červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
25.5.09 17:34

obrázku tak aspoň někdo vyzrálý :-) hihi

ta pizza byla hnus fakt,, ale opancéřovanej žaludek mě rozesmál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
25.5.09 18:37

Obrázek , promiň, to jsem opravdu nechtěla…mě z toho bylo „zle“ ještě dneska…

Boru , nebude problém. Můžeš ji mít i oranžovou! :)

Dneska jsme měli v salonu pěknej fofr, takže to docela uteklo, ale už na sobě cítím, že pěkně lenivým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
25.5.09 19:39

Ahoj kočky,

tak jak je? To byl zase pařák, co? Já jsem z toho byla nějaká zmordovaná a odpol nějak zase zlobilo bříško…

Teda, pizza opravdu „krásná“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
25.5.09 21:41

Ahoja, tak dneska jsem byla na kontrole, hrdlo prej pořád vzadu, tuhý a zavřený, takže to vypadá, že můj vycházkovej režim děloze neškodí, třeba i naopak prospívá :lol: Odhad máme něco přes dvě kila a pan doktor mi dal i fotečku obličeje s ručičkama, akorát na tom monitoru jsem to viděla krásně, ale na tý fotce je vidět prd zase. Jinak jsem opět strávila den u našich, mě to doma fakt nebaví v tom paneláku, když můžu dřepět na zahradě pod deštníkem. Navíc je u nás na padnutí, od tý doby, co máme kočky, plánujem nechat udělat sítě do oken, ale zatím na to nějak nedošlo, takže člověk ani průvan nemůže udělat, je tu šílený vedro. Auto je v servisu, vypadá to na spojku, celkem bysme se měli vejít do 15tis. včetně toho, že nám udělaj rovnou i technickou. Je to děs, ale auto budem potřebovat, takže mě naši založí zase. Achjo.

škytavka - teda já ani nevím, jestli jsem tu škytavku už zažila. Asi jo, občas cítím nějaký pravidelný poskakování, ale je to teda hodně jemný, břicho mi teda při tom fakt nenadskakuje. Ale dneska je synáček celkově nějakej línej, asi z toho vedra.

obrázku , pizza vypadá vcelku nevábně, to je pravda :lol: Já si teda včera dala v pizzerce mix tuňák, šunka, žampiony, salám, sýr, ale aspoň to nebylo všecko takhle naplácaný přes sebe. I když ta kombinace byla vcelku šílená, ale nějak jsem na to měla chuť :lol: Jsem si dělala srandu, že je to taková těhotenská pizza :lol: Fakt jsem si na ní pochutnala.

čiki , to s tím věkem jsem psala já, ale dělala jsem si spíš srandu :lol: Nepřijdu si stará, to fakt ne, naopak si přijdu jak mladý střevo, ale spíš mě to překvapilo, že je tu hodně mladších mamin, než jsem já, protože v mým okolí bys těhuli nebo dokonce maminu mýho věku fakt nenašla, maximálně znám holky, co otěhotněly ještě před dvacítkou a rozhodně to nebylo plánovaný a ani to mimčo zrovna moc nechtěly, takže s těma asi na hřiště nebo na kafčo nepůjdu, protože bysme si asi moc nerozuměly. Ale tady je to supr, tady se na mimča všechny těšíme bez ohledu na věk a to je fajn :wink:

Barčí , já už jsem úspěšně taky na 12ti kilech a obávám se, že to ještě poroste. Už teda sotva funím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
25.5.09 21:57

Ahojte holky nehádejte se :D :D , největší matka pluku a stařešina jsem tady já. Ale na miminko se strašně těším, to dá rozum, akorát jestli mi pak ještě někdo řekne, třeba jen ze srandy, jestli bych nechtěla ještě chlapečka, tak ho bez milosti zastřelím :D :D :D .

Jinak souhlasím s obrazkem a taky apeluju na ostatní, prosím, nedávejte sem ty děsy. Já si na noc otevřela emimino, chtěla jsem si přečíst nějaký nový info zprávičky z červencovek a tam příspěvek od ZuzkyM, kterej mě taky dostal a mrazí mě z toho doteď :( .

Taky se tady směju tý pizze :D :D , nó takovou taky dělala moje bývalá tchýně. Zrovna tak mimořádně šetrná pani :roll: .

Já jsem úplná lemra. Zdá se mi, že mi nějak zase vyskočilo břicho a malá se mi tam strašně rozpíná. Když jdu, břicho se mi pne, jakoby se zapřela nahoře a tlačila dolů a já normálně instinktivně tlačim nohy k sobě, protože mám úplně blbej pocit, že mi rupne voda, nebo se mi mimi začně cpát ven. Pak jdu samozřejmě jak hlemýžď. Do schodů skoro nemůžu a vyřídí mě i mírnej kopeček :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: . No paráda, vůbec netušim jak vydržím ještě 6 týdnů :! :! :! . Navečer mě bolí ty třísla a celej spodek, jak to mám otlačený od mimča. Jo a taky mi vždycky tlačí zevnitř jako do zadku nebo já nevim, je to jak tlak na konečník při porodu. No to mě pos..... vždyť mám ještě čas a už teď se mi zdá, že jsem na rozpadnutí. Myla jsem koupelnu, vanu, sprcháč, vytírala jsem chodbu a kuchyň a docela mě to odrovnalo. Pořád tady hekám a při vstávání bych potřebovala jeřáb :roll: :roll: .

Tak jsem si postěžovala :D :D :D a je mi líp. Máte to taky někdo? To by mě taky utěšilo :wink: :wink: .

Ivkapp heleť já mám ty chodidla a kotníky teď taky denně oteklý :( . Jak je vedro, tak už od rána, jinak jen když dlouho sedim. A navíc mám ty nateklý těstovitý packy červený od sluníčka a připadají mi jak prasátkovo pacičky když se dvakrát protočilo na rožni :D . Ale bohužel to prý patří k těhu.

leontýnka tak naštěstí se mimi rozhýbalo viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
25.5.09 21:57

Bolesti , někdo se mě na ně ptal a já trotlik zapomněla kdo. Bohužel jsou pořád, dneska jsem dokonce na chvíli zaplašila už jsem chtěla jet do nemocnice, že se malá nehýbe, a to i přes fakt, že jsem s ní třásla s chuděrkou, ale ona je asi po mě a když spí, tak ji nic nevzbudí. A teď už mě opět útočí na močák takže ok, klid a mír v duši :D

Nemáte někdy pocit jako by se vám ten prcek v tom pupku šprajcnul? Já teda jo, a pěkně to bolí… :) :( ale malý se to asi líbí, protože se šprajcuje docela často. A pak, to mě teď dost často baví, mi hrozně ráda vytlačuje pupík ven. :D

Pizza , nooo, já snesu hodně, ale pizzu alá zbytky spojte se fakt nemusím…ikdyž kolikrát tam prdnu taky třeba kuře od oběda, ale tohle vypadalo jako by to někdo předtím již použil…ale proti gustu… :D

Nadýmání , taky se teď tak nadýmáte? Děs…jsem jak dělo…pořád střílím… :D

Únik moči , chtěla jsem se zeptat, jestli to tu někoho potkalo. Je to sice dost nepříjemný to přiznat, ale mě se už párkrát stalo, že jsem si třeba pčíkla a cvrnkla jsem si do kalhot, anebo mě malá nevybíravě nakopne a to je pak to samý…manžel se mi směje (v dobrým samozřejmě)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
25.5.09 22:36

Zuzi, musím reagovat na únik moči… já myslím, že je to normální, teda hlavně u toho pšikání, já to teda mám také…

šprajcování-naše mrně se tam taky pěkně šprajcuje, vždycky řikám, že se asi protahuje. Od včera mě pěkně dloube pod žebrama:)

škytavka-tu my snad nemáme, nebo nevím, vůbec nic nepozoruju… sakra, mluvím o tom a začnu škytat, je to normální?

A zase mě začíná tahat na té pravé straně, celkem to bolí, nevím, co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
25.5.09 22:44

Holky, máte už vybraný nebo koupený nějaký sprchový gel s sebou do porodky??? Nevím, jaký koupit, říkají, aby byl neparfemovaný, ale copak já vím, který je neparfemovaný??? :roll: prosím poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.5.09 22:45

únik moči - si prostě kejchnu a počůram se :lol: Né,až tak moc ne, ale unikává :wink: Teda jednou jsem si pšíkla ve stoje a nějak jsem si nestihla dát aspoň nohy křížem a měla jsem co dělat,abych se totálně nepočůrala :lol: :lol:
váha - ono asi jak u koho, i když teda mimčo bude přibírat…já po 10dnech,co jsem se vážila na poradně, přibrala teď ani ne 2 deka :lol: Ale z mých původních 74-75kg mám teď 86,8kg :lol: takže na 90kg se stopro dostanu :pocitac: :lol:

Teda mně se maličká nešprajcuje, ale vystrkuje na mě prdeeel :lol: Občas je to dost nepříjemný, jak se vypoulí, to mám chvíli bouly pod prsama a pak zase na boku :lol: Potom mě nakopne, hlavou narazí někde dole na něco, že mám pocit, že vypadne :lol: :lol: No, asi už chci,aby byla venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.5.09 22:49

červenec 2009

Ahoj, tak jsem vás celkem dočetla, no spíš tak prolítla, ale jen dvě stránečky pozadu, jinak prostě nestíhám :roll: . Kubík využívá toho, že má dvorek, takže sotva vstane a posnídá, letí za dědou poklidit havět a pro vajíčka, ulovit krtka na zahradu do petržele a mě dost odrovnává změna počasí a jeho chování. Dost špatně nese, že tu není s náma manža, takže je hodně agresivní, impulsivní a uknouraný :evil: Jsem říkala už babičce, že jsem lepší jak rosnička, tak půl dne dopředu, jak mi začne být hooodně zle, tak bude určitě pršet :lol: :evil: . Jinak horka mi taky nesvědčí, babička bydlí na docela velkém kopci, a ten než vyfuním, pak naši v bytovce ve 4p bez výtahu, jsem už žádala o jeřáb :lol:

Únik moči - dělalo mi to u Kubíčka, a to většinou při sexu, poprvé jsem plašila a jela do porodnice že mi praskla voda :lol: , ted jak kdy, ale spíš vyjmečně, ale co mi dělá problém je, že malá se umí tak dobře trefit halvičkou do měchyýře, že i když tam téměř nic nemám, a nejdu HNED, tak mám prostě smůlu

Věk - dyt ono je to úplně jedno kolik které je, záleží jak se cítí a kdy je na miminko připravená. Babička mi třeba ted vyreptala, že jsme mohli počkat, až mi bude tak 30, ale já prostě nechtěla. Kuba se mi vždycky směje, že když jsem ho v 15 potkala, tak už tehdy bylo pozdě :lol: . Já jsem miminko chtěla a bylo mi celkem jedno, že je mi 21, když se malý narodil. Byla jsem za exota v porodnici, ted tam budu zas protože ve 24 budu mít druhé mimčo, a co?Jsem ráda že mám Kubíčka, Madlenku nebo Vojtíška na cestě a neměnila bych, jen kdyby nebyly problémy s tím bytem, abych si těhu mohla užívat a ne se tady stresovat jak alík :cry:

E.lina - tak jak tady čtu tvoje nářky, to je jako kdybych slyšela sebe :lol: a to jsem poměrně ohodně mladší a s menším počtem těhotenství za sebou :lol: :wink:

Kuba - nevíte někdo co se s ní stalo? Dost dlouho tu nebyla, nebo jsem ji přehlídla :oops:

Adus - nám na kurzu říkala, že je nejlepší neparfemované mýdlo, já mám nachystané obyč mýdlo od Nivei, dětské. První měsíce jsem se koupala v Seba med mýdle, pak jsem přešla na normální a malý to snášel v pohodě, ale některým miminkám to prej může dělat zle a nechtějí sát

Váha - já přibrala 14kg a to ještě přiberu určitě něco, takže jsem jako větší vorvan :lol: a u malého jsem nabrala 20kg a šlo to dolů samo, ani jsem nevěděla jak a kdy, tak doufám, že to půjde i ted tak pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
25.5.09 23:12

b]únik moči - tak to se mi stalo jen jednou, že jsem si kejchla a trošku jsem si ukápla :lol: A pak se mi ještě jednu noc zdál záchodovej sen, úplně jsem cejtila, jak sedím na wc a přitom jsem spala…ale teda jak jsem lehce povolila, tak jsem hnedka poznala, že takhle to bejt nemá a hnedka jsem to zadržela a běžela na záchod, takže to taky byla jenom kapka, ale teda tyhle sny fakt nesnášim :lol: Asi se mi už chtělo tak čůrat, že se mi o tom už i zdálo :lol:

šprajcnutý mimčo - to je to, co přesně cítím teď. Nevím, co tam dělá, ale je to jakoby mi rval nožičku pod žebra na pravý straně. Občas úplně cítím, jak mám břicho nahoře pod prsama vpravo vyboulený a tvrdý. Když si sáhnu vlevo, tak je vidět, že tam nic není, kdežto vpravo nahmátnu asi prdelku :lol: Ale jak se mi tam takhle nacpe, tak se vůbec nemůžu ohnout, ani sedět, děsně to bolí. Teď, když si sáhnu, tak tam nemá prdelku, necítím tam nic tvrdýho, ale mám pocit, že mi fakt cpe nohy pod žebra a to je teprve bolest, se nemůžu ani hnout kolikrát, někdy to vyvolá i tvrdnutí, jindy mi přijde, že mě do toho místa chytnou mravenci. A když mě v těch místech nakopne, tak se vždycky děsně leknu a nadskočím. Taky se vám mimča cpou takhle úplně nahoru? Někdy mám i pocit, že mě zespoda žďuchá do pravýho prsa a snaží se ho odstrčit, protože mu vadí, že tlačí zeshora na břicho :lol: Taky někdy cítíte takový tlaky pod žebrama?

kuba - tu jsem tu neviděla už opravdu dlouho. A Hanule tu nebyla už snad dva měsíce. Tak snad jsou obě v poho.

E.li , tvým nářkům plně rozumím, taky sotva funím a taky mě každou chvíli někde něco bolí :lol: Ale těch šest tejdnů už musíme zvládnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
25.5.09 23:12

únik moči no jéje, taky nesmím kýchat s plnějším močákem, takže ta alergie v dubnu, to byla hrůza :roll: .

váha já nevim, naposledy v poradně +15kg, takže počítám, že to bude zas o něco víc. Blížím se rychle k 80ti kilům :twisted: . No, možná už tam jsou, protože si přijdu strašně těžká a kolena nestíhají.

jitka tak to není se mnou tak špatný, když se cítíš podobně jako já. Já mám navíc docela nárok, ale ani tak to asi nebude nic zvláštního, že jsem jak ten vorvaň. mě asi deptá taky to vedro bych řekla :roll: .

Holky já jdu do sprchy, neb jinak asi chcípnu. Panelák vyhřátej a ze mně lejou potůčky. Dám si polostudenou a pak si natáhnu oteklý nožky :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
25.5.09 23:18

kajiszek pod žebrama mě taky tlačí. Spíš pod pravým, ale nemyslím, že by to byly játra. Když změnim polohu, tak to přejde. Tak tu prdelku přesně hmatám jak píšeš. Řekla bych pořád vpravo vedle pupku. A kolikrát jí jako vystrčí, udělá se mi větší boule a zevnitř cítím, jak se tam zapírá. No ale někdy dloube současně vpravo i úplně vlevo, takže bych chtěla vidět, jak jsou tam prďolky vlastně poskládaný :D .

Jdu na tu sprchu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
26.5.09 00:24

Holky mě teď normálně manžel rozbrečel. Teď, co sem těhotná tak fakt špatně snáším, když odchází na noc do práce, odejde v deset a vrátí se v šest ráno. Nevím proč, ale opravdu to teď nesu nějak hůř…no a on mi psal, že je zrovna venku, jak je tam krásně a že úžasně svítí. Tak jsem mu napsala, že to sice krásný, ale on že je tam sám bez nás svejch holčiček a on mi to napsal: " To není tak docela pravda, vás dvě mám sebou, v srdci…" a já bulela jak tele… :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
26.5.09 00:32

Tak já se připávám k funilkám… vylézt schody do bytu je nadlidský výkon a to bydlíme v prvním patře. Jenže těch 15 kilo, co mám nahoře musí být někde znát, že? Nožičky nejsou zvyklé na takovou zátěž, takže funím skoro pořád a taky jsem strášně unavená.

Škytavku jsem vypozorovala, že má prcek když mám hlad, většinou teda… :)

Boule pod žebrama a kopance mi dělá taky, až někdy nahlas vyheknu, jak to zabolí :lol:

Dneska jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co pěkného mi pan doktor řekne. Já už mám termím skoro přesně za měsíc, tak doufám, že tam mrňous ještě ten měsíc zůstane.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex