červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11966
29.5.09 14:05

Obrázku, jsem:))) ale ono je to stejně jedno, když to bude kluk… Já chtěla hrozně moc Tomáše mo tomášovi (přítelovi), ale to dal jeho bratr :twisted: tak jsem se spokojila s Lukášem, je to podobné :lol:

Ale boje o jména byli šílený, teda holka byla jasná, ale kluk, to byla noční můra, já chtěla Adámka nebo Matěje a přítel chtěl po dědovi Pepíčka, a po mém tátovi Bohouška :lol: no, když jsem řekla, že ne, tak ještě zkoušel Milana po svém bráchovi… pak si s ním promluvila moje mamka a bylo jasno:) ani moje a ani jeho jména nebudou, vzali jsme si kalendář a vybrali Jiřika a Lukáška… Jiřika už v rodině jednoho máme, tak vyhrál Lukášek, ale moje mamka furt bojuje za Adámka, k příjmení to je totiž úplně parádní, tak věřím, že si ho vybojuju u druhého :lol:

Ty jo, tady se přehnala taková rychlá buřina i s kroupama, úplně se setmělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
29.5.09 14:13

Holky já si vás pak ještě dočtu, ale teď jsem celá rozhozená.
Malá má divnej exantem (červenej flek) s bílým středem kolem ucha, objevila jsem včera a teď
jsme se vrátily s putování po klinikách a výsledek je, že nejspíš borelioza od nějaký svině (pardon) co jí kousla o víkendu na louce :evil: :evil:
Takže máme antibiotika, mast, nabírali krev a naštěstí jsem takovej hypochondr, že jsem s tim hned běžela k doktorům.
Takže holky bacha na klíšťata, asi už pracujou na plnej úvazek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.5.09 14:20

Eli to bude dobré.Synovec loni od klíštáka byli i v nemocnici ,ale řekli jim že děti ´mají lepší průběh a žádné následky ted chodí na kontroly a je O.K.Prosím psala jsem ti ohledně jména řešíme Johanku jak dočteš tak prosím písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
29.5.09 14:25

E.lina-tak držím palečky, aby malá byla co nejdřív v poho a zdravá.

Mě už přijel táta sešroubovat ten přebalovák, tak pak hodím fotku… a přivezl s sebou mého bratránka, je mu rok, tak mám o zábavu postaráno, hlavně už sám chodí, tak si to umíte představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
29.5.09 14:26

E.li no a může to být taky ta japonská beruška nebo jak se to jmenuje. Babičku štípla (kousla?) a měla z toho taky boreliózu… no sezóna už začíná tak opatrně ;-)
obrazku díky za objasnění… doufám, že si Kubulka nechá říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.5.09 15:01

:pocitac: Teda to je fakt den :pocitac: Poprvý za celý těhu na mě začaly působit asi hormony :pocitac: Teď mi psal Honza, že dojede až v neděli, tak jsem mu napsala, že to teda jezdit nemusí jen proto, abych mu vyprala a druhej den ráno v oůl 6, aby zase odtáhnul :pocitac: Je celej tejden v háji a teď ještě celý víkendy :pocitac: Nevim, co bych dělala bejt v bytě a sama :roll: Teda u našich to není o nic lepší, páč tenhle víkend jsou všichni od rána do večera v práci, bo je konec měsíce a uzávěrky, vejplaty…Takže prašť jako uhoď :evil: No jsem maximálně na*raná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
29.5.09 15:24

HOlky super s tím uzamčením :-) okopíruji tedy seznam ze stránek a některé jako např. zmíněnou P.E.T.R.A. asi rovnou vyřadím…kdyby pak holky chtěly, tak stačí napsat SZ.

Kdosi psal že mi psal SZ (myslím duupka??) ale já žádnou nemám :-( ale to neva určitě na Vás nezapomenu.

Jen to asi zařídím až v pondělí, teď mi přijel manžel, tak si ho chci o víkendu užít. Barčí přesně vím, jak se cítíš s tím manžou, že sloužím občas jen jako prádelna a vývařovna…minule, jak nebyl 3 týdny doma, tak jsem na něho vyjela, že Skype nesnáším a ať už mi ani nevolá, ať se okamžitě sbalí a přijede domů a nikdy víc ať se neodvažuje nepřijet 3 týdny :lol: ale ustál to statečně…já se pak omluvila, že hormony a jezdí teď ob týden :-).

Elino - doufám, že to bude dobrý :-) hlavně, že jste k doktorovi šli.
Jo a já u zubaře…no bylo to teda velký…prohlásil, to je velká díra!!!! Ale on je docela šikovnej, takže než jsem stihla říct, že chci injekci proti bolesti, tak byla díra vyvrtaná, ani to tak moc nebolelo…zaplatila jsem 600 za plombu a teď jsem se konečně mohla naobědvat.

Jinak se omlouvám, že nestíhám více reagovat, užívám si manžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.5.09 15:31

Ježiš to je blbý počasí, si snad půjdu zase lehnout. Tady byl slejvák jak blázen, hotová průtrž. Jsem teda u našich, ale tak postel tu maj taky :lol: Jsem jim dneska uvařila kuřecí na kari a vcelku spokojenost, se taky občas snažím, aby nevařila furt jen máti. Btw to břicho je dneska fakt nějaký bolavý, furt mě píchá v podbřišku, močák podrážděnej a taky bolesti jak při MS…ale tvrdnutí teda skoro žádný.

obrázku , koukám, že máme ty stavy fakt nějak podobný, bolení břicha, krkání i to wc mi nejde :lol: Jsem se musela smát, jak jsi to napsala, jako bych to psala o sobě. Jen to tvrdnutí je v klídku teda zatím.

E.li , jejda ty hmyzáci jsou fakt svině. Ale tak určo to bude v pohodě, děti se s tím umí vypořádat líp než dospělí. Držím palce, ať je malá brzo fit.

Barčí , teda to je škoda. Já si teda přesně nepamatuju, co přesně s tou krví máš a abych pravdu řekla, tak bych tomu možná ani nerozumněla, ale tak snad to bude ok. Mně přišel mail od sestřičky, že jsou výsledky krve prej v normě, tak fajn. Ale určo to s malou už všecko zvládnete v klídku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
29.5.09 16:52

Zlatý vedra , to jsem mohla aspoň relaxovat pěkně v teploučku na dvoře nebo courat po známých. tenhle návrat zimy je fakt děsnej. být zavřená doma, protože už nemám ani pořádnou bundu, která by mi byla a ve který bych nemrzla. ještěže mě teď na chvíli vysvodobila ze samoty kamarádka. a za chvíli přijede manže z práce.
E.lino - hlavně že jste to objevili včas a že malou hlídají, tak to bude určitě v pořádku, když jste to nezanedbali.

Zlobiví manželové - taky bych nevydržela nedat mu čočku, kdyby se ukázal doma jen na takovou chvilku nebo tak málo často.

Jinak holky, už se taky tak strašně těšíte na ty svoje mimčátka? Ne že bych chtěla něco přivolávat, ale já se nemůžu každým dnem víc a víc dočkat. už si ani ten porod tak nepřipouštím a to jsem z toho měla vždycky panickou hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
29.5.09 18:22

Ahoj holky,
koukám, že uvažujete o zamčení diskuse… Vím že se moc často neukážu…ale mohli byste mi dovolit přístup…rada bych byla u toho až se pomalu a jistě rozrodíme :wink:
Jinak bolesti na MS a tlaky v podbříšku už citím taky. Dokonce jsem si už i párkrát zaposlíčkovala…poprvé jsem z toho byla vykulená..ale teď už to beru v klidu…naštěstí to ještě není moc často a dlouho :lol:
V pondělí jdu na KO tak jsem zvědavá co se dozvím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
29.5.09 18:24

Holky, pochmurná nálada je dneska asi všude, mě teda nikdo nenaštval, ale to počasí je hrozné… a zlobí mrně, bolí mě podbříšek, jak kdyby mě tam škrtili kalhoty nebo tak něco, ale snažím se mít volné věci a nebo kalhoty žádné… a když se pohnu, to je něco :cry:

Naštěstí už je doma přítel, osmahla jsem mu vinnou klobásku a asi se natáhnem.

No, tady je pár fotek:)

Komoda s přebalovákem

http://img1.rajce.idnes.cz/…20091274.jpg

Pupek v tričku, tak vypadá ještě docela dobře a hlavně mnohem menší:))

http://img2.rajce.idnes.cz/…/32_4_3_.jpg

No, za chvilku asi prasknu:)

http://img2.rajce.idnes.cz/…ges/32_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
29.5.09 19:15

ahojky holky

takisto som za zamknutie..

ZuzkaM - moc moc ti to sluší..

Obrázku - no ja stále mám tvrdé bruško ked mám ist z postele na záchod,resp. po ránu.. najhoršie je, že ma doktorka straší, že ked budem pocitovat častejšie tvrdnutie alebo menštruačne bolesti mám hned do porodnice alebo ku nej:( ale ja som zmatená…tvrdnutie mám tak 10× čo si ako všimnem, pak také slabučké..aj bolesti také slabučké..a neviem teda či mám tomu prikladat váhu alebo nie:( nechcem ani stresovat ale ani niečo zanedbat… čo može sa stat okrem predčasného keby som to správne neodhadla?

divný tvar bruška - dneska mi malý celý den robí napriek.. nejako sa stále podivne pretočí ked to ani nespozorujem..že mám bruško uplne bokom akoby polovicu useknutu a je skrutene len v polke bruška:( neviem čo ho to popadlo:)

Barči - ja som tiež bohužial dostala železo..ale akosi som s tým rátala..mamka pri každom z nás 6 detí mala nedostatok železa, tak neporuším teda tradíciu:))) len blbé je..že to robí zácpy a už som nebola 3 dni na velkej

Eli - ach jo…nejlepší je fakt zima..vtedy tie mrchy nelezu:( taky držím pršteky nech to dobre dopadne

Aliku - no ja si pripadám ako somálske decko..pred otehotnením som mala 55, pak jsem zhodila na 50 a ted mám pouze 61, ale doktorka nic neříka:( mne je to nejaké divne..ale doufám že te kila navíc má aspon mimi teda…

• Citovat
  • Upravit
duuupka
29.5.09 19:26

Blacky já mám taky předepsané železo, naštěstí musím zaťukat, zácpu nemám, ale zase mi po něm bylo blivno, tak ho jím až na noc.

• Citovat
  • Upravit
7870
29.5.09 19:32

začínáme řešit nábytek do dětského pokoje :roll:. Nevíte o nějakém levném krámu s nábytkem??? nebo kde mají popř. akce??? ted jsem koukala na net a to jsou pálky jako blázen. 8O
adus parádní koutek pro prcka, tak nějak bych si to představovala :P

Jeník má zrovna škytavku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
29.5.09 19:38

duppko - ja ho mám 3 x denne tak neviem:( ale normálne su to prvé lieky ktoré mi chutnaju:))) chutí to skoro ako osladené kakao:)) ja mám Maltofer

jaaj…a to si človek myslel ako všade píšu…že v 4. mesiaci nevolnosti ustanu…a ono stále a čím ďalej horšie:( chlapi si to vedeli stejnak dobre vybrať:)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex