Poradna duly
Jana Čurdová
leňťo a jaký máte příjmení? my ti tu něco s holkama naservírujeme
![]()
haidu tvoje lékařka je fakt zlato, asi bych jí taky nejradši kopla do ![]()
tak ještěže už k ní nemusíš.
sny já mám taky divoý, ale ani tak ne o těhotenství, porodu a mimču, ale jako Lentilka o sexu… Jsem nadržená jak stepní koza ![]()
holení já jsem v životě nebyla tak chlupatá jako teď ![]()
ještě tak to podpaží a nohy sem tam dám, ale pipinu, tu upravuju jen před kontrolou,
a jak už jsou chlupy dlouhý, tak to jde blbě, a já jsem prostě a jednoduše líná…
depilační krém bych si na ní nenapatlala ani náhodou, není mi vůbec příjemná představa, že se mi může dostat až kamsi, ani gel moc nemusím.
Nejradši nasucho strojkem, ale to je právě teď problém, protože bych ho potřebovala nabrousit a nový planžety zase, protože už to občas škubne (mám jen holící a je naprosto bezvadný) a Remington svině začaly dělat nový typy strojků a tyhlety planžety už prostě nemají… ![]()
Kájo moc ti to sluší, jak se to bříško dokáže roztáhnout, co? ![]()
Já mám teda hlavně ošklivý teď vnitřní stehna, takový rozkydlý a celuloškou,
jinak větší zadek a boky, ale zezadu prý na mě není poznat, že jsem těhotná ![]()
a při pohledu na prsa teda taky ani omylem ![]()
a tady teda svítí sluníčko a je sem tam bílej šmounkatej mráček ale docela fičí…
a já jedu dneska až se zabalím k našim do baráčku za pejsanama, za maminkou a za tatínkem, to je fakt prima, když se člověk od rodičů odstěhuje, jak se mu pak po nich KONEČNĚ stýská a nehádá se s nima ![]()
Já jsem totiž vlastně plus mínus žila u rodičů, sice v samostatným přízemí,
ale prostě žila, ještě před 2 lety (do 29).
Naše urousaný holčičky a Milan na podzim, (na týhle dovolený jsme si upekli mimouška,
bydleli jsme v letní chatičce a byla tam pěkná kosa) ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…_a_holky.jpg
Jiřinko mi včera řekl, že mám magnézko vynechat za týden. Ale jestli ti netvrdne břicho, tak můžeš asi i dřív.
A popis masáže najdeš třeba tady: http://www.babyonline.cz/…z-hraze.html
Dobré dopoledne
, tak u nás se jen jednou zablísklo, pršet pršelo chvíli, aspon se teda ochladilo, protože v ložnici máme 26st, tak jsem spocená jak prasátko
, v noci mě chytly menstruační bolesti, bříško tvrdlo jako blázen, do toho jsem chytala křeče do obou lýtek, tak ted jsem ráda že sotva chodím. Ted je tu sem tam zataženo, prší, ted zas vykukuje sluničko, takové změny počasí nesnáším normálně, protože mám hodně nízký tlak, ale ted jsem teda na umřítí ![]()
Kájo - náhodou ti to tam sluší, s tím se už musí „bohužel“ počítat, taky mám pusu jak meloun, si z toho nic nedělej, po porodu, to shodíš raz dva ![]()
Masáž hráze - masírovala jsem poctivě už při Kubíkovi, ale vzhledem k tomu, že šel na supermana, tak mě nastřihla, šitá jsem byla i ve vnitř a od té doby mám problémy, jak si špatně sednu, při sexu, musí být manžel hoodně opatrný a jemný, jinak máme smůlu, celkem mě to štve, ale každý špás něco stojí
Magnézko - mě mudra říkala že už od 35tt to nemá smysl brát
Strie - tak ted je to ok, ale první těhu jsem dost odnesla, takže mám jizvy tak 10cm a pěkně fialové, mamku ještě napadlo, at se zeptám u mudry, jestli by s tím po porodu nešlo něco udělat, že se to prej dá vyhladit laserem, tak uvidíme po porodu
Naušničky - holky, co máte mít holčičku, berete si s sebou do porodnice i naušničky? mamka mi totiž tvrdí, že to propíchnou už tam, ale nějak si ted právě nejsem jistá, na pokoji jsme měli holčičku a naušničky jí nedávali ![]()
Obrázku miminko bude Forman nebo Formanová, ale přísáhám, že jestli nepohne s tou poličkou do skříně, tak bude Dobosi nebo Dobosiová po mně
My už máme docela vybraný jméno Vítek, ale myslím, že Vojta si tím není moc jistej. Jinak pejsci jsou super. Jo a podzim byl letos chladný:D taky nám byla kosa a to jsme byli doma ![]()
Jitko nám zrovna včera říkala PA, že naušničky nám píchnou až po a ted nevím jestli nekecám naočkování hexavaxíny. Zkrátka si myslím, že dřív než po naočkování tetanu asi naušničky nepíchnou.
Jo a holení, taky přiholuju jen před kontrolou a planžety ve strojku mám tupý jako motyku a minule jsem se solidně skřípla ![]()
Dobrý ránko, dneska jsem si zase nějak přispala, jsem z tý změny počasí celá hotová. A prcek je dneska vzhůru neobvykle brzo, nadskakuje mi celý břicho, nevím, co tam zase provádí, ale asi se brzo počůrám, a to jsem před chvilkou byla ![]()
Haidule , to je teda slušná doktorka, teď už asi nemá cenu ji měnit, když stejně už budeš chodit na kontroly do porodnice, ale teda takovou podobnou jsem měla já před těhu, člověk aby z ní všecko páčil, tak jsem ji změnila, protože jsem chtěla vědět, co se se mnou děje
Teď je tam sice ten doktor, ale ten je taky v pohodě oproti tý mojí bejvalý čůze. Kdybys chtěla ještě další mimčo, tak bych ji na tvým místě změnila. Na ty prohlídky jednou za půl roku je to pak možná i jedno ![]()
strie - tak to teda musím zaklepat, ale strie nemám. Jenom nějaký historický na stehnech a na prsou, který už nejsou skoro vidět, ale bříško je zatím hladký jak dětská prdelka
Ale tak ještě je čas, aby se ty potvory stihly udělat. To jsem teda fakt zvědavá. Ale tak třeba budu mít štěstí a neudělaj se. Je ale pravda, že mažu poctivě dvakrát denně olejíčkem z DM.
sny - mně se teď nedávno zase zdálo o porodu, ale zdálo se mi, že ten porod byl fakt rychlej, že jsem najednou měla hlavičku mezi nohama
To mám ještě asi z tý nemocnice. Ale ještě jsem pak v tom snu zjistila, že tam mám ještě jedno mimčo
Jsem porodila klučinu a v břiše se to hejbalo, tak jsem pak porodila ještě holčičku, a ta už teda trvala dýl a přišlo mi to jako hrozný psycho
Achjo, to jsou kravinky.
masáž hráze - asi si dneska koupím nějakej ten olejíček a zkusím už to. Magnézko si ještě dneska naposled koupím, už nemám ani prd, ale asi už budu brát jen dvě denně a postupně pak nic. Tak snad bude všechno ok a vydržíme do toho začátku července.
Kajo vůbec nic si z toho nedělej, po porodu bafnem kočáry, obujem brusle a pudem ty kila a celulitidu vypotit k rybníku! Já totitž když se viděla ted v zrcadle, tak jsem málem omdlela. Stehna mam tlustý a samou celulitidu, zadek ani nemluvim. Do plavek se nevejdu vůbec, tojsem ráda, že mi to zakreje bradavky ![]()
holení to byl v neděli děs, bez zrcátka bych to nedala ani za nic. A stejně jsem se pořezala.
Se divim, že doktor nic neříkal. ![]()
piercing v pupíku holky co jste ho měly na začátku, máte ho ještě? Mě minule doktor vynadal, tak musel jít hned dolu, tak jen denně protahuju dírku, aby nezarostala. Ale je pravda, že už to bylo nepohodlný a nadělalo mi to kolem pupíku ošklivý strie. ![]()
nový strie zatim mam jen pár malých na levým boku. Zbytek co mam je pozůstatek z puberty ![]()
Pořád čekám, kdy přijdou jako ty bouřky a tady pořád nic, dusno je tu.
duuupi .....díky za odkaz na tu masáž.
strie ......neštěstí nemám žádnou zatím, zato bych mohla dělat reklamu na celulitidu.
naušničky .....já myslím, že jsem je Natálce nechala nastřelit až po prvním očkování, nebo se to tak aspoň doporučuje. Nikoho s naušničkama v porodnici jsem teda neviděla.
sny …mě se zdál úplně ulítlej sen, než se narodila Naty. Měla jsem všechno na holčičku, kočár už koupenej červenej, věci do růžova. No a v tom snu se mi narodili dvojčata kluci. Tak jsem jako z té porodnice volala, aby ještě nachystali druhou postýlku a kočár prodali a koupili jinej…no probudila jsem se tenkrát úplně zpocená. ![]()
Tak u nás vylezlo sluníčko, což je docela fajn, já za chvilenku jedu do budějovic na oslavu narozenin, tak duofám, že vlaky pojedou normálně a zítra jdu k zubaři brrrr. Ona mi asi nic dělat nebude, ale i tak brrr.
Jirinko tak snad ti to k něčemu bude, já to podle toho návodu moc neumím… ![]()
strie mám pod bradavkama, vůbec nevím, proč zrovna tam, ale na bříšku naštěstí nic, tak snad to tak i zůstane.
sny mám taky občas ulítlé, onehdy se mi zdálo, že si přítel našel milenku a když jsem mu na to přišla, tak ani nezapíral a že prý bude raději s ní… když jsem mu o tom ráno říkala, tak se mi smál ![]()
Ahojky,
tak vcera KO v pohode. CS5, kam se hrabu na vas s CS2 nebo CS1
ale cipek drzi v poradku. Mimi se drzi hlavickou dolu jen me trochu teda vydesili vyssim diastolickym tlakem. Mela jsem ted dve kontroly po sobe ten nizsi tlak pres 90, bilkovinu v moci ani otoky nemam, takze me muj gyn. poslal k mymu obvodakovi at to nejak poresi. A tam svete div se, me merili 4× a mela jsem tlak primo ukazkovy. A to me merili asi po 20 minutach co jsem odesla od gynekologa. Pro jistotu me sice pozvali jeste na premereni za tyden, ale spis to vypada, ze by si na gynde meli poridit novy pristroj na mereni tlaku ![]()
Magnezko mam pry pomalu snizovat at se s nim vyporadame do 36 tt.
Holeni - jsem na tom podobne jako Obrazek, ja jsem ted jaksi taky lina, takze to provozuji jen kdyz uz je krize, ze by si manzel spletl moje nohy s jeho
a to ostatni jen s veskerym vypetim sil pred KO.
U nas je zatazeno a poprchava, ale po tom tropickem pocasi me to dela i dobre.
olomouc hlásí zataženo,ale bez deště.
Holení- zatím se holím sama i když si na pipku nevidím,manža vždy důkladně zkontroluje.
Sny- hlavně mívám ty erotický.nějak ta nechut na manžu se vytratila a zase si užíváme.Jinak můj gyndař doporučuje sex v těhu kvůli lepšímu rození.!!! Čiki- růžičky krásný,miluji květiny ale pěstovat se mě moc nedaří kdyby tu nebyla mamka tak ani skalku nemáme.
Strie- mám jen ty starší.
Já od příštího týdne ani nakouknou nebudu moct jedem do prahy do toho Motole- asi na týden chtějí Tomovi udělat vlastní vyšetření,ale ty nervy co budu zase prožívat hlavně at nejsem první na seznamu co porodí.
Tak jsem volala na gyndu a mám ke svému mudrovi přijít v neděli večer že se na mě kukne.V pondělí jsem měla jít na ko.
Holky já mám takovej strach aby mi neřekli že si tam Toma nechají rovnou na operaci.Doufám že to zkusí ještě třeba udělat jinak než operovat.jen si bude muset zase projít to píchání a ostatní vyšetření.Ale doufám že Motole je na vybavení a dovednost ta nejlepší.
ahojky
po dlhej dobe vám hodím pár slovenských písmenok…čítam Vás ale akosi mi ruky nevládzu písať:))) tak aspon pár komentárov..
v prvom rade zdravím dodatočne Jiřinku
holení - som na tom ako obrázek…lenivá..len pred kontrolou to nejako sfuknem…ale problém mám s tým už pekné 3 mesiace…takže pomáha zrkadielko. Manžel sa bojí, tak ho chudáka nebudem trápit:)
strie - tie mám len medzi prsiami..ale to sa nedivím…mohli by ma používať ako dojnu kravu na družstve..ešte tá zemská príťažlivost…ale čo ma milo prekvapilo, že mi zmizla celulitída z noh a zadku..asi ako som zhubla na začiatku tehotenstva..
materské znamienko - minulý týžden som sa poriadne vydesila..mám znamienko vzadu na stehne kde si nevidím, ako bolo teplo, mala som kratasky a moj si ho všimol..rapídne sa zvetčilo a zmenilo farbu.. čo som sa dočítala, hodne tehotných to má vplyvom hormonov…teraz nechcem sa desit ale po porode budem musiet zájst na kožné:( ale strach mám hrozný
sny - už 3 dni za sebou sa mi zdá že som porodila..jeej..keby to bolo aj v skutočnosti tak rýchlo a bez bolesti:)))
ZuzkaM - teraz som si spomenula, že som nereagovala na stránky…suuuper…keby že to už nemám mesiac za sebou, nechám sa prehovorit..hodne štastia
dnešná kontrola - no…už sa šplhám na DP, CS 3-4, zatial otvorená na špičku prsta, moc sa to doktorke nepáči, ani hrdlo..mám pocit, že ma nechce strašit, ale že to asi už dlho u mna nebude trvat.. mám vyrazný nedostatok železa..tak mi dala tabletky..(ale nechápem ako je to možné, vnučka kováře:))). glukozový zatažový test som nezvládla…po 3/4 hodine to šlo zo mna von..naštastie to nemusím absolvovat..nešlo by to, už po prvých 2 dcl som odpadávala, napínalo ma a trpli mi ruky..
zdravím ostatné holky…držte sa..a ked sa podarí..ešte napíšem…
IvkkooP - s temi kily to mam stejne, za cele tehu jsem sice pribirala malo zatim celkem 8 kilo,ale za posledni 3 tydny taky 3 kila…a taky me to docela prekvapilo. Ale rikam si ze pokud za poslednich 6 tydnu nepriberu 10 kilo, tak to bude v pohode
Kycle, zadek a jeste k tomu v krizi me taky boli porad.
Ahoj holky,
tak já dneska vyprala zbytek plínek, teď jsem tam hodila ještě hadříky, co jsem postupně přikoupila a do postýlky jsem si naházela věci, co máme do porodky. Půjdu vyluxovat, umýt nádobí a udělat véču. Na sedmou má přijet kamarádka, bude si kupovat ode mne auto, tak snad to vše klapne.
Jinak tady celkem pěkné počasí.
Holky, co nemáte strie, tak vám opravdu závidím, já je mám snad po celých stehnech, prdeli, bokách a prsou, fakt hrůůůza… hlavně ty stehna.
Holení-taky už moc nezvládám, ale ještě zatím holím sama, dneska jsem na to zvědavá ![]()
Zítra na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi řekne, jdu konečně ke svému dr. tak mu musím povyprávět o všem, hlavně jak jsem měla ten výtok s tou krví.