červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
18.5.09 22:34

srazík já jsem pro všechny srazíky,
akorát si troufnu až po tý příští kontrole, tzn. po 4.6…
Metropole Zličín je i pro mě ideální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 22:43

A ještě mám na ledničce jeden seznámek, co má zabalit pro prcka, až si pro nás pojede, kdybych to nestihla zabalit já:

• autosedačku + deku
  • 2× látkovou plínku (do autosedačky a při ublinknutí)
  • 1× košilka krátký rukáv
  • 1× body dlouhý rukáv
  • 1× dupačky
  • 1× kabátek
  • 1× čepička
  • 1× ponožtičky
  • 2× jednorázovou plínku
  • 1× papírovou podložku (jedeme hned z porodnice k pediatrovi)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
18.5.09 23:38

obrázku , 8.6. může klidně být, takhle dopředu nic v plánu nemám, takže pokud mi do toho neočekávaně něco nevleze, což by nemělo, tak v pohodě. Mám si tam teda nějak už teďka hnedka zavolat? Co se Martina týče, on se stejně ty jeho porady managementu dozvídá až cca týden dopředu, takže buď půjde nebo ne, jako že spíš jo, mívaj to spíš dopo než odpo.
Malvík - my taky doteď neměli problémy, akorát ta jedna prodavačka je děsně nafrněná a dělá ze sebe děsně důležitou, takže si s tou paní, co tam byla dneska před náma, fakt notovaly. Tam objednávala nějaký chodítko a tvářila se u toho, jak kdyby neexistovalo na světě nic důležitějšího. Si holt tu podložku koupím asi zejtra na Andělu v Chiccu, pže tam stejně jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
19.5.09 08:38

Dobré podmračené ráno,
to zas byla noc. Jsem nějaká nedospalá, při každým otočení jsem se budila, ve 3 na záchod, navíc mi v noci tvrdlo břicho a když náhodou netvrdlo, tak se mimín vrtěl tak, až mě to budilo a asi kolem 5 jsem dostala strašnej hlad :) Holky já se tak těším až si budu moct usnout zase ve svý stabilizovaný poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.5.09 09:24

kajo tak jo, tak tam zkus brnknout, nevim, jestli to neni brzo, ale aby to pak treba nebylo plny…
a prosimte, objednas rovnou i nas, abysme dostaly stejny termin?
ta sestra vcera mi rikala, kolikaty jsem tyden, a ze je jeste pro me brzo se objednavat, ale moc jsme to neprobiraly, protoze me zaskocila, ze ty prednasky jsou jinak nez jsem puvodne myslela…
tak jestli bys jim rovnou rekla, ze prijdem taky, oba. me jmeno je Jana Obrazova ;-)
ale kdyztak tam klidne zavolam ja a objednam tebe ;-)
kdyby nahodou uz meli na 8. plno, tak treba 10. (9.-utery- milan nemuze)
napadlo me - by bylo dobry, kdybysme rodily i stejnej den, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.09 09:58

Ahojte kecalky.
Já letím jen tak kolem.

Kajizku- četla jsem po zpátku že ten tvůj nechce aby byl u porodu.Můj chlap taky nechtěl,ale když jsem mu řekla že se může cokoliv stát,a já nebudu vědět co mi chtějí dělat tak změnil názor že bude aspon vědět kdyby se něco dělo aby byl jako takovej svědek.A pak byl a bez problému.Oni chlapi jsou cíťové a mají strach hlavně aby tam nešlahli o zem oni.

Tak se pořád chystám že začnu prát,ale jsme jaksi líná.Ale musím.:-)

Včera jsme byla na ko.a všechno v pořádku čípek říkal že není uplně normální ale to říkal i při Tomčovi.Další kontrola je 1,6 a to mě už asi vypíše mateřskou.To budu 34tt.
Jinak všechno v pořádku.Tak jak poletím kolem tak si vás pročtu.Pa pa pa pisoja

• Citovat
  • Upravit
10091
19.5.09 10:19

Dobrý ráno holky, nebejt toho, že mi volala máti, tak ještě spím jak zabitá. Bych byla schopná spát celý dny. Tak jsem si konečně dohodla pneuservis, musím zajet přezout auto, už je to pro ostudu, když my jsme vždycky se vším pozadu, Martin furt akorát slibuje a pak se z toho vykecá. Tak tam sjedu já a hotovo.

obrázku , volala jsem tam a řekli mi jenom, že si mám zavolat mezi druhou a třetí pro objednání na tu instruktáž, asi maj teďka moc práce nebo co :D Já teda nevím, kde budu dneska mezi druhou a třetí lítat, tak kdybys měla čas a chuť, tak tam brkni ty, jináč tam zavolám kdyžtak zejtra. Nejradši volám v klidu z domova, protože jinak si prd pamatuju, si musím všecko zapsat :lol: Já jsem kdyžtak Karolina Charouzková. A kdybysme rodily ve stejnej den, byla by to sranda :lol: Ale já jsem teda rozhodnutá rodit toho 7.7., jinej termín nepřichází v úvahu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.5.09 10:41

Ok, Kajo, tak já tam brnknu, taky radši volám z domova než z povenku. a objednám tebe + manžela a uvidíš, jak to dopadne.
Mj. já mám vymyšlený datum 9.7., protože má moje mamka svátek a prý se ty první dětičky dokážou narodit na den, kdy si to maminka přeje, stačí, když na to intenzivně myslí… :D
Třeba jedna má kamarádka takhle porodila 12.12. a druhá 15.5. ale u druhých dětiček to prý už nefunguje, to ta první chtěla 3.3. a druhá 13.3.(protože ona sama má 14.4.) a nevyšlo to ;-)
Tak intenzivně mysli na 7.7., hlava dokáže divy ;-)
Já ani toho 7.7. bych moc nechtěla, protože loni 8.8. nám vzali to první, takže taková symbolika, takže se spíš potkáme až na šesťu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
19.5.09 10:57

obrázku , aha, tak to chápu, že se ti to datum moc nezamlouvá. Já se naopak loni 8.8. vdávala, takže u mě je ta symbolika spíš opačná. Navíc já jsem se narodila 5.5. Mamka tehdy chtěla buď 1.5. nebo 5.5. a taky se jí to povedlo. Tak uvidíme, já budu toho 7.7. 39+0, takže by to bylo ideální :lol: Kdyžtak nás tam teda objednej, 8. i 10.6. vyhovujou. Díky moooc. Já se pakuju a běžím ven, se ozvu, až budu zase doma, což bude asi někdy večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.5.09 11:02

jéje, tady se už i synchronizovaně rodí ;-)
já mám už xtý den MS bolesti a tvrdnutí celkem pravidelné, k tomu píchání dole, ale škaredý… podle dr to nevede k otevírání ani zkracování čípku, no ale že by to bylo příjemný…
hlavně představa, že mě to čeká ještě téměř 2měsíce… :?

když už jsme u těch tipů, tak já chtěla Terku 12.3. a hlavně ne 16.3. a hádejte kdy se narodila? Teď je mi to celkem jedno, ale do 16.7. nerodím, to jdu do kina na premiéru :-)

tady je dneska taaaak hnusně… asi budu bez oběda, chtěla jsem zapečného Pangase a nemám ho,do obchodu se mi nechce v tom hnusu. Už mám i uvařené brambory a nic jiného tu nemám … to je blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
19.5.09 11:12

ZuzkoSin copak bude za premieru? Nebude náhodou novej Potter?
Holky u mě si všichni objednali datum, kdy mám porodit a nikdo nemá stejný a nejlepší byla kamarádka, která má narozeniny 18.9. a řekla jestli nechci počkat na její narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.5.09 11:15

LLeennttiill jj :lol: přesně tak…
tý jo do září tak to bych taky nechtěla přenášet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
19.5.09 11:25

Mě by se docela líbilo porodit 6 protože to máme s Vojtou výročí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
19.5.09 12:15

Ahoj,
tak v novém bytě už máme celkem poklizeno a už pomalu nosíme zatím nepotřebné věci. O víkend přestěhujem větší část (když se zadaří, tak všechno).

předporodní sraz - do metropole to mám něco přes hodinu, ale nevim, jestli bych to zvládla sama (spíš mám strach, přeci jen už je ted vše obtížnější)
zítra jdu na kontrolu, už se těším :-)
dneska mi přišlo pár věcí na mimčo (zavinovačka, peřina, povlečení ..) odpolko si to jdu vyzvednout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
19.5.09 12:21

tak se hlásím dneska celá ukňouraná a ufňukaná celou noc mě pobolívá bříško, nejsou to kontrakce jen tvrdnutí a každý pohyb miminka mě fakt bolí, jako bych byla nějaká přecitlivělá,
já snad budu spát ve stoje, na boku mě mrně kope, na zádech nemůžu dýchat,, snad jedině se pověsit za nohy jako netopýr 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí