zůstáváte na neschopence až do porodu nebo ne?

Kdy a kde si mám zažádat o porodný?

Ne, že bych jako byla tak moc na prachy, ale chci v tom mít jasno :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí