červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
15.5.09 15:19

holky přibyla nová tabulka…
prosím jukněte na tabulku 4, komu chybí vybrané jméno nebo už má rozhodnuto popř. změnu, tak prosím hlašte:
(zvláště ty, co máte třeba 2-3jména děkuji!)

http://cervencovky2009.wbs.cz/tabulka_4.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.5.09 15:45

ZuziS ty sis tedy zase vyhrála :lol: jsi velká šikulka :D

Jitko to se mi snad jenom zdá… :evil:
A to fakt nemáš zastání ani u toho svýho manžela, to se k tomu nepostaví čelem???
Otvírá se mi kudla v kapse, nejradši bych ti je tam všechny něčím otrávila,
abyste měli pokoj už, neuvěřitelný, mít takovou tchýni a švagra, to je jak ze špatnýho filmu… :-(
A vlastní babička taky žádný terno teda…
No drž se, co ti zbývá… jedině nějaký azylový dům pro maminky s dětma…

Já si taky neumím představit, co bych v takové situaci dělala - každopádně už se to táhne jak dlouho s váma? Musí to být dost na palici.
Vždycky, když čtu, jaký neskutečný naschvály ti dělají, tak si vážím toho, že my máme rodinné vztahy v podstatě úplně perfektní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
15.5.09 16:48

Jitko takhle vám bude určo otrochu líp sice vám bude chybět tatínek ale zase budeš alespoň v bezpečí a malý to pochopí vysvětlila bych mu to že abyste mohli být pootom s miminkem všicbi doma ve svém tak tatínek ted bude hodně pracovat, je malý pochopí to a kdyby ne až se tatínek vrátí do původní pohody tak na to zapomene.
Zuzíku ty jsi blázínek.
Podprdu chci taky od Anity ale nevím kdy ji pojedu koupit, ještě uvidíme.
Lentil jak je? Máš aspoň o něco lepší náladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
15.5.09 17:12

Ahoj holčiny,

Jitko-tak držím palce, ať vše vyřešíte, jak nejlíp to půjde, ale teda opravdu bych se bála, aby Ti něco neudělal…

Zuzi-kontrolu jsem hodila do komentáře:) a jinak tabulka teda opravdu perfektní, i když všude kolem je to překvapení, tak tady všichni víme, že čekáme Lukáška, tak to klíďo přepiš:)))

Tatínek u porodu-holky, tak toho mého chlapa někam dostat, to je taky horor, takže mi hned řekl, že k porodu nepůjde, ale že tam na nás bude čekat, omluvil se mi se slovy, že na to nemá… já to chápu, takže jsme domluveni, že někde na hekárně budde se mnou, aby mi pomáhal, pak bude za dveřma sálu a bude čekat, až mu přinesou miminko a pak přijde za mnou… včera když to viděl v telce, tak řikal, že to by opravdu nezzvládl, mě je to trošku líto, ale zase radši ať je venku, než aby omdlel na sále, že???

No, jinak jsem dneska ještě slítla k dětskýmu dr, takže máme už razítko v průkazce a byla jsem velmi překvapená, když mi řekl, že první kontrola bude doma, že za námi přijedou 8O taky jsme ještě koupili podložku na přebalovák a taťulda sešrouboval postýlku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
15.5.09 17:43

Jinak holky asi začínám poznávat tvrdnutí… nevím, co to je, ale bříško od rána zase zlobí…

Jinak k tomu císaři, já jsem taky byla císařem a na poslední chvíli, měla jsem omotanou pupeční šňůru kolem krku… já tajně doufám, že se mi císař vyhne, zatim to na něj vůbec nevypadá, ale kdo ví… zase si řikám, že lepší císař, než nějaké komplikace… určitě to všem dopadne dobře, ať budem rodit normálně nebo císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.5.09 17:53

Jituš to je hrůza…mě se zase líbí, že se na manžela můžeš obrátit a že to tak řeší…aspoň mám ten pocit a rozhodl dobře, že Vás odveze k Vašim. Vím, že to bude chvíli horší, že tam budete bez sebe…ale zase budeš mít klid a to je pro malého Kubíka i tu malou v bříšku lepší! Uvidíš!

Zuzi tabulka je super! :potlesk:

A co Vy ostatní, jak se máte při pátku? U nás je sice zataženo, ale je krásně teplo, takže už jsem naložila masenko a trošku si večer pogrilujeme…jeslti teda manžovi nezdechne někde ten velorex a nezakufruje tam až do noci :lol:

Jen tak mimochodem, neviděly jste náhodou titulní stranu včerejšího Reflexu? Jsem dostala záchvat smíchu, že snad nic takového v bříšku nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
15.5.09 18:23

Ahoj holky,
teda tak jsem si šla na hodinku lehnout a jsou z toho hnedle 4 hodinky, hrozný jak člověk dokáže spát tak dlouho.
Pavluš už je to lepší s miminkem jsem si o tom popovídala. Včera kurz byl, ale hned po něm měly holky cvičení, tak jsem nechtěla zdržovat, už takhle jsme přetahovaly. V táboře epidurál při CŘ nabízejí, kamarádka tak rodila dvojčata, dyštak bych jela jinam.
Zuzi tabulka je moc hezká. Zbožnuju obrázky Anne Geddes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
15.5.09 19:07

tak se hlásíme po kontrole, jsme v pořádku, dostali jsme magnézko,
a miminko má 1,700kg,, :-)
akorát fotečky nejsou není tam dobře vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
15.5.09 19:14

holčiny můžu se zeptat jak je to s nástupem na MD,, vím že má být 6-8týdnů,
já mám TP 17.7, ale řekli mi že na MD půjdu až 5.6. ,
nějak tomu moc nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.5.09 19:36

ciki ja si to pocitala tady http://www.miminko.com/modules.php?…
toho 5.6. Ti vychazi 6tydnu pred TP, ale muzes jit kdykoliv driv, nejdriv tech 8 tydnu, je to na Tobe, pokud jsi na neschopence, chodi se tusim tech 6 tydnu bez moznosti vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
15.5.09 21:05

čiki já mám termín 19.7. a nastupuju na MD 7.6. takže to máš v pořádku :wink: je to těch 6 týdnů před.
Hurá už jen 14 dní co budu chodit do práce :dance: vybrala jsem si totiž ještě dovolenou, takže tenhle týden jsme byla doma a vzala jsem si i ten první týden v červnu. já se tak těšim na to být doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.5.09 21:25

lentilkooo a co takovy te spúecialni hmat co nekteri zkuseni lekari umi? Nevim zda jsi se zminovala zda by sel nebo nesel udelat,ale cetla jsem o tom ze nekteri lekari to opravdu umi,nejakym hmatem to miminko otocit…hele…v nejhorsim priopade bude proste cisar no…co se da delat,nebudes ani prvni ani posledni (to melo byt utesujici)

kajisku v betynce jsem cetla moc pekny clanek jak se rodilo pred 20lety a dnes maminky,co maji prave odrostle deti a ted si jeste poridily dalsi…jedna tam treba psala ze sestra na ni taky doslova rvala,ze ji nechala slapat po schodech na sal a jeste na ni rvala at tam nedela takove caviky ale najednou ejhle mamince uz koukala hlavicka,skoro na sal ani nedosli… driv top prej byvalo fakt priserny…zadny respekt zadny soucit s tim ze to fakt boli… to ze nechce manza k porodu na to proste kasli…neciti se no,vezmi si jak je to hnusny kdyz to miminko vyndaji a ty krve a doslova sracek okolo,muzes se i po to......navic jeho nic bolet nebude,on tam skuset nebude…ja mam treba znamyho a ten jen uvidi kapku krve a omdliva!!!Mej pro to pochopeni…tak si vezmi s sebou mamku treba…nenutila bych ho…I ten muj machr kterej pozorovoval jak mu davaji dohromady urvany prsty z lisu tak rikal jak byl zoufalej ze nevedel jak me pri tech bolestech pomoct…

pavlus,siti nepadlo odemne,ja se o tom nezminovala.....
kojici podprsenka tak ty mam uz od minula dve,ale jsoiu takove uplne silene,púroste spis na spani na noc protoze ty prsa vubec nedrzi,je to takova slaboucka latecka,taky jsem tenkrat koukala na cenu,jedna stala necele 300Kc a tak si koupim jeste jednu a tentokrat investuju do ni penize protoze to je taky uz druhe mimi a rada bych aby me ty prsa doipadly po kojeni dobre,ovsem pokud se jeste podari prestat kojit pomalicku aby se stihly vytvorit ty tukove zlazy misto mlecnych

aliku jsi zena dnesni doby a nevis kde koupit kojici podprsenku??na net chodis bezne..proste a jednoduse si dej vyhledat kojici podprsenky a vyhlůedej si to pod firmama ve meste Praha :wink: A skoc si do kramu…nebo potom taky pres net jeste objednat na blind

zuzkosinova nemeli jste mit holcicku?Nebo to je boruwka nebo zuzkaM…nekdo se zminoval jeste o klucikovi ale mam za to ze vy jste nektera zrovna cekali holcicku…nebo se mylim? :? Chvalim tabulku!!!Pekna..
jitko JEDNOU by me svagr uhodil a vyhrozovbala bych mu udanim!„!!!Vis co??On je proste zvyklej ze se ho kazdej boji a tak se v tom vyziva.....potrebuje dostat poradne pres rypak praveze necim takovym jako je treba udani z napadeni,on si pak bude davat majzla!!!!A jestlize i manzel to prehlizi nebo se ohlizi ze "maminka“ tak to je potom fakt blby…to pak nevim jak ja bych sla z te situace kdyz toho cloveka
miluju ale nenecham se kvuli jeho blbosti terorizovat ze…je to des.....

materska dovolena devcata vy jste to tu tak strasne resili......ja jak jsem ted byla na KO tak se me sestricka absolutne sama od sebe ptala jak s materskou dovolenou zda napiseme púricemz ja jsem ji s usmevem rekla ze nenapiseme pac na ni nemam narok zue budu mit az rodicovskou :D ty blaho......ted me ale napadlo kdyz jsem stale na rosicovsky zda a tu MD ted nemam narok precijen…?…ze by se to pocitalo z te rodicovske?…tak to souvisi s praci ale pokud jde matka na materskou z rodicovsky..jak je to?…hmmm :nevim: se budu muset nekde kouknout..nebo zkusene maminky…nevite?E.li treba…nevis?…

epidural je to zcela diskutabilni vec nazoru a zkusenosti…ja uz jsem tady jednou psala svoji zkusenost ze kvulki epiduralu me se porod zastavil a prodlouzil o hromadu hodin,protoze jakmile me prestal pusobit a ja jak opravdu peclive prodychavala tu bolest kterou jsem konecne citila tak za pouhou hodinu jsem se otevrela o 5 cm…takze ja epidural tentokrat nechci :? Bohuzel i co meupozornoval anesteziolog ze pokud nebudu poradne spolupracovat a prodychavat ty kontrakce a pomahat tim miminku tak si koleduju o cisare…taky se tak stalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.5.09 07:37

červenec 2009

Dobré ránko, tak jsem přestěhování, malý neuvěřitelně vyváděl, napřed se celý den těšil, že pojede k babičce, už jsem z něj byla na mrtvici, jenže co jsme sem dojeli, tak zas asi vycítil napětí a vše okolo, tak se mě držel, jak klíště, mám ho pořád za zadkem, běda, jak se sama někam hnu. Večer scéna, protože Kuba jel hned do Brna, aby tam mohl dneska co nejdřív začít a udělat co nejvíc. Do toho Dasty, vyje tady celou noc, už jsem ho i ztloukla, protože to je děs. Musí být zavření v letním domečku, tak taky chudák zas nechápe co se to děje.

Haidule - Kuba při mě stojí, to byl on, co rozhodl, že nás odveze sem, byl to vlastně příkaz, obávám se, že i kdybych protestovala, tak mě sem odvleče snad násilím. říkal mi, že má strach, aby se mi něco nestalo, švagr má totiž jeden týden ranní 7-16 a odpolední od 15.30-..... a to se Kuba bál, že by se mohlo prostě něco semlít. Jinak švagrovi jsem jasně řekla, že ještě jednou mě slovně napadne, tak na něj podám trestní oznámení z vyhrožování a do toho se hned vložila tchyně, že to zas snad tak horké nebude. Jinak co se včera dověděla, že se z tama stěhujem, tak jí Kuba prej něco od plic řekl, tak nevím, co ale je prej zas pěkně uražená, takže tak. Nechtěla jsem aby, do toho Kuba nějak pěstmi zasahoval, protože u švagra fakt šlověk nikdy neví.

zuzkosinova - tabulka perfektní jména ale stále nevíme, Julie nebo Magdalena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.5.09 07:49

Jitul drz se, ja na Tvym miste uz bych se asi lecila u cvokare :roll:

tak me zbyvaji taky dva tydny v praci, a to si jeste v kazdym tydnu beru dva dny dovolene, takze tam pujdu uz jen 6× :lol:
Haidul , ja se v tom teda taky moc neorientuju, ale zalezi mozna jestli jsi pred prvni MD byla zamestnana, potom bys asi mela mit narok i na druhou MD.....ale fakt nevim :?

osvetleni - holky mam dotaz: cim budete svitit v noci u prcka pri prebalovani? ja porad nemuzu sehnat nejaky tlumeny svetlo, tak abych malou uplne nevzbudila ostrym svetlem a zaroven abych na ni aspon trochu videla :) myslela jsem neco takovyho http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale zase se to strka do zasuvky a hledat ji po tme ¨se mi zda neprakticky.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.5.09 09:10

Haidule pokud jsi stále na rodičovské a minule jsi měla na mateřskou nárok, tak máš i tentokrát a mělo by se Ti to počítat z příjmů před nástupem na mateřskou…alespoň to jsem vyčetla. Zkus juknout na www.aperio.cz...dá se tam opravdu hodně najít.

Hanulko na osvětlení při nočním kojení jsem se také ptala sestry a ta mi doporučila hodně jednoduchý a levný trik. Prý malou lampičku měla danou pod postýlkou, tímpádem to svítilo jenom tak decentně a nezbudilo to manžela a ani kluky ji to nikdy úplně neprobralo. TAkže já to budu řešit takto. Lampičku mám a nemusím do ničeho investovat. Ale ono upřímně, mě by se už žádná stojací lampa do té ložnice nevešla :lol: takže je to spíše takové z nouze ctnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí