červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
17.5.09 19:58

Obrázku , no já abych pravdu řekla, tak mě Utrogestan nepomáhá a magnézko taky ne, tak jsem se na to vyprdla. Protože i přes vysoký dávky jsem měla pupek jak šutr i celej den! Tak jsem se na to vyprdla a neberu to…docela ti tu maličkou kuchyň závidím, co bych dala aspoň za ni…

Dneska jsem se pěkně opálila, ne nijak moc, ale pěkně, decentně. Už mám 66 kg, což je asi 7 kg navrch. Moc rychle to nejde, ale to mě ani moc neva, přes pupík mám 96 cm a za týden roste tak o 3 cm…podle toho co mi říkala švagrová (co jí řekl doktor) tak by měla být Miška už otočená hlavičko dolů. A mě pořád (už tři dny) drží zvláštní pocit - porodní. Jako že to přijde už během pár týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
17.5.09 21:30

Obrázku to máte celkem velkou kuhyň, my měli u babičky místnůstku 2,5×3 metry, původně to byl nějakej špajz nebo co, ale byla tam rozvedená voda, tak jsem jednoho dne řekla, že by se tam mohla udělat kuchyň, pak jsme přišli i na to, že je tam dokonce elektřina na sporák, bylo to docela hustý, maximální počet lidí 2. Teď máme takovou klasickou panelákouvou.
ZuzkoM hele ono už to ve skutečnosti za pár týdnů je:) utíká to jako voda. Já kdybych rodila už za šest týdnů, tak ani nemusím do Písku, kde se posílají porody, ořed 36 týdnem:)
Holky já teď koukám na novu na Natěrače a docela se u toho bavím.
Jinak k magnesiu já jsem si včera tak nějak zapomněla vzít a bylo to docela dobrý, až večer po žehlení dětských věcí mě trošku tvrdlo. Mě teda docela mravenčí, když dlouho sedím, tak jakoby pod játry, kde má mimínek hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
17.5.09 22:07

Tak jsme doma od našich, byli jsme tam i s Holanďanem posedět venku, když bylo tak hezky. Jsem docela přežraná, mamina zase pekla maso, tak jsem se pěkně nadlábla. Břicho teda občas tvrdlo, ale žádná hrůza. Přijde mi, že je fakt jedno, jestli sedím nebo chodím, teďka je to tvrdnutí nějak stejný. Akorát teda vyloženě vleže většinou netvrdne. Ale v jednu chvíli se mi prcek natlačil někam lehce nad pupek a nadskakovalo mi břicho v pravidelnejch intervalech, jak kdyby tam snad měl hrudník a bylo vidět, jak mu buší srdíčko, bylo to pěkně rychlý a odpovídalo to tý frekvenci, co jsem slýchala, když mi poslouchali ty ozvy. Ale teda přišlo mi to moc vysoko, tak nevím, třeba se tam nějak točil. Jo a venku v tom horku mi pěkně otekly kotníky, a to jsem seděla celou dobu poctivě pod slunečníkem, ani ty nohy mi snad nekoukaly :lol: Už to asi začíná.

obrázku , pěkná kuchyňka, velikostně podobně jak u nás, bych řekla. A bříško máš taky pěkný, já si přijdu jako daleko větší koule, ale to spíš tím, že mám krom toho pupku ještě fakt hrozně velký kozy s prominutím, takže jsem fakt už jak Věstonická Venuše. Koukala jsem na fotky z tý včerejší procházky a až jsem se lekla, jak vypadám fakt děsně tlustě. Doufám, že se mi ty prsa ještě někdy zmenšej. Co bříško? Furt zlobí? Držím palce, ať se hlavně čípek drží. Ale však my to nějak určo doklepem :wink:

Haidule , lososa bych si taky dala, mňam. Já se teďka cpala zase děsně nezdravě, poslední dny jsem jak kombajn. Ale ono mě to snad zase přejde.

epidurál - chtěla bych to zkusit bez něj, ale teda nevím, stejně si myslím, že to ve finále bude nesnesitelný a nevydžím to a ještě za něj budu ráda. Ale tak uvidíme. Nebráním se mu, ale nechtěla bych ho hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.5.09 22:33

Tak jsem holky změřila tu naší pidikuchyňku, když vám přišla celkem velká :D
Má 2,60 na šířku a 3,20 na dýlku :lol:
Je pravda, že vypadala jinak, když jsem sem přišla, byla taková rozháraná, vůbec ne jako kuchyň, až díky mě :wink: dostala ráz kuchyně :P
Ale ta myčka už se tam fakt nevleze :|

Kajo bříško zlobí pořád, možná malinko míň, tak uvidíme, co v noci, snad mě nebude budit jako minulou noc…
to mi tvrdlo nejen při otáčení, ale i v klidu, no nepříjemný…

Aj tak miláček dorazil z flámu a je děsně přítulnej,
prý měl jen 3 pivečka 11ctky, tak já mu jdu připravit na zítra do misky oběd do práce, protože to nesněd k věčeři, šel na ten flám… :twisted: říkal tomu pracovní schůzka, nějaký rozhovor do novin s kapelou, prý tak na hodinku…
jo ale odcházel v šest a máme… deset. :-)
naštěstí když je připitej, tak je roztomilej, nemá blbou kocovinu, anebo prostě usne :lol:
se přiznám, že jsem si dnes dala asi tak 0,5deci francouzskýho archivního růžovýho,
co si miláček otevřel včera večer, ročník 2003, no dobroučký bylo, ale teda málem mě ta půldecka porazila pod stůl :lol:
kde jsou ty časy… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.5.09 07:53

Dobré upršené ráno, tak já se včera namlsala na pěkné počasí a tady leje no radost a to nemám auto tak jsme chtěli s Kájou absolvovat práci v kauflandu a hypernově pěšky ale tohle teda ani náhodou.
Kuchyňka krásná. Malinká ale pěkná a vaše já se tak těším až budeme mít tu naši také ani nevíte jak.
Lentilkoo už jsi objednala ty věci nebo se k tobě ještě vtírnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 08:38

Dobré ráno,
teda jako v šest ráno mě vzbudil déšt a v sedm dokonce začlo hřmít, po včerejšim letním dnu je to jak rána do palice.
Pavlušo klidně se vetři já stále čekám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.5.09 08:56

Lentil tak já si to jdu sepsat a zítra ti to dám ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.5.09 09:17

Dobré ráno po krásném víkendu,

jsem dneska jako přejetá, asi tou změnou počasí. Nemůžu se vůbec k ničemu donutit, jen tady tupě zírám. Vidím to dneska na den „šípková růženka“.

Holky, co vám tvrdne břísko , držím palce, ať se to brzy zlepší. U mě je to některý den skoro dobrý a jindy zase skoro pořád. Řekla jsem si, že budu plašit, až kdyby to bylo více než 4 za hodinu delší dobu. SOuhlasím, že jsem vypozorovala, že to ani nijak nezávisí na tom, jak moc se pohybuju nebo ležím, takže na to už taky kašlu. Snažím se nepřepínat, když se mi nic nechce a myslím, že už to nějak doklepu do konce. Beru už jen 3 Mg denně a taky přemýšlím, že je vy:,–(ím ještě před kontrolou.

Hezká fotečka i kuchyň obrázku . Já už se taky pěkně koulovatím a rychlost mojí chůze při procházkách je ala 70letá důchodkyně.

Epidurál- Zrovna tenhle víkend jsem o tom přemýšlela a četla si pro i proti na netu a asi do toho taky nepůjdu. A pozor, epi se musí zavést dokud je člověk ještě celkem málo otevřenej, takže kdo přijede do porodnice už s větším otevřením, má stejně smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.5.09 10:16

Tak já se taky hlásím z ušmudlanýho rána. Včera bylo fakt krásně a dneska? Děs, taky je zataženo a fujky šedivo :!

Tvrdnutí , tak já se musím chtě nechtě přidat k těm, u kterých je jedno jestli stojí, sedí, leží nebo se houpají vzhůru nohama, protože mě ten pupek tvrdne nehledě na polohu, magnézium nebo cokoli jinýho. A je to docela často. Ale v třetím trim. je to „prej“ obvyklejší…tak snad.

Čas , s hrůzou sleduju, jak rychle nám to uteklo, pane jo…jako dneska vidím manželům (tehdy přítelův) vyděšený výraz, když jsem mu řekla, že bude tatínek a najednou jsme od dvou čárek až u blížícího se finishe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 10:35

Zuzko taky jsme na to vzpomínali, jak jsem seděla na záchodě s testem v ruce a brečela jsem a byla naprosto v šoku, ačkoli dodnes nevím z čeho, když jsme se už 2 roky nijak nechránili, pak jsem se rozbrečela, že přeci nemůžu mít miminko, když jsem taková kačena bláznivá a pak zase štěstím. V životě jsem neměla v hlavě tolika myšlenek jako tehdy a ono už jsme skoro na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
18.5.09 10:37

Ahoj holky,

tak já se hlásím zase po dlouhý době :oops: Konečně máme dostavěno, doma uklizeno a byteček začíná to fakt vypadat jako bydlení 8)

Bříško mě sice pobolívá, ale není to nijak závratná bolest, spíš takový to utlačování mimčem, jen když celej den něco dělam a neodpočinu si, tak to si to užívám o to víc :wink: . Pořád chodim do práce a na mateřskou jdu až v půlce června, takže ruku na srdce…už se nemůžu dočkat. Občas dorazím domu a rovnou jdu do pelechu a chrnim aspoň 2 hodiny a teprve pak můžu doma něco dělat.

Kontorly mam zatim všechny v pořádku, jen mi chybělo železo a magnézko, takže to dlabu a dneska odpolko jdu na poslední ultrazvuk, tak jsem na prdelku zvědavá :wink:

Věcičky … tak těch se naštěstí chopila babi, co je s náma v baráku, takže já si je jen ukládám do komody a skříně

Porodnice…tak tu mám vybranou na Kladně ale jak jsem tady prostřelila pár stránek, tak jsem narazila na příspěvek od Čiki, že má být porodka v červenci zavřená 8O No my se tam chystáme s přítelem na ten kurz a docela by mě zajímalo, jestli mi teda pak někdo vrátí případně těch 600 za absolvování kurzu, pokud budu rodit ve Slanym :?:

Já to tu fakt jen prostřelila, takže se omlouvám, že na nic nebudu reagovat, snad jen na Jitku…držím palce, abys to celý zvládla, protože to co si procházíš je teda fakt síla až se mi z toho chce brečet, měla bys být v klidu a ne se takhle stresovat!

Tak se tu mějte krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
18.5.09 12:03

Dobré poledne holky, já jsem zase totální šípková Růženka, šla jsem spát v jedenáct a vstávala v půl jedenáctý…takhle to mám teďka skoro každej den, což je teda děsný. Ale tak aspoň naspím do zásoby, s mimčem už spánek nehrozí :lol:

lentil , teda jako bych viděla sebe, když čtu, cos napsala. Já nebrala antikoncepci dva měsíce, z toho ten první jsme se milovali tak, že to šlo vždycky ven a ten druhej jsme si dvakrát řekli, že to necháme osudu a vida, teďka jsem v osmým měsíci :lol: Ale to zděšení, když jsem viděla ten pozitivní test bylo fakt veliký, jsem fakt nevěřila, že se může mimi povést takhle hned. Jsem tehdy taky děsně brečela z toho šoku, že přece nemůžu mít miminko, když jsem ještě takový střevo mladý a že to nezvládnu. Manžel byl ze mě fakt hotovej, protože když jsme o dětech mluvili, tak jsme oba už moc chtěli, akorát jsme furt nebyli schopný se rozhoupat, jestli už nebo jestli počkáme a pustíme se do toho baráčku. Tak nakonec se to vyřešilo za nás :lol: Ale ten prvotní šok byl fakt šílenej, fakt jsem tomu nemohla ani uvěřit. Ale za pár hodin už jsme vybírali jména a já seděla od rána do večera na netu a zjišťovala, co se ve mě vlastně děje a co bude potřeba atd a začala jsem se hrozně těšit a bejt šíleně šťastná. A teď už jen nějakejch zhruba 8 týdnů a budu mít Vojtíška u sebe, se fakt už nemůžu dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.5.09 13:04

Ahojky, taky tady prší, ale mě je vedro i tak :D . Včera jsem si dala 3 nealkoholický piva 8O :D :D . Jo ale byli dobrý. To je hezký, jak tady probíráte objevení // :) . Tak já když je našla, tak jsem taky byla v šoku a bulela jsem jak želva. Taky proto, že jsem střevo, ale né mladý ale starý :D :D :-) a co že budeme dělat s dalším prtětem. No a nakonec se už taky nemůžu dočkat až tu mojí prdelku pomazlím.
Holky ale co je bomba, včera mi moje starší ségra co má taky tři děti a je jí 43 řekla, že to 3 týdny nemá a bude si kupovat test 8O 8O 8O 8O :D :D . No já dostala záchvat smíchu http://www.langmaiero.com/00s2.gif, že to se teda naši po…, protože tohle asi nikdo nečekal. Tak jsem zvědavá jak to dopadne :?: :wink: .
obrazkovo kuchyňka pěkná :D a koule teda nejsi, úplně v pohodě

Já jsem taky dneska lemra a vůůůůbec nevim co mám zas vařit :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Mám rozmaražený kuřecí prsa, ale řízky nechci, tak já nevim, se na to asi vyprdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 13:20

E.lino hele já plánuju, že si jednou na a ted se neuraž:) na starý kolena pořdím mimčo:D Hele basikový je 46 a jaký má mimčo. Jo a k obědu jsem dneska dělala francouzský brambory. Zítra budu dělat rýžový nákyp a včera jsme dělali sekanou v pekárně a bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.5.09 13:33

Holky, já už když jsem kupovala ten test, tak jsem už nějak věděla, že bude pozitivní a to jsem si ho dělala 2 dny před MS. Cítila jsem se jinak a navíc mi připadalo, že i jinak vypadám. A taky že jo :D Sice jsem nebrečela, ale i tak jsem byla pěkně vykulená. I když si to člověk moc přeje, je to pak stejně kromě obr štěstí i obr šok. A teď už se strašně moc těším, až budeme mít tu naši princezničku u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí