Poradna duly
Jana Čurdová
Čaues holky, to je zase den. Tak jsem s tou maminou na Mácháči, chvíli nám tu sprchlo, ale nebylo to nějak hrozný, ale přijely jsme až odpo, tak jsem daly akorát krátkou prochajdu, jinak jsme seděly na zahrádce. Ale vez nás sem Martin, protože mi nechtěl dát auto, aby si kdyžtak moh o víkendu někam zajet…ale nikam si nezajede, protože nás sem sice odvez, ale cestou zpátky mu auto chcíplo a musel volat odtahovku a za 3900 se nechat odvézt domů. Auto v prdeli, vypadá to na převodovku, táta straší 30ti tisícema, tak už na to vážně seru, pokud to bude ono, tak to opravovat nebudem a budem prostě bez auta. Už nás ta kraksna se všema opravama vyšla pomalu na 200k a už do toho nehodlám dát ani korunu. Ale tenhle rok je s prominutím totálně posranej, co se peněz týče, já už fakt nevím, co s tím.
kontrakce - já už je nějak snad ani neřeším, v autě mi třeba břicho tvrdlo dost, ale jináč dneska víceméně pohoda. Snad to všechny nějak doklepem až co nejblíž k termínu. Malej se teďka večer zase děsně mele, mi přijde, že čím víc se mele, tím víc mi to břicho tvrdne. A co jsou poslíčky asi taky nepoznám, MS bolesti občas mám, ale naštěstí fakt minimálně.
pošta - u nás taky to samý, balíčky nenosej, lístečky hážou po pár dnech, občas hodí až opakovanou výzvu…všude je to stejný. Už se ani nerozčiluju, prostě si to vždycky vyzvednu, co jinýho s tím.
obrázku , takže babymarket dobrý? Chystám se tam objednat nějaký povlečení, tak snad taky v pohodě dojde.
Obrázku děkuji za vysvětlení
. Jsi šikulka, že nám tu tak všechno hezky vysvětluješ.. ![]()
Kajizsku teda když se to sere (promiň ten výraz), tak pořádně. To je fakt hrůza s tím autem. To už by mě vážně z toho šlehlo.. Snad už bude líp!!
babymarket fakt v pohodě, měla jsem trochu strach,
ale přišlo to úplně ok, a že to bylo položek!
a to povlečení je fakt moc hezký ![]()
A doporučuju modrý froté prostěradýlko - je prostě nádherně modrý ![]()
Tohle je ta naše
a i s mantinelem, ve žlutý barvě jsem objednala
pak už jen povlak na polštář a peřinku a ve světle zelený zavinovačku.
všechno s tímhle vzorem, ale mě se prostě líbí nejvíc ![]()
http://www.babymarket.cz/…s%5B3%5D.jpg
obrázek jéé to je krásná
a!! na kolik vyšla?
někde jsem tu zahlídla že se plánuje nějaký sraz. máme nějaký podrobnější info??? ![]()
alíku 5ti dílná
a = mantinel, povlak na polštář+peřinku, výplň polštář+peřinka = 800,–; 2dílná povlak polštář+peřinka = 300,–, rychlozavinovačka 190,–, prostěradýlka 160,–…
no vyjde to tam prostě levněji než všude jinde, aspoň co jsem viděla.
Poštovné 150,–, pokud zaplatíte předem na účet (jako my) tak 60,–…
http://www.babymarket.cz
Fakt spokojenost ![]()
Ahoj holky,
přidávám se do skupiny tvrdnoucích a tvrdnoucích… někdy je to lepší, někdy horší. tvrdnu takhle od 23. tt a jsem už 33. tt, tak snad to ještě chvíli vydrží. Už mě to taky moc nevyvádí z míry jako na začátku. Můžu se zeptat, jaké máte CS? Já celou dobu 0 a na poslední kontrole 1, ale doktor říkal, že prý v pohodě. Tak jsem zvědavá, co bude teď v pondělí na kontrole, protože mi nějak otrnulo a šetřím se, jen když cítím, že to tělo samo vyžaduje. Tak snad všechny vydržíme, ať máme pěkný bucláčky.
Povlečeníčko nádherný. Máme něco podobného ve žluté barvě a taky sde nemůžu vynadívat.
Jednorázovky mám z dm, zrovna dneska jsem je prohlížela a jsou to fakt sexy kousky, ale po porodu mi to bude beztak jedno a lepší než si zničit svoje bavlněný.
Na prdýlku pro mimčo mám krémy bepanthen a infadolan a na koupání mýdlo od seba medu a ještě jsem koupila dětský olej od hippa. všude píšou, že se to s kosmetikou nemá moc přehánět.budete kupovat ještě něco navíc?
Ahoj holčiny,
tak jen v rychlosti, na UTZ vše v pořádku, nic, co by bylo špatně nebo něco, z čeho bych mohla krvácet nenašli, takže opravdu nejspíš ten čípek… můj dr. dnes měl volno, tak uvidíme příští týden, co řekne on… Jinak dnes naváženo 1830g:)
Jsem úplně ko, zase celý den v čudu… a pěkně zlobí žáha a mrně teda taky zlobí pěkně…
Krásnou noc Vám přeji ve spolek,
já nejen, že nemůžu spát, tíží mě tok myšlenek a okopává ratolest, ale navíc mám (opět) průjem jak bič, tak jen lítám z patra do patra a modlím se, abych doběhla včas. Jako chápu, že je to téma trochu nechutný, ale já v životě neměla normální stolici (jak mám tu intoleraci a trávení celkově poblblý asi), buď zácpa jak pytel, že mě bolí břicho nebo průjmy resp. záchvaty křečí…no děs…
Obrázku , krásný povlečení, máme stejný jen žlutý…taky s médíkama. Prosím tě, budu mít takovej asi jako husičkovskej dotaz, ale nemůžou ty moje křeče (průjmový) nějak vadit mimču? Nevím sice jak by jí mohly vadit, ale je to takovej blbej pocit, navíc člověk se bojí i maličko zatlačit…dík
Jdu dělat na našich saloních webkách, nově na eshopu, pak Vám se vymrsknu odkaz. Tak se opatrujte a papa a dobrou
dobré ránko, Čiki super fotka… to je miminko ![]()
Obrazku taky toto povlečení, ale šnečky
Vzorů je milion… ![]()
ZuziM já teda myslím, že časté průjmy mohou tou činností střev podnítit k akci dělohu, proto se taky dělá před porodem mimojiné klystýr… ale uvidíme,co řekne Obrazek… každopádně opatrně a šetři se,ale to určitě víš ![]()
adus hlavně že je všechno ok…
kdybych se sem už nedostala,tak krásný víkend všem ![]()
ahojky holky tak přeji krásný sluníčkový den a víkend.
my jsme naštěstí docela v pohodě až na tu únavua že se mi nechce pracovat.
Pavlošo obdivuji, že ještě pracuješ a že ještě budeš ![]()
Tady u nás tedy rozhodně pěkně není…neprší, ale to je asi tak všechno.
Kaji to je k vzteku s tím autem…taky jsem se jednu dobu natrápila s tím svým, ale pak se to naštěstí k dobrému obrátilo a musím uznat, že svoji službičku vykonalo dobře. I když to je spíš taková nákupní taška
ale ujeli jsme spolu přes 60000km ![]()
Obrázku ten pocit při rozbalování balíčků je parádní
a povlečení máš moc krásné
My jsme rozdělali cestovní postýlku a v:,–(ili do ní takovou tu vsádku pro novorozence
a o víkendu bychom chtěli nafouknout kola na kočárku a zkusit si potrénovat skládání a pod…už se tak těším. Holky kde máte kočářky, máte je už doma? Já si říkám, že už bychom si ho tu i mohli nechat, co myslíte?
Dobré zamračené ráno,
teda tady je tak škaredě, ale ještě neprší.
Včera jsme byli na procházce s kamarádama a stavili jsme se na kofolu a protože neměli kofolu, tak jsem zhřešila a dala si jedno malý pivko a vysmátá jsem byla jako veverka.
Obrázku krásný povlečení čiki kočka sktečně spokojená, jak ta neše když mi vleze někam na nějakou věc pro miminko.
Kočárek mám stále u našich, musím ho ještě umýt, teda dle slov mý mámy nesmím, protože bych si mohla ublížit, ale na to jí prdí pes, akorát pořád čekám až bude nějaký hezký slunečný den o víkendu, protože když už je hezky, tak je máma v práci.
Postýlku jsme zamluvili v sobotu, s tím, že až jim přijde, tak mi zavolaji, doposud nezavolali, tak nevím, jestli se tam zítra nestavím.
Já už 3 týdny prosím Vojtu, aby mi nechal udělat poličku do skřínky pro miminko, ráda už bych to měla všechno vyžehlený a naskládaný, protože to mám sice v ložnici a pod dekou skovaný, ale včera jsem zrovna vyhazovala kočku z tý deky. Prý, že jo, že mi to udělá. No zřejmně má času dost.
Dobrý ránko ![]()
kočárek - dneska si pro něj jedeme a budeme ho mít doma, respektive vedle v domečku po prababičce. A taky budeme zkoušet skládání a tak
Abysme si ho pořádně osahali a věděli, co a jak.
postýlka - tu bych chtěla už taky složit, protože se bojím, že z těch zkoušek porodím dřív
Tak abych byla připravená.
výbavička - už máme snad vše. Hadříky jsem vyprala,tak mám klid - ještě teda vyprat pleny, ale to už je pohodička
Těch hadérků bylo až nad hlavu ![]()
kino - já bych tak šlááá na nějakej filmík a na Nachos
![]()
Tý jo, tak dneska mi přijede Jeníček a psal, že je pěkně nachcípaňoučkej, takže bude supr víkend
Rýmička, kášlík, hlavinka na rozpadnutí, hlásek ta tam…Budu pobíhat po špičkách a starat se ![]()