červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
28.5.09 20:15

tak jsme vyšly s Tomem na procházku a za kámoškama ať si dětska pohrajou a samozřejmě jsme mokly jak slepice ale už jsme doma v suchým a v teplíčku.
Wape-ty jsi dračice.Až půjdem an to kavčo tak doufám že to bude za klidu a né za honěním :wink.ale jsi šikulka že jsi ještě aji napekla do zásoby 8O Já budu dělat zítra slivkové gule,tak tomu říká manža.tak jsme zvědavá jak se mi to povede nejsem těstovej typ jak se mě to lepí na prsty tak to letí do koše. :oops:
kajizku- mudra říkala že to parkování je tam šílené.Budem vyjíždět hodně brzo tak doufám že když do Motole přijedem tak kolem 7 ráno že místo nějaký najdem nejlépe pod střechou.A budem to mít zadarmo když tam budem hospital.Ale by jsi mi mohla poradit.Sice budeme mít navigaci Zoo je od tama blízko?přecek když už tam budem tak si ji nenecháme ujít.
Zubař- máme už za sebou.wape kam chodíš,já k bývalé Panoramě k mudře Hudečkové,lepší zubařku jsem nezažila ani Tomča se jí nebojí a to se mě líbí od ségry mladej chodí k zubařce a už ji vidí a má hrůzu.

pangeas- mě nějak nepřišel k chuti a to na mořských rybách ulítáme celá rodina.Ale tento druh nic moc, něco mi na jeho chuti vadí.

Zuzko- bílkovina?z čeho se ti udělala?
zatím se mějte já jdu baštit melouna a koukat na ordinaci ahoj a krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.5.09 20:31

zdravim

Tak ja ted nejak nezvladam,kdyz malej spi,spim taky ponevadz v noci naspim tak 4 hodiny jinak se Daniel v brise desne vrti a malej je o pul 6 na nohou,kolikrat o driv takze dohanim pres den.Ted navic chodime na navstevy k sousedum a tak ruzne,manzel chytl rymicek tak je deeeeesne nemocnej a musi lezet…

Bricho me docela dost hodne boli,prijde mi ze mimis dost tlaci na spodek,boli me to hodne i kdyz jsem komplet vyprazdnena…no nevim,uvidime no :roll:

kila vubec nereste,ja nabrala 12 kilo…at vic nebo mene,ono to pujde dolu a kdyz ne samo tak po kojeni tomu muzete pomoct :wink:

velikost bricha tak ja jsem se zastavila na 110cm a mam ho desne dole,strasne moc me spadlo bricho ze mam problem s tehu kalhotama na regulovacku,jesteze je teplo,nosim sukne na gumu.Kazdopadne oproti 135cm co jsem mela v prvnim tehu v teto dobe je to uplna nadhera hlavne co se striji tyce,jsou dikybohu malinke ze se nevytahuji

zuzi palecky…vis co?…drzime :D A i kdyby,miminko by uz davno bylo v poradku,neboj :wink: zvladate to paradne

nausnicky picha az mnohem pozdeji lekar

holeni se tak ja nastesti zvladam sama a zarustat se nenechavam pac me to proste vadi jak me to pak kouse a ted v horku parit se v tom…

intimni dotaz jak jste na tom se stavem pochy,trisel,okoli?…pamatuju se ze s Tomaskem jsem myvala problemy s podivnym zapachem a i jsem myvala spinave kalhotky jakoby ze stran a ted pozoruju par dni ze uz to mam taky,kalhotky sice spinave nejsou ale podivny zapach jo a neni to vytok a hodne se jakoby zaparuju.Ty hormony jsou fakt des :evil: Proste a jasne si musim i pres den spodary menit.

Jinak mam v planu koupit podlozku do postylky malymu a zacneme s testovackou bez plen pres den at to zmakneme pres leto,pokud to bude snadny jako vse ostatni bude to jen parada :D Co jsem zpozorovala tak vydrzi necurat v pohode 3 hodiny takze by to mohl zvladnout velmi brzy,ale v kazdem pripade chci zacit az po porodu abych se nezcvokla s pupkem z prevlikani postylky a nabrouseneho ditete ze se probudilo do mokra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.5.09 20:44

Jůůů, tak jsem si chovala malou Stelinku, neteřinku přítele :) Je to takovej mimozemšťánek maličkej. Je to teda super pocit a to bylo „cizí“ mimi, jsem zvědavá, jak se budu cítit s naším Denýskem. Hodím do galérky fotečku Stelinky a pak i jak jsem si ji chovala - maminka nás blejskla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.5.09 20:57

Boru ta je krásná… a moc vám to spolu sluší, a kolik má vlásků…

• Citovat
  • Upravit
3356
28.5.09 21:07

Boru ta je nádherná!!! Už se na ty naše kulíšky taky moc těším.
Fotogalerie holky nejde nějak poprosit administrátory aby tu naši fotogalerku zamkli a že bychom tam měly přístup jen my? Mě to totiž moc neláká úplně až tak zveřejňovat fotky, ale Vám bych je samozřejmě ráda ukázala, co myslíte??
Pisoja neboj, jak jdu s někým, tak jsem hodná nejhodnější…jen sama jsem takový sprinter :-) Jo a kynuté těsta jsou taky u mě boj, ale dnes se povedly a to bylo před bouřkou :lol:
Hanulko jedna spolutěhulka z kurzu taky strašně trpěla bolestí a má ten podpůrný pás, ale dostala ho předepsaný na rehabilitaci, zkus se poptat doktorky, ať třeba zbytečně neplatíš.
Haidule no jo rýmička a chlap…jen pěkně spinkej přes den.

Měřila jsem si bříško a i když mám já pocit, že je větší, tak se mi na cm zmenšilo, o celé 3cm, což už by nemusela být chyba měření, tak :nevim:…mám 104cm přes pupek. Když já to všechno nabírám do rukou, prsou a nohou. Hlavně ty prsa :cry:

Já ten náš malý byt asi nikdy nedouklízím, už asi třetí návštěva na mě zvoní 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.5.09 21:15

:lol: To nejsem já :lol: to je maminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.5.09 21:15

wape třeba ti to bříško klesá, proto je přes pupek menší :wink:

• Citovat
  • Upravit
duuupka
28.5.09 21:16

boru já měla oči jen pro miminko, tak se omlouvám :oops:

• Citovat
  • Upravit
3356
28.5.09 21:19

Dupi na klesání je ještě brzo ne? PA říkala u prvorodiček až měsíc před porodem…a já mám TP 13.7…no ale na druhou stranu by mi ani nevadilo, kdybych to měla koncem června „za sebou“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.5.09 21:23

Wape já když si porovnám bříško z konce března, konce dubna a konce května, tak už v dubnu je ten pupek o dost níž… jak mimčo roste, tak tou tíhou asi klesá… já bych to tak viděla. Prcek už je hlavou dolů, alespoň u mně.

• Citovat
  • Upravit
10091
28.5.09 21:43

boruwi , ta je ale krásná fakt :wink: Já ještě nikdy malý mimčo nechovala a asi si počkám až na to svoje. Ale už se táááák těším. Btw je opravdu krásně vlasatá. Náš Vojtíšek bude mít asi světlejší vlásky, škoda, že nemá po kom mít tmavý, je to roztomilý u těch malejch miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
28.5.09 22:15

boruwko ta malinká je ale opravdu krásná, táákový vlásky, úžasná

Holky jak skončila ordinace v růžový zahradě, hned je nás tady víc :D . :D Já taky na to pořád koukám, i když si řikám, že je to blbina. No ale zase si u toho člověk pěkně „vypne“.

Jinak koukám do učebnice gynekologie a porodnictví co mám ze zdrávky a až v 36tt dosahuje fundus dělohy nejvýš, tedy k dolnímu okraji hrudního koše. Takže nám většině (bohužel :? ) zatím ještě stále bříško roste. Po 36tt začíná klesat níž a v termínu by měl dosahovat o něco výš než byl v 8.měs. Takže takhle by to mělo být fyziologicky, ale třeba jsou i vyjímky a někomu klesne děloha dřív. To si ale myslím, že by se chystal předčasnej porod :roll: . Hrála jsem si s foťákem, tak tady to máte :

http://www.langmaiero.com/br.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
28.5.09 22:28
wape píše:Fotogalerie holky nejde nějak poprosit administrátory aby tu naši fotogalerku zamkli a že bychom tam měly přístup jen my? Mě to totiž moc neláká úplně až tak zveřejňovat fotky, ale Vám bych je samozřejmě ráda ukázala, co myslíte??

no určitě jde, protože v prosinci 07 jí máme uzamčenou…je jen pro lidi přednastavené v uživatelské skupině…
ale my máme už uzavřené i fórum…ono se to nezdá, ale nakonec se nás hodně shodlo, že nás čtou známí, tchyně a tak+ jedna exotka, co si tu hrála na emiminu na katastrofy s potraty a umírání miminek, i u nás v prosinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
28.5.09 22:39

E.li já už jsem v 36 týdnu :wink:

• Citovat
  • Upravit
3356
28.5.09 22:52

Holky tak s tou fotogalerkou…co říkáte? Necháme si ji zamknout? Že byste mi napsali SZ všechny, které sem aktivně chodíte a do vstup o fotogalerky stojíte a já pak už napíši prosbu administrátorům. Ale jestli to považujete za zbytečné, tak stačí říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí