Poradna duly
Jana Čurdová
duuupko ty to máš taky složitý ![]()
jéé holky, a to by mě teda zajímalo, jak jste přišly na své přezdívky?
někde to je celkem logický, třeba Hanulka82 že je asi Hanka, která se narodila 1982, že,
Zuzky jsou taky jasný, ale třeba Blackyxjr, LLeennttiillkkaa, Loffda…
No já začnu - já su třeba Obrázek ne podle svý „neutuchající krásy“,
haha, ale podle svýho faaakt děsně úžasnýho příjmení, který jsem jako menší fakt nesnášela („a to tvůj tatínek je fakt Obraz??“) ![]()
Obrázku mi začaly říkat holky až na studiu na porodní bábu a říkaj mi teď tak i všichni kamarádi…
jinak perlička - na základce mi pár kluků říkalo Kobra (Jana Obrazová),
a na střední pár holek Žofka (Žofka Obražofka) ![]()
duuupka a obrazek opraveno ![]()
a jinak obrázku zajímavé vysvětlení a žofka obražovka dobrý…u mě je to kombinace příjmení za svobodna a křestního jména
takže pe jako Petra ![]()
No a já to mám tak, že jeden kamarád říkal snad každé holce dupko, ono to je tady u nás na moravě něco jako prdelko a přítel to po něm tak nějak převzal a tak jsem dupka
a jelikož při přihlašování kdysi na xchat už dupka byla, tak jsem si dala tři u a už to tak mám všude… jinak na dupku u nás slyší i pes ![]()
No, já jsem teda jasná, ale hodně dlouho jsem všude měla „evollegna“, když jsem totiž kdysi co by pubertálně nevyspělá pipka chtěla flirtit na xchatu tak jsem si tam dala nějakou pitominu (jako ChciTe…apod.) a pak co by starší pipka v 17 letech jsem se cítila být děsně zajímavá a musela jsem mít i takový nick a tak jsem vymyslela angel love a pospátku je to evollegna - na to jsem chytla manžela - seznámili jsme se totiž na xchatu. Prej mu to přišlo zvláštní… ![]()
Hezký téma, obrázku
Je fakt, že by mě taky některý ty přezdívky zajímaly. U mě to je taky samozřejmě podle jména Karolina, většinou mi všichni říkaj Kájo nebo Káji. Tuhle zkomoleninu vymyslel bůhvíproč Martin, měl mě takhle uloženou v mobilu a asi pořád ještě má, ani nevím. A když jsme spolu hráli World of Warcraft, tak mi tehdy založil postavu s tímhle nickem, takovýho malýho culíkatýho skřítka, k tomu se to hodilo. Já měla svoji pubertální přezdívku Kajynka, což teda už vůbec nevím, jak mě napadlo, ale na netu mě pod ní zná víc lidí, takže jsem si na eMimino dala tu míň známou, kdyby mě chtěl někdo třeba googlit
Ale je fakt, že to Kajiszek je takový nějaký jako polský a spousta lidí to píše špatně a tehdy ve WoW to někteří nezvládali ani přečíst. Bylo to myšlený jako Kájísek, ale lidi to čtou jako Kájíšek nebo Kájíček
Ale to je jedno
Každopádně za tenhle nick může můj Martin, kterej to nějak záhadně vymyslel a začal používat.
Jééé holky, vy jste ale drbny.
Já jsem dneska úplně grogy, uvařila jsem oběd a šla jsem asi na tři hodiny spát, pak jsem se tu plácala od ničeho k ničemu. Nakonec jsme jeli k babičce a k našim a ted večer jsem utěšovala asi hodinu vojtu, protože dneska je to 5 let co se zabila jeho máma. On byl chudák takovej celej na měkko, tak jsem ho vzala do náruče, teda jeho hlavu a hladila ho a on mi vyprávěl. Pořád si vyčítá, že něco neudělal, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že nic udělat nemohl, že prostě lidi s takovou nemocí většinou končí sebevraždou.
Elino ty jo dobře, že si s malou zašla hned, brrrr mi zítra jedem kousek za budějice a tam je klíštat mraky, tak doufám, že mě nějaký nepotká, mě se teda docela vyhíbají, říká se, že když je člověk naočkovanej, tak jim smrdí, tak u mě to asi platí. Jinak o Johance jsme uvažovali taky.
Přezdívka vznikla.....já ani nevím jak, snad, že mám ráda lentilky. Doma mi říkaj Niko, teda naši, Vojta mi říká draku nebo kočko.
Jinak Žofka Obražovka je dobrá, my naší kočičí Žofině, říkáme Žofka Plíživka a já jí říkám Žofka Užovka.
obrazku ta žofka obražovka me u snidane pekne pobavila ![]()
jinak ja jsem jasna, uz jsi to tu popsala, a hanulko mi rika muj drahy, 82 jsem pridala, ptz uz tu nejaka hanulka byla ![]()
btw Kaji ve WoW beha jeden culikatej skritek Hanulka…jaaaaaa
![]()
Eli díky .Mě se to i líbí jen řeším až bude starší.Malá otravuje a manža souhlasí.Tak jestli se nesejdeme na něčem jiném tak bude JOHANKA.Rodina remcá každej hned že Johana s dlouhejma nohama ,ale znám horší nadávky tak ostatní neřeším.Prvorozená je Simonka a je jediná ve školce mají tam 4 třídy a je taky spokojená.Těch klasik je až moc.Držte se určo to bude dobré.
Poslíci dnes v noci jsem měla bolení kolem pupku a nemohla spát a MS bolesti .Vypadá že se to blíží.A podle UTZ jsme větší o 14 dní tak bychom mohli i za 2 týdny rodit.Je to mazec.
Přezdívky jsou dobrý obrázek a duuupka.Mě ji vymyslel manžel.
tak mě Alíka vymyslela jedna kámoška na střední, přemejšlim, že ani vlastně nevim jak to vzniklo.
Doma mi říkaj Ali, Alčo a v práci Alenko - a to bych vraždila ![]()
olomouc hlásí ubrečené počasí.
Adus tak jsme koukala jak pojedem a přes ten barandovskej most je to asi nejlepší.Budem mít navigaci, když vidím jak bývá Praha zacpaná tak mám aji obavu aby jsme dojely včas.Jen jsme koukala ještě na Zoo ale připadá mi že je to celkem koplikované jen bych chtěla vědět jestli je ta cesta aspon dobře značená na tu Zoo.nevíš?
wape-já jsme s malím pisoja
Jianka zámek určitě by to bylo lepší bohužěl já vám fotečku nepošlu jak jsme již zminovala máme starej pc a ten to nezvládá ale možná jednou pošlu.
Přezdívka- Pišoja- je moje příjmení a tak jsme to dala bez háčku.Avznikla pisoja ![]()
Holky pěkný pokojíčky- u nás to bude tak že mimčo napřed bude spát snáma v ložnici a pak ho dáme k Tomovi,ten má pokoj velikej.A už se těší jak bude mít brášku u sebe v pokoji.
tak se mě zdál do rána sen o 2miíscích.a jeden měl blond vlásky a modré očka a druhé byla holčička.Bohužel já nebudu mít blond ani kluka ani holčičku.My budeme mít mimíska s tmavíma vlásky a jestli to bude jak u Toma tak modrohnědé oči.
Tak jdu na oběd.Chlapy mají řízek z kůzlete a já si dám krůtí.
Dlouho jsem tady neregistrovala Kubu.
Hanulka , no vida, další hráč WoW
Haidule a Hanule taky hrály nebo hrajou, to tu psaly. A hraješ ještě? Já teda ne, ale tak třeba to ještě někdy pustím. Hrála jsem na ofiku, kde se za to platí, takže kdybych to pustila jednou za tejden, tak se mi to fakt zrovna moc nevyplatí. Nebo bych možná naopak u toho zase proseděla celý noci, a to už bych teda s bříškem asi nedala, jak malej začne svý akrobatický kreace, tak nemůžu ani sedět ![]()
obrázku- čo sa týka mojej tažko zapamatatelnej prezívky:)) mala som v pubertálnom období strašnu zalubu v čiernej farbe.. v podstate dá sa povedat od narodenia mi to zostalo do dnes.. čierny psy, kone, čierne ruže,čierne auta, čierne oblečenie, čierne vlasy…z toho je to blacky…len pred troma rokmi sa tam pridalo to xjr…čo je označenie našej motorky ktoru sme mali…yamahy xjr..:)) bohužial alebo teraz už vravíme s manželom chvalabohu sme ju vymenili za štvorkolesový kočiarik:)
Kaji nene nehraju, hraje to muj drahy. cpe do toho prachy kazdy mesic, ale zase nelita po hospodach, tak co ![]()
Wape já jsem pavluša s malým p. S velkým P je tady už jiná.
My máme březen také uzamčena a v pohodě
Zdravím
Teda počasí na plzeňsku je k zblinknutí ![]()
pokojíčky - ten budu řešit až budeme mít postavěný domeček. Tady u našich už jsou všechny místnosti zabydlené, takže si musíme vystačit s mým bývalým pokojíčkem, který slouží jako ložnice, pokojíček a skladiště
Už se tu jen tak tak otočím… Ani přebalovák jsem si nepořizovala - budeme holt přebalovat na posteli a všude, kde se dá
Ale co, mě taky přebalovali na pračce a na stole… ![]()
poslíčci - tý jo, asi jsem taky měla, takový menší MS bolestičky, ale fakt malé. I když tedy nejsem si jistá, si říkám, že je brzo a že to třeba mohl být žaludek, nevim, už jsem nějak asi zapomněla jaký to je mít MS bolesti ![]()
přezdívky - tak u mne je to asi jasné
Barčí (Bára) - takhle mi říká sestřenka a 1411 je datum mého narození ![]()
No, tak dnes celý den sedím v učení a odesílám posledních pár testíků. Oběd jsem pěkně odflákla - brácha s tátou jsou dnes jen o bramb. kaši a párku
Rozhodla jsem se, že jim vyvařovat nebudu, protože jsou rozmlsaní. Žrali by jen maso - na tom jim serynkám, protože to bych musela mít v hlavě miliardu receptů a na účtě miliony - maso pro 5 lidí je docela drahá věc na to, abych ho dělala každej den
Máti začíná zneužívat toho, že tu jsem, takže ani nepamatuju, kdy naposledy nakoupila, uklidila…Kdybych nebyla hladová těhule, tak nejdu koupit ani mrkev
Zrovna teď mně volala, jestli jsem koupila smetanu do kafe, tak jsem se nakákla a zaječela na ní, že za 1. kafe nepiju a za 2. nejsem žádná kasička a ať si koupí a že může rovnou dokoupit to, co doma nemá
Tak se urazila
No co co, za tu dobu, co tu jsem, tak mi dali na jídlo 2000,– (jídlo pro 5 lidí a to Honza je jen stěží o víkendu, takže pro ně 3 a pro sebe si kupuju zvlášť). Na jednu stranu jsem ráda, že tu můžeme bejt a nemusím bejt u tchánovců, bo tam je to tisíckrát horší
Ale na druhou stranu máti toho fakt zneužívá…Se občas ani nedivim, že je táta nas*anej na ní…
Tak jsem si u Vás zase postěžovala, tak se omluvuju ![]()