Poradna duly
Jana Čurdová
Jirinko opožděně ale přecek vítám tě mezi náma.
kajizku - neboj po těhu to půjde samo dolů,ale jinak ti to moooc sluší jsi pěkná těhulinka.
Blaxky- slovenština mi tu mooc chybí i když sem taky moc nechodím jen si to sem tam pročtu jestli je něco nového,ale reaguji málo kdy.s tím znamínkem si radmo nezahrávat i když v těhu se pigmentace mění hned po porodu bych šla na vyšetření být tebou.A na cukru jsem taky nebyla ani mě neposílal.
jééé vysvítlo sluníčko.
Holky Pražandy když pojedem do Toho Motola jaká je nejlepší trasa pojedem z Olomouce víte jak aby jsme tam zbytečně moc nebloudili jestli je přímo z dálnice někde szjezd na tu stranu aby jsme nemusely projíždět celou Prahou nebo jí budeme muset jet?
Pisoja-no, ono abyste nebloudili, nejhorší prý je, že on samotný Motol (v nemocnici) je prý rozkopaný a je to tam hrozný a parkování ještě horší.
Já bych jela buďto po jižní spojce, přez smíchov-radlice-nové butovice a dál na motol (nepamatuju si přesně část phy
… a nebo jížní spojka, nahoru na barrandovskej most a jakoby to objet vrchem…
Nejlepší je mrknout na mapu a vybrat cestu, jak se Vám to bude hodit.
Třeba někdo poradí lepší:)))
ja od posledni kontroly pribrala za 2 tydny taky 2 kila
, celkem uz 12, ale na zacatku tehu jsem asi 3kg shodila, jak mi bylo zle......
brisko me dnes taky bolelo, tak neprijemne, i kdyz jsem si lehla ![]()
Obrazku ma SZ
náušničky…
myslím, že jsem slyšela, že nejdřív je píchají po prvním očkování…tj. někdy v 6.týdnu?
Lucinka ještě ve svém roce a půl nemá, protože si tatínek postavil hlavu a nechtěl ji trápit a chce si s ní vybrat naušničky ve 3.letech… tak jsem ustoupila, alespoň si pak vybere „sama“
kila
zatím mám nahoře 7,5…což by šlo, kdybych neměla po Lucince tak 5 navíc…paradoxně jsem zhubla hodně v těhu a při kojení jsem nutně „potřebovala“ sladké, takže jsem to nabrala až po porodu…tak doufám, že to teď ovládnu ![]()
holení
no se zrcátkem to celkem jde i dole ![]()
Holky tak jsem před pár dny natočila, jak mě ten nás mrňous okopává
Dupi to je úžasný, jak je to krášně vidět
a ještě závidím ty hubené nožky Tvoje ![]()
Obrázku tak mě bříško vyrostlo ze včerejška na dnešek a to tedy šíleně…úplně nějak změnilo tvar, či co.
Taky si dnes v obchodě prodavačky při placení tipovaly, co budu mít…tak prý holčičku a prý se paní nikdy nespletla, tak jim tam mám pak přijít říct ![]()
Pisoja držím palečky s Tomíkem, ať vše dopadne dobře…v MOtole jsou fakt kapacity a uvidíš, že to musí být dobrý!
Kaji jak jsi včera vložila ty fotky…tak se Ti musím přiznat, že já jsem si nejdřiv nevšimla, že ta první fotka je netěhu…až asi napodruhé, takže takový rozdíl tam není ![]()
A jinak všechny zdravím
…u nás nic nového, na KO jdu až příští týden…oblečky pořád neperu, jen jsem pohledala oddací list a rodný list, kdyby něco…jo a začala jsem si trošku vařit do zásoby do mražáku na dobu po porodu ![]()
dupko- to nemá chybu ty tam máš řádnýho mimozemšťana.
Wape- musí!!Jsme si myslela že by jsme mohly na to kavčo ale necháme to až za dalších 14dní.To snad už budeme doma.
Jinak já nevařím do zásoby i když to není zlej nápad uvařit si zásoby.
Holky nemáte někdo recept na čínu se zvěřiny!!
Tak jsem zase doma, dneska bylo příjemně, lepší než to vedro, jen ten vítr nemusel bejt. Ale tak člověk nikdy nejni spokojenej
Mamina mi pomohla obarvit vlasy, abych neměla vidět odrosty, ještě ostříhat by to chtělo, ale na to si teda nikdo v rodině netroufá, tak někam musím zajít, to je vždycky dřina se dokopat. Barva je v poho, to si na sebe vždycky nějak naplácnu sama, maximálně mi to Martin pomůže zezadu hlavy a pohoda.
pisojo , Motol je kousíček od nás, ale teda já jsem celkem blbec přes tu orientaci
Asi Jižní spojka, sjet jako na Karlovy Vary, pak po Radlický…hele radši se jukni do mapy, já bych asi sama pořádně nevěděla, navigace je moje dobrá kamarádka, rozumíme si, bez ní je to se mnou horší
A co se parkování v Motole týče, tak to bývá opravdu noční můra. A přijde mi, že to i nějak zdražili.
duupi , pohyby jsou supr, vypadá to, že ti to bříško hopsá ještě víc než mně, a to jsem si říkala, jakej je ten náš klučina akrobat ![]()
CS - to je ten stav čípku? Mi tak nějak došlo, že vlastně vůbec nevím, jak to mám já. V průkazce přečtu jen CS 0, ale to je ze začátku těhu, kdy mi to psala do průkazky doktorka, od tý doby, co je tam doktor, tak nejsem schopná identifikovat jediný jeho písmenko nebo číslici
Ale tak ono je to možná dobře, když říká, že je to v pohodě, tak je to prostě v pohodě a hotovo ![]()
bříško - teda holky, díky za chválu
Já teda pupík ráda vystavuju, ale ten zbytek…bych všude trochu ubrala, na prsou hodně, a byla bych možná spokojená
Ale nedá se nic dělat, pevně věřím, že to po porodu půjde dolů, akorát teda nevím, co ta celulitida
Já teda nejsem zrovna moc cvičící typ, ale holt na sobě asi už fakt budu muset zamakat, úplně samo to půjde těžko ![]()
Koukám, že máme pětistou stranu
to jsme teda ukecané…
holky je to malý rošťák, takhle mně okopává pořád. Zrovna teď taky ![]()
wape ty nožky byly hubené, teď jsou samá celulitida, takže není co závidět ![]()
Kaji já si taky připadám jako koule, když jsem koukla na fotky před těhu a teď, tak mám pocit, že jsem pěkně oteklá a to otoky nemám ![]()
Ahojky na 500. straně !
duupka krásně se ti to boulí
, u nás je to podobně ![]()
kajiszek pěkná těhulka a normální bříškatá mamina
a já mám radost, že i když jsem o dost starší, řekla bych, že jsem na tom s figurou dost podobně, takže víc než dóóóóbře
. Jo ale prsa máš teda větší, to jo ![]()
kila já se děsim kolik to zas bude. Taky mám zítra KO a myslím, že přibude. Taky se necpu už, ale vyskočilo mi zas břicho a ty kotníky mám nateklý, takže vody zadržuju asi dost.
Já vložím fotku aktuálního bříška zítra…
Já když chodím, tak si připadám jako kačena, ty se taky kolébají
Ahoj holky,
duuupi, videa krásná, myslím, že v břiše máme stejného boxera ![]()
Holky, neřeště ty kila, mám z vás mindráky, vždyt já se už klepu na zítřek, při minulé ko jsem měla 15kg nahoře
a teď to určitě zase pěkně vylezlo ![]()
Holky vám ještě rostou bříška? Mě se to jaksi zastavilo,jsem zvědavá co mi řekne ten můj dr v tu neděli.jen mě hrozně mrzí že nemůžu poslat fotku.