Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem se tu ráno stavila na skok a říkala jsem si, jak budu první na 500.straně a ono velký kulový. Nějak jsem to nestihla
Pokusím se si trochu vzpomenout, co že jste to tu řešily…
Kaji , pupík máš ukázkovej, závidím, že ho máš i pod prsy, já mám pupek dost dole, sice teda menší, ale dole a pochybuju, že se ještě k těm prsům dostane…v obličeji to máš jak já, maličko jsem otekla, ale nic strašnýho to není…
Sny , ho ho, erotický sny jsou u mě na denním pořádku, ale vždycky s manželem…pak se vzbudím, otočim se na něj a vidím toho mýho kulíška jak si slintá pod tlamičku na polštář, prdí a pochrupkává…
Dupko , taky máš aktivní mimčo, co? Miška do mě kope až nadskakuju…
Strie , vůbec nemám ani „ň“…
Kontrolka , mě čeká příští středu…tak jsem zvědavá, co mi zas poví…
Váha , tak poslední vážení ukázalo 67 kg, což je 9 kg nahoře…tak jde to no…uvidíme co dál. Obvod přes pupek mám 100 cm a poslední tři týdny je to co týden to 3 cm.
Dneska mi přišel mininoťák, to vám je takovej prdeček maličkej! Jo a taky máme nový to lehátko pro mimi od Ficher Price bo jak se to píše to do 18 kg…uff, a to je asi vše, nějak odpadávám jsem fakt mrtvička…
Ho ho tak jsem poslední včera a první dnes! Paráda!
Alíku , já jsem ten piercing vyndalal někdy v 10.tt, ne že bych snad musela, ale prostě jsem ho vyndala, nějak mě to „vadilo“…dirku neprotahuju, ale jak rozte pupík tak se vlastně ty dvě dirky roztahují a trochu mi kolem nich červená kůže. Asi jak je to takový slaboučký, nevím…jen se bojím, aby pupek ještě moc nerostl, aby mi to neprasklo, ale snad ne…a co ty? Tobě to nic nedělá?
Ahoj holky.
Tak jsem odvedla Natálku do školky, dneska byla na zabití, vůbec nespolupracovala.
Včera měla to vystoupení, proběhlo to parádně. Naty se snažila a neudělala tak žádnou chybu. No a teď má až do září taneční prázdniny, tak snad všechno nezapomene.
IvkkaaP .....to je hezké, že s Tebou manžel půjde. To ten můj prohlásil, jak profík, že nikam nepůjde, na co?? Sice teda ještě u porodu nebyl, ale na co
.
enia .....a myslíš, že si nechá píchnout ouška ve třech letech??
To bych asi měla strach, u Natali by to asi neprošlo, to je hroznej bolestýnek.
duuupi ......to je krásně vidět, parádní video. A štíhlé nožky taky závidím.
Dobré ránko holky! Já tedy měla šílenou noc
ale snad si za to můžu sama…večer jak jsem masírovala hráz, tak najednou koukám a mám prsty od krve (ale spíš jenom tak růžové), tak jsem hned valila do koupelny…ale podle všeho to vypadá, že jsem se asi jen někde škrábla nebo co, protože do rána na slipovce nebyla ani kapička ničeho, takže je to snad ok…no ale zdály se mi kvůli tomu noční můry a pořád jsem běhala na záchod kontrolovat slipovku…no jsem to prostě nemehlo
![]()
Jinak jsem si všimla, že v ostatních forech a vlastně i Obrázek zde si stěžují na nechození mateřské a nemocenské, tak dnes je na novinkách aktuální článek
http://www.novinky.cz/…ozdenim.html
Čau holky, já jsem zase totálně mrtvá, nebyla jsem schopná vylézt z postele, fakt už nevím, co mám se sebou dělat. A ta noc byla teda šílená, jsem byla asi pětkrát na wc, vůbec nechápu, kde se to ve mě bralo. Vůbec to nebylo pár kapek, ale pokaždý fakt plnej močák. A to jsem toho ani moc nevypila. Ještě jsem si brala dvě Rennie. Pomažu zase pryč, ale zkusím vás během dne číst. Dneska je tam asi docela kosa, škoda, jsem si už zvykla na to teplíčko ![]()
Krásné ráno…
Kaji já taky chodím v noci často na záchod a to taky raději nic nepiju… už se těším, až se normálně vyspím (pokud ještě někdy
)
wape díky za článek, jdu ho přečíst, taky mi teď nepřišla nemocenská a to už má přijít brzo další.
Jiři přítel se mnou taky jde k porodu… on spíš nevidí důvod, proč by nešel a já jsem ráda, že tam se mnou bude. Už jen z toho důvodu, že nám řekli na prohlídce nemocnice, že když tam tatínek bude, tak nechají miminko 2 hodiny s maminkou na porodním sále. Kdyby tam tatínek nebyl, tak to nejde.
Jinak včerejší fotka mého bříška:
Zuzi tak to jsi mně rozesmála - úplně živě to znám… Erotický sen se svým drahým a pak se vzbudím a koukám na toho prdícího, chrápajícího človíčka vedle mně a choutky jsou ty tam… ![]()
Ivko já mám strie pod bradavkama
ségra mi sice pořád říká, že je přece nebudu nikde ukazovat, ale už ten pocit, že tam jsou… a taky co já vím, kdy je budu nebo nebudu muset ukázat, že? ![]()
BORU , budeš chtít objednat tu oranžovou
u objednat? Já budu dneska nebo nejdéle zítra objednávat pár věcí zákaznicím tak bych ti to vzala taky.
Už jsem si to našla, co ta všechno je
ale jsem teď úplně bez peněz, ozvu se ti později ju?