červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
21.5.09 11:25

Zuzi jsem slepa diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.5.09 11:28

Tak přemýšlím, že bysme mohli ušetřit 1000,–, kdybych zůstala bydlet papírově u rodičů :lol:
Tisícovka se hodí, za to je šátek na mimčo ;-)
No uvidíme, jak to uděláme, zase aby mi ho tu vzal pediatr…

a pojišťovák nedělejte si iluze, v Motole chodí (nebo aspoň chodili) pojišťováci už na oddělení šestinedělí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.5.09 11:30

a odpad za miminko je stejně na hlavu postavený, protože i když vyprodukuje
x jednorázovek za den (jakože někdo pere a nevyprodukuje nic), stejně nemůžeme za týden naplnit víc jak jednu popelnici,
takže VO CO GO, že jo… :roll: :evil:
jo… vo prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
21.5.09 11:33
zuzanasinova píše:pojišťovák tak tak, ti jsou nejhorší. Zajímalo by mě, kde ty kontakty berou… :evil:

to jo, to je pravda. Já taky vždycky nestačím zírat. Jo a při Elišce mi přišla i dětská Dr. aniž bych jí informovala, že jsme porodili 8O . Ještě jsem jí řikala, jak to ví a jen se smála, že je jasnovidka. Já už nevim, možná jsem jí ale hlásila v porodce, protože jsem tam měla registrovaný ty dvě starší. Tak asi proto.

tvrdnutí to nemám (já tu budu do 41tt, se v:,–(ím), ale když jsem venku a chodím, tak mě začne dost tlačit mimi na celej spodek a močák. Mám pocit chvílema, že mi vypadne :roll: :roll: . A děsně mě bolí spodní třísla. No a spánek už za moc nestojí. Budím se, převaluju, chodím čůrat, no prostě si to užívám :twisted: :twisted: :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.5.09 11:54

eli tak to já teď spím jak zabitá. Vzbudím se jednou za noc,
většinou kolem 3h, jdu se vyčůrat, napiju se, pak chvíli čučím,
protože se vzbudí i mrně, tak se převauje, ale zase vytuhnu a vůbec nevnímám, kdy vstává Milan (dřív jsem se vždycky kolem tý 6h vzbudila s ním
a šla mu udělat aspoň snídani) .
A probouzím se kolem 8h, ale jsem úplně tumpachová…
jestli to nebude tím, že spíme pod těma ovčíma dekama a jsem z nich tak nafetovaná, přecejen pořád jsou trošku cítit tou salaší…
Někdy si zdřímnu ještě dopoledne, ale většinou až po obědě…
Jsem teď zase nějak víc unavená, ta energie ze II trim. se někam vytratila…
stejně jako hlad a chut k jídlu, ještě nedávno jsem tu psala, jaký mám šílený chutě a teď už pár dní teda vůbec nee…

No jestli bude malej takovej spáč jako já, tak to bude fajn :D
je fakt, že jsem v klidu, tak má klid, já nikde nelítám, nic mě nestresuje, pokud si ty stresy nepřivodím sama nějakými obavami o něj…

poslední dobou je i břicho nějaký klidnější, musím to zaťukat…
i ty vazy jsou míň bolestivý…

Milan mi koupil předevčírem fonendoskop (klasický uši),
abych si ho mohla poslouchat,
když se třeba dýl nehejbe…
No přiznám se ale, že slyším prd… :?
takovým tím uchem porodnickým (stetoskopem) je to slyšet mnohem líp,
jenže holt nejsem hadí žena… :roll:
tak nevím, jestli už jsem vyšla ze cviku,nebo to prostě tímhle tolik slyšet nejde…?
(gyndr. mi říkala, že by to mělo jít )já to popravdě v práce nikdy nezkoušela, protože jsme měli na mimina to klasický dřevěný ucho, nebo elektrickýho dopplera…
akorát tím Vojtu vždycky asi naštvu, jak hledám to jeho srdíčko a trošku na něj mačkám,
takže se začne pěkně mlít a protestovat ;-) takže vlastně taky dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
21.5.09 12:34

Obrázku my fonendoskop koupili taky, už dřív, právě kvůli mimi a já taky nic neslyším, kromě škrundání svýho žaludku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
21.5.09 12:42

Elina tak Pidatko porodila huráááá…jsem se tam hned jukla a přečetla si, co psal její manžel Tom a normálně jsem se rozplakala :-) to je ale sympaťák!!!

Ad popelnice - no to je katastrofa. Tady u nás se platí necelých 500 na osobu. Ale nárok na popelnici je pro 4 lidi. Takže nás je v domě s trvalým pobytem celkem 8 a máme tedy nárok na 2 popelnice. Ale sousedi (2 osoby) jsou naprosto padlí na hlavu a nepřežili by (opravdu nepřežili, to byste viděly ty psí kusy), kdybychom použili jejich popelnici. Takže nás šest (my a moje rodiče a prarodiče) máme JEDNU popelnici. Abychom se tam vešli, tak musíme třídit jako blázen a odnášet to až kamsi 10 minut chůze, blíž nejsou kontejnery…takže asi tak :evil: …vůbec nevím, jak to budu dělat, až budou papírové pleny :-(

Ad pošta - musela jsem to zaťukat…zatím sem opravdu jezdí a poctivě zvoní…o vynášení do druhého patra, tak o to jsem ani neměla odvahu požádat, jsem tak ráda, že zazvoní… Dnes zrovinka mi přišly nádobky od Aventu na mlíčko a příkrmy, parfém :oops: a taková ta odrážecí motorka pro synovce.

Procházka byla super, za chvíli utíkám na cvičení na balonech a pak asi odpadnu někde naprosto mrtvá do postýlky. Bříško mi opravdu citelně začíná tvrdnout, ale zatím je to dobrý. PA říkala do 20 denně je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
21.5.09 12:42

Tak já jsem zase tak prdlá, že bych se bála ty uši na břicho dát, protože kdybych nic neslyšela, určitě bych plašila :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
21.5.09 12:48
wape píše:
Elina tak Pidatko porodila huráááá…jsem se tam hned jukla a přečetla si, co psal její manžel Tom a normálně jsem se rozplakala :-) to je ale sympaťák!!!

To jo, fakt sympaťák, mě to taky dojalo, že jsem se neudržela a poslala mu pochvalnou a gratulační SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
21.5.09 12:56

Já jsem sice psala, že mi břicho netvrdne, ale všimla jsem si, že poslední týden mám tak 2-3× za den bolest jako na MS s lehkým ztvrdnutím.
obrazku ty jsi takovej odborník, myslíš, že v 33tt už to můžou být ty poslíky? Zrovna před chvilkou mě to zas zabolelo, dnes zatím poprvé. Holky já nevim fakt, čtvrtý těhu ale stejně si to nepamatuju jak to bylo předtím :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.5.09 13:18

ZuzanoM - jen ještě stím rozením počkej,hlavně na to člověk nesmí pořád myslet.Je ještě brzo na rození.

Poplatky- jak psala Wape,v Olomouci se neplatí a u nás dokonce až do 2 let pak se platí jak za dospělého.

Tak jsem už poprala a ted mě čeká žehlení.
Jinak jsem včera byla udělat ten přepis a bylo to během hodky udělaný.což jsme si myslela že to bude trvat dýl.Ale aspon to mám z krku.

Tady svítí sluníčko,ale já ho ted nějak nemusím.

S tím rozením,mě bude stačit když to bude začátkem července dřív ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
21.5.09 13:37

E.li s tím tvrdnutím a bolestmi na ms to mám taky. Jsem se svěřila kamarádce, co má přítele gynekologa a ona mně hned posílá na pohotovost, prý se zkracuje čípek, no já nevím, mám to taky jen párkrát za den, tak zatím neplaším, ale jinak mi tvrdne břicho i bez bolestí.

• Citovat
  • Upravit
27261
21.5.09 13:47

Holky to je sranda, Vojta mi přinesl na ozkoušení telefon jak si tak sedím a přehrávám ty melodie, tak mám ruku opřenou o pupík a najednou se miminko začlo vrtět, ale jak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
21.5.09 14:02

duuupka tak na pohotovost se teda určitě necítím, to by mě to muselo bolet třeba hodinu. Já mám ale tak 2-3 kontrakce s mírnou bolestí MS za den a každá trvá tak 30s, takže si myslím, že to fakt nic není. Možná se to jen opravdu připravuje. Kdyžtak se zeptám příští týden v poradně, jestli je nějaká změna čípku, ale doposud byl jak pevnost. A když to máš stejný, asi je to normál :D .

Tady se zatáhlo, jde na mě spaní a asi bude pěknej slejváček :( .

lentilka já si teď zas dala sekanou s kaší a okurkovým salátem a malá má taky nějakou techno-párty nebo co :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
21.5.09 14:08

E.li já to taky zatím nehrotím, jen si vždycky vezmu o jednu tabletku víc magnézka, pro jistotu… jdu v úterý do poradny, tak taky uvidím, co čípek, zatím byl taky pořád stejný i přes to tvrdnutí… a taky mi bylo řečeno, že když už jsem v 35 týdnu, tak se to může stávat a oni s tím nic neudělají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex