červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
18.5.09 13:33

Lentilko neprovokuj s tím rýžovým nákdypem nebomě tam zítra máš na návštěvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.5.09 13:41

Elino pokud bys k tomu kuřecímu měla ještě šlehačku a žampiony, tak poradím kuřecí soté…určitě znáš ne? A je to hříšně dobré :) Udělá se cibulka, hodí se na to na kousky kuřecí až se udělá, přidají se nakrájené žampiony, podusí se, pak se tam přileje trošku vody se škrobem a nakonec se to zalije šlehačkou. Doporučuji s rýží..je to strašně žravé :-)
Jo a pak ještě u nás vede toto
http://www.recepty.cz/recept.asp?…
je na tom nejlepší opravdu ta máčka. Nebát se toho…smíchat kečup s meruňkovou marmeládou a je to prostě mňamozní…jen jsem raději nikomu neřekla z čeho to je a tak se mě všichni ptali, kde jsem tu luxusní omajdu koupila :lol:

JInak já tedy nic moc…poprvé snad za celou dobu těhu se cítím nepohodlně…je mi horko, je mi divně, jsem utahaná…ach jo…ale cvičení v bazénu jsem naštěstí dnes zvládla, tak aspoň nejsem úplná lemra.

K obědu byly špagety se šunčičkou na cibulce a parmazámem.

A holky obdivuji ty, které ještě chodí do práce…opravdu, máte moji poklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 14:03

My jsme se ,snažili"2 roky, ale jak to nešlo, tak já na to přestala myslet, dohodla jsem se s Votjou, že po novým roce to začnu řešit s doktorem, navíc do toho stěhování a s tím spojený problémy a v 1. října jsme se nastěhovali a v listopadu už mi vyšel testík. Ted už se taky moc těším na prcka, jsem zvědavá jestli bude mít pusinku po Vojtovi, pač ona má takový rtíky a jako miminko je měl takový moc pěkný, jestli bude blondatý po mně nebo hnědovlasý po něm a nebo třeba zrzavý, jestli to bude kluk nebo holka, jaký bude mít očička, no zkrátka už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.5.09 14:04

Ahoj holky,
tak máme po další kontrole.Zatím je vše OK, porod se nechystá :lol: . Miša se otočil hlavou dolů, Patrik je furt tak jak byl celou dobu…hlavu vraženou mezi žebrama :lol: . Jinak mají 1750g a 1600g. Dr. mě původně už chtěl poslat do rizikové poradny, ale prý když je vše tak OK…tak mám přijít ještě za 14 dní k němu 8O . Jinak od dneška mám nástup na MD. Teda to je fofr…vůbec mi nějak nedochází že za pár týdnú/dnů už budou kluci venku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
18.5.09 14:22

Ahoj kočeny,

jdu vás také v rychlosti pozdravit.

Všem zdárným KO gratuluji :D

Jinak já od soboty zase pohoda, nevím, co to je, ale jestli se to zase objeví, tak jedu do Podolí, ať mi řeknou, čim to je…

Včera jsme byli v Nové Pace na závodech autocrossu, to byla paráda, zase skvělej den, trošku jsem se opálila, ale bohužel tam sluníčko opaluje nějak divně… takže jsem jak kašpárek z jedné strany:) jinak bříško dobrý, akorát asi 2× mě zabolelo a podbříško až skoro nahoru na pravé straně bylo úplně tvrdé, nevím, co to je…

Jinak náš prcek v bříše teda neskutečně vyvádí, ještě k tomu mi přijde, že snad celý den :lol:

Dneska uklízim, za chvilku jedu s mamkou do solných jeskyní, tak jsem na to zvědavá.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 14:44

Kajo, tak jsem se dovolala do Motola, a ty přednášky ve čtvrtek jsou od POMADu (kdyžtak tel na ně je 222 510 915)…
což je ale něco trochu jiného než jsem já chtěla pro mě a Milana, já na žádný předporodní kurz chodit nebudu, nevím, co novýho by mi mohl dát ;-)
Instruktáže k porodu jsou v Motole prý každé pondělí, úterý a středu od 17.00 do 19.00 hod.
Objednává se na ně v těhu poradně tel. 2 2443 4272. Říkala tak na 36tt.
Ale to teda bych šla dřív, abysme to vůbec stihli :wink:
Né kvůli mně, ale kvůli Milanovi, aby měl trochu představu, co ho čeká.
Včera mi povídal něco o tom, že tam sebou stejně švihne, až uvidí mojí krev, tak to jsem mu zatrhla, protože kdo by se s ním tahal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 14:58

Ještě jsem našla k tomu POMADU :
Jak jsou v Motole:
http://www.pomad.cz/i_index.php?…
Jaké mají vůbec přednášky obecně, nejenom v Motole:
http://www.pomad.cz/i_index.php?…
Vypadá to zajímavě, ale pro mě je to vyhazování peněz…

pupek dneska je to zase ňáké léépšíí :D 8)

a to docela běhám a makám, protože nám konečně přivezli opravenou ledničku,
jenže včera by Milan nakoupit, abych mu tu neumřela hlady, a tak jsme jí měli nabouchanou až po strop a dneska v poledne volali, že nám jí vezou, jako kdyby na to čekali :roll:
Takže jsem jí musela vystěhovat, všecko dotahat do sklepa do chladu a nahoru do mrazáku,
trochu jí umýt a pak zase umýt tu naší, teď než se to nachladí, zase všecko do ní narvat…
Celkem jsem se proklusla po baráku :wink:
A prý závadu neobjevili, takže si asi vymýšlíme :?:
když máme v ledničce 20stupňů (i jsme si tam dali už minule vlastní teploměr) a elektronika zarytě ukazuje, že je tam 5 a 5 a prostě 5… a lednici je vedro, smrad, nešel ani mrazák, půlka věcí mi rozmrzla, než jsem na to přišla, ale je tam prostě 5 a -18… :evil: :-(
Prý jestli nemáme špatnou zásuvku… já mu dám zásuvku, rok ta lednic šlapala jak hodinky na pořád stejný zásuvce… :-P
No ještě jednou se nám porouchá a Milan prý pána chytne za vocas a přitáhne ho sem,
ať se kroutí, jak se kroutí :-) :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.5.09 17:09

loofdo k tomu vrácení peněz za kurz, tak PA říkala že část vrátí snad polovinu nebo tak ,, třeba to stihneš než zavřou,, kdy máš rodit ??

lentill, zuzuM, kajizcek holky tak jsem si taky nostalgicky zavzpomínala na objev dvou čárek, ono je to fakt psychicky zajímavé když člověk kouká jestli ta čárka vyleze nebo ne, si pak uvědomí, co vlastně chce..
My se nesnažili ale tak dva roky jsme prostě nedělali nic aby jsme neotěhotněli,, já brala předtím HAK, tu jsem vy:,–(ila páč mi bylo blbě, a měla jsem problémy, protože mi zůstali cysty na vaječníkách,, Takže mi bývalo dost špatně MS nepravidelná, no co budu vyprávět.
Taky jsme se nedokázali rozhoupat kdy vlastně to miminko, barák na hypo, rekonstrukce… pořád se nám zdála nevhodná doba,, tak jsme to nechali přírodě. No pamatuju se na to první, druhé, atd zklamání, když přišla pokaždé další MS, pak už jsem to neřešila, doktorka řekla, že to asi nepůjde s těma cystama, bez nějaké pomoci, aspoň tabletek na úpravu cyklu. Takže jsme dítě pustili z hlavy a nějak na to nemysleli. A otěhotněla jsem nějak záhadně v době, kdy byl barák celý napůl rozbouraný, do ložnice teklo, zkrátka ideální podmínky :-). A taky už jsem asi za týden tušila že jsem těhu, nevím jak to akorát jsem tomu odmítala věřit.. :-)

je to jako včera od dvou čárek, ale zase na druhou stranu mi to přijde strašně dávno. A za chvilku budeme mít mrňousky v náručí,, :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.5.09 18:46

Od dvou čárek , no já mám pořád pocit, že to fakt uteklo a dost detailně si pamatuju na svou reakci. Mimčo jsem chtěla, Míša až dýl, brala jsem antiko a menstruaci jsem měla moc nepravidelnou - třeba 4 měs. nic! A tak jsem doma měla testy tak jako pro jistotu. Několik testů vyšlo negativních a já byla vždycky maličko zklamaná, ale na druhou stranu vlastně spokojená. Říkala jsem si, no tak co, buď bude nebo ne…no a najednou tam vylezly dvě čárky a mě udělalo zle, běžela jsem ven a klepala se a brečela a nechápala to. Ale pak jsem „vystřízlivěla“ a bylo to fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 19:11

jojo taky jsem dělala za ty dva roky pár testů, dokonce mi i jeden vyšel tak trochu pozitivně, ale pak jsem to dostala a doktor mě tenkrát utěšoval, že to nic neznamená. Taky jsem měla po vysazení HAK nepravidelnou tetku, jezdila si jak chtěla, takže jsem dostala léky na srovnání. Jo já jen co jsem se po objevení // uklidnila, tak jsem si v tu chvíli uvědomila, že asi 14 dní před tím, jsme byly s holkama na koncertě a nemálo jsme bumbaly a kouřily a v tu chvíly jsem se fakt bála, jestli se něco mrnousovi nestalo, ale pak mi kamarádka řekla, že mimču nemuže nic být pokud je naložený v lihu a pořádně vyuzený:D
Jéééé holky a kdybyste tenkrát viděly Vojtu......ten byl jak malej kluk, co dostal formuli na ovládání. On měl totiž před lety zánět nadvarlete a na jedno varle je neplodnej téměř stoprocentně a na to druhý mu to hrozilo taky, ale pořád se bál jít k doktorovi na spermiogram. Ted už nemusí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 19:40

Tak já si ty dvě // samozřejmě taky pamatuju naprosto přesně :wink:

14.11. jsem zkusila strčit proužek do moči poprvý. A nic…(30.den)
A protože mi ještě jeden zbyl, tak jsem ho do moči strčila i 18.11.(34.den)
Vždycky jsem proužek položila na skleničku a utekla na pět minut z koupelny…
A když jsem se vrátila, nevěřila jsem svým očím a zkoumala ten proužek na různých světlech a ze všech stran - byl tam „duch“ té druhé čárky…
Takže jsem si koupila další Mamatest a počkala do pátku - a 37.den tam byla úplně jasná druhá čárka, byla jsem z toho úplně paf…
Tak nějak jsem si to myslela, že nám to vyšlo, protože jsem si všimla, že jsem najednou dost citlivá na různý vůně a smrady a byla jsem najednou strašně lekavá…
ale na druhou stranu jsem si říkala, že aby nám to vyšlo hned napoprvý - to by byla velká náhoda… :wink:
Ale taky jsem věděla, že dvě čárky by se mohly objevit už i 26.den, takže jsem musela mít ovulaci později než je obvyklé…

V sobotu na to jsme měli velkou oslavu Milanových pondělních narozenin -
chtěla jsem mu dát jen normální dárek a s tímhle maličkatým počkat až do pondělí…
Jenže - ten můj miláček provedl něco strašně pitomýho… myslela jsem, že mě klepne pepka.
Připravovala jsem něco v kuchyni a on mi za zády zatroubil takovou tou šílenou fotbalovou trubkou… :pocitac: :-)
Já jsem se tak příšerně lekla, jako asi ještě nikdy v životě, úplně mě píchlo v břiše - a děsně jsem se rozbrečela… :roll: :-( Úplnej hysterickej pláč, když se mi Milan ptal, co blbnu (normálně bych takhle nereagovala), tak jsem mu přerývavě bulela v náruči, on mě utěšoval, a já mu vyblila mezi těmi záchvaty, že jsem asi těhotná a že kvůli němu teď určitě
potratím…
A že je úplně pitomej, blbec, debil a šíleně jsem mu nadávala jako ještě nikdy…
A že jsem mu to chtěla říct až v pondělí a že všecko zkazil… :roll:

No takže my jsme ten začátek moc romantickej neměli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 19:48

Jejda obrázku, já takhle na začátku těhu, ale už jsme to oba věděli vařila koprovku a povídám si s tou omáčkou, maximálně zabraná do vaření a najednou přijde Vojta a strašně na mě bafnul, v tu chvíli jsem taky měla namále, začlo mě bolet v podbřišku a od tý doby už na mě nebafnul, minimálně ne úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 19:53

nojo, lentilko, ty chlapi maj občas fakt blbý nápady :roll:

Tak já asi sežeru na posezení celý pytlík tradičních českých brambůrek…
jsou děsně slaný a kořeněný (příchuť pečené kuře), a už mám rozdrbaný patro od nich,
ale je to jak mor, děsně mi chutnaj :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.5.09 19:54

a to si klidně dej do nosa, já taky ondá zbouchala pytlík brambůrek, jen se po nich zaprášilo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 19:57

lentil, a ty si povídáš s omáčkama? :D
co jim říkáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...