červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
29.5.09 08:07

dobré upršené ráno,
uzamčení jsem jednoznačně pro. Myslím, že je nás tu už dost a kdokoli by se přihlásil, tak je možné ho přidat jak do diskuse, tak do fotogalerie…
akorát wape já bych povolila přístup všem, kdo jsou v tabulce kromě Petrajdy a P.e.t.r.y , které sem nechodí. Holky, co mi předaly data do tabulky, většinou aspoň nakouknou… než by ti holky poslaly aktivně SZ, to by trvalo ;-)

Pisojo ta bílkovina byla prý kvůli tomu streptokokoviC… tak se ukáže…
ZuziM krásný pupík
Boruwi krásné miminko já už chci takyyyy!
břicho ehm obvod vám teda psát nebudu, to byste padly, ale neklesá :-D
spaní kromě toho, že když se před spaním napiju, tak chodím hodně na záchod a ráno se vzbudím občas v 5h potíže nemám… ale to ještě může přijít… pamatuju si, že noc před den, kdy začal porod, jsem vůbec nespala a tu další noc jsem celou rodila, takže jsem skoro 48h nespala a málem jsem zdechla :-D

jo když už jsme u toho, chcete zamknout i naše stránky??? jde to zaheslovat??? no to se domluvíme, až budeme uzamčené, jo???

holky zdravotnice, když jako vícerodička mám stále KP, ještě to nic neznamená, že ne, ještě se může otočit??? Myslím u vícerodiček i klidně před porodem,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
29.5.09 08:09

Leontynko fotogalerii najdes vlevo nahore v nabidce: fotogalerie/diskuze/červenec09

jsem pro uzamceni taky :wink:

ZuziM , krasna fotka, moc Ti to slusi :)

zajimalo by me jak kauza Markysek skoncila, ja to sledovala, ale chtelo by to jeste prozradit jestli ta zaloba je podana nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
29.5.09 08:44

Krásný slunečný den :D
ZuziS to teda nevím, ale tady je krásně.
Zrovna čtu na novinkách, jak lidi píšou, že předpověď moc nevychází.
Já bych byla ráda, chci jet k našim pro bazén.
Neříkej, že máš větší obvod bříška než já? :D :D
I když víš co, ono taky záleží na proporcích před těhu.
Jasně že mamina co měla před těhu konfekční
velikost 46 asi bude mít pořád větší obvod než ta co měla 36.
A přitom mají třeba stejný mimi.
Já mám velikost 38, takže takovej normál, ale pupík mám teda úctyhodnej :D :D .
Vyfotím a dám sem nějaký to srovnání jak narostl :wink: .
Jo a ta P.e.t.r.a. jsem koukala že je v tabulce i u červnovek, tak nevim.
poloha KP píšou, že se může
klidně otočit i v termínu porodu, ale fyziologicky se otáčí dřív. Četla jsem taky, že se někdy neotočí kvůli problému.
Třeba prej kvůli pupečníku, že kdyby se otočilo, mohlo by se zamotat.
No a potom jsou tam příčiny KP ještě v děloze.
Jinak nevím, není to můj „obor“, spíš obrazek jestli neví, ale v každým případě naděje na salto tu je :D :D .
ZuziM no úplná kočka, moc ti to sluší :D
strie nemám problém, protože je tam mám
už od těhu s Johanou. Jsou ale bílý a jelikož mám rezervu na roztahování, nový se mi nedělají :D .
Já budu totiž muset cvičit jak blázen a nebo to zachrání plastická chirurgie s.r.o.
zamčení mě taky děsí, že by
to tady četl nějakej psychopat a třeba
si kopíroval naše fotky :roll: :roll: 8O .
Raději sem člověk píše jen takový normální věci a fotky spíš opatrně. Určitě bych ale fotogalerii zamkla.
pangas mě vám ten pangas taky moc nechutná.
Losos je šťavnatější a tučnej a já jsem na ty tuky :oops: , nó proto mám taky smíšenou hyperlipoproteinémii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.5.09 09:49

Ahojky, tak dneska jsem toho oproti jindy taky moc nenaspala, strašila jsem asi až do dvou, ne-li ještě dýl. Převalovala jsem se a ne a ne usnout, možná to bylo počasím nebo kdo ví. Ale ať spím nebo ne, tak se vždycky takhle ráno cejtím vyřízeně. A sluníčko teda žádný nevidím, tady je zamračeno :? A tak snad se to po víkendu zase sebere.

zamčení - ještě jsem jukala do tabulek a pár těch holčin tu už nebylo asi fakt dlouho - Killi, Kuba, P.e.t.r.a., Katka82, Hanule, Petrajda, Zuzajdik, Vercas. Tím jako nemyslím, že bych jim to chtěla zamykat, ale až mě překvapilo, že si nějaký ty přezdívky moc nevybavuju, ty poslední tři sem nikdy moc nechodily ne? Nebo si prd pamatuju? :lol:

ZuziM , opravdu ti to moc sluší, fakt kočka :wink:

bolesti - achjo já mám dneska zase solidní bolení v podbřišku, vlastně už někdy od noci, občas mě tam tam píchne, až se fakt leknu, co to zase je. A k tomu ještě i MS bolesti. Teda už aby bylo 7.7. :lol: Ještě se dneska zase prcek vůbec nehejbe, ale tak vlezu do vany a snad se ozve, je brzo, vstává obvykle až pozdějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
29.5.09 10:06

Jsem taky pro zamknutí, už jsem wape posílala SZ večer
ZuziM - krásné bříško, moc ti to sluší :wink:

Kaji ty ms bolesti mám taky, tak doufám, že to nic neznamená a ještě to vydržím nějaký ten týden :roll:

Obrázek tak já teď zvracím zase každý večer, ne moc, ale zvracím, tak nevím, čím to zase může být. Železo si beru až těsně před spaním, aby mi z něj nebylo zle a magnézko už pomalu vysazuju :?

Pangas mi teda popravně taky moc nejede… ale možná je to jen úpravou

• Citovat
  • Upravit
141
29.5.09 10:31

Tak vás po dlouhé době zdravím.Poctivě dočítám jen nereaguji.Je pravda že už tak dva měsíce jsem nepsala.
Eli prosím tě ty máš Johanku naše malá si vybrala jméno pro ségru,ale mě to přijde moc tvrdé máte nějakou přezdívku?Manžel je taky pro a já stávkuju.Jak jí říkáte.Johanka pěkný ale ve 40letech nebudu říkat Johanko.Díky předem
Uzamčení jsem pro .Je to jeden z důvodů proč nereaguji mě to tu čte švagrová a tak raději moc nereaguji.
Kila tak zatím 4kg ale nelekejte se mám slušný základ.Začínala jsem na 73kg(fuj).Hlavičku máme dolů a příští týden nástup na monitor do nemocnice.To už budu chodit po týdnu.Podle UTZ jsme o dva týdny větší tak bych se nezlobila kdybychom byli dřív 25.6.máme výročí svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
29.5.09 10:32

a

Příspěvek upraven 18.09.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.5.09 11:20

Přeju krásné ušmudlané ráno,
u nás to vypadá, že bude pěkně hnusně, obloha je šedivá a je docela kosa. Teda je fakt, že na vedro jsem nadávala, ale zimu jsem si vážně nepřála.

Za chvíli se chystám do roboty. Ne, že by se mi nějak extra snad chtělo, ale zas co doma…manžílek vyspává po noční a já tu nemůžu ani škytnout, abych ho neprobudila…dokonce jsem naučila i šeptem smrkat! :D

Fotka , děkuju za chválu, až jsem se začervenala…

Pangas , tak toho taky můžu, ale nejvíc mi chutná obalenej s kašičkou…já si do tý kaše přidám občas trochu zakysaný smetany a vezmu na ní mixérek a pěkně jí zkrémovatím a to jí pak můžu sežrat i s hrncem.

Uzamčeníí , klíďo píďo…je fakt, že pak bude mít člověk takovej „lepší“ pocit…

Spánek , u mě jak kdy, když byly bouřky, tak jsem nemohla spát, teď když není manžel v noci doma tak chodím spát až kolem jedný ráno, ale budím se max. na čůrání a pak tak v 9 - 10 hod. Na dnešek se mi zdálo o tom jak jsem porodila holčičku. Jen ten začátek porodu byl dost zvláštní - kamarádka mi v metru strčila ruku do „útrob“ a řekla mi: „hele, něco tam máš…“ a já začala hledat manžela a až jsem ho našla v nějakým bytě, mezitím mi praskla voda a pak jsem jela rodit. Jen jsem nejdřív rodila placentu a až pak mimčo, tak teda fakt nevím, co mě se tou lebkou honí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.5.09 11:22

Holky zázrak, teď se mi ten dlouhej příspěvek smazal a já myslela, že rozmlátím noťas a tak jsem zkusila kliknout pravým tlačítkem myši a kliknout na „zpět“ a ono se to objevilo! Nádhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
29.5.09 11:48

ZuzanaM no uvidim, jak budu vypadat po porodu, na špekatý a striový břicho si ho dávat nebudu. Ale docela ráda bych se k němu vrátila. Sem si na něj za ty leta nějak zvykla. :lol:

kila já mam 10kg nahoře. A sestře na gyndě se to asi zdálo málo a povídá mi jestli nedržim nějakou dietu :lol: to mě rozesmálo, protože permanentně luxuju ledničku :lol: :lol: :lol:

spánek já mam problém, že nemůžu spát, jdu si lehnout třeba v 10 a v 1 se probudim absolutně vyspalá, donutim se usnout, ale třeba dneska jsem byla od 5 vzhůru a to jsem měla vstávat až ve 8. :roll: Já bývala takovej spáč… 8O

uzamčení klidně jsem pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
29.5.09 12:18

Ahoj holky,
teda tady bylo ráno tak krásně, svítíčko slunilo, ptáčci zpívali a ted leje jak z konve.
Já jsem se dneska vzbudila v 5 ráno se šílenou křečí v lýtku, která nechtěla povolit, pak jsem si chtěla dojít na záchod a nemohla jsem na tu nohu došlápnout a ještě ted jí cítím.
Zasmrádání někdo tu psal, že mu smrdí nohy, mě taky, jsme si říkala, že mám špinavý sandále, tak jsem je vydrhla, ale nožky smrděj dál.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.5.09 12:36

To je paráda, jak je venku hnusně, tak je tu tak živo :-D
A pc u našich funguje, hurá, včera jsem ho úspěšně rozchodila, párkrát do něj praštila a je to :-D

ty akce v obchodech já taky normálně vůbec nesleduju, když jsme doma, tak jezdíme co nejblíž - na Kladno nejčastěji teď do Kauflandu, vyjde to tam nejlevněji. Nervy na Tesco už nemám, jsou tam šílený fronty a věčně jsou úplně vybraný. A Billa je dost drahá a vždycky jsem tam jezdila kupovat úžasný ovoce a zeleninu, i bio, ale posledně mě strašně zklamali, takže už tam nepáchnu - byla neděle a vesměs všechno O+Z už byly na pochodu…
Chci jet akorát teď jednou do Tesca kvůli ještě pár oblečkům pro mimi od Cherokee a pak už zase na dlouho ne…
No ale naši dostávají do schránky spoustu letáků, tak to tu projíždím ;-)

ZuziM strašně ti to na tý fotce sluší!!! :D

ZuziS otočení KP u vícerodičky klíďo píďo i ve 38tt, ale procenta bych si netroufla odhadnout, zažila jsem osobně asi 2 paní za celou tu dobu, co jsem dělala na porodnici, že jim mimčo udělalo salto těsně před plánovaným SC… :wink:
Ale ve 34tt ještě není pozdě, zkus ty cviky a přemlouvej ho :wink:

Spaní jak jsem tu první noc u našich spala mizerně, tak jsem byla tak utahaná, že dnes jsem spala jak dřevo. Ale ty nevolnosti jsou teda hnusný. Jdu spát, je mi zle, vstávám, je mi zle, jak kdybych byla na začátku těhotenství, úplně to samý… rennie už mi nezabírá, zázvorová kapsle taky nic moc…
A dnes mi od rána dost tvrdlo břicho , mám pocit, že mi i přes noc zase trochu vyrostlo, mám to na etapy, pár dní je v klidu a když pak zlobí, tak asi jako reakce na nárůst..? Asi jo… Každopádně ráno po probuzení mě bolelo v podbřišku, jako když to mám regulérně dostat, takhle hodně mě ještě nebolelo…
Ale teď je to lepší, akorát teda blivno je mi stále…
Krkám, potřebovala bych na velkou a nejde to, fakt idylka :roll:

jména pro Lentilku úplně jsem zapomněla… :wink:
tak mě by se líbilo Lukášek a Anežka nebo Adélka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
29.5.09 13:42

Ahoj holky,

omlouvám se, že jsem včera vůbec nepísla, ale z toho celodeního cestování jsem byla úplně ko a furt jsem jak přejetá parním válcem. Tady celé dopol lilo jak z konve a teď vylezlo sluníčko :D na KO vše v pořádku, CS 2, další 3 kg navrh :twisted: jediné co, tak trochu hemoglobin zvýšený v moči… za 14 dní jdem znova a už nástup na mateřskou…

Zamčení-klíďo to tu můžem zamknout:)

Spánek-holky, já jsem jak šípková růženka, mohla bych spát snad furt.

ZuziM-pupík nádhernej, moc Ti to sluší!!!!

Jůůů, obrázku, ty jména jsou výborný :lol: my máme totiž vybráno Adélka nebo Lukášek :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.09 13:55

:-) Vy jste toho zase naklábosily :-)

Akorát jsem dorazila od lékařů…Asi blbej den dneska nebo co…Vyšel mi špatnej krevní obraz, tak jsem dostala železo a ještě prý možná přibyde něco, podle výsledků z hema, na kterou mě hned poslali změřit hladinu homocysteinu, výsledky budu mít až tak za 10 dní…Miminko díky bohu v pořádku, akorát ta má po*raná krev mě začala zlobit :pocitac: První slova sestřičky byly: Aby byla připravená krev na sále :roll: Jsem si myslela, jak už to doklepu do konce v pohodě a ono se to 5 tejdnů před porodem pokákne :pocitac:
haidulko - s tím spodkem - taky se docela dost pařím :oops: A to nosím takový vzdušnější spoďáry přímo pro těhule a stejně tak i vzdušný kahoty, tepláky… Výtoky teda mám,jeden den v poho a druhý den silný,ale to je prý oukej.A zápach…já nevím, jen jak jsem zpařená tak se trošku cítím,ale vždycky se zetpám mamči nebo manži,jestli jsem cítit a prej ne,tak nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.5.09 13:56

adus a nejsi Adélka i ty? :wink:
Lukášek je strašně hezký, dali bysme si ho taky, ale předběhl nás brácha Milana, mají skoro 3 letýho Lukáška Zárubu. Takže my budeme mít Vojtu Zárubu,
i když tchýně Milena stále tajně doufá, že budem tak neoriginální jako ona a budeme mít Milánka, jako dala ona svýmu synovi po sobě…
No úchylárna největší, už jsme to tady probíraly stokrát :D

Tady (Praha 5) je totální aprílový počasí, chvíli sluníčko jak blázen a teď zas leje :roll: :wink:

ááá tatínek přijel a přivezl mi oběd :D
naši mě děsně rozmazlujou a z mýho pupíku jsou celý poprděný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí