Poradna duly
Jana Čurdová
Boru , ok, tak já si objednám co potřebuju a co pak budeš chtít tak to objednáme později.
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z oslavy narozenin, bylo to super jako vždycky, navíc můj milý kamarád budoucí kněz měl opět radost z mého bříška, to on má často a pořád se holek ptá jak se mi vede. Akortá kolem 11 už na mě šla docela solidní únava a pak jsme ještě šli docela pořádnej kus cesty domu pěšky, neb nám ujela hromadná a další jela za jakou dobu. Miminko bylo celý večer k radosti ostatních vzhůru a boulilo se a převalovalo.
Ted jsem se vrátila od zubařky, všechno v pořádku, ale Vojtovi hodinu trhala zub. Měl prorostlý kořeny dohromady a ještě jeden ten kořen zahnutej a navíc se drlily jakmile na ně trošku přitlačila. Děs běs.
Lentilko nestraš mě
já jdu zrovna zítra k zubaři…vypadla mi plomba
to bude utrpení…ach jo ![]()
jirinak píše:enia .....a myslíš, že si nechá píchnout ouška ve třech letech??
To bych asi měla strach, u Natali by to asi neprošlo, to je hroznej bolestýnek.
no…mám podezření, že ne, ale to ať si tatínek vyřídí sám, když ji nechtěl trápit jako miminko ![]()
Tak jsem se zase pěkně přežrala. Dělala jsem brokolicovou polívku se sýrem a taky jsem konečně koupila a ochutnala ty filety z pangasia. Jak jste tady o tom pořád mluvily, tak jste mi udělaly chutě
Já teda na ty ryby moc nejsem, ale třeba losos, to je mňamka. A musím uznat, že i ten pangas byl výbornej, jen tak na máslíčku s brambůrkama, supr, že je to bez kostí, jak jsou kosti, tak jsem líná to jíst
Btw kupovala jsem ty filety v Albertovi, měli je za 50% ceny, zrovna měli prázdnej mražák, tak jsem byla ptát, jestli ještě budou a paní mi řekla, ať si pět minut počkám a hnedka se toho chytly i ostatní baby, tak jsme tam udělaly kolečko kolem mražáku, minimálně deset nás tam čekalo, převážně samý důchodkyně, tak jsem si přišla fakt vtipně
Ale tak já to na to měla fakt chuť a ještě za polovic, no nekup to
![]()
duupi , moc hezkej pupíček, máme podobnej si myslím. Ze strií si nic nedělej, taky jich na prsou pár mám, to se schová pod plavky. Spíš doufám, že se neudělaj i na břiše.
zubař - tak to nezávidím, já už mám naštěstí všecko spravený, tak snad už to bude zase na pár let v pohodě
Ale bolí mě dásně, lezou mi osmičky, tak snad mě nečeká nějaká pohroma. V životě mi netrhali zub, bych asi umřela strachy, stačí, že jsem jim tam omdlívala při vrtání
Ale to bylo spíš tím smradem z vrtání a zrovna bylo skoro 30 stupňů ![]()
ahoj holky ukecaný,
duuup krásné video i pupík… strie vyblednou, já jsem měla břicho hnusně popraskaný a ty strie byly úplně fialový a teď jsou světle růžové a nejsou moc vidět… dokud se mi nepřidají další
kup si olej na již vzniklé strie, nevím jestli to je Vichy nebo Eucerin,je to drahý jako …, ale trochu to funguje ![]()
Kaji pangase já taky můžu… a příště si vezmi tašku na kolečkách, ať s těma důchodkyněma ladíš ![]()
Enio tak to jsem zvědavá,jak to Lucinka přijme… řekla bych, že ty miminkato berou spíš než takové slečny, ale uvidíš ![]()
Lleennttiill normálně mi Vojty je líto a to jen čtu, co mu bylo u zubařky… chudák ![]()
Wape držím palce na zítřejšího zubaře, třeba to nebude vůbec ale vůbec bolet!!!
tak já jsem právě přišla z poradny… stopa bílkoviny v moči stále, tlak 130/90 tak se mám měřit a kdyby se přidaly otoky nebo to šlo nahoru mám naklusat kvůli preeklampsii atd. Moje váha: kilečko nad otěhu,to jde… snad to moc neporoste. Ale holky nemusíte závidět,protože výchozí váha byla obrovská a nosím tu zátěž dlouhodobě, takže si ani moc těhotně nepřipadám, až na ten pupek samo ![]()
Kubulka má 2100g, v pondělí nastupuji na mateřskou, což je mi stejně jedno, protože až do porodu budu na rodičovské dovolené s Terkou, na PPM nemám nárok. Brouček na nás krásně roztahoval nožky, pořád nám ukazoval „výbavu“, takže není pochyb. Dr se smála, jakej je to exhibicionista… ten pytlík se mi zdal teda hodně velkej, ale prý to tak miminka mají… tak co já vím, že jo.
Příště už jdu na monitor, to se mi moc nechce… budu tam celý den…
poloha stále KP:-( domlouvám mu, aby se otočil, tak se ukáže, no. U druhorodičky to může být i před porodem, tak doufám… samořejmě pokud by musel být císař, taky to přežiju, ale radši bych, kdyby nemusel…
já jsem sežrala halušky a teď to budu korunovat oříškovo čokoládovými bonbony. Mňam ![]()
Ahoj ![]()
Já se taky přežrala
. Byla jsem na kontrole a to pak vždycky jdeme s taťkou na oběd.
Dneska jsme byli v pizzerce.
Je to nejúžasnější pizzérie co znám, protože to tam mají šíleně dobrý.
Jsem si dala gnochi ze sýrem, smetanou, zeleninou a kuřecím masem a
musím vám teda napsat, že to byl vyloženě orgasmus
.
kila a dnešní kontrola - prdím na kila fakt.
Normálně mám za měsíc taky skoro 3kg nahoře, takže celkem přírůstek 18kg
. Ale Dr. řikala, že to nikde nemám jinde, prej ruce a nohy celkem hubený, zadek
skoro stejnej, akorát ten pupek - obvod 118cm
.
Na příští kontrolu jdu už za 14 dní a taky mi bude už natáčet monitor.
Jinak jsem opět byla na koze, brána zavřená jak pevnost If a hlavička prý dost vysoko.
V moči nic, Tk 130/80 a nástup na MD od dnešního dne.
No takže se naše zlatíčko zatím ani náhodou nechystá na nějaký překvápko a hezky si to odtaháme do konce.
IvkkaaP mě taky ještě ke všem bolením brní dva prsty na ruce a v noci mě vždycky budí, jak jí mám odkrvenou.
Přes den mi vadí, když je skrčená
.
Dr. řikala, ať si dám magnézko, tak já si ho dám, do porodu stejně času moře a třeba mě ty ruce nebudou tak pobolívat.
Prstýnky jsem už raději dávno sundala.
naušničky to mě docela zaujalo jak jste psaly, že si je někdo chce vzít do porodky.
To určitě nee, opravdu se to píchá až po očkování hexavakcínou.
No a ve třech by si to naše Elča taky nenechala.
Já myslím že jí to v tom mimi nijak nevadilo.
Trochu si zaječela, ale hojilo se to krásně a nebyl problém
.
ZuzanaM mě právě začal dostvadit,jak vyrostlo břicho, začla jsem o něj dost zadrhávat. jednou už jsem myslela, že semsi ten pupík urvala.
A hlavně se mi kolem tý dírky začly dělat strie, takže to tam je ted fialovo-červený. Uvidíme jak to dopadne po porodu,jestli se ještě k piercingu vrátim .Co ty?
Ahoj všem,
u nás je dneska hnusně zataženo, teď i prší a já jsem z toho jak mrtvola. za to mimi se vě mě dneska mele a pne a snaží se mi ukázat přes břicho nožičky ![]()
pangas - toho já taky můžu. dávám sem odkaz na 1 receptík, co jsem nedávno objevila. je to fakt mňamka. akorát místo mrkve dávám červenou papriku.
http://www.pangasius-recepty.cz/…svedska.html
Gratuluji k úspěšným kontrolám.
ZuzanoS- doufám, že bílkovina brzy zmizí a že se ten váš malinkej exhibicionista otočí.
S monitorem mi ani nemluv. Mě ho dělali zatím jednou a mimčo spinkalo jako dudek a ne a ne se výrazně pohnout. musela jsem na kontrolu ještě do nemocnice v pondělí v tom největším vedru v poledne a tam se naštěstí umoudřila. tak jsem byla ráda.
Holky gratulace ke kontrolám…
Zuzi snad Ti nic nevypozorují a nebdue To horší, jenom lepší a lepší.
No já s tím zítřejším zubařem si říkám, že to nemůže být horší než porod, ale věřte mi, že víc se těším na porod než tam ![]()
Tak já doběhla do cvičení a zpátky (přes celé město) a teď jsem vymyslela další jídlo do mrazničky a to buchtičky s krémem, tedy jen buchtičky…tak jsem dala kynout těsto a upekla pořádnou zásobu..ty dám do mrazničky a puding si pak zvládne udělat manžel sám
no a když už jsem rozdělávala těsto, tak jsem udělala i Honzovy buchty…musím se pochválit ![]()
Jinak nového asi nic…jen jsem teď nějaká unavená…takže si na minutku natáhnu a pak uklidím byt, ať manža přijede do čistého.
wape píše:Tak já doběhla do cvičení a zpátky (přes celé město) a teď jsem vymyslela další jídlo do mrazničky a to buchtičky s krémem, tedy jen buchtičky…tak jsem dala kynout těsto a upekla pořádnou zásobu..ty dám do mrazničky a puding si pak zvládne udělat manžel sám
Ty jsi dračice. Běhá po městě a ještě napeče buchtičky. Já sice taky proběhla město, ale na parkovišti jsem měla auto
abych nemusela stát na zastávce.
zubař my jdeme v červnu s malou, tak mi asi taky nakoukne do pusy. Myslím že tam žádnej průšvih nebude, byla jsem někdy v lednu. No ale to trhání nebo zauzlený kořeny
brrrr, to bych teda nechtěla a fakt raději do porodnice
.
Alíku , abych pravdu řekla tak vůbec nevím, jestli se k tomu budu ještě vracet. Píchala jsem si ho sama co by nerozumná „náctka“ potají na záchodě (vše vydesinfikováno samozřejmě…), protože bych nesnesla, aby mě bodal někdo jinej…takže fakt nevím…chtěla bych si pak nechat vytetovat „M“ nějakým písmem jako Michalka (moje kočička), ale s tím piercingem si to musím promyslet. Ty ses už rozhodla?
holky pouzivate nektera podpurny pas na brisko? muzete mi nejaky doporucit?
Hanulka82 píše:
holky pouzivate nektera podpurny pas na brisko? muzete mi nejaky doporucit?
Tak já mám tenhle http://www.langmaiero.com/pas.jpg
Je to Baby Belt Anita. Moc příjemnej na nošení, pěkně zpevní bříško i záda. Bezva materiál
.
Ivko určitě vyfoť