Poradna duly
Jana Čurdová
wape píše:
Holky tak s tou fotogalerkou…co říkáte? Necháme si ji zamknout? Že byste mi napsali SZ všechny, které sem aktivně chodíte a do vstup o fotogalerky stojíte a já pak už napíši prosbu administrátorům. Ale jestli to považujete za zbytečné, tak stačí říct
Tak za mě si klidně poznamenej souhlas
. A jdu
papá ![]()
tak už 3× se mi smazalo co jsem napsala a už nemám sílu ![]()
tak už jen v rychlosti - jsem u rodičů, blbne tu šíleně ten starej pc křáp, takže až do neděle to vypadá na větší emiminovskej deficit, uvidíme,
ale pc jsem restartovala asi 3× a modem už 2×…
pisojo do Motola z Olomouce bych vám doporučila jet nejjednodušší cestou - po D1 do Prahy, sjet na Jižní spojku, přes Barrandovský most do Strahovského tunelu a když vyjedete z tunelu tak po hlavní na Vypich a dolů sjet do Motola…
Našla jsem ti to v plánovači tras… http://mapy.atlas.cz/#…
ZOO je bohužel úplně mimo, na severu Prahy, z Motola se tam dostanete strašně blbě, především teď kvůli rozkopaný Praze a šílenejm trafikám…
Parkování v Motole stojí za hovno pardon odvždycky, nejlíp by pro vás asi bylo parkovat v horních garážích, jestli tam máte zadarmo parkování při hospitalizaci, to teda nevím, ale platí se tam stejně jako při stání venku na parkovišti…
Horní garáž je kousek nad horní vrátnicí - když přijedete od velký křižovatky na Vypichu (tzn. zezhora), tak po levé straně, jakmile začne areál motolské nemocnice je označení krytého parkoviště…
Pokud ho prošvihnete, tak druhá odbočka vlevo za semaforem kvůli přechodu pro chodce je vjezd do horní vrátnice, tam se parkuje venku, projeďte tunelem až k dětské klinice, ale to už asi znáte…
tak a já to radši pošlu, nebo se mi to zas smaže, i když už si to pro jistotu kopíruju, co napíšu ![]()
E.li , hezký, já mám pocit, že už to břicho ani vejš mít nemůžu, že už je úplně napláclý na prsou
Ale tak evidentně ještě asi můžu
Btw Ordinace - jsem viděla s máti na Mácháči po strašlivý době ten díl s tím orkánem a fakt jsem se musela smát. I když nejhorší je, že jsem v těhu fakt debilní a pořád bych brečela, tak mi skoro ukápla slza i u týhle kraviny, jak tam zachránili nějakou tu malou holčičku a přinesli ji tý mamině do nemocnice. Jinak na to nekoukám. Ale tak jako odreagovačka asi dobrý. U nás na TV běží neustále nějaký gamesy nebo Martinovy seriály, takže bych na programy jako takový musela koukat v ložnici, a to se mi nechce, takže vidím telku leda tak u našich nebo někde na návštěvě ![]()
wape , já bych byla pro to uzamčení. Klidně bych nechala uzamknout i diskusi, když by se chtěl někdo přidat, tak samozřejmě klidně, ale asi aby požádal přes SZ, nebo jak to tady funguje. Ale jinak je mi to vcelku jedno. Nemám teda zrovna chuť, aby celej svět očumoval moje fotky a čet moje žvásty, ale zase si říkám, proč by to někdo dělal
Pochybuju, že by to objevil někdo ze známejch nebo prostě někdo, u koho bych nechtěla, aby to čet nebo viděl. Ale zase na druhou stranu, kdybychom se na tom zamknutí shodly všechny, tak jsem taky jednoznačně pro. Kdo ví, kdo to tu všechno čte. Btw o aféře Markýsek jsem tady už taky četla, docela mazec, je fakt s podivem, na jaký psychouše člověk narazí. Teda aspoň myslím, že Enia myslela tuhle holčinu.
haidule pocení v tříslech mám taky, už nejmíň 2 měsíce, a taky se mi víc potí chodidla, prý ty hormóny… ale nezdá se mi, že by to mělo nějaký zvláštní odér.
vázání šátku dnes mě naučila kamarádka a není to tak složitý, takže do něj jdu ![]()
pangas po švédsku zkusím, protože ve švédsku jsem byla a tyhle jejich recepty mi moc chutnají, oni takhle běžně všecko zapékají,
hlavně ty ryby a nejčastěji se šťouchanýma bramborama a milují jako koření kopr…
Je vynikající třeba platýs s rajčatovou omáčkou s rybím bujonem a koprem…
ale tady v čechách jsem ještě na rybí bujon nenarazila… a ta rajčatová omáčka pozor není ta klasická hnusná česká rajská ![]()
BTW. všimly jste si, že když jsou někde akce na jídlo, třeba teď v albertu na pangase a na milku, tak jsou ty samý akce ve všech těchle větších krámech?
v tescu mají teď taky tu samou akci a v makru mají pangase dokonce za 80,– /kilo, (v albertovi za 100,–/kilo)… ![]()
a vy už všechny spinkáte a mě se zrovna podařilo rizchodit ten počítač přiblblej a nikdo si se mnou už nepovídá…
![]()
no tak já půjdu taky spinkat, protože už mi začíná být zase pěkně blbě od žaludku, jestli je to z toho magnézka, i když ho snižuju, právě kvli těm nevolnostem… nebo nevím, prcek je doufám v pořádku…
kope pěkně…
nějak o něj mám teď zas strach, jsem fakt na budku…
![]()
asi ten článek od zuzkyM, ten mi teda straší v hlavě furt ![]()
snažím se najít to odhodlání a přesvědčení ze začátků těhotenství, že prostě miminko BUDE v pořádku, ale jde mi to nějak blbě… ![]()
tak dobrou, snad se vyspím, spím teď docela mizerně…
![]()
obrázku , ale všichni nespí, já tu visím furt
No vida akce v Makru, že bych zajela ještě tam a nakoupila do zásoby?
Já ty akce moc v merku nemám, mám svojí oblíbenou Hypernovu a nejsem moc typ, co by jezdil po všech krámech a kupoval zlevněný, jak to dělaj třeba naši, ale fakt je, že občas se to vyplatí, asi není špatný do těch letáku čumnout. Kor teď už nebudou moc penízky, tak se to nakupování třeba ještě naučím ![]()
Ad ta aféra - šlo o nějakou holčinu, co si vymyslela asi tři potraty a ještě pak smrt dítěte po porodu. Asi proto, aby byla středem pozornosti a všichni ji litovali. Ale já sem začala chodit až později, takže jsem ji nezažila. Ale je tu někde ohledně toho sáhodlouhá diskuse, jsem jednou ze zvědavosti kus přečetla, nějaká novinářka o tom dokonce napsala článek…
Jo a zle od žaludku mi bylo dneska taky, jsem se rozhodla omezit to na dvě magnézka denně. A malej málo kopal celý ráno a dopoledne, ještě mě v břiše píchalo…Ale tak už se nám to blíží, určo bude všecko v pořádku. Ale taky mě občas chytne taková depka. Hlavně fakt nečíst žádný příběhy se špatným koncem, to člověku moc nepřidá. Jo, už abysme měly ty naše mimča u sebe zdravý a krásný. Půjdu asi objednat ještě jedno povlečení do postýlky, mám zatím jen jedno. To pořád odkládám a čekám, až mi konečně přijdou nějaký peníze, ale to bych se asi nedočkala nikdy.
Obrázku , tak já tu taky straším…ale protože mě děsivě pálí žáha, až mě z toho bolí pod levým prsem a je to teda fakt humus - mě v životě nepálila!!! No, prosím tě nemysli na to co jsem psala, bych si nafackovala, protože jsem pak sama byla jak blb, večer se malá chvíli nehýbala, já jí pošťuchovala a třásla s ní a nic a už bych jela do špicu a pak jsem šla na dlabanec a malá zas zaktivněla…klídek…
Jinak já se teď tak děsivě nadýmám, až hanba, musela jsem se „uvolnit“ a zvedl se mi z toho smradu žaludek. HUMUS!!!
Pocení… , taky cítím, že se „tam dole“ víc potím, je mi to nepříjemný, připadám si „špinavá“ a říkám si, že musím smrdět, ale nesmrdím…ale nohy mi cítit jsou - maličko…tohle je zas téma… ![]()
Mimčo pod pupkem , dneska jsem nahmatala asi prdelku přímo na hranici hrudního koše, ale i tak mám pupek dost nízko…uvidíme, jak ještě povyroste.
ahojky holky, je tu ještě někdo? vůůůbec nemůžu spát, to se mi stalo poprvé…
nějak mně bolí klouby v celým těle, nevím co to je ale je to děsný, oči by spaly, ale tělo se brání ![]()
Tak jsem nastudovala spoustu zajímavých informací o porodu… Vytiskla formulář pro darování pupečníkové krve a ve středu to vyplním s Dr. No, už to vypadá, že bych mohla usnout, tak to jdu zkusit… ![]()
Dobré časné ráno,
já poslední dny nemůžu vůbec spát. tak od 3-4hodin se začnu milionkrát budit, že mi přijde, že ani nespím. no a dneska jsem to v půl6 vzdala a vstala. asi trénink na noční kojení.
zamčení diskuse a fotogalerky - jsem jednoznačně pro
fotogalerka - kde ji najdu? připojila jsem se k vám později, takže nevím… poradíte?
zamčení fotek jsem klidně pro
zuziM krásné bříško mám asi tak stejně veliké
kontrola jdu dnes odpoledne tak vám pak písnu zprávičky ![]()
potíže se spaním mám taky jsem utahaná chce se mi spát a ať si lehnu jak si lehnu není to ono, tak sebou hážu jak ryba na suchu. Mimo to mě už kolikátý den bolí jak já říkám ocásek, prostě kříž a konec kostrče a od toho i zadek a zatím jsem nenašla žádnou polohu kde by se mi ulevilo ![]()
strie hurá tak já zatím ani na pupíčku ani na prsou, a to se divím protože mám hodně suchou kůži,, ale mažu vytrvale. Ale holky on je čas, oni ještě můžou vykouknout. Mě se dělají akorát takové ty modré žilky na nohou, celé flíčky,, a ty nevyblednou, jenže k tomu mám sklony již od mala ![]()
exhibicionista mimi strašně moc vám závidím všem kterým miminka ukazují své pohlaví, nám se ukázalo akorát jednou na genetickém utz já tam viděla prd, jen nějakou tečku, a doktor řekl chlapečka. A od té doby ačkoliv UTZ děláme pokaždé se neukáže a neukáže, tak nevím třeba nás nakonec překvapí. Protože koukám jak píšete že pindíky jsou v tomhle věku velké a my tam nic nevidíme. ![]()