Poradna duly
Jana Čurdová
bříška - tak to je fajn, že vše dopadlo dobře, ono možná kdyby už se některému prdolovi chtělo tak moc ven, tak už by to snad nemusel být až takový problém,ale když ještě vydrží, tím líp ![]()
čiki - téééda, bych si dala, se chystám v týdnu zajet si nasbírat jahody a udělat knedlíky. bych si dala ![]()
blackyxjr - chudák manža se tak snažil
, ale co máš z toho, můj muž si zas do ted myslel, že jsem rodila s epidurálem (proto jsem u porodu ječela na sestru, at ho zastrčí zpátky, že ho neodrodím
). Když jsem mu řekla, že jsem rodila bez něj, tak na mě koukal jako puk, že jsem blázen, si to tak přirozeně odrodit, že mě to prej muselo hodně bolet, tak jsem se taky smála ![]()
Jde na mě nějaká depka, je mi hrozně smutno po manželovi, ted se tam vyskytl zas stavební prbolém, takže se to opět protáhne o nějaký týden, včera jsem tu zas brečela, protože mi řekl, že mooožná tam budem moct jít už ke konci měsíce června, tak jsem si říkala, že už to nějak doklepu, ale jak jsem s ním večer mluvila, tak zas po mě vyjel, že at na to zapomenu, že to tak rychle nebude, možná ani po porodu. To se bojím, že mě to chytne a budu tam sama bez něj, že to nestihne, dorazit. Pak budu mít depku, že nic nezvládám, a zas bez něj a miminkem, uknouraným Kubíkem, který se pořád ptá, kdy už budem bydlet s tátou. Je to děs běs.
![]()
Jitko…neboj holko…to musí raz skončit a bude lepšie…len teraz je to fakt blbe obdobie…daj koopec usmevikov maličkému a tomu vačšiemu…sustred sa na ne..ono to rýchlejšie ubehne ak sa budeš na veci tešit a nebudeš z nich smutná..
blacky …dobře, žes jela, alespoň jsi klidnější.
kojící podprda ......mám jednu příšernou ještě z dob s Naty, ale chci si koupit nějakou pěknou hezoučkou. Já mám úplně takovou tu obyč bavlněnou, žádná ozdůbka, žádná kraječka, nic. No důchodkyně hadra
. Nevíte o nějakým obchodě, kde mají i ty hezký???
obrazku …ještě , že je to v pořádku, ale to bolení musí být nepříjemné. To já žádný bolesti ani poslíčky naštěstí neznám, no ale co není, může být.
ZuziM ......to je mi líto, že si ji tam nechali. Škoda, že nenapsala proč.
čiki .....teda taková dobrota, to jste si dávali mňamku. závidím.
Teda holky, to Vás ty bříška zlobí a ZuzkaM je v nemocnici..ach jo…budu držet palečky.
Netušíte někdo, proč mi nejdou odesílat SZ? Psala jsem Lesině a stále nedoručené a teď ještě E.line a taky mi to skočilo do nedoručených. Nevíte některá, co s tím?
Jinak my celý víkend po rodičích a teď je manža zase s chlapama
a zítra jede a přijede až za dva týdny.
Co ty Barčí? V kolik nakonec přijel? Stihli jste něco?
My dnes měli špekové knedlíky a na zítra je slepice na smetaně/paprice ![]()
Ale tedy fotečky od Čiki to je pěkná podpásovka ![]()
Wape, já když posílám SZ, tak vždy se mi uloží do nedoručených, až když si jí dotyčná přečte, tak se objeví v odeslaných… teda spoň myslím, že to tak chodí ![]()
Tak Elino
uvidíš…jestli tam tu zprávičku budeš mít, tak je vše OK
a Lesina asi akorát zatím nestíhá ![]()
Díky Adus
ZuziM to mě mrzí, že je v nemocnici… Ale zase je tam pod dozorem a to je doře. Infuze mám za sebou, žádná sranda to není, ale co bychom pro ty naše maličké neudělaly, že jo?
Blacky super, že jste s mimiskem o.k:D
Obrázek jsi teď určitě klidnější, že jo
? Paráda, že jste v pořádku!
Wape teda s těma špekovýma knedlíka, to je provokace
Já bych se jich ujedla ![]()
Mozkové buňky obdivuju vás všechny, co ještě při těhotenství řešíte školu. Já jsem poslední dobou tak líná! Nepřečetla jsem jedinou knížku v angličtině nebo franině, tak mám obavy, že brzo šecko zapomenu
Naštěstí už mám vysokou za sebou.
Monitor dechu kamarádka ho měla fungl nový a používala ho loni tři měsíce, tak si myslím, že nějak oppotřebovaný nebude. Nebo myslíte, že jo?
Praní po včerejším poplach jsem si řekla, že bych měla začít, ale zdaleka ještš nemám pro baby šecko pořízené. Tož to musím dohnat
Aspoň jsem dneska dala nějaké věci do kufříku, co si beru do porodky. Ale pevně věřím, že ještě pár týdnů ho nebude potřeba někam tahat ![]()
Holčiny,
tak jsem psala SMS zuzceM…
Moc Vás pozdravuje, zkrácený čípek=hrozí porod… jinak je jí docela fajn a kontrakce má nepravidelné.
Tak snad se nám brzo vrátí ještě 2V1…
ach jo to je trápení ale snd to ještě¨nějakou dobu vydrží, přeci jen je teprve 32tt
wape zprávu jsem dostala, dík za info ![]()
ZuzkaM chuďulka holčina, ale my budeme všechny držet palečky, aby ta její malinká ještě vydržela
čiki kráásný knedlíky
Jo ale já se dneska tak přecpala vším možným, že už bych je nemohla ![]()
blacky tak ale manžela uklidni, zase nebyl tak úplně vedle, on se prej hořčík s vápníkem nějak vzájemně příznivě ovlivňujou při vstřebávání. Proto bývají dost často tablety kombinace calcium-magnesium
.
Já jdu spát, jsem fakt nechutně nacpaná. Ještě jsem teď slupla Milku MJoy, no fuj, jsem hrozná, ale já tohle měla vždycky před MS a to bych měla mít pozítří, tak to bude asi ono, protože jinak už takhle vůbec ne*eru
.
Obrázek - tak hlavně, že je všechno v pořádku, já jsem taky vždycky klidnější, když jdu k doktorovi. I když mi to většinou vydrží jen do doby, než řeknu miláčkovi doma třeba, že mně bolí břicho a on se zeptá, jestli je to normální a jestli nepojedeme do porodnice
vždycky mně tak nahlodá, že o tom musím přemýšlet a jistota, že je všechno ok je ta tam
ZuzkaM - možná dobře, že si ji tam nechali, 32 týden je ještě málo, tak tam to miminko snad dopečou spolu, budu držet palečky, ať vydrží v 2v1 ještě pár týdnů.
čiki - tak ta fotka je opravdu podpásovka, kde mám teď v noci shánět ovocné knedlíky ![]()
Blacky - chudák manžel, tak dobře to myslel a tys ho tak utřela ![]()
Jinak se těhotenská demence ale i u nás přenesla na přítele, dneska nasypal do dózy se solí krupicový cukr a všimnul si toho až za půl dne ![]()
Hezký večer kočky
Tak jsem tu měla kámošky, zase jsme zablbly Rockband na Playstationu a pokecaly, tak to bylo fajn. Akorát mi teda totálně zkazila radost naše Rozárka. Nedávno mi mamka koupila takovou krásnou červenou gerberu v květináči, měla asi šest krásnejch květů, a ta mrcha mi dneska čtyři z toho zlomila
Jsem se normálně skoro rozbrečela, jak jsem přecitlivělá, kočce jsem dala výprask, achjo. Se poslední dobou tak snažím o ty kytičky pečovat a ona mi to takhle zničí. Fňuk.
obrázku , tak vidíš, fajn, žes jela. Zase budeš klidnější. To s těma našima Vojtíškama už doklepem. Btw ta instruktáž už je příští pondělí, že jo? A kde to tam vůbec je? Pojedete tam autem? Já se dost rozmýšlím, protože to parkování je úděsný a drahý, ale vy jste z větší dálky, tak asi jo, viď? Já to mám pár stanic busem, tak se asi na auto výjimečně vybodnu.
ZuzkaM , a jéje, tak držím palce, ať malá ještě vydrží. Číslo jsem si uložila, tak písnu. Přeci jen je z nás skoro nejmíň těhotná, tak by to chtělo ještě pár týdnů vydržet vcelku.
čiki , krásný knedlíčky, to ukázat Martinovi, tak poslintá monitor
Já na tyhle sladký jídla naštěstí moc nejsem, ale minimálně to vypadá opravdu moc hezky.
blacky , teda, takhle jsi mažela setřela
Ale tak on to určitě bere s humorem, ne? ![]()
Jitko , fakt vám pořád nic nevychází, fakt je to u vás začarovaný asi. U nás se teď taky každou chvíli něco se*e, ale zase jsou to akorát peníze. A holt peníze budou, my nebudem, nějak to prostě musíme překlepat, i když to bude asi celkem masakr. Ale u vás je to fakt šílený. Ale ono se to už fakt musí zlomit. Taky si říkám, že až budu mít svoje miminko v náručí, tak tím to smolný období určitě skončí a začne zase pohoda a radost, tak to tak určitě bude i u vás ![]()
Ahoj kočeny,
tak ještě tady straším
už před hodinou jsme se přestěhovali do ložničky, přítel už chrní, ale já nevím, co dělat, zase ty šílené bolesti zad a podbříška, asi ty poslíčci bo co ![]()
Nejhorší je, že nevím, jak lehnout, nebo sednout… prostě ty záda bolí pořád jak pes
![]()
Do toho to mrně zlobivý se furt vrtí, to je boule tady, tamhle, tam… hrůza…
No, jdu se zkusit nějak zkroutit, snad usnu.
Tak brou noc.
Hmm tak já taky nespím. Vojtík řádí jak blázen a navíc jsem asi spala až moc přes den. Do toho pálí žáha a Rennie nezabírá. Sakra práce. A to zrovna musím bejt na nohou už někdy před osmou, takže z mejch obvyklejch deseti hodin spánku nic nebude
Ale to sezení je teda ještě horší než ležení, zas mám nožku až někde pod žebrama a to booolííí ![]()
Dobré ráno dneska straším brzy, ![]()
díky za pochvalu knedlíčků, hele holky ale to nebyla porce pro mě jo,, to byla Michalova,, já zase takovej sladkožrout nejsem..
ale on je příšerně na sladký. Dostali jsme od babičky hromadu jahod, tak máme ještě bublaninu s jahodama,.. ![]()
zuzim drž se zuby nehty ještě aspoň pár dní v celku, snad Tě ještě pustí zpátky k nám
poradna holky už pomalu budeme začínat chodit na poradnu že ??