červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
5.6.09 10:57

Čiky teda já si dneska měřila obvod bříška, který dělá 84 cm a příjde mi to málo, ale ty máš tak krásné mini bříško :D Jsi frajerka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.6.09 11:15

ahoj holky,
tak jestli sem ještě někdo dá fotku s jahodama, tak budu vyřazovat z tabulky :-D :lol: né, to byl vtip, ale já fakt slintám jen to vidím…

auta my jsme loni vyměnili „drakouše“ Fiata Uno za rodinné autíko - Peugeot 306 kombi. Kupovali jsme ho jeté, máme na něj půjčku na 3roky ještě, tak to snad nějak doklepeme. Jezdí zatím v klidu, ťuk ťuk a potřebuju, aby ještě nějakých pár let odjezdilo… Čiki malé bříško, ale to určitě víš… no aspoň se ti rychle po porodu zatáhne :-D
alkohol tak já taky občas zhřeším a dám si dvoudeci tramínka… myslím, že to ještě nikoho nezabilo…striktní jsem byla akorát při kojení, to jsem prostě nepila alkohol vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
5.6.09 11:20

čiki tohle je melounek :lol:
http://img2.rajce.idnes.cz/…52009305.jpg

sweety - ta moje dula si řekla jen o 3 tisíce… jsem na ni koukala jak puk. Na to, že se mnou bude i 24 hodin a když bude potřeba i víc, nehne se ode mně, udělá, co mi na očích uvidí… masáže, aromaterapie… Teď se uvidíme před porodem, aby se mnou probrala, co vlastně u porodu chci, potom zase po porodu za mnou příjde domů a ukáže, co s malým, kojení a tak… tak je to almužna, alespoň dle mně…

• Citovat
  • Upravit
duuupka
5.6.09 11:24

Zuzi já kvůli těm fotkám s jahodama večer sežrala asi kilo mražených s cukrem… a pak mně tak bolelo bříškou… ouvej ouvej

Víno - na to mám chuť taky pořád, ale nezhřešila jsem ani jednou… ale už se těším, až si budu moct dát. Bych v životě nevěřila, budu mít takový absťák po červeném víně :lol:

• Citovat
  • Upravit
717
5.6.09 11:55

Ahojky, omlouvám se za foto jahod že jsem způsobila tááákový chutě :D :D :D . Jo ale já jsem na jahůdky a zmrzku teď jak ujetá.

A tohle je taky mega melounek :D :D , ale myslím, že už mi moc neroste :wink:

http://www.langmaiero.com/briskan1.jpg

alkohol pivo mám děsně ráda, ale nemám až takovej absťák. Docela mě teď po něm pálí žáha, takže si dám spíš třeba kofolu :wink: . Víno vůbec, to by mě upálilo zevnitř :twisted: . Já se o*eru až dokojim a pak mě povezou :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
5.6.09 12:05

Teda čiki 8O ,
sem si myslela, že mám celkem malý břicho, už si to nemyslím :D Ten tvůj mimís je tam pěkně schovanej.
Budeš to mít super po porodu, žádná vytahaná kůže a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.6.09 12:20

Acer , já si teda nemůžu stěžovat, mám už druhý a oba bez jediné závady a to já s tím dělám doslova psí kusy! A tahám ho všude s sebou…

Pupík , čiky tak ten je teda fešnej, jen nechápu kde že je to tvoje dvoukilový děcko, já mám pupek dvakrát takovej obvod 103 cm a Miška má jen 1,5 kg…záhada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.6.09 13:49

E.li krásný pupík ;-) jahody to bude taky moje smrt, ale už si nestihnu zajít koupit, tak až se vrátíme…

duuup mňam… slint
ACER přidávám se k ZuzceM, máme taky už druhý, sjezdil s náma všechno možné a ťuk ťuk úplně v pohodě!

kočky já se pomalu loučím… odjíždíme sice zítra, ale balení atd… jedeme vlakem,vracíme se za týden. Bude to dámská jízda, tak doufám, že Kubulka nebude chtít vykouknout, aby z dámské jízdy nebyla mix jízda ;-) ALe věřím že ne…
Myslíme na Obrazka, ať jsou v pohodě…opatrujte bříška a snažte se moc nenakecat…!!! ať pak nemám milion stránek na dočtení…
mějte se a za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
5.6.09 14:16

Tak Jirka teď dovezl 4 kila jahod, koupil tvaroh, takže jdu dělat knedlíčky mňam mňam… :lol:

Zuzi tak se opatruj a užívej si :wink:

• Citovat
  • Upravit
957
5.6.09 14:49

červenec 2009

duuupka a E.li - tak Kubík mi právě kouká přes rameno a křičí, že jsem na fotce :lol: :wink: , jinak obvod přes pupík mám 109cm a na váhu jsem neměla zatím odvahu vlézt :oops:

Čiki - fakt žasnu, kde máš to miminko skované :lol: :lol:

jahody - my tady děláte takové chutě a já na ně nemůžu nikde přijít :cry: , v Brně bych si zašla na trh, ale tady fakt netuším kam, když jsem sestře pomáhala otrhat těch deset jahod ze záhonu, tak to mají tak blbě udělané, jaksi na kopec, no prostě mě malá nakopla a převážila jsem se jako pytel brambor :oops:

Vzhledem k tomu, že se mi udělalo dopoledne celkem fajn, jsem vzala pesany a šla jsem i s Kubíkem na procházku, podél Moravy, ale v polovině cesty, jsem myslela, že pro nás bude muset dědánek dojet do nejbližší ulice, protože se mi udělalo tak zle, že jsem myslela, že to snad k babičce nedolezu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.6.09 16:06

jitko tak mě se přesně tohle s pesany stalo několikrát, už se trošku bojím, že se mi pak rozutečou a já tam budu někde v polích rodit v přítomnosti zajíců 8O

zuzanasinova zuzi víš že my měli taky autíčko co jsme mu říkali Drakouš ?? akorát to teda byla škoda 120 ale dodneška na ní s láskou vzpomínám

bříško hele holky nedělejte si ze mě psinu. Ona sama MUDra na gyn. říkala jé vy budete mít snad skřítka a pak když viděla že místo skřítka je tam už víc než dvoukilovej macek sama nevěřila. I když četla jsem, že ty měření jsou dost nepřesný, tedy ty váhový odhady..
Ono o to víc mě to bříško tlačí, a ty tlaky na žaludek, močák, a vlastně všude.. jsem jak plechovka na sardinky akorát přeplněná :P

zuzim neboj ona to Tvoje Miška dožene, jsi o dva týdny méně těhu než já a to je znát, mě teď miminko přibírá dost rychle. Příští týden jdu na kontrolu tak jsem zvědavá :?:

jahody a knedlíky teda já vím že jsem to jahodové šílenství tady rozpoutala já, ale po těch včerejších fotkách že jo E.lino :lol: - dneska večer budu páchat druhé kolo jahodových knedlíčků. Ale fotku už radši nepošlu :-)

Mimochodem E.lino krásný pupíček, tam musí být miminku pohodlně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.6.09 16:09

… ještě jsem zapoměla chutě na víno.. já mám teda naprosto šílený… až slintám, čím to je normálně po něm tolik netoužím.
Prý nevadí občas trošička nebo střik.. ale nevim nevim mám takovej absťák, že kdybych si otevřela lahvinku tak jí snad vycucnu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
5.6.09 16:35

Ahoj holky, tak jsem zase u našich, převodovka už je v servisu, tak možná už prej v úterý bude auto ready. Já už se na něj ani netěším, jsem na něj pořád na*raná :lol: Btw mamina zase měla řeči, že nemám řídit takovou dálku (ehm, asi 35km…), tak s náma jel táta, ale teda já z něj měla větší nervy, než kdybych řídila sama. On nejezdí jako prase ve smyslu, že by jezdil rychle, ale on je prostě totálně mimo. Asi pětkrát se rozjížděl na trojku místo jedničky, pak si nevšim přikázanýho směru jízdy a vjel na autobusovou zastávku a málem to pak napálil do auta, co bylo na hlavní, v jednu chvíli zase chtěl sjet z okruhu a regulérně začal zatáčet tam, kde vůbec nebyl žádnej sjezd…byl tam jenom chodník a schody dolů pro chodce, tak zase málem naboural. Ještě to třeba vyžene na dvojku až na osmdesát a pak zařadí rovnou pětku :lol: Máma si brala prášek na uklidnění, já mám úplně vytřesený břicho jednak z toho, jak vymet každou díru a jednak od těch záchvatů smíchu, protože to se fakt nedalo. Cestou zpátky jsem se snažila spát a vůbec ho nesledovat, protože to fakt nejde. Čím je starší, tím jezdí hůř, skoro už začínám mít obavy, aby se fakt někde nevysekal když pojede sám a nebude na něj máma řvát, kam má jet a co má dělat.

jahody , tak u nás už taky vypukne jahodový šílenství, mamina se chystá dělat jahodový knedlíky. Martin se poměje, já si dám radši chleba se sejrem :lol: A k tomu si udělám jahodovej koktejl. Na zahrádce už jich je hafo. Jsou to teda trošku bahňáky, ale chuťově moc dobrý.

čiki , jů, ty máš fakt pořád takovej malej melounek :lol: Ale taky závidím, že aspoň nebudeš mít vytahanou kůži. Já mám pocit, že moje pandírko už zase povyrostlo, zase vám sem někdy hodím foto.

alkohol - teda po tý jízdě smrti by to chtělo snad panáka :lol: Ba ne, tvrdej nemám ráda, leda koktejly jako Mojito nebo Sex on the beach, případně vodka s džusem. Párkrát jsem si dala nealko mojito a je taky fajn. Jinak jsem na tom asi jako lentilka, možná tak jednou do měsíce si dám deci vínka, střik nebo malý pivko. Ale až dokojím, tak se taky asi půjdu někam opít, mě pak skolí tři pivka pod obraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
5.6.09 16:57

Holky, plánujete někdo darovat pupečníkovou krev? Já o tom teďka poslední dobou docela uvažuju. Člověka to nic nestojí a kdyby to pomohlo jednomu člověku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
5.6.09 17:04

Leontýnko , my ji budeme darovat. Říkala jsme si, že představa, že můžeme pomoct i třeba jednomu člověku a dát mu tím naději na lepší život tak proč ne…navíc jak jsi psala, nic za to nedáš a ještě pomůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí