červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
26.5.09 00:34

Zuzi to je pěkné… to by mně rozbrečelo taky… :wink:

• Citovat
  • Upravit
11966
26.5.09 00:38

Holky, to je hrůza, jak to letí, za chvilku už tu bude plno miminek:)))

Pohyby-cítím to úplně stejně, jak tady popisujete, akorát jsem nevěděla zda ta boule, co mi cestuje ve výšce kolem pupiku ze strany na stranu je prdelka nebo nožička nebo co to je:) ale když se zapře a zůstane mi na břichoni boule, tak ho zlobím:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.5.09 00:39

Zuzi, zprávička krásná, myslím, že by brečela každá z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.5.09 08:04

dobré ránko,
tak se zase hlásím…
nejdřív vítám Jirinku , přidala jsem tě do tabulky, odkaz na naše webovky:
kdyžtak mrkni, doplň atd…

http://cervencovky2009.wbs.cz/?…
odkaz na webovky, kde máme fotky je pod mým metříkem ;-)

jdu dočíst a pak možná i stihnu na něco reagovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.5.09 08:58

Dobré ráno, únik moči - myslím, že se není za co stydět, je to v těhu normální, já to mám občas při pšíkání a kolikrát jsem u vícerodiček slyšela, že to maj docela hodně i mimo pšíkání. Stejně mám intimku kvůli výtoku, tak si jí vždycky dojdu vyměnit.
Káji - chvilku mi povídej o tom vedru v paneláku a sítích v oknech. Vedro máme hlavně v ložnici a budoucím pokojíku, ale zase v obýváku je strašně fajn, tam svítí slunko jen dopoledne, ale do ložnice paří celý odpoledne. Průvan taky nemůžu udělat, protože kočky jsou hloupatý a lezli by tam. Ony byly zvyklý, že mohli v létě spát na parapetu, jenže to jsme bydleli v 1 patře a hlavně tam byly krátký parapety, tady jsou parapety jakoby protáhlý vždycky až k sousedům, navíc to 4. patro.
ZuziM - naprosto tě chápu, že tě to rozbrečelo, mě ted taky nažene slzy do očí, když mi Vojta řekne, že mě miluje nebo tak něco. Normálně bývám takový ledový psí čumák:D
Věk - mě třeba švagrova přítelkyně řekla, že si myslela, že mi je tak 27, když už jsem těhotná. Když jsem jí řekla, že mi je 22 tak šla do kolen a povídala, proč si pořizuju dítě takhle mladá. Keců o tom, jak jsme si zničila život jsem ve svým okolí už slyšela......Já to tak neberu, já beru miminko jako dar. Pravda, že mi chvilku trvalo, než jsem se s tím srovnala, ale neměnila bych.
Elino - to já když se zvedám:D a to nemám ádný velký břicho:D ale vždycky si z nějakýho záhadnýho důvodu sednu třeba ne zem, něco tam kutím a pak volám o pomoc hasiče aby mě zvedli:D
Schody mi problém ani nedělají nebo si to nepřipouštím, protože nemáme výtah, takže mi nic jinýho než šlapat nezbyde.
Kila - no už mám nahoře 10 kg, řekla jsem si, že nad 70 nepujdu, ale asi se tam dostanu a co k těhu to patří.
Holky já v neděli ráno přilezla za Vojtou s nabídkou kvalitního sexu a jediný co jsem si z toho odnesla je bolavá kyčel, včera jsem se belhala jak Hause:D a ten trubec se mi ještě smál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.5.09 09:32

Ahoj holčiny.

Vy jste toho teda nakecaly.
Včera jsem jenom dočítala, nějak jsem neměla ani sílu psát.
Natálka bude mít ve středu taneční vystoupení a já musím sehnat do té doby taková křídla růžovoučká. Tak jsem včera v tom parnu lítala po Brně, prolítla jsem snad všechny obchody s hračkama, maskama, oblečeníma a nic.
Přitom když ty křídla nepotřebuju, mají je všude. No tak pojedu někam ještě dneska a snad seženu, jinak nevím, co budem zítra dělat.

No ale včerejší cestování mě jenom dokázalo, že vydržet s tímhle břichem do července bude teda síla. No kdyby chtěla Danielka vylézt v 37 tt, ani bych se nezlobila 8) .

Pizza .....no jsem milovníkem pizzy, ale tuhle bych si teda taky nedala :-)

Škytavka .....je prý známkou dobrého prospívání, ale naše malá ji asi nemívá, nebo já to neumím poznat.

Aduš ...... o gelu do porodky jsem taky přemýšlela. Poprvé jsem měla nějaký miminkovský, ale ten teda parfémovaný byl. Ty neparfémované se snad ani nedělají.

Barčí .....taky mám někdy pocit, že se malá dere ven. Nejčastěji, když vedu Naty do školky, tak musím několikrát zastavovat, protože mám pocit, že mi snad strká ručičku až kamsi :oops: . Taky už se těším, až bude venku.

Zuzi .....to je krásný, co Ti napsal mažel. Taky bych asi brečela. Brečím teď taky kvůli všemu. Myslím ale, že po porodu to bude ještě horší. Po Naty jsem brečela i u ,,sám doma", jak se tam setkal s maminkou…no :oops:

Zuzano .....děkuju za přidání do tabulek, doplním jen snad, že rodit se chystám v Brně u Milosrdných bratří a manžel se k porodu chystá.
Stránky máte udělané úžasně, jsi šikulka veliká. Takový vyfakčený, no koukám, jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.5.09 09:56

sprcháč do porodky tak o tom jsem teda nepřemýšlela, resp. o tom, že by neměl být obyčejný parfemovaný… Ale jak jsem koukala na tu přírodní kosmetiku Nobilis Tilia,
tak tam mají spešl mýdlo, kerý údajně pomáhá i zavinování dělohy, no těžko říct :nevim:
ale tak asi si ho koupím. je glycerínové s jakýmsi gerániem : http://www.nobilis.cz/index.php?…
Koukala jsem, že se jejih věci dají sehnat i v prodejně, tak se po nich kouknu v Metropoli Zličín, mají tam mít stánek u Intersparu…

nevolnosti no mě je teda pořád tak blivno… :( :-(
Magnézko už jsem omezila, snažím se jíst malý množství a více,
jen nedráždivý jídla, ale nějak to nefunguje…
Resp. někdy je mi fajn, ale vůbec nevidím souvislosti…

bolesti břicha teď jak snídám, tak mě zase berou takový píchavý křeče kolem pupíku…
za chvíli to přejde a zase se to objeví, já nevím, jestli prdy, nebo je to k tomu jídlu…
snad to zajím a bude dobře… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.5.09 10:11

zuziM tak jsem konečně koukla na vaše stránky, jaksi jsem na to zapomněla,
a jsou fakt moc krásný, povedený :D
Až jsem koukala, kolik vlastně věcí je potřeba koupit na svatbu (dekorací a košíčky na vejslužku a tak…) :wink: Škoda, že to máme do Nymburka dost z ruky (našla jsem si ve vyhledávači tras, že
77km) a to je zhruba hodina, ale bohužel je to přes celou Prahu tím nejnadupanějším směrem, takže se dá předpokládat, že jen přes Prahu to bude posunovačka na hodinu,
ale tak třeba za rok už to bude rychlejší, jestli už bude hotový ten tunel Blanka :-D

Milan totiž včera vymyslel, že mrňous se prostě narodí 25.7.
Aby to měl Milan jednodušší na zapamatování…
Protože 25.7. mám narozeniny já, a prý se i příští rok vezmeme 25.7. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.5.09 10:32

Obrázku pěkně to má Milan naplánované :-)

No já dnes asi to vedro nepřežiju…ani nemám sílu psát…jdu se ukrýt na zahradu do stínu, neboť teplota tu v bytě stoupá a stoupá, už máme 26°C :-(..tak se držte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.5.09 10:57

Jsem se vám zapomněla pochlubit. Včera nám konečně přišla postýlka
http://img2.rajce.idnes.cz/…bilaSmid.jpg /> akorát my jí máme bez šuplíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
26.5.09 11:27

lentilka moc pěkná postýlka :D . ten šuplík by mi možná chyběl, ale zase na druhou stranu, u země se víc práší a musela bych ty věci co by tam byli pořád pucovat a to by se mi nechtělo :wink: .

křídla pro vílu taky máme :D a docela jich mají všude dost. Tak máš možná smůlu, žes na ně nenarazila. Třeba v diskontu KIK je mývají. No a jinak na internetu, ale to už nestihnete. Tak ať je ještě někde koupíte holky :D :D

ZuzkaM taky jsem plakavá a dojímací. Je to pěkný od manžela, to potěší a povzbudí, protože taky si připadáte holky tak nějak antieroticky? :D :D :D
Já teda jo :roll: .

Holky to vedro je ukrutný - už si zase stěžuju :twisted: no ale fakt. Já mám nohy od rána nateklý a když jdu do školky, tak se taky musim zastavovat. Jááák stará bába s endoprotézama :roll: :roll: :roll: . Já mám podle pohybů TP 30.6. Jak já bych chtěla porodit :lol: No do 25.7. nebo ještě dýl už bych to nepřežila. No, musela bych, ale ta představa, když je zatím pořád ještě ten zatracenej květen.
Zítra se ochladí, tak se na to docela těším i když jsem milovnice léta. Ale doufám, že né na dlouho, protože to sluníčko je na druhou stranu zase hodně povzbudivý na moje těhu-nálady :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.5.09 11:35

Obrázku .....mýdlo vypadá dobře.
A naplanované to má Milan teda hezky.

Nevolnosti to je síla, dneska ráno jsem zase zvracela, jsem myslela, že to není celý těhotenství, ale asi mě to už nepustí.

Lentilko …postýlka moc pěkná. To se v ní bude spinkat.

E.lino …jj křídla jsou všude, ale jen když je nesháním já. Odpoledne půjdu zas na lov křídel, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DP
462
26.5.09 11:42

Ahoj holky,

tak za chvili odchazim na KO, doufam, ze bude vse ok. Tvrdnu porad, to uz se asi nezmeni, tak se zeptam na stav hrdla a kdy pomalu zacit vysazovat magnezko. Vy holky co tvrdnete berete ho porad a kolik?
Skytavka - u nas pravidelne aspon 2-3 denne, pocituju to nejvic, kdyz lezim v klidu.
Sprajcovani mimca - u me spis ted intenzivnejsi pohyby a nekdy poradne kopance, stouchani zevnitr jakoby do konceniku citim stejne jak E.Lina, a taky pekne dloubance do spodu, jakoby uz mala rucickama klepala na dvere :D To ji vzdycky domluvim, ze ma jeste cas :D
Kosmetika Nobilis - tu nam doporucila PA na kurzu a mam od nich to glycerinove mydlo, o kterem psal Obrazek, melo by mimo jine priznive pusobit na hojeni jizvy v pripade nastrihu a pak taky masazni olej na hraz, divala jsem se jeste na olejicek od Weledy, ale je podle me zbytecne velky a taky za dvojnasobek ceny.
Jinak zjistuju co se da o noseni deti v satcich. Bude tu nekdo nosit nebo nosil a jake mate zkusenosti?
Zatim tedy ahoj, jdu zblajznout koprovku a pak supajdy na bus k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.5.09 12:14

šmarjá holky vy jste udrbaný :lol:

pšíkání a skoro se počůrání mám taky prý je to normoš,, když to čekám stačí se trošku soustředit,, ale už tady někdo psal. Intimka to jistí :-)

elino tak tyhle tlaky jak píšeš mám já,, a jako prvničku mě to teda děsí se bojím že už chce mimi ven, ale jdu v pátek na KO, tak se na to zeptám. Hlavně se raduju fakt mi přijde že mám hlavinku už dole,, tak jupí,, uvidím na UTZ

postýlka - mám zmatek kdo to sem dával, ale je moc hezká, taky máme se šuplíkem dole a už je plnej :-))

no a zbytek jsem zapoměla.. chich,, to jsem teda skleroza :evil:

jinak venku je krásně a já tu zuřím protože si nemůžu ani otevřít okna, včera furt někdo čadil pálením bordelu, a dnes mi vedle soused řeže betonový tvárnice flexou, takže randál a prach kterej vleze všude,, áách jo,, hlavně doufám že to dodělá než tu bude mimi,, už vidím jak si chruňká venku v kočářu a začne mi tam s tímhle tak ho namouduši zaškrtím na místě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.5.09 12:36

Elino naprosto přesné…ANTIEROTICKY :oops: :roll: :roll: :lol:
Naprosto nechápu, jak manžel vůbec může :oops: ale jemu to očividně vůbec nevadí…ale dřív když jsem šla po ulici, tak jsem si docela všimla, že to některé mužské nenechává chladné (a to nejsem žádná modelka!)..tak teď jdu a raději se ani nedívám, protože mám strach z těch zhnusených pohledů :lol: myslíš jako zkušená matka, že se to někdy vrátí k normálu :lol: :lol: :lol: já nad tím vážně pochybuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí