červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
25.5.09 07:29

Ahojek holčiny,
no, my máme jednopatrový RD, takže se bez chvůviček asi neobejdem, ale asi je taky budem pořizovat až podle potřeby. A stejně tak monitor dechu - když se malej vyklube brzy…

Ohledně železa - taky musím papat, ale prej má opačný vliv - spíš z toho bývá zácpa… Já ho jedla i před těhu (kvůli darování krve) a vždycky jsem z toho spíš měla opačné problémy, než teďkom… No, hodně těhulek si stěžuje na zácpu, takže můžu být vděčná, že tento problémek nemáme…

Jo a Zuzi - moc pěkné stránky!!! Jen - neměli byste sestavu dekorace i v oranžové ??? :lol: plánujeme totiž oranžovou jako naši barvičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.5.09 10:28

Ahoj všem :-)

Vítám Jiřinku :srdce:

Chůvička - mám obyč, už jsme vyzkoušeli a dosáhne nám krásně všude,kde je třeba.
bolesti - mě teda bolí už snad vše,takže ani nevím, co bolí protože má nebo bolí,protože jsem přetažená :lol: A neřeším. Jsem zastánce pohybu v těhu,pokud to jde a dokud to jde, tak pořád někde chodím,něco dělám…Tak fakt netuším,kdy je ta „bolístka“ kvůli pohybu a nebo proto,že se tělíčko připravuje…
postýlka - složili jsme v čera :-) Je nynaná - Scarletka - hned jsem si ji vyšňořila a kochám se :D Hned jsem využila její úložnej prostor a narvala tam všechno,co se mi do naší skříně nevešlo :lol: Takže je i praktická :lol:

Konečně je krááásně :-) Mně dělá to sluníčko strašně dobře. Včera jsem prala poslední věcičky, plenky, osušky, larisky, povlečení, zavinovajdy a pobíhala jsem jen tak v plavkách :lol: Večer jsem padla příjemně vyfluslá do postele a chrněla jak mrtvolka :D Dneska se půjdu vyvalit ven s učením - za 14 dní mám první zkoušky, tak doufám, že z nich neporodim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.5.09 10:49

a

Příspěvek upraven 13.10.11 v 08:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.5.09 11:07

cauky , tak jsem to vcera prehnala se sladkym, k snidani jsem si dala musli Vitalis, k obedu jsem udelala sladkou ovesnou kasi s mandlema, oriskama, rozinkama a skorici - meli jsme jit ke svagrovi na oslavu, tak jsem si rikala, abysme tam mohli do sebe cpat ty chlebicky, ale chyba lavky, svagrova udelala kolac a koupila dort a chlebicku udelala jen par, takze zadny velky hody to nebyly…

pak jsem jeste dostala k svatku od tchyne 10 velkych kinder cokolad, 3 tycky jsem snedla vecer k televizi jo a jeste krokety a bramburky…
vubec se mi v noci nechtelo curat, coz mi uz prislo i divny, tak jsem si zkusila strcit papirek do moci - a vylezlo mi tam cukr skoro na dva krize a bilkovina skoro na jeden kriz… :roll:
Takze ode dneska musim jist rozumne a hlavne zadny sladkosti… :twisted: abych si neodrovnala ledviny…

jinak spim v poslednich dnech jak drevo,
bricho me prestava zlobit,
mimco skyta 2-4 denne,
a zitra me opousti zlato , protoze jede do nedele s klukama na tradicni kazdorocni
panskou cyklojizdu (k Treboni).
tak pojedu ve stredu k nasim, uz se docela tesim,
uz jsem si nadomlouvala navstevy kamaradek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.5.09 11:59

My škytáme tak 3× denně :lol: A škytáme teda jako blázínci :lol:

pohyby - :lol: prdku na mne vystrkuje pořád ta naše cácorka :lol: Jinak teda kopance čím dál tím větší a bolestivější :D
váha - fuj, o té raději pomlčím :lol: Už mám nahoře 12kilo :pocitac: :lol:

Jooo, teď mi psala kamarádka (spolužačka ze základky), včera ve 20:19hod. se jí narodil Jeníček - 47cm a 2640g :srdce: Voda jí praskla v 1:15 ráno a samotnej porod trval 3 hodiny…Začínám z toho mít trauma - nejraději bych to měla už za sebou a to strašně rychle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.5.09 12:06

Ahoj
tak naše mimi má škytavku tak 2-3× denně. Občas je to až nepříjemný.
Holky já se zase pobavila, psala mi máma, že je nemocná, tak se jí ptám co jí je a ona že neví, že jí doktorka řekla, že má bud chřipku a nebo žlučník. Krev jí vezme až na 5. kontrole a dala jí paralen na chřipku a isochol na žlučník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.5.09 13:27

lentil tak buď anebo, to je vtipná lékařka :wink:

já jsem dostala od tchýňky k obědu kus pizzy, co měli včera k obědu -
holky, já vůbec nepoznám, co do ní dala… 8O 8O :?:
a já jsem taková sviňka, že jsem to nevydržela a musela jsem to pro vás vyfotit,
protože to byste mi asi fakt neuvěřily…
já na tom poznám akorát kukuřici, sem tam kydanec bolońský omáčky(protože tu si ode mě brala) a asi nastrohanej nějakej salám, asi spečený hermelín nebo co, nějaký kousek masa nahoře, no prostě hnusný zbytky :-( :-(
neuvěřitelná to žena, jak dokáže zpracovávat zbytky… :-(
já když dělám pizzu, tak šunčičku, eidam, olivky, no prostě mňamku, ale nenapadlo by mě vzít z lednice to, co mi tam tvrdne už měsíc po záruce a naprat to na pizzu… :-(
pokud někomu dělám špatně od žaludku, tak se omlouvám, mě je též blivno…
 http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05943.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.09 13:27

Ahoj holčiny,

zážitky z dnešní kontroly: vyšetření ok, CS2 a doktor mi dělal poprvé CTG kontrolu srdíčka a tam se kontrolují i pohyby mimča. a co myslíte, že dělala ta naše malá potvůrka? Ani se nehnula 8) A to jsem tam chodila, šťouchala do ní, pouštěla jí písničky z mobilu a nic. i když jsem doktorovi říkala. že dopol nebývá moc aktivní a že ještě v noci do mě kopala jako o závod, musela jsem na kontrolu do nemocnice. mamža, co mě na kontroly vozí, protože mám doktora v jiným městě, měl domluvený na dopoledne schůzky a musel po 1,5hod odjet. No takže mě čekala cesta mhd do nemocnice, kde se ta naše cácorka naštěstí umoudřila a pak už v super vedru cesta vlakem domů.
Jsem uvařená a uchozená a vyhlašuju válecí odpoledne. mimčo se mi tu teď mele jako o závod. doufám, že bude hodná aspoň po narození.

ZuzanoM- co bolesti? snad je to už v pořádku. a takové články snad lepší nečíst… je to strašně smutný.

Káji- snad už ses po včerejšku zchladila a užíváš si teĎ někde ve stínu.

IvkkaaP- jak je?

• Citovat
  • Upravit
1466
25.5.09 13:32

Zapomněla jsem se přihlásit…

obrázku- já jsem na jídlo taky gurmán. radši čerstvej chleba s máslem než prošlý blafy. plně chápu tvoje zhnusení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.5.09 14:21

Obrazku ja poznala kukurici a kecup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.5.09 14:23

Ty obrázku vojta dělal nějakou dobu v pizzerii, takře pizzu děláme nejčastěji domácí, ale nikdy nevypadala takhle, tak trochu mi to připomíná pizzu z intru, kdy to bylo 5 cm těsta a na tom kečup, cibule a troška sýra s troškou salámu. Jíst se to nedalo. Bléééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.5.09 14:32

ZuziM takové smutné články :-(

Obrázku to by mě zajímalo, kde ta pizza skončila? V koši??? :roll: :lol: :roll: nebo v bříšku?? … no nevím, na obrázku moc valně nevypadala…asi mám přeci jen výhodu, že se o mě nikdo nestará, tak mi nidko takovéto věci ani nenosí :-) I když teď mi tchyňka donesla taškku věcí, které jsem si prý objednala…no nevím :roll: stará deka, úplně příšerná a to ji prý ještě nechali vyčistit, no a pak spoustu dalších věcí, které ani nevím na co jsou a proč mi to dali..asi je budu muset někde hluboko ukrýt :lol:

Barčí máš můj obdiv s tím učením!!! NO a váha…asi si můžeme podat ruce, ale já se teď už týden nevážila…mám strach :oops:

No a už samozřejmě nevím, na co jsem chtěla reagovat…

Včera jsme se dali do skládání kočárku a to tedy byla fuška…ale výborný :-) zatím spokojenost. Je parádně propracovaný…

No a ještě musím napsat, co prohlásila má drahá polovička, i když je to tedy síla!!!! Ukazovala jsem mu tu odsávačku hlenů připojitelnou na vysavač a pár dní na to mi přišla odsávačka od Aventu…a víte co on prohlásil :roll: :roll: :roll: „Toto jde taky připojit na vysavač?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.5.09 14:33

a

Příspěvek upraven 13.10.11 v 08:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.5.09 16:47

ahojky všem, omlouvám se že píšu tak málo ale nějak nestíhám, dělám si účto a honím čas. :?

mě se dneska mrňousek prvně předvedl hlavinkou dolů - že by dobrá zpráva že se chce konečně otočit :wink: jenže si jí narval do levého boku, takže jsem tam prostě měla kouličku bylo to vidět i přes tričko a stráááášně mě tam tlačil.. :lol: ale myslím že už je zase naštorc.. potvůrečka

poslední dobou se mi stává že mi hodně buší srdce, je to takový nepříjemný tlak až rudnu ale když mi tlak měří mám ho dobrej, tak nevím co to je,,,, že by nějaké výkyvy ,?

holky vy jste legrační nevím kdo to tu psal ve 23 že si přijde jako starší maminka jo ?? a co mám říkat já ve 32 ??
cha,, je tu někdo mého věku vy děťátka ?? :P

už rozkvetlo hromada růží, takže slibuji pro kytičko růžo milky jak jsem naslibovala zítra nafotím a vložím sem.. abyste se pokochali,, jen škoda že vám nemůžu poslat tu vůni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.5.09 16:59

čiki jájájá, já sem taky stařešina, oproti těm mláďátkům tady :lol: :lol: :lol:
ač se nezdám a nikdo mi to nevěří, tak mě bude v červenci už 31 :D

pizza v bříšku neskončila, protože stejně když by došla do bříška, tak by vzápětí šla z bříška zase ven, škoda námahy :lol: 8)
Ale jako docela hezky voněla, to jo, ale ty navrstvený zbytky jsem radši neriskla.
Jo ještě jsem identifikovala nivu.
Je v lednici a čeká na miláčka, ten má na maminčinu kuchyni opancéřovanej žaludek :wink: :lol:
Já jsem si dala čerstvou housku s čerstvým máslem a k tomu jsem snědla celý velký avokádo, jen tak s mořskou solí… :-) Bylo krásně zralý a fakt mňam…

zuziM takový smutný věci už sem pls nedávej, protože já na to myslím ještě teď a je mi z toho docela zle, bohužel moje představivost je bujná a dost šílená a asi všechny jsme teď mnohem citlivější… a já navíc jsem to už párkrát zažila naostro a snažím se teď všemožně na ty komplikace, co znám, že se můžou stát, nemyslet…
Tak radši jen veselý věci a nerozplakávat nás, jo??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital