červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11966
26.5.09 12:41

Ahoj holky,

to je hrůza, co vy toho za dopoledne nakecáte…

Já dnes zatím břuch v poho, ale malej se tam vrtí teda neskutečně, odpol sjedu do Kol, musím na Poštu a pro melouna :oops: jsem závislák. Ještě musím koupit něco k véče.

Konečně jsem se pustila do vyprání toho zbytku věcí, jediné co ještě počkám, tak je povlečení, to pak vyperu a rovnou povlíknu.

Za odkaz na kosmetiku děkuji, ještě se kouknu a možná objednám…

Včera jsem si objednala šatičky, sice kvůli svatbě, ale už se těším, až je budu nosit i jen tak :D

Lentil-postýlka krásná…

Ve čtvrtek by měl mít tatka volno, tak snad už mi sešroubuje ten přebalovák, abysme to měli vše připravené… a kolíbka se přiveze, až budu v porodce :cry: já bych jí tady už tak chtěla mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.5.09 12:51

tak ja mam po KO, mala je porad hlavickou dole, snad uz tak zustane, CS 3, ale cipku je dost......k te moji bolave stydke kosti: koukal na to a rikal ze je rozestoupena, ze kdyby se to extremne zhorsilo, videl by to na hospitalizaci, ale snad ne, si to nedovedu predstavit :roll: a ze nemam moc chodit (ono to ani nejde :oops: a to jsem si planovala na MD prochazky…)
pristi KO za 14 dnu a budou mi uz natacet monitor, maji ho v ordinaci, coz je super, nebudu muset tvrnout v porodnici.....
na MD nastupuju v patek, tak jeste zitra do prace, dnes a ve ctvrtek mam dovolenou

Lentil pekna postylka :wink: my budeme mit po nas 30 let starou :lol:
jinak antieroticky si ani nepripadam, me se brisko zatim libi, uvidime jak jeste naroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
26.5.09 13:22

Antierotická , tak to je více než sakra přesný, ale manžel to tak nevidí…my teda nemůžeme, máme striktní zákaz min. do 34.tt, ale jemu se asi jako líbim…ale co mě nedávno docela pobavilo - šla jsem u nás do obchoďáku a měla jsem na sobě takový úplně obyčejný růžový šaty na ramínka - asexuální řekla bych - a otočil se za mnou nějakej chlap a hvízdl a já si tak říkala: „ty vole, kam jsi dal oči? To nevidíš, že vypadám jak vyvržená velryba?“ :D Jestli se otočil za mnou, tak nechci vidět co má doma :D

Obrázku , abych pravdu řekla, tak toho máme v obchodě ještě málo, vždycky se najde někdo, kdo tam nenajde, co hledá…a já si říkám ty bláho, takovejch serepetiček…ale určitě se stavte, rádi tě tu uvidíme a oblíkneme :D

Vedra , tak ty mě jako moc nevaděj, ale pokud je navíc ještě dusno, tak to co by těhotnej astmatik těžce rozdejchávám…opaluju se, už se docela i zabarvuju, někdo to tu psal, že rovnou hnědne, tak to je i můj případ. I když jednou v Tunisku jsem se spálila až hamba - ale to byla moje blbost, protože jsem se blbě namazala a spálila jsem se jak končí plavky vždycky u toho okraje. Nejhorší to bylo pod prsy, to jsem až brečela. To byla naše první dovolená u moře, známí prej ať si vezmu opalovák min. dvacítku - nikdy více. Pak jsme jeli do Turecky a tam jsem si vzala 4 olejíček a byla jsme jak černoch a bez spálení…

Dneska dopoledne, když jsem jela do práce, tak jsem vylezla ven a jak bylo už vedro tak jsem si úplně vzpomněla na ten pocit, když vylezete někde na dovče z letadla a teď Vás úplně poleje pot z toho vedra…až se mi zastesklo, že letos nic nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.5.09 13:48

takže pro ty kdo milují růžičky tady něco máme :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.5.09 13:51

tak se kochejte,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.5.09 14:13

Ještě jsem Vám sem chtěla okopírovat, co máme od PA z kurzu ohledně masáží dětí…snad se Vám to bude hodit a nebudete se zlobit, že to tu tak zaplňuji :lol:

MASÁŽE DĚTÍ A KOJENCŮ

Masáž obličeje

1. otevřená kniha na čele- spojíme ruce uprostřed čela, jako bychom se chtěli modlit a roztíráme dlaněmi až ke spánkům
2. palci přes obočí- od kořene nosu pohladíme oběma palci současně obočí a pod jeho konci uděláme malé kroužky
3. palci přes oči- víček, řas dítěte se dotkneme jen „motýlím"pohlazením od vnitřních koutků ke vnějším
4. přes líce dolů- od kořene nosu přes lícní kosti projedeme symetricky oběma palci až ke spánkům
5. horní úsměv- nad horním rtem vytvoříme „úsměv"
6. dolní úsměv- pod dolním rtem od středu brady ke koutkům vytvoříme úsměv
7. kroužky kolem čelisti- ukazováčky a prostředníčky kroužíme od středu brady po obvodu obličeje až za uši
8. masáž ušních boltců- pečlivě promasírujeme a promačkáme mezi palci a ukazováčky boltce uší
9. hlazení kolem čelisti a za ušima- bod 7 opakujeme, ale bez kroužení- jedeme tahem a dokončíme pohlazením přes šíji až na ramena

Masáž zad

1. malé kroužky podél páteře- palce na:,–(íme podél páteře a krouživými pohyby směrem ven od páteře promasírujeme záda od krku až po kostrč
2. tam a zpět- jednu dlaň položíme na krk a druhou pod ni, suneme ruce protichůdně z boku na bok (tzn.pravou ruku táhneme k sobě, levou od sebe a plynule pokračujeme pravou od sebe, levou k sobě…), postupujeme od krku k zadečku a zase vzhůru
3. sunutí k zadečku- jednu ruku zapřeme o zadeček a druhou suneme od krku k hýždím (u větších dětí můžeme přidat i předloktí, abychom pokryli celou šíři zad)
4. zadeček-stříška- pomalu, rytmicky promasírujeme zadeček dlaněmi proti sobě do stříšky (u větších nebo silnějších dětí na každé půlce zadečku zvlášť)
5. sunutí od krku k patám- miminko uchopíme za kotníčky, u větších dětí se zapřeme o chodidla a suneme dlaní nebo celým předloktím podobně jako v bodě 3, tentokrát však od krku až k patám
6. hlazení- na závěr můžeme hladit celou zadní část těla od hlavy až k patě

Masáž břicha

1. mlýnek- kroužíme celou dlaní kolem pupíčku ve směru hodinových ručiček
2. vodní mlýn- ruce položíme rovnoběžně nad sebe a masírujeme na přeskáčku dlaněmi bříško od shora dolů (pohyb rukou připomíná otáčení lopatek malého vodního mlýnu)
3. palci do stran- roztíráme krouživými pohyby od středu bříška do stran
4. slunce a měsíc- jednou rukou kreslíme po směru hodinových ručiček kolečko-slunce a druhou půlkolečko- měsíc
5. procházka prsty- prsty se projdeme od jedné strany bříška přes pupík k druhé straně bříška
6. mlýnek- stejný tah jako 1
7. protřásání nohou na uvolnění bříška- uchopíme dítě za kotníčky a jemně protřeseme nožičky
8. pojedeme do Brna- uchopíme nožičky za lýtka a přitlačíme kolínka na bříško, děláme kroužky nohama do stran…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.5.09 14:25

wape tak jsem si to vytiskla :D

ruzicky jsou krasny, uplne citim, jak voni z monitoru :wink:

zuziM za rok uz to budete mit rozjety a kdyby byl prujezd Prahou uz relativne v pohode, protoze kazdej, kdo to zna, tak vi, ze pres Prahu jet je o nervy,
tak na tebe budu myslet, diky :D sice mam kamaradku, ktera ma kvetinarstvi a dekorace a jeji sestra ma svatebni salon, ale to je takovy ten salon pro hornich par tisic… silene luxusni a drahy…

hanulko tak se drz, rozestoupena stydka kost (symfyzeolyza) pekne boli a rustem miminka se bohuzel spis zhorsuje… ale snad to ustojis bez hospitalizace, to je stejne akorat o lezeni. existuji ty podpurny pasy, muzes si ho zkusit koupit, trochu pry ulevi…

koukam na dvd na Mama Mia , je to docela peknej filmik, takovej nenarocnej a jak ti chlapi pekne zpivaj, nejsrandovnejsi je Pierce Brosnan :wink:
Je to na reckym ostrove - hned bych tam jela… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
26.5.09 15:28

Tomu mojemu se ale taky nejspíš líbím i s tím břichem. Oni na to chlapi asi koukají úplně jinak než my :D :D a to je nakonec dobře.

Ty růže vypadají krásně a svěže. Hned bych si mezi ně sedla :D

wape určitě se všechno vrátí do normálu. U mě to tak vždycky bylo :wink: .

Taky je mi drobet líto, že pro mě letos žádný moře nebude :( . Ale tak aspoň ta chata a hlavně budu mít ten svůj malinkej uzlíček na mazlení :D :D .

Hanulka gratulace ke kontrolce. Moje Dr. tam taky dělá monitor, takže jsem taky ráda, že mě nepožene jinam.

Já byla na obědě s taťkou u Salzmannů. Dala jsem si formanský raneček, pečený brambůrky a tatarku.
No a samozřejmě velký točený nealko pivo, který ve mně jen zasyčelo a bylo pryč :D :D .
Na náměstí se roztahujou čéesesdéďáci a budou
agitovat k volbám. No tak jsem si aspoň ošmatala
našeho andělíčka přání u kostela a jela zas dom.
V DM jsem koupila tu mast na bradavky . Četla jsem to myslim u dubňátek, že tam holky psaly, že je snad lepší než Bepanthen a cena nesrovnatelná.
Tak uvidíme.
Jo a taky jsem si vzala depilační krém, protože tou žiletkou bych už fakt riskovala, že nebudu mít čim rodit 8O 8O :D

Jo, MAMA MIA jsem viděla a protože jsem zbožňovala ABBU tak se mi to líbilo, ale je fakt, že je to jednoduchoučký, ale jako oddechovka super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.5.09 16:37

ahoj kočky,
Jirino tak to, co jsi nahlásila, jsem opravila… ;-)
holky děkuji, že jste pilně hlásily kontroly, omlouvám se všem, u kterých jsem nestihla přidat do kontroly termín na stránky… měla jsem toho moc, ale polepším se a teď jste tam všechny, kdo jste si nahlásily kontrolu ;-)
 http://www.cervencovky2009.estranky.cz/…_-odbery-___

přitažlivost v těhu taky jsem si všimla, že chlapi to vnímají jinak a jak píše E.li, je to dobře… jinak bychom byly přece celé těhu s nervama v kýblu, kdyby do nás hustili, jak jsme nemožné, neohrabané, tlusté atd ;-)
wape tak masáže jsme dělali a na bříško úplně super!!! ;-) díky za další tipy… vyzkoušíme.
růže mám taky moc ráda :)
ZuziM webovky krásné, škoda že jsem se už vdávala…a doufám pouze jedinkrát :-D ať se vám daří ;-)
E.li mňam, takovou dobrotu…taky bych si dala… a stím depilačním krémem…jaký máš??? nepálí tě to tam??? já bych do toho taky šla, ale kdysi jsem to zkusila a myslela jsem, že mi shoří spodek :-D tak poraďte holky, s žiletkou se taky už moc nekamarádím… :-(
Obrazku Mamma mia jsem taky viděla, no né že by se mi to nelíbilo, ale nebylo to až tak zlý…;-) mám ráda Abbu a jejich písničky…
koš na miminko máte nádherný,ale ta cena… takže u nás zvítězila kolébka :-D
Lentil postýlka krásná ;-)
vedra dneska asi zdechnu… přežijte ty bouřky holky…

jinak mám k nemalé radosti čípky na zavádění kvůli výtoku a Streptokokovi ve stěru. Je to typ C, takže to není ten B, proti kterému se píchají atb, ale prý nic vážného…
DP nosili jsme v šátku MOBY a spokojenost veliká.Použijeme zase…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
26.5.09 17:06

pěkný tropický odpoledne!!!
Jsme po kontrole. Vše je v pořádku - CS1. Na nic se prý zatim nechystáme. Doktor byl dneska super, měl dobrou náladu. to se hnedka jinak chodí k doktorům :D Natočil mi monitor se srdečníma ozvama - vše v poho. Když pak pročítal moje výsledky krevních testů, tak řikal, že takhle nádherný testy ještě snad neviděl. :lol: tak mě potěšil,že i přes ty nájezdy na lednici s nezdravim jídlem, je vše v pořádku.

Další kontrola je 9.6.
Zatim se loučim, jsem v práci, dočtu vás zítra doma :wink: páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
26.5.09 17:38

Tak my dneska na kontrole taky všechno v pořádku… čípek 20mm, už se prý začínám tak akorát otevírat, děloha měknout, takže mám magnézka papat ještě týden a pak už ne…

• Citovat
  • Upravit
742
26.5.09 17:38

Obrázku - ty jsi taková v tomto všeznalá.Psala jsi o té symfozyoze nebo jak se to jmenuje.potřebuji poradit mě nebolí stydká kost ale vazy co jdou od pipiny ke stehnům,v noci kvůli tomu nemůžu spát jak se otáčím tak mě ta bolest zbudí.Dnes mě to bolí i přes den jak chodím ale k mudrovi se mě nechce nějak si říkám že je to tím že je mám uvolněné ale zase celkem pohyb mám neležím jen.nevíš co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
26.5.09 17:47
pisoja píše:
mě nebolí stydká kost ale vazy co jdou od pipiny ke stehnům,v noci kvůli tomu nemůžu spát jak se otáčím tak mě ta bolest zbudí

Tak přesně tyhle místa bolí mě. Nejvíc navečer a taky ze spaní při otáčení na posteli. Já myslím, že to je ta váha bříška, která na těch nohách leží a nic víc. Spona mě nebolí.

ZuzkoS já koupila Balea depilační krém v DM. Doporučila mi ho kámoška, že VEET je strašně drahej a tenhle stojí 50,– a že si na něj nemůže stěžovat. Takže to zkusím taky prvně, jinak jsem žiletkovala, ale už si tam nevidím a nebudu riskovat :D. Pálit to snad nebude doufám, takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.5.09 19:32

červenec 2009

Přecitlivělost - tak to znám velmi dobře, u malého jsem brečela kvůli kažedé kravině, ted zas bulím, protože nejsme s Kubou spolu. V neděli jak odjížděl, jsem začala pofňukávat, tak mi sprdnul, že mu to vůbec neulehčuji. Držela jsem se, pak jak odjel, jsem musela jít se psama na pole, tam jsem sedla ke křížku a řvala jak šílená. Do telefonu mu brečím taky co chvíla a nejhorší to bude asi v pátek, protože to jedu do Brna na kontrolu, to se uvidíme možná po týdnu tak na 5minut a pojedu zpět, takže to bude hotové slzavé údolí. Ale zas na stranu druhou se snažím utěšit, že ted sice budem bez sebe a snad se mu to povede co nejdřív opravit do obyvatelného stavu, abychom mohli být spolu. Tak si tak brečíme vždycky večer do telefonu, jak je nám po sobě smutno :roll:

Bolest - taky mě dost bolí spodek, kolikrát je to až tak nepříjemné, že nemůžu pomalu ani chodit :evil:

Vypuzování - tak já se přiznávám, že jsem začala vypuzovat mimíska už minulý týden,magnézium už neberu vůbec, pečlivě piju čaj z maliníku, každý den masíruji hráz, sem tam si během dne vyběhnu schody do patra, o víkendu se přidal i Kuba :lol: a zatím se teda držíme, ale když už by to bylo, bych se teda vůůůbec nezlobila, protože ta vedra jsou teda fakt hrozná :evil:

Lentil - krásná postýlka, my máme se šuplíkem, a docela praktická věc, ale je fakt, že se do toho hodně práší, takže jsem tam měla spíš takové blbinky, jako byli papírové plenky, kosmetika, léky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
26.5.09 19:38

Ahojky všem,

Díky za odkaz na kosmetiku do porodky. Nechodila jsem na kurz, vůbec mě nenapadlo, že bych měla mít něco neparfémovaného, takže se polepším a něco ještě koupím.
Na hojení jsem vyčetla, že pomáhají roztoky rosalgin, takže to určitě vyzkouším a budu si dělat odvary z dubové kůry.

wape- stejný dík za typ na masáže. to se bude určitě hodit a mimískovi líbit.

Elino- taky mě pořád někde něco bolí a tahá, nejsi sama :D Někdy je to skoro úplně dobrý a jindy sotva lezu a bolí mě všechno.

Magnesium- Jsem ve 34. TT a doktor mi ho teĎ na kontrole vy:,–(il. neberu ho teprve 2 dny a můžu říct, že se tvrdnutí nijak nezhoršilo (snad to nezakřiknu). Takže u mě na to fakt asi nemá vliv.

Mimi se mi taky šprajcuje a nejradši kope kousek nad pupík. Přijde mi, že si u pupíku protahuje nožičky, sice to občas bolí, ale je to krásný :) Pod žebra se mi zatím netlačí, jsem docela vysoká, tak má asi zatím ještě prostor.

Holení začíná být problém. nevidím téměř nic. teĎ naposledy už jsem musela použít zrcátko. ještěže máme takovou širokou vanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí