Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule co manža? Ozval se z Monaka? Komu vůbec fandí? Já mu taaaak závidíííím
Dnes to sice pro mě asi bude nuda, McLareny nevypadají, že by se vůbec někam dostaly ![]()
Ahoj kočeny,
také vítám Jiřinku:)))
Já jsem v rychlosti prolítla, co jste tu řešili a stejně si zase nic nepamatuju…
Jen to že košík, postýlka-nádhera, už se taky těším, až tu naší postýlku povlíknem a přivezem kolíbku:)))
Zuzi-salonek krásnej, už se těším, až budem chystat svatbu a budu moc přijet na šatičky, jéééé…
Váha-o té už radši ani nemluvím, hrůza… no, jen tak v rychlosti, jsem asi jediná, ktará má přez 100kg
![]()
Chůvičky-já objednala 2V1 monitor s chůvičkama a myslím, že budem spokojeni, je to od Angel care… no, uvidíme, jak to bude pak v realitě…
Elektronika-tak v tom ulítáváme s přítelem oba dva, zrovna se chystáme kupovat vieru
a ještě kameru…aby byla památka na mrňouska a přítel jezdí autocross, tak taky na závody…
Jinak mě je dnes zatím dobře, i noc byla parádní, včera ta příšerná bolest zad a k tomu ty ms bolesti přišli ještě asi tak 4×… hrůza, ale naštěstí je to za mnou, bříško bylo celý den hrozně tvrdé a šílené mě jakoby pnulo, to jsem zatím ještě neměla, dnes je to v poho… mamka furt chodila, šahala mi na břicho a řikala bříšku: „ty zlobidlo jedno mrňavý, ještě tam musíš chvilku vydržet“… jednu chvilku si myslela, že už budu rodit ![]()
A k věku, ani nevím, zda jsem Vám to tu psala, mě je 21, takže se přidávám do klubu mladých maminek ![]()
ZuzanoM- 9 kilo, to je nádhera. To já jsem už na plus 15kg. Jsem naštěstí vysoká, tak se to nějak docela dobře rozložilo, ale stejně. Cítím každý kilo navíc, funím jak lokomotiva a když se zvedám z křesla nebo postele, už by se docela hodil nějakej menší jeřáb. No naštěstí už nám tolik nám nezbývá zase tolik času, tak snad už to nebude tolik kil navíc.
Jinak moc hezké stránky salonu.
Adus- nic si z té 100 nedělej, za pár měsíců si tady budeme psát, jak jsme to už pěkně všechno zhubly ![]()
Wape- 13km??? Tak to já leda ve snu. Kde jsou ty časy, kdy jsem dala v pohodě 50 kn na kole… Teď je pro mě maximální výkon tak hodinová procházka nejlépe po rovině a se zastávkou na lavičce, kdy se vleču jak 70letá důchodkyně, jen ty hole mi chyběj.
Postýlka+kočárek- nemám doma ani jedno. u nás jsou všichni hrozně pověrčivý, takže je všechno u tchýně a výbava do postýlky připravená ve skříni a bude to muset zvládnout nachystat manča, až budeme v porodnici.
Kočárek máme oranžovo-šedej Herqules. Koupila jsem k tomu u Emitexu oranžovou soupravu do kočárku. No nádhera taky už se tak těšíte, až budete drandit světem??? ![]()
U nás je strašně krásně, tak se jdu vyvalit na chvíli na dvůr, ať nachytám aspoň trošku bronzu.
ahoj holky,
tak tady se sleduje monako malá se už vzbudila tak se asi pujdeme na chvilku vyvenčit ovšem jen na chvilkupáč já jsem po včerejšku k.o.
tak u nas se taky udelalo krasne, tak jsme zasli na zmrzku a kouknout kam pujdu ve ctvrtek na kurz, abych tam trefila ![]()
jo Haiduli manza je vlastne na F1, no taky zavidim, byli jsme v Monacu v zari a byla jsem unesena, prochazeli jsme se po molu, kde ted maji jezdci depa, hned bych tam jela zase, ale az po velke cene ![]()
Čau holky,
přidávám se k těm, co to včera nevychytali s počasím … ono furt pofukoval docela studenej vítr, takže mi to nepřišlo, ale dneska vypadám jak přezrálý rajče
Naštěstí se mi ty fleky nedělaj, tak jen doufám, že se nesloupnu ![]()
Adus s tebou se budu kámošit, jsem na tom podobně, ne li hůř, já tu 100 měla už před těhu a teď nahoře 8 kg…ale hlavně že je mimču dobře,viď ![]()
Wape
teda nemám slov, já když jdu 2 km tak mám dost a to jdu šnečím tempem, po chvíli mě začne bolet bříško a večer jsem utahaná jako kotě
Chůvičku mám od Tefalu, stála cca 1400 a má dosah až 400 metrů, my máme barák s dost velkou zahradou, takže to byl rozhodující faktor při výběru
Elektronika by se nám líbila, ale nějak je poslední dobou kam investovat jinam a do toho nějaký opravy auta, takže asi budeme poslední socky s obyč telkou, ale zase pak budeme mít tu nejlepší…nejnovější,že ![]()
Tak jsme zpátky z návštěvy.
Jsem absolutně přežraná, pořád mi říkali, že musím za dva a tchýně by se urazila, kdybych si nevzala zákusek nebo chlebíček, takže pěkně odfukuju.
Po dnešní návštěvě teda nevím, kolik kilo mám navrch, ale ráno jsem měla +9 kg, takže 72kg
, hrůza, připadám si hrozně. Když jsem šla rodit poprvé, měla jsem 62 kg, to byla paráda. Tak po porodu tady můžem společně hubnout
.
Zuzi … 9 kg mám taky, ale ještě bych potřebovala mít jen těch 67 kg.
Zrovna na tenhle film jsme chtěli o víkendu jít, ale nebyla jsem si jistá, jestli to není nějaký lekací, nebo drastický. Abych pak nejela rovnou do porodky
.
Aduš …tak to budeš taky mladá mamča. To já jsem poprvé byla extra mladá, v 17. Teď už to bude tak celkem v normě.
Leontýnko ......kočárek máme z pověrčivosti taky u tchánů.
Kočárek máme tento:
http://www.detskyraj.cz/…e+as_122.jpg /> Líbí se mi, že je dobře drndací.
Loffdu , klídek, my máme taky obyč telku, a budeme ji mít dokud se nebudeme stěhovat… ![]()
Jiřinko , tak to jsi byla poprvé opravdu kurňa mladá mamča, jak se ti to povedlo? Teda, pokud to není tajný…Ikdyž já to měla tak tak a měla bych prcka taky jako „náctka“. 5.října mi bylo dvacet, 14.října poslední MS a v listopadu dvě čárky…nám se to povedlo přes prášky, tak se manžel dme pýchou jakej je macho ![]()
Počasí , dneska je tak krásně, dokonce i teď večer. Byli jsme se odpoledne projít a funěla jsem jak prase, ale zvládla jsem tu procházku docela obstojně. Pak jsem na večír asi od čtyř do šesti spala a fakt mi to bodlo.
Ahoj holky,
zdravím po delší odmlce.
Nakecali jste toho za 2 dny docela dost, moc si toho nepamatuju, ale rozhodně vítám novou maminku Jiřinku.
My byli včera na oslavě švagrových 40 za budějovicema, pak jsme se na něj jeli kouknout do krumlova, jak zpívá, na nějakou really, bylo to docela dobrý, ale já se spálila a vypadám jako vařenej rak, teda nejvíc mám ruku a nos, ale stojí to za to. Mno jo jsem blbec a nenamazala jsem se a halvně mi nějako nedošlo, že to sluníčko na mě působí poněkud jinak než mimo těhu. Nacpala jsem se super rožněnou krůtou, každýmu ukázala pupek a jeli jsme dom.
Dneska jsme se zajeli podívat na pout, sežrala jsem kyblík cukrový vaty na posezení a je mi taky fajn. Akorát jsme se ted večer stavili u babičky a dostali jsme vynadáno, že jsme si dovolili být celý víkend pryč, protože ona potřebovala odvézt hlínu na hrob a že nám to přece říkala, tak jsem jenom tak utrousila, že jsem zapomněla, že nesmíme mít svůj soukromý život a odešla jsem.
Jo a málem bych zapomněla boru moc hezký stránečky, šikulky
A taky jsem si dneska držela v ruce necelý den starý kotátko, pořád kníkalo a když jsem si ho vzala do ruky, tak přestalo. Nádhera.
Lentil neříkej že byla pout v Opařanech, onaje vlastně třetí neděle co? Ach jo taknic tu jsme prostě propásli
Nene Pavluš v Sudoměřicích u Bechyně, já ani nevím, kdy v Opařanech bývá
a příští týden je v Malšicích
Ahojda, tak jsme zase doma, jsem totálně uvařená, to počasí se nakonec opravdu vyvedlo, akorát jsme s tím nějak nepočítali. Jsme se vydali k Martinovýmu tatíkovi do Šluknova, což teda bylo od Mácháče nějakejch 60km, ale pak ta cesta domů byl fakt horor. Cca 180 kiláků, jeli jsme to asi tři hodiny, protože jsme asi na čtyřech místech chytli takový ty provizorní semafory kvůli rozkopaný silnici, takže šňůra jak kráva. Jsme nechtěli jet po dálnici, že bysme pak museli přes celou Prahu a báli jsme se zácpy, ale ve finále to vyšlo asi nastejno. Celou cestu pražilo sluníčko, bleh. Uvařená jsem jak rak a i stejně červená, kotníky oteklý, prsty na nohou jak klobásy
A tak hlavně, že jsme doma. Martin pak pro předvedení nastartoval našeho Megana a popojel s ním pár metrů a to je rachot, jak když se sype železářství, až takovej masakr jsem fakt nečekala
To jsem na tátu opravdu zvědavá, jak s tím do toho servisu dojede, něco je tam zadřenýho a kouří se z něj, jak se tam asi něco pálí
Se mi chtělo brečet, ale místo toho jsem dostala hysterickej záchvat smíchu ![]()
Btw jsem si říkala, jaká jsem ve svým okolí výjimka, jak budu fakt mladá mamina, ale tady si přijdu pomalu stará, že ve 23 čekám teprve první mimčo
Ale 23 mi je teda neprve pár dnů, tak aspoň tak ![]()
Dneska asi nebudu ani reagovat a pomažu spát, ta cesta autem mě fakt odrovnala. Ale bříško bylo naštěstí v klídku, kontrakcí minimum, ani mě tentokrát Vojtík netrápil, že by mi tlačil moc na močák, tak jsem to zvládla jen na jednu čůrací pauzu
Zato teďka se zase pěkně mele. Tak dobrou holky, hezký sny a hodný bříška ![]()
Bolesti , holky já teda nevím, co že mě to přesně bolí, ale bolí to a vůbec se mi to nelíbí. Teda abych to upřesnila, bolí mě břicho, ale jen občas, myslela jsem si, že by to mohly být některé pohyby mimča…ale já fakt nevím. Je to vždycky takový dloubnutí v boku někdy níž na levý straně jako kousek nad vaječníky…doufám, že to nic nebude, manžel je v práci od 22:00 a tak nevím jak bych jela do špicu…
Šla jsem na diskusi „maminka andílků“ a teda musím říct, že jedna část textu mě opravdu zasáhla…byla od maminky,které den před porodem zemřelo miminko…
Nikdy jsem ho neviděla, nepochovala, a nikdy toho nepřestanu litovat. Jediné, co o něm vím, že měl rád medvídka pů a žirafy, zeleninu a vepřové maso, veselé barvy, metal a irskou hudbu… že měl 4450g, 53cm a hlavičku plnou tmavých vlásků… že jeho poslední šťouchnutí neznamenalo dobrou noc, ale sbohem…
Omlouvám se, že to sem dávám, ale mě to tak nějak otevřelo oči, že všechny ty voloviny, co řeším během dne jsou opravdu jen voloviny…
Ahoj kočeny,
tak dneska to byl parádní den, teda počasí opravdu na padnutí, já chtěla jet se podívat na motocross, ale přítel si klepal na čelo
no, tak to své opálení z minulého týdne budu muset dohnat jindy (jsem totiž opálená jen z pravé strany a na stehnech to je teda šílené vidět a hodně se mi smějou ![]()
Tak jsme se do dlouha pěkně váleli, pak jsme sjeli na otočku do Kolína pro melouna, koupili jsme ještě jahody a jeli k našim na obídek… tam jsme se váleli až do konce F1, pak se jeli podívat na přítelovo auto (čerstvě nalakované), stavili se tady na zahrádce na limče a pro zmrku a zase k našim a tam jsme se váleli až do půl deváte a pak jeli ještě ke tchýni
no, to už jsem nějak přežila…
Tomu říkám opravdu neděle
![]()
Dobrou noc.