Poradna duly
Jana Čurdová
blacky tak to já mám jednou denně Aktiferrin compositum.. jo jo,chlapi si to uměli vybrat a to se vždycky říkalo, že oni musí na vojnu a už ani to dneska nemusí ![]()
nábytek Blacky taky moc pěkný
jenže my v tom pokoji máme jen 4 holý stěny, tak mi přijde jedna přebalovací komoda a postýlka málo, ale asi to tak dopadne, protože to jsou fakt dardy co chtějí za dětský nábytek ![]()
dupka chystáme se tam podívat, na netu nic moc
A s Ikeou má Honza problémy - že prý to má doma každej
asi ho budu muset nějak zpracovat ![]()
No to sice má, ale zase je to levnější
My si zřídili i tu Ikea Family kartu…
no on má z toho prostě trauma
se z něj picnu
Kartu jsme pořídili taky a hlavně ji využíváme na kafe zdarma během týdne
![]()
Alíku- jee..sorry:)) to byla rada, nerada:))) my mame len malý pokojíček, všetko zlepené na cm..čiže som si nejako neuvedomila:))) proste tehu demence…
len čo sa týka niektorých e-shopov a obchodov s nábytkem ako napr. Asko alebo Euronabytok…maju tam dodaciu dobu min. 4 týždne…
Blacky to je v pohodě, já jsem hlavně neřekla že se jedná o nábytek do celého pokojíku. Nejradši bych něco co bude moct mít až do puberty, takže žádný extra barevnou divočinu ![]()
HOlky - pokojíčky jsou nádherné
musím ten nás minidětský koutek ještě nějak vyšperkovat…kde jste sehnaly ty ozdůbky na zeď?
Jinak jsem dala jakžtakž nějak dohromady seznam…mohly byste na něj, prosím, kouknout, že tam jste a že tam nemám ve Vašem jméně překlep /(např někdo začíná malým písmenem a pod.)
díky moc
duupka
Killi
Enia
Haidule
Loan
E.lina
DP
Leontýnka
Hanulka82
Pavluša
Katka82
ajik
IvkkaaP
Pisoja
wape
Kajiszek
Boruwecka
Kuba
Barčí1411
Zuzanasinova
Jitka85 Čiky
Alík
adus
LLeennttiillkkaa
blackyxjr
ZuzanaM
Obrazek
JirinaK
Loffda
Hanule
Jinak jsem ještě chtěla podotknout, že i přes všechny problém jsme opravdu dobré, že se tak všechny držíme 2v1 a to stejné bych nám chtěla popřát minimálně do půlky června, pak už snad budeme za vodou ![]()
Tak koukám, že řešíte pokojíčky. Já pokojík prozatím vzdala, taky máme aktuálně 4 téměř holý stěny, zbytek jsme vystěhovali. No vlastně tam je pořád rozkládací sedačka, kterou zatím není kam dát a stojan na oblečení, co by tam taky neměl být. Nábytek budu řešit Ikeou, ale zatím má malej postýlku a přebalovák v ložnici, ještě mu tam přestěhuju jednu komodu na oblečení a zatím to tak bude muset zůstat, než se nějak finančně vzmůžem a zařídíme mu vlastní pokojík. Stejnak bych ho chtěla mít v ložnici tak cca do roka, takže času dost a na hračky se místo vždycky nějak najde. Bych nejradši ten pokojík už předem nějak chtěla vymyslet pro dvě dětičky, aby se to pak nemuselo nějak šíleně měnit, ale to teda asi nepůjde, těžko říct. Btw nábytek ze Sconta mi přijde fakt šílenej, měli jsme od nich sedací soupravu v jídelně a příšerně se všecko rozvrzalo, židlím upadávaly opěradla, našim se zase rozpadla komoda ze Sconta…S Ikeou nikdy problémy nebyly, je sice pravda, že to má každej druhej, ale aspoň ten jejich nábytek drží a je obvykle za fajn cenu. Do Sconto věcí už bych nikdy nešla, to samý platí pro Europa Meuble atd.
Holky máte krásný pokojíčky adus a blacky . Já to tady ale stejně jinak nemám dočteno. Tak snad zítra.
killi Johance řikáme Johča, Johánek, Hany, Hanynka i Haninka, Taky jí řikali ve škole Joža, Johy, Džony no zrovna jsem se jí dneska ptala jak se jí s tim jménem žije, tak řikala, že je spokojená, že není tuctový a lidi si ho dobře pamatujou
. No já myslim, že jí sluší a mě se líbí dodnes.
Malá Eliška snad bude Ok,určitě, jestli se ta borelie potvrdí, tak prej ty antibiotika to ale zaléčí. No máte pravdu že to mohla být i nějaká kousavka a nejen klíště.
ajiku holka, já na tebe myslim, já mám v bříšku jedno a valim se jak buldozer, já si vůbec nedovedu představit jak to děláte vy s těma dvojčátkama
.
Tak zítra si vás ještě dočtu, teď se jdu natáhnout ![]()
wape ja jsem asi zrovna obrazek s malým o…
jsem holky strašně utahaná, takže jsem vás jen dočetla jdu spát,
měla jsem tu od 4-8 kamarádku s 3,5 Matějem, v 5 přijela ségra s přítelem a jeho 5ti letým klukem, kluci se nejdřív styděli, páč se neznali, ale za chvíli už začali komunikovat a za další chvíli nám udělali z baráku kůlničku na dříví, ječeli jak dva pavijáni, ale bylo to super, naši byli strašně v pohodě a všichni jsem se děsně bavili ![]()
akorát Vojtík se pak začal mlít a mlel se dost intenzivně v kuse asi 2 hodiny, i teď se ještě občas vrtí… takovýho hluku na něj najednou, po takovým klidným režimu, co jsem mu nastolovala… ![]()
doufám, že ho to moc nevystresovalo a uklidní se už…
vůbec nevím, co si mám představit pod pojmem,„kdyby se plod více hýbal, než jste zvyklá, je´dte radši do porodnice“…
no tak teď se mrskal určitě mnohem víc než jsem zvyklá,
ale zase takový rachot jsem ještě v těhu nezažila
![]()
no nic, fakt musím jít do hajan, i pěkně tvrdnu…
![]()
Aliku -
my sme si kupili len komodu a na vrch manžel urobil tu dosku ako prebalovák a vyzerá to teda hodne dobre…pre istotu to pripevnil na zed..a vzadu je vlastne tam miesto ešte na pleny, je to síce moc tmavá fotka..ale hádam niečo uvidíš